SUPERMARKET. ποιοτικα/οικονομικα τροφιμα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Από άποψης ποιότητας δεν υπογράφω όμως εμένα τουλάχιστον από άποψη ευκολίας με βολεύουν

Cottage cheese από Lidl με 0.99? το κεσεδάκι, μακράν το φθηνότερο και με τις λιγότερες θερμίδες της αγοράς
    Κατεψυγμένο φιλέτο κοτόπουλο πάλι από Lidl <4? το πακέτο(500γρ.) με βολεύει γιατί ψωνίζω σε στοκ και ξέρω οτι έχω πάντα φιλέτο κοτόπουλο που είναι η πιο συχνή τροφή μου. Είναι και μαριναρισμένο, αρκετά γευστικό.
    Τρίτο από Lidl καπνιστός σολωμός με 4 ευρώ τα 200γρ.

Που είσαι βρε ψυχή?
    Ποιο cottage παίρνεις?
    Όντως ο σολωμός συμφέρει μέχρι να το ανακαλύψω έπαιρνα τα 100 γρ με 5?.
    Για το κοτόπουλο εάν μου επιτρέπεις βέβαια, το αγοράζεις 8?/κιλό κ με την ίδια τιμή μπορείς να αγοράσεις φρέσκο κ ελληνικό.

Senior Member
    Όχι.... Οι βασιλικοί είναι οι φρέσκοι!!!!

Senior Member
    Originally posted by break
    Από άποψης ποιότητας δεν υπογράφω όμως εμένα τουλάχιστον από άποψη ευκολίας με βολεύουν

Cottage cheese από Lidl με 0.99? το κεσεδάκι, μακράν το φθηνότερο και με τις λιγότερες θερμίδες της αγοράς
    Κατεψυγμένο φιλέτο κοτόπουλο πάλι από Lidl <4? το πακέτο(500γρ.) με βολεύει γιατί ψωνίζω σε στοκ και ξέρω οτι έχω πάντα φιλέτο κοτόπουλο που είναι η πιο συχνή τροφή μου. Είναι και μαριναρισμένο, αρκετά γευστικό.
    Τρίτο από Lidl καπνιστός σολωμός με 4 ευρώ τα 200γρ.

Που είσαι βρε ψυχή?
    Ποιο cottage παίρνεις?
    Όντως ο σολωμός συμφέρει μέχρι να το ανακαλύψω έπαιρνα τα 100 γρ με 5?.
    Για το κοτόπουλο εάν μου επιτρέπεις βέβαια, το αγοράζεις 8?/κιλό κ με την ίδια τιμή μπορείς να αγοράσεις φρέσκο κ ελληνικό.
    Δύο κότατζ έχει στο Lidl, ένα κανονικό και ένα light... παίρνω το light, δε θυμάμαι μάρκα.

Εχεις δίκαιο για το κοτόπουλο αλλά θα πρέπει να αγοράζω κάθε μέρα... τεράστιος μπελάς για μένα. Ξέρω οτι το σωστό αυτό θα ήταν αλλά καμιά φορά η ευκολία μετρά περισσότερο...

Senior Member
    Συγνώμη που το είπα αλλά σκέφτηκα μήπως δεν το είχες προσέξει, εγώ το αγοράζω απο το σούπερ ή απο την κεντρική αγορά της πόλης μου κ το βάζω σε μερίδες στη κατάψυξη, μη νομίζεις πως πάω κάθε μέρα κ εγώ :lol:

Ευχαριστώ για το cottage θα το δοκιμάσω!

Senior Member
    Αν κ δεν θέλω να πολυψωνίζω απο τα lidl!!!

Μας κάνουν κουμάντο, θα τους τα ακουμπάμε κ απο πάνω?

Senior Member
    Ενω ο Σκλαβενίτης και ο Βερόπουλος(νομίζω οι μόνες αλυσίδες ελληνικών συμφερόντων) είναι αδέρφια μας ε; Καθένας έχει το τρόπο σκέψης του βέβαια, εγώ να κάνω τέτοιου τύπου μποικοτάζ το θεωρώ λίγο μυωπικό. Το κεφάλαιο είναι κεφάλαιο και δεν έχει εθνικότητα.

Φίλιππε τα ίδια τρώμε :P
    Επίσης, επειδή εγώ δεν είμαι πολύ του ψωμιού, όσες φορές θα φάω θα είναι μαύρο πολύσπορο (ενα που το συνηθίζω αρκετά είναι αυτό που πουλάνε σε φέτες στα lidl). Mαζί με σολωμό είναι απίστευτο.
    ʼπό τον Αρβανιτίδη είναι αρκετά οικονομικές οι φέτες γαλοπούλας (για τοστ.)
    Επίσης φέτα milner με μειωμένα λιπαρά (100 γρ 170 θερμίδες!) για τιμή θα σας γελάσω αλλά το θυμήθηκα κι είπα να το πω.
    :smilegrin:

Senior Member
    Το κεφάλαιο είναι κεφάλαιο και δεν έχει εθνικότητα.

Καλά σ΄αυτό δεν έχεις κ άδικο!

Senior Member
    Επίσης στο Θανόπουλο βρίσκουμε γλυκάκια των weightwatchers....Εγώ τα βρίσκω εύκολα εδώ αλλά για Ελλάδα μου είπαν μόνο στο Θανόπουλο!

Senior Member
    Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τα λεγόμενα καβουροπόδαρα που είναι απομίμηση καβουριού βέβαια, είναι κατεψυγμένα και τα ξεπαγώνω, βάζω λάδι και λεμόνι και είναι έτοιμα. Συνήθως κοστίζουν 2 με 2,5 ευρώ το πακέτο αλλά στο Βασιλόπουλο έχει καβουροπόδαρα μάρκας "το δελφίνι" μόνο με 1 ευρώ. Το πακέτο έχει 16 ή 18 κομμάτια μέσα δεν θυμάμαι καλά και είναι 250 γραμμάρια. Τα 100 γραμμάρια έχουν 160 θερμίδες. Επίσης παίρνω από το Μαρινόπουλο ή Carrefour την τονοσαλάτα με αρακά που έχει μέσα τόνο σε λάδι, αρακά, καλαμπόκι, μαυρομάτικα και κόκκινη πιπεριά και κάνει μόνο 1 ευρώ η κονσέρβα που είναι 195 γραμμάρια και έχει 400 θερμίδες. Σαν τιμή συμφέρει αλλά δεν ξέρω σαν θερμίδες γιατί εγώ τρώω σαν γεύμα το μισό.

Senior Member
    Originally posted by break
    ...
    Οι χουρμάδες απ΄ όσο γνωρίζω είναι αποξηραμένοι κ υπάρχουν όλο το χρόνο.

Το γλυκό κεράσι κ σταφύλι δεν ξέρω πόσες θερμίδες έχουν αλλά το γλυκό κυδώνι που φτιάχνει η μαμά μου κ γι' αυτό άλλωστε το είχα κοιτάξει έχει 65 θερμίδες/κουταλιά σούπας!
    Επίσης το υποβρύχιο - η βανίλια δηλ έχει 100 θερμίδες/κουταλάκι γλυκού!
    Οικονομικές επιλογές στα παραπάνω γλυκά δεν έχω να προτείνω!
    χιχιχι
    δεν εννοω γλυκα του κουταλιου βρε.
    φρεσκα φρουτα εννοω, αλλα να ειναι γλυκα, οχι ξυνα

Senior Member
    Originally posted by goldfish09
    Φίλιππε τα ίδια τρώμε :P
    Επίσης, επειδή εγώ δεν είμαι πολύ του ψωμιού, όσες φορές θα φάω θα είναι μαύρο πολύσπορο (ενα που το συνηθίζω αρκετά είναι αυτό που πουλάνε σε φέτες στα lidl). Mαζί με σολωμό είναι απίστευτο.
    ʼπό τον Αρβανιτίδη είναι αρκετά οικονομικές οι φέτες γαλοπούλας (για τοστ.)
    Επίσης φέτα milner με μειωμένα λιπαρά (100 γρ 170 θερμίδες!) για τιμή θα σας γελάσω αλλά το θυμήθηκα κι είπα να το πω.
    :smilegrin:
    σολωμο noname πολυ οικονομικο εχει και στο ΑΒ και ο καλυτερος οικονομικος που εχω δοκιμασει ειναι στο ΙΚΕΑ (του ΑΒ ειναι πολυ μαλακος)
    το ΑΒ εχει πολυ οικονομικα αλλαντικα noname καπνιστη μπριζολα η γαλοπουλα

το μιλνερ -φετα. αυτες τις μερες το carrefour την εχει 1+1 δωρο.υποθετω και αλλου.με αυτη την ευκαιρια την δοκιμασα και ειναι μια χαρα η γευση της.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τα λεγόμενα καβουροπόδαρα που είναι απομίμηση καβουριού βέβαια, είναι κατεψυγμένα και τα ξεπαγώνω, βάζω λάδι και λεμόνι και είναι έτοιμα. Συνήθως κοστίζουν 2 με 2,5 ευρώ το πακέτο αλλά στο Βασιλόπουλο έχει καβουροπόδαρα μάρκας "το δελφίνι" μόνο με 1 ευρώ. Το πακέτο έχει 16 ή 18 κομμάτια μέσα δεν θυμάμαι καλά και είναι 250 γραμμάρια. Τα 100 γραμμάρια έχουν 160 θερμίδες. Επίσης παίρνω από το Μαρινόπουλο ή Carrefour την τονοσαλάτα με αρακά που έχει μέσα τόνο σε λάδι, αρακά, καλαμπόκι, μαυρομάτικα και κόκκινη πιπεριά και κάνει μόνο 1 ευρώ η κονσέρβα που είναι 195 γραμμάρια και έχει 400 θερμίδες. Σαν τιμή συμφέρει αλλά δεν ξέρω σαν θερμίδες γιατί εγώ τρώω σαν γεύμα το μισό.
    αν την στραγγιξεις καλα απ τα λαδια της και την προσθεσεις στην φρεσκια σαλατα σου, θα εχει ΠΟΛΥ λιγοτερες θερμιδες.

Senior Member
    Κατ'αρχήν τα πολύ οικονομικά προϊόντα που παρουσιάζουν τα σούπερ μάρκετ κρύβουν εκεί την παγίδα στην τιμή. Να κοιτάτε λοιπόν ΠΑΝΤΑ πόσο κοστίζει το κιλό. Όταν βλέπεις -για παράδειγμα- συσκευασίες των 2 ευρώ σε τυριά και αλλαντικά, αυτά τελικά είναι ακριβότερα από τα κανονικά μη συσκευασμένα. Τα τουρσιά... προσοχή γιατί η πλειοψηφία τους περιέχει ζάχαρη.

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Κατ'αρχήν τα πολύ οικονομικά προϊόντα που παρουσιάζουν τα σούπερ μάρκετ κρύβουν εκεί την παγίδα στην τιμή. Να κοιτάτε λοιπόν ΠΑΝΤΑ πόσο κοστίζει το κιλό. Όταν βλέπεις -για παράδειγμα- συσκευασίες των 2 ευρώ σε τυριά και αλλαντικά, αυτά τελικά είναι ακριβότερα από τα κανονικά μη συσκευασμένα. Τα τουρσιά... προσοχή γιατί η πλειοψηφία τους περιέχει ζάχαρη.
    μολις τα εψαξα επισταμενως ολα τα τουρσακια.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ!!
    μονο νερο αλατι και ξυδι
    αυτα που πηρα μεχρι τωρα δλδ, που ειναι καροτα σκετα, αγγουρακια σκετα και καπαρη.

οσο για το θεμα τιμης/βαρους, ναι και βεβαια ειναι σημαντικο
    για τα τουρσια για παραδειγμα τα καροτακια που με ενθουσιασαν κιολας, ειναι μισο κιλο ΚΑΘΑΡΟΥ βαρους και κοστισαν μολις ενα ευρω!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast