ΧΟΜΠΥ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: ΧΟΜΠΥ?

Junior Member

ΧΟΜΠΥ?

Για να δουμε τι θα δουμε....

Ασχολειστε με κατι?
    κατι που σας γεμιζει? σας ανακουφιζει σας παιρνει απο τον κοσμο τουτο και σας παει καπου αλλου? Κατι που οταν ασχολειστε ο πανικος ειναι αρχαια ιστορια....

Για να δω απαντησεις απο πανικοβλητους συναδελφους....

Junior Member
    Εγω εχω και ασχολουμαι συχνα...

Ειμαι ενας Amateur Photographer....

Senior Member
    iro εισαι πολυ δημιουργικη.....

Senior Member
    εχω και ασχολουμαι οποτε εχω χρονο.

παιζω με τον γιο μου
    βλεπω πολλες ταινιες
    διαβαζω μυθηστιρηματα γνωστα πολλααα
    ψωνια ρουχα μοντερνα κλπ
    και καποτε ζωγραφιζα

Banned
    ασχολουμε με ανθρωπους,
    εχουν αρκετο ενδιαφερον.

Senior Member
    Originally posted by iro1
    σε ευχαριστώ πολύ Σοφία Η αληθεια είναι πως κατα διαστηματα ασχολούμαι και με κάτι άλλο.Έχω κάνει και με χάντρες διάφορα και γενικά ότι πέσει στα χέρια μου το φανταζομαι και με άλλη μορφή.Μια φορά ειχα κάνει μια κουκλα απο φύλο καλαμποκιου και μια άλλη ποτηράκι απο κοχίλια.Ε και φυσικά κάθε χρόνο την λαμπάδα μου :P
    Το θέμα είναι να έχεις όρεξη.Απο κει και πέρα νομίζω πως όλοι έχουμε ιδέες να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό
    iro αυτό που περιγράφεις είναι ταλέντο! Το πολύ προσωπικό και μοναδικό σου χάρισμα. Πολύ θα ήθελα να θαυμάσω απο κοντά τις δημιουργίες σου.
    Ασχολούμαι κι εγώ με ανθρώπους, γιατί με ενδιαφέρουν πολύ. Ασχολούμαι και με την ενδοσκόπηση, με τον εαυτό μου δηλαδή, γιατί είναι κάτι που με γεμίζει. Και ασχολούμαι και με τον χορό γιατί με αυτό τον τρόπο εκφράζομαι!
    Μάκια...

Member
    Το αρχικο μου χομπυ,ειναι να τρεχω σε πιστες με το αυτοκινητο..(ναι ειμαι κοριτσακι)....επειδη αυτο ομως δεν το κανω σε καθημερινη βαση,τον υπολοιπο καιρο ασχολουμαι με το να ακουω μουσικη,να βλεπω ταινιες,να αγοραζω κερια(εχω συλλογη) και φυσικα να ξεχνιεμαι σε μαζαγια με ρουχα...
    Ενα προσφατο χομπυ,το οποιο κανω εδω και ενα 2 μηνο ,ειναι το τρεξιμο...παιρνω το αυτοκινητο και κατεβαινω στον Ωρωπο...ετσι δυνδιαζω την οδηγηση,την θαλασσα και το τρεξιμο...με ηρεμει απολυτα!!!

Junior Member
    Originally posted by Τερέζα
    παιρνω το αυτοκινητο και κατεβαινω στον Ωρωπο...ετσι δυνδιαζω την οδηγηση,.....
    Ελπιζω οχι τρεχοντας... :P

Senior Member
    Εχω. Ασχολουμαι ερασιτεχνικά με τον μοντελισμό υπο κλίμακα, ηλεκτρονικά παιχνίδια και πιο σπάνια κανα βιβλιο. Και φυσικα Ιντερνετ και τηλεοραση αν πιανουν για χομπι... :P

Senior Member
    M αρεσει πολυ να διαβάζω - μου δινει χαρα να ξερω ποσα ακομα βιβλια υπάρχουν που θελω να διαβασω κ ταυτοχρονα λυπη:

Μ αρεσει να ακουω, να ανακαλυπτω μουσικες..., μ αρεσει πολυ η γυμναστικη, αλλα κ το σινεμα.

