Αδηφαγικη διαταραχη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Εγω εχω ψυχαναγκαστικη υπερφαγια, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο η παρομοιο. Δεν το εχω ξεπερασει ομολογουμενος, εφτιαξα το βαρος μου αλλα "θεραπευσα" απλα ενα συμπτωμα. Αυτον τον καιρο βαζω βαρος (μετα απο εντολη της γυναικολογου και του αντρος μου, για προσπαθειες για πιτσιρικι) και ειμαι ολιγον σε κατασταση συγχυσης.

Αν χρειαζεσαι καποιον να μιλησεις, και αν εισαι αθηνα, ο,τι θες μου λες. Πολυ πιθανων ο,τι αισθανεσαι στη κατασταση της υπερφαγιας, θα το'χω περασει και εγω. Αν καταλαβαινεις οτι πας να κανεις καποιο υπερφαγικο, μπορεις να με παρεις τηλεφωνο η να μου μιλησεις στο skype η msn να σε απασχολησω και να το συζητησουμε, μεχρι να σου περασει. Κατι κοριτσια ετσι με βοηθησανε και ειχα βρει τον ελεγχο για λιγο.

Αυτο μπορω να σου προσφερω εγω προσωπικα. :grin:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Xριστίνα μου θυμάμαι τα εξαιρετικά αποτελέσματα που είχες και πόσο όμορφη ήσουν στις φώτο που είχες ανεβάσει,ακόμα και τότε θεωρούσα πως ήσουν μια χαρά στα τότε κιλά και θυμάμαι που επέμενες πως έπρεπε να κατέβεις ακόμα παρακάτω.Σκέφτηκες ποτέ μήπως ο οργανισμός σου είχε στερηθεί τόσα πολλά πράγματα και ξεσπάει με όλα αυτά τα υπερφαγικά?επίσης είναι λογικό αν κάνεις 2-3 χρόνια συνεχόμενα χρόνια δίαιτα ή διατροφή να έχεις κουραστεί και να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα .Ίσως το καλύτερο θα είναι να προσπαθήσεις να μπεις σε ένα πρόγραμμα και να αφήσεις την απώλεια των κιλών σου λίγο παραπίσω,είσαι πολύ μικρή ακόμα και έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου!Καταλαβαίνω πως όλο αυτό πρέπει να σε πιέζει πολύ ψυχολογικά αλλά να ξέρεις πως πάντοτε θα υπάρχει κάποιος εδώ μέσα για να μιλήσει μαζί σου και να σε στηρίξει όσο μπορεί.

Senior Member
    Νομίζω πως πρέπει να καταγράφεις κάθε φορά τα συναισθήματα που σε οδηγούν σε υπερφαγικό επεισόδιο, είναι πολύ σημαντικό να βρεις τι φταίει , αν δεν το βρεις πως θα το πολεμήσεις; Πως νιώθεις ακριβώς πριν να αρχίσεις να τρως ανεξέλεγκτα; Εγώ συνήθως ξεκινούσα επειδή ένιωθα τρομερά πεινασμένη και συνέχιζα επειδή ένιωθα πως τα κατέστρεψα όλα. Αυτό που έφταιγε ήταν ότι ακολουθούσα στερητικές δίαιτες κατά γράμμα ( για το πρώτο κομμάτι ) και μετά η τελειομανία μου. Εσύ έχεις καμιά ιδέα για το που οφείλεται; Πεινάς;

Page 2 of 2 FirstFirst 12