Βρήκατε κάτι ενδιαφέρων? Μοιραστείτε το... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 157
    Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Όταν το ημερήσιο έλλειμμα ξεπεράσει τις 1200 θερμίδες (δηλαδή παίρνετε 1200 θερμίδες λιγότερες από όσες χρειάζεστε για να διατηρήσετε το βάρος σας), μπορεί να χάνετε μέχρι μισό κιλό σωματικής πρωτεΐνης (μυών) και πάνω από ένα κιλό νερό καθημερινά. Δεν θα χάσετε όμως σχεδόν καθόλου λίπος κι έτσι, ενώ τα κιλά σας θα μειώνονται, το αποθηκευμένο σας σωματικό λίπος θα γίνεται αναλογικά περισσότερο κι εσείς θα φαίνεστε πιο παχείς από ό,τι πριν. Τέτοιου είδους δίαιτες είναι επικίνδυνες και εμπεριέχουν ένα αυξημένο ρίσκο για την υγεία σας. Αντίθετα, προγράμματα διατροφής που περικόπτουν κατά 300-500 τις καθημερινές αναγκαίες θερμίδες, θεωρούνται ασφαλέστερα γιατί ο οργανισμός μπορεί να προσλάβει τις αναγκαίες ποσότητες πρωτεϊνών από τις τροφές του και να αντεπεξέλθει στις ενεργειακές του ανάγκες καταφεύγοντας στα αποθηκευμένα λίπη.

Για περισσότερα : http://www.fitnesslogic.gr/index.php...trofi&Itemid=3
    Εγώ πάντως με τόσο και μεγαλύτερο έλλειμμα, ειδικά αν λάβεις υπ'όψιν και τις θερμίδες της γυμναστικής σίγουρα μεγαλύτερο, έχανα σχεδόν αποκλειστικά λίπος(και νερό φυσικά) και όχι μυς.

Παίζει ρόλο και η σύσταση της διατροφής και η γυμναστική.

Η πλάκα είναι οτι στο τέλος της σελίδας προτείνει διατροφολόγιο με κάτω από 1500 θερμίδες... δλδ τεράστια ελλειμματα...

Senior Member
    Xμμμμ το σκεφτόμουν από την οπτική ενός παχύσαρκου ατόμου, με τους αριθμούς που μου λες έχει όντως μεγαλύτερη βάση.

Σαφώς θα έβαζα μυς αν δεν έκανα δίαιτα, δεν το ήθελα όμως μιας και είχα μεγαλύτερη του "κανονικού" μυϊκή μάζα εξαρχής. Αυτό που ήθελα και θέλω είναι να φεύγει λίπος. Γυμναστική(πέρα από περπάτημα) άρχισα αφού έχασα τα 35-40 πρώτα κιλά περίπου, όχι από την αρχή. Λιπομέτρηση έκανα τη κλασσική με την ηλεκτρική εμπέδηση, δε με απασχολεί και η απόλυτη ακρίβεια.

Εχεις όντως αρκετό λίπος, δε περιμένεις να ακούσεις τέτοιιο αριθμό από κάποιον με φυσιολογικό βάρος. Για την ακρίβεια έχεις όσα κιλά λίπος έχω εγώ ακριβώς που σου ρίχνω 25 κιλά σε βάρος και πρέπει να χάσω κι ακόμα 10 κιλά λίπους... βέβαια είναι φυσιολογικό οι γυναίκες να έχετε περισσότερο λίπος αλλά και πάλι, είναι αρκετά πάνω από το επιθυμητό το νούμερο σου. Καλή επιτυχία λοιπόν!

Senior Member
    κυκλοφορει φωτο μου στο διαδικτυο; PpPp

θυμηθηκα το αλλο τοπικ περι αυτο σαρκασμου,με φανηκε αστειο και γιαυτο το εγραψα οκ; :tumble:

Senior Member
    Θεράπευσαν τον διαβήτη χωρίς φάρμακα!
    Με αυστηρή δίαιτα οκτώ εβδομάδων βρετανοί επιστήμονες απάλλαξαν από τη νόσο επτά στους έντεκα ασθενείς

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=409151
    τελειο!!!

Senior Member
    αναρωτιεμαι αν υπαρχει σελιδα στο ιντερνετ που να εξηγει τι συμβαινει στο σωμα ενος παχυσαρκου ατομου,οταν ξεκιναει διατροφη και τι συμβαινει μερα με τη μερα,καθως χανει κιλα.

οπως με το καπνισμα,εχω διαβασει κειμενο που εξηγει τι αλλαγες συμβαινουν στο σωμα ενος καπνιστη,απο τις πρωτες ωρες που κοβει το καπνισμα.
    θα ηταν πραγματικα ενδιαφερον αν υπηρχε τετοιο κειμενο!

Senior Member
    Originally posted by lineal
    αναρωτιεμαι αν υπαρχει σελιδα στο ιντερνετ που να εξηγει τι συμβαινει στο σωμα ενος παχυσαρκου ατομου,οταν ξεκιναει διατροφη και τι συμβαινει μερα με τη μερα,καθως χανει κιλα.

οπως με το καπνισμα,εχω διαβασει κειμενο που εξηγει τι αλλαγες συμβαινουν στο σωμα ενος καπνιστη,απο τις πρωτες ωρες που κοβει το καπνισμα.
    θα ηταν πραγματικα ενδιαφερον αν υπηρχε τετοιο κειμενο!
    Δεν ξέρω κάτι σχετικό στο interner. Αύριο θα σου γράψω τι βελτιώνεται στην υγεία μας με τα πρώτα κιόλας κιλά που χάνουμε, το γράφει ένα βιβλίο που έχω. Είναι πολύ ωραίο και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις
    ααα ωραια ανυπομονω!!!

Senior Member
    δε πειραζει ολοι ειμαστε στο τρεξιμο γιαυτο μπαινουμε κυριως βραδυ...
    οποτε μπορεσεις,καταλαβαινω

Δεν ξέρω κάτι σχετικό στο interner. Αύριο θα σου γράψω τι βελτιώνεται στην υγεία μας με τα πρώτα κιόλας κιλά που χάνουμε, το γράφει ένα βιβλίο που έχω. Είναι πολύ ωραίο και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις
    πες μας πως λέγεται το βιβλίο να το πάρουμε να μας δίνει κουράγιο...

Senior Member
    αυτο το παλιο λιπος του επιπλου δε το καταλαβα

Senior Member
    το σπλαχνικό λίπος lineal

Senior Member
    "He's soft and he's fat and he's wearing my clothes and he's getting too old and he was born on my birthday and I'm afraid if I stop running, he'll catch up with me."The Nike poster definition of masters athlete motivation

Είναι μαλθακός και είναι χοντρός και φοράει τα ρούχα μου και γερνάει και έχει την ίδια ημερομηνία γέννησης με εμένα και φοβάμαι ότι αν σταματήσω να τρέχω θα με προφτάσει (από πόστερ της nike):thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by pagratios2
    "He's soft and he's fat and he's wearing my clothes and he's getting too old and he was born on my birthday and I'm afraid if I stop running, he'll catch up with me."The Nike poster definition of masters athlete motivation

Είναι μαλθακός και είναι χοντρός και φοράει τα ρούχα μου και γερνάει και έχει την ίδια ημερομηνία γέννησης με εμένα και φοβάμαι ότι αν σταματήσω να τρέχω θα με προφτάσει (από πόστερ της nike):thumbup::thumbup::thumbup:
    Τόσο αληθινό και τόσο τρομαχτικό!!!!!

ευχαριστώ need2loose
    θα το παραγγείλω!
    όσον αφορά το σπλαχνικό λίπος η διατροφολόγος μου λέει ότι είναι επικίνδυνο απο 13 κ πάνω,έγω πχ στα 105.7 κιλά που ήμουν πέρυσι τον ιούνιο είχα σπλαχνικό 9!τώρα στα 94 έχω 7.δηλ κάθε 5 κιλά πέφτει 1...για να το πάω 0 δηλ πρέπει να χάσω τουλάχιστον άλλα 15 κιλά λίπος!βέβαια παίζει ρόλο κ η κατανομή..εγω έχω περισσότερο λίπος στο πάνω μέρος του σώματος.

Senior Member
    Καλημερα 6 μηνες μετα την επεμβαση και ειπα να αναιβασω και εγω μια φωτογραφια μου στην πρωτη φωτογραφια ειμαι μια ημερα μετα την επεμβαση στα 180 κιλα και στην αλλη στα 118 που ζυγιζω σημερα.

Senior Member
    Συγνωμη για το off topik την ανεβα στο πριν και μετα .

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast