***Συναντηση μελων *** Στο λυκαυγες του καλοκαιριου.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 156
    Banned
    Η συναντηση μολις τελειωσε και μπορω να πω οτι αφενως επαιξε πολυ μπιρα και κεφι.
    Οσοι δεν ηρθαν απλως εχασαν.....
    :P

Να πω επισης οτι ειπαμε να μην αναφερουμε ποιοι ηρθαν και ποιοι οχι, για να μην δωσουμε λαβη για κουτσομπολια.

Απο δευτερα δινουμε σκυταλη για σαλονικα.....
    Αντε παιδες απο σαλονικα σας περιμενουμε.

Καποιοι απο αθηνα ειπαν οτι θα ερθουν στο μητινκ επανω, αν ειναι ας φροντισουν εγκαιρα να τακτοποιησουν τις δουλειες τους.

Member
    ΚΡΙΜΑΑΑ!
    Γιατί μας στήσατε ετσι? Ήμασταν συνεπείς στο ραντεβού στις 6 η ώρα που είχαμε υποτίθεται 8 άτομα! Και τελικά μαζευτήκαμε τρεις και μετά βίας!!?
    What \'s up?Τι σας συνέβει στους υπόλοιπους?

Senior Member
    Χμ μαζευτηκατε τρεις?
    Ε οποτε ξερουμε ποιοι τρεις

Μαλακια οταν λες θα πας σε ενα ραντεβου πρεπει να πηγαινεις...αντε να σου ετυχε κατι αλλα σε ολους?
    Σαλονικα μαλλον θα ειναι καλυτερα....ευχομαι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ενας ο krino ενας ο alexiaf και μας μενει ο τριτος αγνωστος...η κοπελλα του krino?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλά μας δουλεύετε??????????????????

εγω 6:10 ημουν εκει, ευτυχως που μου μίλησε η alexiaf κ ο BNW κ οι άλλοι ποιοί ησασταν???????
    3 άτομα, καθησαμε μέχρι της 7:30 κ φύγαμε..

Senior Member
    κρινο εχω την εντύπωση οτι μας δουλεύεις, καλό το αστειάκι της συνάντησης...

πάντως alexiaf κ BNW, χάρηκα που σας γνώρισα

Senior Member
    Οφειλω μια εξηγηση γιατι δεν πήγα ενω ειχα πει θα πάω. Λοιπον για οσους δεν το ξερουν να επαναλαβω οτι πασχω απο κοινωνικη φοβια-αγοραφοβια με κρισεις πανικου. Αν ηξερα οτι τελικα πηγαν μονο 3 ατομα θα ερχομουν. Αλλα (τουλαχιστον ετσι δηλωσαν) μαζευτηκαν καμια 10ρια και δεν θα ενιωθα ανετα. Φοβομουνα μη με πιασει καμια κριση και γινω ρεζιλι. Οταν δηλωνα θα ερθω ημουν αισιοδοξος οτι τελικα θα νικησω τους φοβους μου και θα παω. Τελικα με νικησαν αυτοι... Να ζητησω συγνωμη απο τη πλευρα μου που ειπα θα ερθω και τελικα δεν ηρθα. Με κανει αυτο να συνηδητοποιήσω οτι θελω πολυ δουλεια ακομα για να γινω και γω οπως ολοι οι κανονικοι ανθρωποι. Να βγαινω, να γυριζω βολτες, να μπορω να διασκεδαζω κτλ κτλ. Και παλι συγνωμη. Ισως την αλλη φορα. Τα λεμε.

Senior Member
    Winston_man συγχωρεμένος.. είναι κάτι πάνω απο τις δυνάμεις μας αυτό κ γω αν ενιωθα την παραμικρή ενόχληση, δεν θα το ρίσκαρα να πάω.
    αλλα κρίνο με απογοήτευσες.. ειδικα που γράφεις οτι έληξε η συναντηση με πολυ μπιρα κ κέφι.. κ παρακάτω συμφωνήσαμε κιολας να μην πουμε ποιοι παρεβρέθηκαν.. ημαρτον βρε.. πες ενα δεν μπορεσα να έρθω κ τελειωσε ή μήπως ήσουν εκεί? γιατι κόσμος μαζευτηκε 7 παρα στο μαγαζί, πριν ήμασταν τελειως μονοι!

Senior Member
    Μεχρι στιγμης δεν εχω γραψει κατι σε αυτο το τοπικ γιατι τα αισθηματα μου για μια συναντηση ειναι αμφιλεγομενα.Για οσους δεν πηγαν μπορω να κατανοησω τους λογους και για μενα ειναι δικαιολογημενοι,αλλα ενα μεγαλο μπραβο για τα ατομα που ξεπερασαν τις φοβιες τους και τα αγχη τους και εκαναν το μεγαλο βημα.Δεν ειναι ευκολο πραγμα,καθολου ευκολο.Οσοι βρεθηκατε ελπιζω να καταφερατε να φτιαξετε καποιους δεσμους μεταξυ σας ωστε να βοηθηθειτε γιατι εχετε παρομοιες εμπειριες.Μπραβο στη αλεξια στον bnw και στη stroumf.

Member
    Όσοι δεν ήρθαν είναι δικό τους πρόβλημα.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Η συναντηση μολις τελειωσε και μπορω να πω οτι αφενως επαιξε πολυ μπιρα και κεφι.
    Οσοι δεν ηρθαν απλως εχασαν.....
    :P

Να πω επισης οτι ειπαμε να μην αναφερουμε ποιοι ηρθαν και ποιοι οχι, για να μην δωσουμε λαβη για κουτσομπολια.

Απο δευτερα δινουμε σκυταλη για σαλονικα.....
    Αντε παιδες απο σαλονικα σας περιμενουμε.

Καποιοι απο αθηνα ειπαν οτι θα ερθουν στο μητινκ επανω, αν ειναι ας φροντισουν εγκαιρα να τακτοποιησουν τις δουλειες τους.

Μαλλον δεν τους βρήκες τους άλλους , ε ?
    (Μην με παρεξηγήσεις . Αλλα είναι αστείο .)

Senior Member
    Σε όσους πήγαν έχω να πω συγχαρητήρια , δεν έχει σημασία γιατί δεν πήγαν οι άλλοι, σημασία έχει ότι εσείς πήγατε. Και πάλι συγχαρητήρια !

Banned
    Originally posted by mstrouf
    αλλα κρίνο με απογοήτευσες..

Δεν με απασχολει ουτε να γοητευω ουτε να απαγοητευω....
    Ιδιως οταν συνοδευεται με τετοιου ειδους σχολια,

Originally posted by mstrouf
    κρινο εχω την εντύπωση οτι μας δουλεύεις, καλό το αστειάκι της συνάντησης...
    Για την ιστορια της υποθεσης ειμαστε στη craft 6.10 (δυστυχως βρηκα κινηση εκει που δεν την υπολογιζα) και φυγαμε λιγα λεπτα μετα τις 8 αφου ειχα πιει ηδη δυο κανατες μπυρες.
    Καθομασταν στο βαθος αριστερα οπως μπαινεις, κατω απο την μεγαλη τηλεοραση που ειχε.

Αλλο τιποτα δεν εχω να προσθεσω και γραμματα γνωριζω.
    end of story

Banned
    Και στην συνεχεια παιζει η συναντηση της σαλονικας,
    την οποια παρακαλω να επιμεληθουν τα εκει μελη......
    Που - ποτε κλπ κλπ.

Το τημ αθηνας θα φτασει νωρις το απογευμα του Σαββατου και επειδη εχω κανονισει να βρεθω με καποιους αλλους φιλους, εαν σας βολευει θα προτιμουσα να βρεθουμε κυριακη οτι ωρα νομιζετε.

Senior Member
    ας επιμεληθεί αυτός που προσέφερε τη ξενάγηση...

κυριακή στις 7 στον κέδρηνο λόφο. υπάρχει μία στάση αστικού δίπλα στην είσοδο μπορούμε να δώσουμε ραντεβού εκεί.

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast