dietup
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: dietup

Senior Member

dietup

Καλησπερα,
    ηθελα να ρωτησω,οσους και οσες εχουν δοκιμασει ποτε να κανουν τη διαιτα που υπαρχει στο dietup.gr;
    Ελπιζω να μη θεωρηθει διαφημιση.
    Απλα αυτη ακολουθω εδω και λιγο καιρο,εχει αποτελεσματα ως στιγμης και καθως δεν ειναι καιροι για να δινεις χρηματα ουτε καν σε διαιτολογους-κι εχω ξοδεψει τοσα πολλα-ειπα να ξεκινησω αυτη.
    Για οσους δε ξερουν κανεις την εγγραφη,βαζεις ποσα κιλα εισαι κι ολα αυτα και μετα βγαζεις εσυ το μενου σου ανα βδομαδα-φυσικα απο επιλογες που σε δινει-φυσικα γραφοντας το βαρος σου που εχει αλλαξει,ετσι αλλαζει και το μενου και τις συνταγες στις εχει γραμμενες.
    με βολευει τοσο πολυ γιατι βαζω πραγματα που εχω στο σπιτι και δε χρειαζεται να αγοραζω καθε τοσο.
    Ομως πραγματικα το εχω απορια,αν το χει κανει καποιος αλλος για μεγαλυτερο διαστημα κι αν ειναι ευχαριστημενος.

Και παλι θα πω,συγνωμη αν θεωρειται διαφημιση για το site,αν ειναι ας σβηστει το ποστ,δε πειραζει.

Ευχαριστω!

Senior Member
    Πως ακριβώς λειτουργεί?
    Πληρώνεις κάτι για την εγγραφή?
    Για το μενού σου γίνει επιλογές ή βάζεις τις προτιμήσεις σου κ σου βγάζει διαιτολόγιο?

Senior Member
    οχι απλα μπαινεις στη σελιδα,κανεις εγγραφη και φτιαχνεις το προγραμμα σου.δε πληρωνεις κατι.
    σορρυ που αργω να στειλω,εχω τον μικρο μου εδω και δε με πολυαφηνει :-)

Senior Member
    Originally posted by break
    Πως ακριβώς λειτουργεί?
    Πληρώνεις κάτι για την εγγραφή?
    Για το μενού σου γίνει επιλογές ή βάζεις τις προτιμήσεις σου κ σου βγάζει διαιτολόγιο?
    συγνωμη δεν απαντησα σε ολα.
    λοιπον κανεις την εγγραφη,βαζεις το τρεχον βαρος σου και σε μεταφερει σε μια σελιδα με προγραμμα μιας εβδομαδας,το οποιο μπορεις να αλλαξεις οπως εσυ θες,δηλ πας ας πουμε στο πρωινο και σε βγαζει σε φορμα με φαγητα που μπορεις να επιλεξεις κοκ
    για μεσημεριανο σε δινει και τις συνταγες,-ετσι εμαθα να κανω και υπεροχα σουτζουκακια-οπως εχει και ισοδυναμιες φρουτων κλπ κλπ
    κανεις το προγραμμα σου και οταν την επομενη εβδομαδα συνδεθεις σε βγαζει να γραψεις το νεο σου βαρος,ετσι διαμορφωνεται το μενου της επομενης εβδομαδας κλπ
    ειναι πολυ ευκολο.
    εγω το προγραμμα το περναω σε χαρτι γιατι με τον μικρο δε μπορω να ειμαι συνεχεια στο λαπ τοπ,καταλαβαινεις συνεχεια μπερδευεται και δε μαφηνει να μπαινω ανενοχλητη:-)))
    ελπιζω να σε βοηθησα