ΧΟΜΠΥ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: ΧΟΜΠΥ?

Senior Member
    Προσπαθω να ξαναρχισω το διαβασμα αλλα κουραζομαι ευκολα και δυσκολευομαι να συγκεντρωθω.Ασε που μερικες φορες χρειαζεται να διαβασω δυο και τρεις φορες το ιδιο αποσπασμα για να καταλαβω τι λεει..

Senior Member
    Μ\'αρέσει και μένα να διαβάζω...Με πάει σε άλλη διάσταση το διάβασμα. Επίσης μ\'αρέσει να περπατάω, και πιο πολύ μόνη...μπορώ να περπατάω για ώρες ολόκληρες. Μου αρέσει η γυμναστική και η ζωγραφική που τους τελευταίους μήνες τις είχα παρατήσει αλλά από το Σεπτέμβριο θα επιστρέψω δυναμικά. Τέλος, μη ξεχνιόμαστε...το e-psychology, η on-line εσωτερική αναζήτηση και επαφή με ανθρώπους υπό άλλες συνθήκες!

Επίσης, μουσική, ταινίες, παρέα με φίλους καλούς...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Junior Member
    Not bad... νot bad at alll....

Για παμε ποιο ΔΥΝΑΤΑ!

Senior Member
    Μου αρεσουν οι ταινιες,το διαβασμα,οι υπολογιστες,να σπουδαζω και να μαθαινω γενικα , η μουσικη , οι ανθρωποι , μονο οταν πεφτω σε καταθλιψη δεν μου αρεσει τιποτα,αλλα ηδη εχω ξεφυγει αυτη τη στιγμη απο το συγκεκριμενο σταδιο και σχεδιαζω το μελλον μεθοδικα...ελπιζω να αργησει να μου χτυπησει την πορτα παλι γιατι πρεπει να ειμαι Duracell ειδικα τωρα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Χομπυ !
    Είναι αυτά που μου δίνουν την μεγαλύτερη χαρά και όμως δεν τους είμαι πιστή και τα αφήνω για τον ελευθερο χρόνο , αν υπάρξει .
    Εχω ξεκινήσει πολλά και παρόλου που μου προσέφεραν πολλά , τα παρατούσα . Με την ελπίδα να τα ξαναπιάσω στο μέλλον .......... οταν θα εχω χρόνο ........... και η αναβολή δίνει την θέση της σε άλλη αναβολή . Δυστυχώς !
    Αλλα ας τα κατονομάσω : ζωγραφική, κεραμική, μουσική, χορός, θέατρο, διάβασμα, γυμναστική και ταξίδια !!!
    Επίσης λατρευω την θάλασσα και την καλή παρέα .
    Ελπίζω με την νεα χρονιά να κάνω γυμναστική και χορό . Για το καλό μου . :P

Junior Member
    Παλια ειχα αρκετα..Κιθαρα, ταινιες,βολτες...Πριν 2 χρονια ξεκινησα να ασχολουμε με μηχανες..Πηρα μηχανη αλλα πλεον δεν με γεμιζει τπτ...Θα ηθελα πραγματικα ομως να βρω κατι που να με πηγαινει αλλου...

Member
    Originally posted by Thessalo
    Τωρα δεν ξερω αν διαβαζω απο χομπυ η ειναι η ψυχοθεραπεία μου παντος με πιάνει κατάθλιψη οταν δεν διαβαζω κατι παθαινει το μυαλο μου ... μετα εχω δυο κλασικές κιθάρες καποτε έπαιζα πολυ τωρα ολο και πιο σπάνια
    Σαν να ακουω τον εαυτο μου και το \"Αυτά που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας, δεν είναι αυτά που μας συμβαίνουν αλλά αυτά που επιλέγουμε να κάνουμε η να μην κάνουμε\" κορυφαιο!

Senior Member
    Γυμναστική (τρομερό αγχολυτικό και αντικαταθλιπτικό).
    Πιάνο..αν και λόγω έλλειψης χρόνου δεν παίζω όσο θα θελα.
    Κινηματογράφος, διάβασμα.
    Σκι (χειμερινό).
    Το e-psychology.

Senior Member
    pilates
    yoga
    κολυμπι
    ταινιες
    μουσικη
    διαβασμα: ποιηση,λογοτεχνια,θεολογια ,ανατολικη φιλοσοφια

Τα αντικαταθλιπτικα μου ειναι η \"Μαρια Νεφελη\" του Ελυτη και το να βλεπω dvd με rock συναυλιες. Τωρα πια όμως οχι τοσο πολυ το 2ο όσο το 1ο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12