Παλιοτερα (πολυ παλια ομως) εκανα βιτρω....

Senior Member
    Τωρα δεν ξερω αν διαβαζω απο χομπυ η ειναι η ψυχοθεραπεία μου παντος με πιάνει κατάθλιψη οταν δεν διαβαζω κατι παθαινει το μυαλο μου ... μετα εχω δυο κλασικές κιθάρες καποτε έπαιζα πολυ τωρα ολο και πιο σπάνια

Senior Member
    NA BΛEΠΩ TAINIEΣ (KYPIΩΣ ΘPIΛEP KAI KΩMΩΔIEΣ). NA BΓAINΩ ΓIA KAΦE H\' ΠOTO. AKOYΩ ΠOΛY MOYΣIKH. KOΛYMΠI KAI ΠOΔHΛAΣIA TΩPA ΠOY EIMAI XAΛKIΔIKH. BΛEΠΩ MΠAΣKET ΠANTA OTAN ΠAIZEI O APHΣ, ΦOPMOYΛA 1 KAI ΦYΣIKA ΠOΔOΣΦAIPO (ΣHMEPA ΘA EPΘΩ ΣTHN ΘEΣΣAΛONIKH ΓIA NA ΔΩ TON AΓΩNA KAI ΘA ΞANAΦYΓΩ ΠIΣΩ)
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Υπάρχει ένα ρητό που λέει οτι υπάρχει μία πολύ λεπτή γραμμή που διαχωρίζει ένα χόμπυ απο την ψυχική ασθένεια. Εγώ μάλλον την έχω περάσει αυτή τη γραμμή κατά πολύ. Νόμιζα οτι είχα χόμπυ αλλά δεν νομίζω να ήταν χόμπυ αλλά εξυπηρετούσαν άλλους λόγους πολύ διαφορετικούς από αυτούς που εξυπηρετεί ένα χόμπυ. Είχα διάφορα χόμπυ τα οποία τελικά μάλλον δεν ήταν χόμπυ. Κρατούσαν λίγους μήνες και μετά μου έφευγε και πήγαινε σε κάτι άλλο. Τί να πρωτο πώ¨΄
    σκυλιά, γάτες, ενυδρεία, ταραντούλες, σκορπιοί, μαχαίρια και άλλα ...
    Εγώ νόμιζα οτι τα είχα για χόμπυ αυτά αλλά μάλλον δεν ήταν έτσι όπως βλέπω τώρα

Εγώ τους τελευταίους μήνες ασχολούμαι με την κηπουρική. Η κηπουρική έχει σηκώσει και τα χέρια και τα πόδια ψηλά. Παντελώς αποτυχημένη. Μου έφαγαν τα πουλιά τη μοναδική ντομάτα που κατάφερε να φυτρώσει, αλλά φάγαμε δυο ολόκληρες πιπεριές!!!!
    Κατά τα άλλα, έχω ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες ενεργά γυμναστική, (τη συνιστώ ανεπιφύλακατα, έχω αρχίσει να βλέπω σοβαρές διαφορές στο σώμα μου), βλέπω πολύ ξένο κινηματογράφο και αν έχω χρόνο διαβάζω και κανένα βιβλίο. Τώρα ξεκινάμε μια προσπάθεια για μια φιλοζωική κοινότητα.......ελπίζω ότι θα κάνουμε κάτι καλό......

Senior Member
    κάποτε είχα.. ζωγραφική, μαγειρικη, διαβασμα, μουσική, κινηματογράφος, γυμναστικη, διαφορα αθληματα, ελευθερη κατάδυση, τώρα πια δεν έχω διάθεση, έχω παρατήσει κ τόσο τον εαυτό μου, που μάλλον δεν μπορώ πλεον να κάνω τίποτα. μέχρι να σηκώσω το \'να ποδι, βρωμάει τ\'αλλο.. αίσχος!

Page 1 of 2 12 LastLast