Results 1 to 15 of 24
Thread: Ποια απ όλες;;;
-
27-02-2012, 16:02 #1
Ποια απ όλες;;;
Το τι διαβασμα εχω ριξει απο τοτε που σας ανακάλυψα...δεν λέγεται.
Σας θαυμαζω, θελω σε ολους που τα κατάφεραν να κανω μια μαγάλη αγγαλία αλλά και σε οσους εχουν ρυθμους χελωνας στην απωλεια των κιλων μια μεγαλυτερη αγγαλιά γιατι μου θυμιζουν εμενα.
Ηρθε η ωρα λοιπον πατριωτες να παρω τα φωτα σας γιατι το μπερδεματάκι μου τοχω εδω μεσα με τις ορολογίες.
Λοιπον...ενα mini βιογραφικο στα γρηγορα...
Γυναικα, 41 ετων, στα 117 κιλά, με 2 παιδιά και εναν εξαιρετικο συζυγο, εναν αποτυχημενο δακτυλιο, μια αφιαρεση αυτου και φυσικά ανηφορα στα κιλά.
Οδευω στο επομενη χειρουργειο-οπως δειχνουν τα πραγματα- ...
Η ερωτηση μου:Σε τι διαφερουν οι: ολική πτηχωση στομάχου, το σλίβ, το σουπερ σλίβ, μια αλλη που κατι λεει "κατά ROUX"...
μερική πτηχωσε στομάχου...αυτάαα
Υποχρεη εκ των προτέρων
- 27-02-2012, 16:14 #2
mari να σου στειλω u2u ?
27-02-2012, 16:17 #3
ναι
27-02-2012, 16:30 #4
Πολλές οι απορίες σου, αν και όπως βλέπω έχεις ήδη έναν δακτύλιο στο ιστορικό σου - και την αποτυχία του.
Δεν ξέρω γιατί χρειάστηκε να τον αφαιρέσεις, πρώτα πρέπει να δώσεις απάντηση σε αυτή την αποτυχία και ύστερα να ψάξεις το επόμενο χειρουργείο. Οι επεμβάσεις δεν είναι επισκέψεις στο κομμωτήριο - δεν μας πήγε καλά αυτό το σχέδιο, ας ψάξουμε για το επόμενο. Χρειάζεται καλή ενημέρωση, δέσμευση ότι κατανοήσαμε τις επιπτώσεις και την αλλαγή του τρόπου ζωής που συνεπάγεται κάθε επέμβαση, και φυσικά να τηρήσουμε ΑΥΣΤΗΡΑ τις οδηγίες για τη συνέχεια.
Σου στέλνω u2u.
27-02-2012, 17:35 #5
Σευχαρισρτω Αννα για τις κατατοπιστικές διευκρινίσεις σου και για τον χειμαρο των πληροφοριών σου.Πραγματικά το έχεις ψάξει ΠΟΛΥ το θεμα.
Σευχαριστω πάρα πολύ.
27-02-2012, 17:48 #6
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όντως το έχω ψάξει πολύ, για αυτό αρπάζομαι κάθε φορά με το που αναφέρει κάποιος "ας κάνω και ένα χειρουργείο, αφού δεν μου βγήκε η πρόσφατη δίαιτα". Τα βαριατρικά χειρουργεία απαιτούν υπεύθυνους γιατρούς, που να εξηγούν κάθε πιθανή επιπλοκή, παρενέργεια και απαιτήσεις για την κάθε περίπτωση, και υπεύθυνους ασθενείς που θα ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά, θα δεσμευτούν ότι θα ακολουθήσουν τις απαιτήσεις κάθε επέμβασης και θα φροντίσουν να ενημερωθούν ΠΡΙΝ την επέμβαση για το τι θα συμβεί μετά!
θα χαρώ να μάθω νεότερά σου. καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου!
27-02-2012, 18:13 #7
marimari όπως βλέπεις κι από το τικεράκι μου έχω κι εγώ έναν αποτυχημένο δακτύλιο στην πλάτη μου. Οι λόγοι της αποτυχίας αρκετοί και διάφοροι με κύριο όμως το γεγονός ότι ήμουν και είμαι φανατική γλυκατζού. Τα γλυκά σαφέστατα δεν έβρισκαν καμιά αντίσταση στον δακτύλιο. Με λίγα λόγια το χειρουργείο αυτό δεν ήταν το κατάλληλο για μένα. Ο γιατρός ο οποίος με χειρούργησε τη 2η φορά μου είπε πως μόνο αυτή η επέμβαση την οποία τελικά και έκανα είναι για μένα. Όμως ακόμη κι αυτή δεν είναι πανάκεια. Όλες οι επεμβάσεις έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους στοιχεία. Το καλύτερο θα ήταν να ενημερωθείς εκτενώς για όλες τις επεμβάσεις και μετά σε συνεργασία με το γιατρό σου να επιλέξετε την κατάλληλη για σένα. Δεν ξέρω πού μένεις και πού σκοπεύεις να κάνεις την επέμβαση, αν όμως έχεις το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση θα σου πρότεινα να παρακολουθήσεις την ενημέρωση που γίνεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου κάθε Πέμπτη. Είναι πραγματικά διαφωτιστική εμπειρία
28-02-2012, 09:02 #8
Θα ηθελα πολύ να παρακολουθησω αυτη την ενημερωση.Εσυ την παρακολούθησες ;
Πως ειναι η διατροφή σου.Πως ηταν η μετεγχειρητική σου κατάσταση;
28-02-2012, 09:32 #9
Την ενημέρωση αξίζει τον κόπο να την παρακολουθήσει όποιος σκέφτεται να κάνει επέμβαση. Χρειάζεται ένα τηλεφώνημα στο Ρίο, αναμονή λίγων βδομάδων, ένα ταξιδάκι στην Πάτρα, 90 ευρώ η επίσκεψη (λόγω του ότι είναι απογευματινό), από τις 2 το απόγευμα σε ζυγίσουν, σε μετράνε, συμπληρώνεις διατροφικές συνήθειες και λοιπά ερωτηματολόγια και 25 άτομα μαζί (αν υπάρχει χώρος, και οι συνοδοί τους) παρακολουθούν μια δίωρη διάλεξη από τον Καθηγητή. Το δίωρο που θα σου λύσει το 95% των αποριών στις βαριατρικές. Μετά, ένας ένας με το συνοδό του έχει από ένα πεντάλεπτο-δεκάλεπτο με τον καθηγητή, όπου μπορεί να κάνει τυχόν ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν (αν και οι περισσότερες απορίες θα έχουν ήδη επιλυθεί στη διάλεξη, εκτός και υπάρχουν πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις), να πάρει τις εξετάσεις που απαιτούνται για την προεγχειρητική εκτίμηση και να αποχωρήσει από το χώρο γύρω στις 7 το απόγευμα, πιο ενημερωμένος από ποτέ!
28-02-2012, 09:47 #10
Μαλλον με βλεπω να πηγαινω.Θελει ρεντεβου ομως εεε;Η δεν κατάλαβα καλά.
Θεωρούσα οτι κατι παρόμοιο θα μπορούσα να το ειχα και εδω Αθηνα με τον γιατρό των επιτυχιών που λέγαμε χτες.
28-02-2012, 11:43 #11
Αυτή είναι η ενημέρωση του Ρίου, που δεν θα βρεις παρόμοια πουθενά. Όταν έκανα εγώ την ενημέρωση, υπήρξε κύριος που έφυγε νευριασμένος γιατί "δεν είχε έρθει τόσα χιλιόμετρα για να ακούσει διάλεξη", νόμιζε ότι πληρώνοντας απογευματινό ιατρείο θα έβλεπε τετ-α-τετ το γιατρό. Ελπίζω να βρήκε αυτό που ήθελε αλλού.
Στην Αθήνα για αυτό που σου έλεγα χθες, δεν θα έχεις κάτι παρόμοιο. Θα έχεις την προσωπική επαφή, και θα σου εξηγήσει όλες τις απορίες σου. Αν θέλεις, πρέπει να έχω φυλλάδια να σου δείξω με περιγραφές/ενδείξεις/παρενέργειες από όλες τις επεμβάσεις.
28-02-2012, 13:14 #12
Εκλεισα ραντεβου μαζι του την Πεμπτη, ελπιζοντας οτι θα εχω καλη ενημερωση.Δεν μπορει να λενε τοσο καλά λογια γιαυτον χωρις να ισχυει.!!!
28-02-2012, 13:37 #13
μεθαυριο Μαρι μου ?
28-02-2012, 13:53 #14
Ναι.Μεθαυριο.Ασε να δω τελικά τι θα κανω γιατι μεχει απασχολησει οσο ποτε άλλοτε αυτο το θεμα.
28-02-2012, 14:09 #15
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία