Χρειαζομαι κι εγω τη βοηθεια και τη συμπαρασταση σας!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Χρειαζομαι κι εγω τη βοηθεια και τη συμπαρασταση σας!!!

Καλησπερα....καινουρια κι εγω στο φορουμ....
    Ας πω λιγα πραγματακια για εμενα!!!!!!
    Ειμαι εδω γιατι πιστευω οτι οταν εχει η μια την αλλη τα καταφερνουμε καλυτερα!!!!!

Εχω υψος 1.68....κ ειμαι 80 κιλα!!!!!Στοχος να πεσω κατω απο τα 70 κιλα....67-68 κιλα , θα ειμαι ευχαριστημενη!!!!Γενικα δεν εχω σωματοτυπο μινιατουρας γενικας....εχω καμπυλες και μου αρεσουν....δεν εννοω σε υπερβολικο βαθμο.....βεβαια.....ειμαι σχετικα νιοπαντρη και λιγο πριν το γαμο κατι το τρεξιμο, κατι το αγχος παραλιγο να φτασω τον τωρινο μου στοχο (ημουν 71 κιλα κια ημουν πολυυυ καληηη)...!!!!!Μετα χαλαρωσα πολυ κι ετσι εφτασα εδω που ειμαι τωρα!!!!!

Ξεθαψα μια διαιτα παλια απο διαιτολογο και ξεκινησα!!!!!!!Δεν ξερω αν εχω υπομονη......αλλα εχω αρκετο χρονο μπροστα μου τουλαχιστον ως το καλοκαιρι που θα βγω στην παραλια!!!!Ελπιζω να τα καταφερω.........εχω πιστη σε μενα....αν και αρκετο αγχος!!!!!

Senior Member
    ποντικακι καλη αρχη και μην εχεις αγχος,σιγουρα θα τα πας πολυ καλα!
    οσο για το αγχος πριν το γαμο σε καταλαβαινω απολυτα...τα ιδια και γω

οσο για το καλοκαιρι,πιστευω μια χαρα προλαβαινεις και οταν τα χασεις,να μπαινεις να δινεις κουραγιο και σε μας που μαλλον του χρονου το καλοκαιρι θα βγω στη παραλια :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Σας διαβαζω πολυ καιρο.........να δουμε ποιος θα δινει κουραγιο σε ποιον....η αληθεια ειναι οτι ο γαμος ειναι η καλυτερη διαιτα και χωρις κοπο!!!!βλεπω τις φωτο κ με θαυμαζω...με κοιταω στον καθρεφτη και τρομαζω!!!!Πως γινεται σε 4 μηνες......10 κιλα??????ημαρτον!!!ενταξει δεν λεω....σταματησα και απο οποιαδηποτε μορφη ασκησης ....και ξαφνικα ολο και τα βραδυα σε καποιο σπιτι μαζευομαστε και να η σανγκρια και να τα πατατακια......αλλα....εχω παθει τετοιο σοκ που δεν θελω να ξαναφαω τιποτα!!!!Σιγουρα αυτο δεν ειναι λυση αλλα με εχει πιασει πανικος!!!!!

Καλως σας βρηκα λοιπον!!!

Senior Member
    κοιτα,ξερεις οτι αν δε τρως τπτ δεν ειναι λυση.
    και πολυ λιγο αν τρως επισης λυση δεν ειναι,γιατι σιγουρα καποια μερα θα ξεσπασεις και το αποτελεσμα θα ειναι χειροτερο απ αυτο που θες.

στη περιπτωση μου,δε μπορουσα να κανω διαιτα πριν το γαμο λογω αγχους,ετσι ειπα χαλαρωσε και πανε νυφη παχουλη μετα τα χανεις,ετσι εγινε,αλλα προεκυψε εγκυμοσυνη και ετσι καταφερα να φτασω εδω που ειμαι.
    οχι οτι εφταιξε η εγκυμοσυνη για τα κιλα μου,φυσικα ετρωγα-οχι στην εγκυμοσυνη εκει προσεχα,αλλα μετα

τωρα μετα απο 2 χρονια νιωθω οτι ηρθε η ωρα να πεταξω τον διπλο εαυτο μου.

μην αγχωνεσαι,απλα βαλε μικρους στοχους,πχ εγω εχω βαλει ανα 10 κιλα στοχο και να κανω και ενα μικρο δωρο στον εαυτο μου για το επιτευγμα!!!

οπως λεω και σε αλλους καινουριους,βαλε τικερακι,βοηθαει δε φανταζεσαι ποσο-ψυχολογικα-οπως επισης και το φορουμ αυτο βοηθαει πααααρα πολυ.
    προσωπικα ειχα 2 χρονια να κρατησω διατροφη για 3 βδομαδες,και αυριο μπαινω στη 4η

φτου μου να μη με ματιαξω

αντε ποντικακι εδω θα μαστε να τα λεμε κοπελαμ