80+
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 60 1231151 ... LastLast
Results 1 to 15 of 890

Thread: 80+

Senior Member

80+

τι εγινε αλλαξα ζυγαρια κ πηγατε διακοπες? για να μαζευτουμε οι ογδονταρες να γινουμε εβδομηνταρες!

ΥΓ μην φευγετε καλε η ζυγαρια παραπανω με δειχνει

ΥΓ2 κοριτσια,
    koritsaki, mpizelaki,
    Teth κ λοιπες κορασιδες ελατε να ανασκουμπωθουμε να αλλαξουμε δεκαδα!
    μετα διακοπες

Senior Member
    Εδώ είμαστε koralaki, όλες μαζί στον αγώνα!!Η δική μου ζυγαριά και χωρίς να την αλλάξω πάλι τα ίδια δείχνει...

Senior Member
    Γεια σας! Με θέλετε στην παρέα?

Μετά από τρελά ζορια, ενα χρονο φουλ διπλωματικής, κουραση και το πολυποθητο διπλωμα στα χέρια... είπα να επανέλθω στους ρυθμούς μου και σε mode διατροφής! Τους τελευταίους δύσκολους μήνες δεν ακολουθούσα κάποιο πρόγραμμα, κάποιες φορές εφαγα έως άτσαλα αλλά κατά κανόνα ήμουν συνεπής σ αυτά που ηξερα περι ισορροπιας.. Τα γλυκά δεν μπορσα να καταπολεμήσω επιτυχώς, αλλά μπορώ να πω με σχετική περηφάνια ότι από τέλη απριλίου πήρα μόνο 1,5 κιλό! (άθλος δεδομένων των συνθηκών)

τώρα πλέον, με καλοκαιράκι εν όψει και τα υπέροχα φρούτα και τις σαλάτες του, ξανααρχίζουμε!! Στόχος, μέχρι τα γενέθλιά μου (7 Αυγούστου) να έχω δει το 7 μπροστά!

καλή δύναμη και στις υπόλοιπες κοριτσούμπες! Και μην μας πιάνουν χαζομαρες. Η ζωη ειναι μικρή για να αναβάλουμε πράγματα για "όταν αδυνατίσω"...

Senior Member
    Κ' βέβαια σε θέλουμε esceden, όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά!!Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο για το δίπλωμα που πήρες και όντως 1-2 κιλάκια δεν είναι τίποτα πραγματικά, ακόμη κι όταν χάσουμε τα κιλά αυτές οι διακυμάνσεις είναι φυσιολογικές και το πιο σημαντικό είναι οτι συνεχίζεις δυναμικά!ʼντε πάμε για 7αράκι όλες μαζί!
    Που είσαι koralaki??..μεγαλώνει το γκρουπ!

Senior Member
    χεχε πολυ χαιρομαι!!!

Senior Member
    Originally posted by esceden
    Γεια σας! Με θέλετε στην παρέα?

Μετά από τρελά ζορια, ενα χρονο φουλ διπλωματικής, κουραση και το πολυποθητο διπλωμα στα χέρια... είπα να επανέλθω στους ρυθμούς μου και σε mode διατροφής! Τους τελευταίους δύσκολους μήνες δεν ακολουθούσα κάποιο πρόγραμμα, κάποιες φορές εφαγα έως άτσαλα αλλά κατά κανόνα ήμουν συνεπής σ αυτά που ηξερα περι ισορροπιας.. Τα γλυκά δεν μπορσα να καταπολεμήσω επιτυχώς, αλλά μπορώ να πω με σχετική περηφάνια ότι από τέλη απριλίου πήρα μόνο 1,5 κιλό! (άθλος δεδομένων των συνθηκών)

τώρα πλέον, με καλοκαιράκι εν όψει και τα υπέροχα φρούτα και τις σαλάτες του, ξανααρχίζουμε!! Στόχος, μέχρι τα γενέθλιά μου (7 Αυγούστου) να έχω δει το 7 μπροστά!

καλή δύναμη και στις υπόλοιπες κοριτσούμπες! Και μην μας πιάνουν χαζομαρες. Η ζωη ειναι μικρή για να αναβάλουμε πράγματα για "όταν αδυνατίσω"...
    esceden νομίζω δε στο έχω πει, αλλά έχοντας διαβάσει πολλά από τα posts σου σε έχω συμπαθήσει ιδιαιτέρως!
    συγχαρητήρια για το δίπλωμά σου, και βέβαια συγχαρητήρια για την απώλεια που είχες και μάλιστα τόσο μα τόσο σταδιακά, είσαι ένα από τα πρότυπά μου!
    επίσης μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου, λέω να σου το "κλέψω" και να το χρησιμοποιήσω κι εγώ, ελπίζω να μη σε πειράζει..

επίσης κορίτσια θα ανοίξω κι εγώ ένα thread για 90+, να μαζευτούμε κι οι 90άρες κάπου..

φιλιά!

Senior Member
    νινα πολυ καλη ιδεα! ελπιζω να δω κι εγω συντομα το 9, γιατι κατηγορια 10, εγω τουλαχιστον δεν ανοιγω!!! :P

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    νινα πολυ καλη ιδεα! ελπιζω να δω κι εγω συντομα το 9, γιατι κατηγορια 10, εγω τουλαχιστον δεν ανοιγω!!! :P
    τί να ανοίξεις καλέ, αφού σε λίγο βλέπεις το 9, μια και καλή στο 9 θα πας !

Senior Member
    ωωω νινα μου εισαι πολύ γλυκιά!! Σε ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογια.. κ να φανταστεις ειχα εξαφανιστει κ απο το φορουμ μηνες τωρα!

αφου σ αρεσει η υπογραφουλα, στην αφιερώνω! απο λατρεμενο τραγουδακι ειναι!!

Πάρε χρώμα - Maraveyas Illegal

Senior Member
    Πως τα πάμε συνοδοιπόροι μου?Εγώ μπορώ να πω πως έχω αρχίσει και μπαίνω πάλι σε πρόγραμμα γιατί αρκετά τράβηξε η άστατη διατροφή..Ας πούμε χτες πήγα σινεμά και ήπια σκέτο αναψυκτκό light παρακαλώ και μετά γύρισα και ήπια το γαλατάκι μου με τα δημητριακά μου!ʼντε να αρχίσουμε να κατεβαίνουμε..!!

Senior Member
    κοριτσια μου ομορφα!! μεσολαβησε εξεταστικη μετα βδομαδα διακοπων και μετα βδομαδα κολοβαρεματος! δεν μπορω να πω οτι ημουν εντελως σωστη απεναντι στη διαιτα μου,αλλα λογο της ζεστης τις περισσπτερες μερες δεν τρωγαμε καν φαγητο στο σπιτι,τη βγαζαμε με σαλατες. ειμαι τωρα στην πολη μου και στη μαμα μου και μιας που τελειωσε η περιοδος ειπα να ζυγιστω...και βλεπω το 80!!!!! τι σου κανει η θαλασσα και ο ιδρωτας!
    δεν αλλαζω τικερ ομως γιατι θελω να παω και στη θεσσαλονικη να το σιγουρεψω με την εκει ζυγαρια,αν και απο το πασχα που θυμαμαι υπηρχε συμπτωση!
    θα μπαινω οσο πιο συχνα μπορω!
    δεν σας εχω ξεχασει!!
    κοραλακι!!! ελα να με φτασεις να δουμε μαζι το 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    γεια σας κοριτσια, ηταν καποιες δυσκολες μερες κ εξαφανιστηκα,
    ξεσπασα βεβαιαως βεβαιως στο φαγητο/γλυκα/ κτλ
    δεν θα σκασω, σκεφτομαι το θετικοτης υποθεσης, δεν καπνισα.
    οποτε απο αυριο τα του διαιτολογου μου κ ευχομαι να συγκρατηθω κ να μην τρωω καθημερινα γλυκα...
    το φαγητο καποτε θα κλεισει το στομαχι παλι κ θα το ελαττωσω, ελπιζω.
    αρχθζω, ζυγισμα σ ελιγο
    filakia pame gia 7, oxi 87 omws...

Senior Member
    τι να κάνουμε βρε κορίτσια, έτσι είναι οι δύσκολες μέρες όπως έρχονται περνάνε..θα τα καταφέρουμε όμως, θα το δούμε το 7αράκι, που θα πάει...κοριτσάκι μπράβο σου, αν είναι έτσι, το 7αράκι είναι μόνο μια ανάσα...κοραλάκι μικρούς στόχους και θα το πετύχουμε το στόχο μας!

Senior Member
    Κοραλι μου καλο.. μπορω να επεμβω??

δε θελω να με παρεξηγησεις μ οσα θα πω, αλλα μηνες τωρα σε βλεπω σε μια μονιμη μαχη.. Μηπως το γεγονος οτι το βλεπεις σαν μαχη σε κανει να εισαι τη μια σε καλο δρομο, την αλλη σε παρασπονδιες?

τι θελω να πω.. χμ. μαλλον το παραβλεπεις σοβαρα. παραστραβώνεις με την παρασπονδια κ ετσι ριχνεις πιο πολυ τον εαυτο σου στα δοντια της βουλιμιας. παρε μια ανασα. χαλαρωσε. μην παιδευεσαι τοσο και μην το εχεις στο μυαλο σου σαν παιδεμα. οσο νιωθεις οτι ειναι υπερανθρωπη προσπαθεια μια διαιτα, τοσο ασυναισθητα και ακουσια "θυματοποιεις" τον εαυτο σου. Δινεις εξωπραγματικες διαστασεις στο φαγητο και γιγαντωνεται ολο το θεμα.

Θα μου πεις "κ εσυ μανταμ, 2 μηνες τωρα που μιλησαμε, δε σε ειδα να χεις ιδιαιτερη προοδο". και δικιο θα χεις!:P χεχε! ομως ενταξει, το χα παρει αποφαση και τωρα αρχιζω παλι το προγραμμα μου μετα τα ζορια της σχολης. ρε κοριτσουμπα μου... αν το βλεπες πιο χαλαρα στο μυαλο σου θα σουν πιθανοτατα κατω απο 80. ολη η μαχη να βρουμε την τελεια διαιτα, να την ακολουθησουμε 2 εδομαδες, μετα να κανουμε παρασπονδια, να αλλαζουμε διαιτα, να ψαχνουμε νεα πραγματα.. νισαφι μωρε πια!

ξερεις τι πρεπει να κανεις. ξερω τι πρεπει να κανω. μην σαμποταρουμε τον εαυτο μας απο το καλυτερο που μπορουμε να γινουμε. ουτε εγω υπηρξα ποτε ξανα σ αυτα τα κιλα.. ας αφησουμε και τα τελευταια κιλα λιπους ομως -την ηλιθια ασπιδα μας- να φυγουν. δεν τα χουμε αναγκη πια για αλλοθι. πλεον ειμαστε πιο δυνατες!

συγνωμη και παλι για το θαρρος μου. αν νιωθεις οτι σε προσβαλλουν οσα λεω να τα σβησω! δεν τα εννοω με κακια ουτε το παιζω ξυπνια..

παω να κουνησω λιγο τον .. γκουχου μου, να κανω ποδηλατο, γιατι αρκετα μουδιασα! φιλια πολλα!!

Senior Member
    Originally posted by esceden
    ωωω νινα μου εισαι πολύ γλυκιά!! Σε ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογια.. κ να φανταστεις ειχα εξαφανιστει κ απο το φορουμ μηνες τωρα!

αφου σ αρεσει η υπογραφουλα, στην αφιερώνω! απο λατρεμενο τραγουδακι ειναι!!

Πάρε χρώμα - Maraveyas Illegal
    δεν το ήξερα το τραγούδι, σε ευχαριστώ πολύ esceden!

Page 1 of 60 1231151 ... LastLast