Results 61 to 75 of 156
-
08-09-2008, 19:18 #61
Κεδρινος λοφος???
σταση αστικου???
να φοραω και λουλουδατο καπελο??
:P
ρε συ ραψ λυπησου τον αμοιρο κατοικο αθηνων....
τεσπα εχουμε και κινητα και μπορουμε να συνεννοηθούμε καπως καλυτερα τουλαχιστον απο οτι καναμε εμεις εδω στην αθηνα....
Φροντιστε μονο οι εκ σαλονικας μην ψαχνετε λοφους οκ???
- 08-09-2008, 20:29 #62
Μιλάμε για την ερχόμενη κυριακή? στις 14?
08-09-2008, 20:52 #63
σωστα, 14/09/2008. (correction)
Θα ειμαστε φρη απο το πρωι της Κυριακης...
08-09-2008, 20:57 #64
Ωχ πρωι της Κυριακης στις 14?
Θα μου κλεψεις μελη απο την online συγκεντρωση που την εβαλα την ιδια ωρα,δεν βαζω διαφορετικη γιατι ειμαι ανυπομονος...αντε χαλαλι,ελπιζω να μαζευτει κοσμος
ΥΓ. Τι 14/8...14/09 lol ελπιζω να μη μπερδευτει κανεις και παει το προηγουμενο μηνα:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2008, 21:05 #65
να παρεις τα ποδια ρε κηπ και να γουολκιν....
αντε και εσυ με τα βιρτουαλ σου....
08-09-2008, 21:09 #66
Αν αρχισω να walking Θεσσαλονικη τοτε 14/08/2009 θα ειμαι εκει εκτος απροοπτου
Δυστυχως δεν ειμαι ουτε απο Αθηνα ουτε απο Θεσ/κη αλλιως θα ερχομουνα...μαλλον.
Επιφυλλασομαι για το μελλον για καμμια Αθηνα...ενταξει δεν ειμαι και πολυ μακρια δυο ωριτσες ταξιδι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2008, 21:10 #67
okay, στο βαθος γωνία αριστερά καθόντουσαν 2 άτομα που ήρθαν μετά της 6:30 αν θες σου λέω κ τι φοράγανε, τι γένους ήτανε κ τι πίνανε.. είμαι φωτογραφικός τύπος, τα σταμπαρα όλα γύρω.. γι\'αυτο κοψε το δούλεμα, αρκετά.. που συμφωνησες κιολας να μην πειτε ποιοι είσασταν.. θα μπορόύσες απλά να πείς δε μπόρεσα να έρθω ή ήρθα αν ήσουν εσύ εκείνος κ δεν βρήκα κανέναν γιατί δεν μπήκα στην προσπάθεια να ρωτήσω ποιος είναι απο το φορουμ όπως έκανε η alexiaf με τον BNW. αλλά δεν έχει καμία σημασία να το συζητήσουμε άλλο.
08-09-2008, 21:15 #68
Originally posted by mstrouf
γι\'αυτο κοψε το δούλεμα, αρκετά.
τελεια παυλα
08-09-2008, 21:22 #69
νευριάζεις κιολας εεεε???
κ εσυ να ήσουνα ήτανε μόνο 2 άτομα στην γωνία, αρα με ποιους συμφώνησες?
δεν πειράζει όμως, δεν λέω εγώ ψεμματα..
08-09-2008, 22:39 #70
δημήτρη όταν με το καλό έρθετε από αθήνα με παίρνεις τηλ. και ενημερώνω που και πως.
οι εκ θεσσαλονίκης ας δηλώσουν ποιοι θέλουν να έρθουν και το συζητάμε το μέρος.
την ιδέα μου την έδωσα πάντως.
κυριακή 14/09 στις 19:00 στον κέδρηνο λόφο στη στάση του αστικού δίπλα στην είσοδο του μαγαζιού. υπάρχει θέα, χώρος στάθμευσης και τα καθέκαστα.
εις αναμονή.
08-09-2008, 23:02 #71
κοιτα εγω απο σαλονικα ξερω,
την τσιμισκη, τα τσουρεκια τεπενδρη, και τα ουζαδικα τις αθωνος.
Α..... νομιζω ξερω και που πεφτει η ΔΕΘ, αλλα εδω τελειωνουν οι γνωσεις μου.
Εμεις θα ειμαστε απο σαββατο απογευμα πανω και ολη την κυριακη θα σουλατσαρουμε στο θεσσαλονικιωτικο ηλιο.
Οποτε οποτε θετε - οπου θετε....
Κυριακη καποια ωρα νωρις θα παρω τηλεφωνο για να μου πεις που πεφτουν τα κεδρα η οτι αλλο αποφασισετε.
Μονο οχι πολυ περιπλοκα κολπα - οχι ανηφορες, θα ειμαστε χωρις οχημα και γερασαμε για να σκαρφαλωνουμε στους λοφους....
09-09-2008, 00:15 #72
Originally posted by mstrouf
okay, στο βαθος γωνία αριστερά καθόντουσαν 2 άτομα που ήρθαν μετά της 6:30 αν θες σου λέω κ τι φοράγανε, τι γένους ήτανε κ τι πίνανε.. είμαι φωτογραφικός τύπος, τα σταμπαρα όλα γύρω.. γι\'αυτο κοψε το δούλεμα, αρκετά.. που συμφωνησες κιολας να μην πειτε ποιοι είσασταν.. θα μπορόύσες απλά να πείς δε μπόρεσα να έρθω ή ήρθα αν ήσουν εσύ εκείνος κ δεν βρήκα κανέναν γιατί δεν μπήκα στην προσπάθεια να ρωτήσω ποιος είναι απο το φορουμ όπως έκανε η alexiaf με τον BNW. αλλά δεν έχει καμία σημασία να το συζητήσουμε άλλο.
09-09-2008, 00:20 #73
Kapoios koroidebei kapoion kai den mu aresei katholou afto.
krine me olo to sevasmo alla se exw gia pio dimokratiko kai anoixto typo, giati tetia symperifora. Yparxei periptwsi na exei ginei kapoia pareksigisi, mipws einai kairos na to syzitisetai ,wste na min symbei to idio kai saloniki.
Loipwn ean yparxei h dyantotita na ginei mia ebgomada argotera i syantisi, tha\'thela na parebrethw kai gw
Den symfvno gia kedrino, giati na mhn brethume aristotelus kai meta ouzaki i kafe stin athonos ?
09-09-2008, 00:55 #74
Originally posted by Thessalo
Kapoios koroidebei kapoion kai den mu aresei katholou afto.
krine me olo to sevasmo alla se exw gia pio dimokratiko kai anoixto typo, giati tetia symperifora.
θεσσαλο-νικιε,
Δεν εχω κατσει ποτε μα ποτε στα 40+ χρονια ζωης μου να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας και δεν προκειται να αρχισω σημερα.
Οσα χρονια συμμετεχω σε φορουμ (γυρω στα 10) παντα προσεχα το πως εκφραζομαι οπως και προσεχω πως εκφραζονται για μενα.
Δεν εχω επιτρεψει ποτε μου σε κανενα να εκφραστει ετσι οπως αυτα που γραφονται για μενα και δεν θα κανω διαφορετικη αρχη σημερα.
Οταν γραφω οτι ημουν 6.10 στο μητινκ αυτο εννοω και δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.
Επι πλεον αντι αυτου (εσυ το λες παρεξηγηση) εδω βαφτιζομαι και ως ψευτης.
Προτιμω να μην συνεχισω τους χαρακτηρισμους γιατι θα ημουν και εκτος δεοντολογιας του φορουμ.
Yparxei periptwsi na exei ginei kapoia pareksigisi, mipws einai kairos na to syzitisetai ,wste na min symbei to idio kai saloniki.
Ακουσε με προσεκτικα,
εγω ειμαι ετοιμος να κανω 500+500 χιλιομετρα για να πιω ενα καφε μαζι σας, αν εσυ η οποιος αλλος νομιζει οτι μπορει να συμβει το ιδιο και στη θεσσαλονικη τουλαχιστον ας σεβαστει την ταλαιπωρια και αν ειναι ετσι ας καθησουμε καλυτερα ο καθενας σπιτι του.
Loipwn ean yparxei h dyantotita na ginei mia ebgomada argotera i syantisi, tha\'thela na parebrethw kai gw
εγω τουλαχιστον δεν εχω αυτη την δυνατοτητα γιατι εχω κανονισει να παρω αδεια για να ανεβω θεσσαλονικη.
Δεν δεσμευω κανενα, απλα λεω τι εχω κανονισει μιας και το ανακοινωσα πολλες μερες πριν και επρεπε να κανονισω αδεια απο την δουλεια μου.
Den symfvno gia kedrino, giati na mhn brethume aristotelus kai meta ouzaki i kafe stin athonos ?
σε τοπικα ζητηματα εμενα μην με μπλεκεται, αποψη εχω μεχρι την λαρισα....
:P
Κασσι,
οταν σου εστειλα μυνημα με το που ειναι η craft ηδη καμαρωνα κανα τεταρτο και επινα μπυρες.
Εχω πολλες ερμηνειες για ποιο λογο τις επινα εγω και ενα αλλο ατομο, αλλα προς το παρον τις κραταω για τον εαυτο μου.
Θα προτιμησω να μην συνεχισω σχολια για αυτη την συναντηση μιας και πρεπει να φερω και μαρτυρες για το τι εκανα και που.
Σορρυ αλλα σε αυτο το τριπακι δεν μπαινω.
Και δεν θα το κανω γιατι αν μη τι αλλο σε οσα μητινκ εχουν γινει εδω μεσα ημουν παντα παρον, απλα ηταν το πρωτο που καλεσα εγω.
Τουλαχιστον εχω αποδειξει αν κρυβομαι η οχι.
09-09-2008, 01:03 #75
Θα προσπαθήσω και εγώ να έρθω στη συνάντηση, προτιμώ Αριστοτέλους, με βολεύει, και ουζάκι στην Άθωνος, μέσα!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή