Results 1 to 5 of 5
Thread: φρουτα και διαιτα!!
-
21-03-2012, 01:02 #1
φρουτα και διαιτα!!
θελω να χασω κιλα αλλα οσες διαιτες βρηκα στο ιντερνετ δεν καλυπτουν τις αναγκες μου!γνωριζει κανεις καποια διαιτα με πολλα φρουτα?
- 21-03-2012, 07:13 #2
loukouma πρέπει να κάνεις μια "δίαιτα"διατροφή που να περιέχει τροφές από όλες τις ομάδες κ να χει κ φρούτο,αν κ το φρούτο μπορεις να το φας σε οποιαδήποτε διαιτα όποτε θες εκτός απο μερικά που χρειάζονται μέτρο όπως μπανάνες,σταφύλια κ φυσικά τα αποξηραμένα..
21-03-2012, 13:27 #3
Καλωσόρισες Λουκουμά
Βασικά καλό θα είναι να έχεις ποικιλία στην διατροφή σου και σαφώς τα φρούτα πρέπει να είναι και αυτά μέσα στην καθημερινότητα σου. Τρεις μερίδες φρούτων και 2 λαχανικών την ημέρα στα γεύματα σου και στα σνακ σου είναι υπεραρκετά για να παίρνεις όλες τις ωφέλειες από αυτές τις τροφές. Εγώ προσωπικά προτιμώ να τρώω ένα φρούτο με το πρωινό μου και 2 ακόμη στα σνακ που κάνω ενδιάμεσα των γευμάτων σε συνδυασμό με λίγους ξηρούς καρπούς ή ένα μπισκοτάκι. Μία μερίδα φρούτου είναι περίπου ένα μέτριο μήλο, 1 μεγάλο αχλάδι, 2 μανταρίνια, 1/2 μπανάνα αν είναι μεγάλη, 2 ακτινίδια, 10-15 ρόγες σταφύλι, 10 φράουλες, 10 κεράσια κτλ. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής συνήθως στα φρούτα είμαι πιο ελαστική στις μερίδες τους μιας και προτιμώ να φάω παραπάνω φρούτο και λιγότερο ψωμί π.χ. Είναι θέμα γούστου στην τελική
Όσο για τα αποξηραμένα φρούτα πράγματι θέλουν προσοχή στην ποσότητα αλλά για να σε χορτάσουν περισσότερο το μυστικό είναι να τα μουλιάζεις σε νερό για κάνα 10λεπτο πριν τα καταναλώσεις. 3 δαμάσκηνα, 3 βερίκοκα, 2 σύκα, 2 χουρμάδες είναι περίπου μία καλή μερίδα σε συνδυασμό πάντα με το γεύμα ή το σνακ σου.
18-04-2012, 19:51 #4
περιμένω πως και πως να έρθει το καλοκαίρι γιατί τότε χάνω τα περισότερα κιλά τρώγοντας καρπούζι , μου προκαλεί αίσθημα πληρότητας και δεν έχει πολλές θερμίδες ... με απλά λόγια είναι suuuuuuper
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς , πάντα
20-04-2012, 11:01 #5
ήμουν κι εγώ αυτής της λογικής, έτρωγα πολλά φρούτα.... πάρα πολλά
ώσπου κατάλαβα ότι μου ανοίγουν την όρεξη... και μετά το διάβασα και σε μελέτες:sniffle:
τα περιόρισα σε 2 την ημέρα, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα με γιαούρτι
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία