Ποια απ όλες;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    marimari στα εξήγησε αναλυτικότατα η ʼννα! Η ενημέρωση στο Ρίο είναι διάλεξη και μόνο 5 περίπου λεπτά κατ'ιδίαν συνάντηση με το γιατρό. Αν αυτό που θες αυτή τη στιγμή είναι μια προσωπική επαφή με κάποιο γιατρό θα σου έλεγα να απευθυνθείς κάπου αλλού. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί πραγματικά οι ενδιαφερόμενοι είναι πλέον τόσοι πολλοί που αν ο γιατρός τους συναντούσε κατ'ιδίαν για τόση ώρα τον καθένα δε θα του έφτανε χρόνος για τίποτα άλλο. Όμως πραγματικά σου λέω πως άσχετα από το αν θα χειρουργηθείς τελικά και σε ποιον γιατρό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθεις πάρα πολλά πράγματα για τις βαριατρικές επεμβάσεις και την παχυσαρκία εν γένει. Και ναι χρειάζεται ραντεβού για την ενημέρωση
    Όσον αφορά τη δική μου πορεία τα πράγματα μέχρι στιγμής πάνε μια χαρά δόξα το Θεό. Τη διατροφή μπορείς να θες να τη δεις στο τόπικ "by-pass και διατροφή" όπου καταγράφω τι τρώω κάθε μέρα. Γενικά τρώω πολλή πρωτεΐνη, λίγα λιπαρά και καθόλου γλυκά, παρά μόνο με γλυκαντικά.

marimari καλημερα και απο εμενα....διαβασα παραπανω οτι εχεις στο ιστορικο σου εναν αποτυχημενο δακτυλιο....τι ηταν αυτο που τον εκανε αποτυχημενο ??? ειχες προβληματα ή εισαι γλυκατζου ?? σε ρωταω γιατι εγω εβαλα δακτυλιο στις 13/10/2011....

Senior Member
    Ειδα τελικά χτες το βραδυ και τον δικο μου χειρουργο -ειχα βαλει και βγαλει τον δακτύλιο σαυτον- που τον παραδέχομαι 100% ως ανθρωπο. Κόντεψε να μου μεινει στα χερια οταν του ειπα οτι ποναω και κανω εμετους -τοτε που εβγαλα τον δακτυλιο-και πήρα και απ αυτον την ιδια ενημέρωση που εχει παρει τοοοσο καιρο που διαβαζω για το σλίβ εδω μεσα.
    Θελω να δω και τον Μενενάκο και μετά θα αποφασίσω.

elizaasian ειχα προβλημα ...να στο πω απλά...σαπισε και μου εκανε διάτρηση στομάχου.
    Οταν ειπα στον γιατρο μου χτε, οτι εφτεγα και εγω μου ειπε οχι, απλώς τωρα αρχιζουν να βγαινουν οι παρενεργειες της συγκεκριμενης μεθοδου.
    Παντως να πω οτι δεν ημουν καλή ασθενης γιατι και αναψυκτικά επεινα, και σωστη διατροφή δεν εκανα. Δεν συνεργαστηκα καλά.Δεν εβλεπα τον γιατρο μου τακτικά για να δει πως παμε.Δεν ημουν καλή.
    Τον συνηθησα γρηγορα αλλά μεχρι να συμβει αυτο ειχα χασει πολλά κιλά και φαινοταν πολύ.Ξεθαρεψα.

οταν λες σαπισε??? κατι σαν αστοχια υλικου?? με συγχωρεις αν σε ζαλιζω..απλως θελω να μαθαινω περιστατικα μιας και το εχω κανει...πονους και εμετους γιατι ειχες??
    εγω εκανα την επεμβαση 13/10/2011..μεχρι σημερα εχω χασει 29 κιλα και εχω κανει μονο μια ρυθμιση 2cc ...βεβαια πηγαινω καθε μηνα στον ιατρο μου και ευτυχως περιστατικα εμετου δεν εχω.......διαβασα οτι θα πας να δεις τον μενενακο..ειχα παει και εγω οταν ψαχνομουν..ειναι οντως πολυ καλος ..απλως οταν αποφασισα να μην κανω σληβ και να βαλω δακτυλιο προτιμησα καποιον που ειναι ειδικος στον δακτυλιο..στο ιασω !!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Σευχαρισρτω Αννα για τις κατατοπιστικές διευκρινίσεις σου και για τον χειμαρο των πληροφοριών σου.Πραγματικά το έχεις ψάξει ΠΟΛΥ το θεμα.
    Σευχαριστω πάρα πολύ.
    ʼννα μου σου είναι κόπος να μου στείλεις και μένα πληροφορίες που έχεις? Λίγες μέρες και έχω το άγχος μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι. :saint2: :smirk:

marimari εύχομαι να διαλέξεις την πιο σωστή λύση για σένα. Μίλα με αρκετούς γιατρούς πριν αποφασίσεις. Τα χρήματα γι' αυτές τις επισκέψεις είναι πολλά, καταλαβαίνω. Αλλά σε γλυτώνουν από πολύ κόπο. Ειδικά η ενημέρωση του Ρίο που είναι και 3ωρη, αξίζει τον κόπο. (Εμείς δε μπορούμε να την ξαναπαρακολουθήσουμε, ρε παιδιά; :smilegrin: Ως συνοδοί όμως αυτή τη φορά! Μου έχει λείψει ο καθηγητής!! :smug

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Το τι διαβασμα εχω ριξει απο τοτε που σας ανακάλυψα...δεν λέγεται.
    Σας θαυμαζω, θελω σε ολους που τα κατάφεραν να κανω μια μαγάλη αγγαλία αλλά και σε οσους εχουν ρυθμους χελωνας στην απωλεια των κιλων μια μεγαλυτερη αγγαλιά γιατι μου θυμιζουν εμενα.
    Ηρθε η ωρα λοιπον πατριωτες να παρω τα φωτα σας γιατι το μπερδεματάκι μου τοχω εδω μεσα με τις ορολογίες.
    Λοιπον...ενα mini βιογραφικο στα γρηγορα...
    Γυναικα, 41 ετων, στα 117 κιλά, με 2 παιδιά και εναν εξαιρετικο συζυγο, εναν αποτυχημενο δακτυλιο, μια αφιαρεση αυτου και φυσικά ανηφορα στα κιλά.
    Οδευω στο επομενη χειρουργειο-οπως δειχνουν τα πραγματα- ...
    Η ερωτηση μου:Σε τι διαφερουν οι: ολική πτηχωση στομάχου, το σλίβ, το σουπερ σλίβ, μια αλλη που κατι λεει "κατά ROUX"...
    μερική πτηχωσε στομάχου...αυτάαα
    Υποχρεη εκ των προτέρων
    Κατ αρχήν δεν αναφέρεις ύψος,ιατρικό ιστορικό αν είναι επιβαρυμένο και διατροφικές συνήθειες.Όχι ότι θα πάρεις απάντηση ότι 'αυτό θα κάνεις' αλλά με αυτά που έχουμε δει και ακούσει,ίσως μια γεύση.
    Πτύχωση: με άγνωστα μακροχρόνια αποτελέσματα,περιοριστικο� � τύπου ως προς τον όγκο μη γλυκαντικής τροφής,1-2 μέλη έχουν γράψει ότι πήραν πίσω κιλά και μία κατήγγειλε τον πολυδιαφημισμένο γιατρό.Δεν φαίνεται να έχει 'μόνιμα' αποτελέσματα στη νοσογόνο παχυσαρκία.Συράπτεται και διπλώνεται το στομάχι ώστε να περιοριστεί η χωρητικότητα,μάλλον προσωρινά καθώς πάλι διογκώνεται απ'ότι φαίνεται από τα γραφόμενα μελών.

Σληβ:περιοριστικού τύπου ώς προς τον όγκο μη γλυκαντικής τροφής με εξτρά τη μέιωση της όρεξης λόγω αφαίρεσης του θόλου που εκρίνει την ορμόνη της όρεξης(γκρελίνη)-εφόσον την κάνει σωστά τεχνικά ο γιατρός(είναι πολλοί που δεν την κάνουν σωστά εν γνώση τους).Το στομάχι κόβεται και συράπτεται ώστε να γίνει στενός σωλήνας/μανίκι

Σούπερ σληβ δεν νομίζω να υπάρχει

Παράκαμψη(μικρή και μεγαλύτερη) περιοριστικού και δυσαποροφητικού τύπου επεμβάσεις που διαφέρουν ως προς το μήκος της τελικής έλικας.Μικραίνει το στομάχι με περιορισμό/κόψιμο και παραμένει σε 2 τεμάχια εντός μας,στο μικρό μέρος του στομάχου ενώνεται το έντερο το οποίο παρακάμπτει μια μεγάλη διαδρομή ώστε να μην απορροφώνται όλες οι θερμίδες αλλά και τα θρεπτικά συστατικά με απώτερο σκοπό τη δύσκολη ανάκτηση βάρους.Συγχωρεί γλυκαντικά διατροφικά λάθη,τα λιπαρά επιφέρουν επισκέψεις στο 'θρόνο' και αποβάλλονται ώστε να μην γίνονται λίπος και είναι μηχανισμός αποφυγής για τη νέα λήψη τους,όχι χωρίς δεύτερη σκέψη τουλάχιστον.Απαιτείτια λήψη συμπληρώματος αβεστίου και πολυβιταμίνης εφ όρου ζωής.είναι με τα πιο καλά αποτελέσματα σε απείθαρχους διατροφικά ή με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
    Σε κάθε περίπτωση παίζει ρόλος ο δμσ,το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό,οι γνώσεις του γιατρού και αν έχει ιδιοτελείς σκοπούς...
    Πολλοί κάνουν μια επέμβαση λιγότερο ταιριαστή με τη διακιολογία ότι αν δεν πετύχει,θα κάνεις άλλη κοκ.ʼλλοι δεν κάνουν αφαίρεση χολής ποχ και σε ξαναβάζουν χειρουργείο σε 1 χρόνο,είναι πάρα πολλά στη μέση.Υπάρχουν σωστές δημόσιες και ιδιωτικές λύσεις,εξαρτάται τι θέλει να πιστέψει ο καθένας,την ωμή αλήθεια ή τις ωραιοποιημένες καταστάσεις...
    Με τα κιλά που γράφεις(χωρίς άλλα στοιχεία),πιστεύω 9/10 θα σου πουν σληβ ενώ μπορεί να είσαι για άλλη επέμβαση και ακόμη αν όντως σου ταιριάζει αυτή,αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο,τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα.Στην αρχή,ότι επέμβαση και να κάνεις,χάνεις,το μετά είναι......

Senior Member
    Originally posted by stelios
    Δεν φαντάζεσαι τι εφευρίσκουν! Αποκαλούν "σληβ" την επέμβαση όπου αφήνουν 120 ml ή και μεγαλύτερο (έχω ακούσει για άτομο που έπινε άνετα μισό λίτρο νερό μονοκοπανιάς μετά από σληβ!) και σούπερ σληβ όταν αφήνουν μικρότερο στομάχι (δηλαδή τα 60-80 ml που έπρεπε κανονικά να αφήσουν)!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Originally posted by stelios
    Δεν φαντάζεσαι τι εφευρίσκουν! Αποκαλούν "σληβ" την επέμβαση όπου αφήνουν 120 ml ή και μεγαλύτερο (έχω ακούσει για άτομο που έπινε άνετα μισό λίτρο νερό μονοκοπανιάς μετά από σληβ!) και σούπερ σληβ όταν αφήνουν μικρότερο στομάχι (δηλαδή τα 60-80 ml που έπρεπε κανονικά να αφήσουν)!
    Και μη χειρότερα!!!

Senior Member
    Να και κάτι που δεν ήξερα,τι διαφορά σληβ και σούπερ σληβ,πως λέμε σούπερ αμόλυβδη :P

Page 2 of 2 FirstFirst 12