Εχω μπλοκαρει....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Εχω μπλοκαρει....

Εχει αλλαξει ο χρονος αλλα τα κιλα στην ζυγαρια ειναι ιδια....
    Ενω ξεκινησα κανονικα τον Σεπτεμβριο (εχασα και 5 κιλα) απο τον Οκτωβριο κουραστηκα.... και ενω λεω καθε βραδυ οτι αυριο θα ξεκινησω σωστα τα κανω ολα λαθος....
    Μηπως χρειαζομαι τιποτα χαστουκια να συνελθω????
    Ενω ξερω σωστη μεριδα με σαλατα ..... οχι υδαταθρανκες με πρωτεινες ολα τα αναποδα κανω...
    Πρεπει να συνελθω και δεν ξερω πως...
    Δεν θελω να ανεβω στην ζυγαρια γιατι φοβαμαι το τι θα αντικρυσω...

Μιτσιμου μήπως κάνεις πολύ στερητική διατροφή και γιαυτό όλο το αναβάλλεις? Πας σε κάποιον ειδικό η μόνη σου?
    Και απο πότε απαγορεύεται ο συνδυασμός υδατάνθρακας και πρωτεϊνη? Μια χαρά συνδυασμός είναι και μαζι με σαλάτα ο ιδανικός!
    Μην καταπιέζεις τόσο τον εαυτό σου, έτσι απαντάς μόνη σου στον εαυτό σου γιατί δεν ξεκινάς.
    Οσο για τη ζυγαριά, ε σιγά, μην ανέβεις! Κάνε εσυ τη διατροφή σου κανονικά και όταν νιώσεις έτοιμη.

Member
    θα σου πρότεινα να μην ξεκινησεις απότομα! απλα σιγα και σταθερα να κανεις καποιες αλλαγες στη διατροφη σου! σαλατα με καθε γευμα..φρουτακια για σνακ. ξηρους καρπους! ψωμι ολικης αλεσης! γαλακτοκομικα με χαμηλα λιπαρα! στο λέω γιατι έτσι έχασα 15 κιλα..οταν αρχισα τις διαιτες δεν μπορεσα να χασω ουτε ένα κιλο

γιατι ειχα το ιδιο προβλημα με σενα..πχ μια μερα έκανα τη διαιτα και μετα επεφτα την αλλη σε υπερφαγικο επεισοδιο..

καλη τυχη!!

Senior Member
    Λετε ε???
    Μωρε τσιμπολογάω συνέχεια και ειμαι πολυ ψωμου πανάθεμα με.....
    Τελος παντων ειπα μεσα μου να μπω σε ενα σταθερο πρόγραμμα των 5 γευματων και να σταματήσω τα τσιμπολογηματα.....
    Να περιοριστω στις 2-3 φετες ψωμι και να ηρεμησω....
    Πρεπει να χασω κιλα....

Senior Member
    Μιτσι μου, το πρωτο πραγμα που μου ειπαν με το καλησπερα σας εδω...ειναι βαλε μικρους στοχους....εγω θα το εμπλουτισω λιγακι και θα σου πω...βαλε στοχο.....κοψε το ψωμι και χρησιμοποιησε ολικης αλεσεως η παξιμαδι και ξεκινησε ενα προγραμμα 5 γευματων......ενω για να ξεγελλας την πεινα σου μπορεις να χρησιμοποιεις....φρουτα, μπαρες δημητριακων, χυμους και φυσικα πολυ νερο!!!!!!!!!!Βοηθαει πιστεψε με!!!!!

Senior Member
    Λοιπόν τον τελευταίο καιρό που μας βάρεσε πλέον αισθητά η αφραγκία ...... το τελευταιο που με νοιαζει ειναι το τι θα φάω το θέμα ειναι να πληρώνονται οι λογαριασμοι.....
    Εχασα 5 κιλα χωρίς να το καταλάβω....
    Η διαίτα της πατάτας οπως λέω....
    Ψητες πατατουλες
    Τραχανα απο το χωριο
    Φετούλα
    Ρυζακι
    Οσπρια
    Λαχανο σαλάτα
    Πορτοκαλια

Senior Member
    χαχαχαχαχ οντως η αφραγκια η καλυτερη διαιτα,
    κι εμεις πια απο κει που παραγγελναμε και 4 φορες την εβδομαδα
    το κοψαμε εντελως,οχι μονο λογω της διαιτας που κανω,αλλα και το ταμειο που ειναι μειον εχει ανασταλτικο παραγοντα -ευτυχως- και στον αντρα μου που δεν υπολογιζει αν κανω διαιτα και ειναι ικανος να περιδρομιαζει μπροστα μου και γω να βλεπω.
    παν αυτα ομως πια

το μονο καλο πραγμα της κρισης

Senior Member
    Αυτο που κάναν παλια μόνο τα απαραίτητα και ακριβως αυτό κάνουμε.....
    Εχω στεναχωρηθει και τοσο πολυ με αυτή την κατάσταση και δεν με νοιαζει καθολου το φαι και απο την μια λεω στον εαυτό μου καλυτερα.....