Βρήκατε κάτι ενδιαφέρων? Μοιραστείτε το... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 157
    Senior Member
    Συνχαρητιρια bigjason.αλλος ανθρωπος.δεν φενεσε για 118 τωρα φενεσε για πιο λιγα.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=5Td6Yh0Gwss

Πολλες φορες μενουμε στην εικονα αλλα η αληθεια ειναι αλλη!!

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    http://www.youtube.com/watch?v=5Td6Yh0Gwss

Πολλες φορες μενουμε στην εικονα αλλα η αληθεια ειναι αλλη!!
    Τέλειο...

Senior Member
    :tumble::tumble:

Senior Member
    Originally posted by bigjason
    Καλημερα 6 μηνες μετα την επεμβαση και ειπα να αναιβασω και εγω μια φωτογραφια μου στην πρωτη φωτογραφια ειμαι μια ημερα μετα την επεμβαση στα 180 κιλα και στην αλλη στα 118 που ζυγιζω σημερα.
    Συγχαρητήρια!!! Φαντάζομαι πόσο καλύτερα θα νιώθεις τόσο σωματικά όσο ψυχολογικά!!!! Μπράβο :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by bigjason
    Καλημερα 6 μηνες μετα την επεμβαση και ειπα να αναιβασω και εγω μια φωτογραφια μου στην πρωτη φωτογραφια ειμαι μια ημερα μετα την επεμβαση στα 180 κιλα και στην αλλη στα 118 που ζυγιζω σημερα.
    :shocked2::shocked2::shocked2:
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    bigjason, μπράβοοοο!!!!:tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    Συμβουλή απο τον πλαστικο μου για αφυπνιση του μεταβολισμου :

Αν θέλετε να κάψετε λίπος ακολουθήστε την παρακάτω συμβουλή.
    Το να κάψετε λίπος δεν είναι εύκολο, αν όμως προσθέσετε την παρακάτω άσκηση στο πρόγραμμά σας θα αυξήσετε τα αποτελέσματα. Βλέπετε λειτουργεί πολύ απλά και βασίζεται στην ιδέα πως αν στο τέλος κάθε προπόνησης χρησιμοποιείτε ένα μεγάλο ποσό ενέργειας σε μικρό χρόνο, τότε αυξάνονται οι παλμοί της καρδιάς και καίγονται περισσότερες θερμίδες....
    Δείτε, λοιπόν, το λίπος να καίγεται πάνω στον διάδρομο. Τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για ακριβώς ένα λεπτό, ξεκουραστείτε το πολύ για τρία λεπτά και επαναλάβετε ακόμη δύο έως πέντε φορές. Αν πάλι είστε στο πάρκο τρέξτε μια απόσταση τριακοσίων μέτρων όσο πιο γρήγορα μπορείτε, αν είναι δυνατόν σε λιγότερο από ένα λεπτό, ξεκουραστείτε το πολύ για πέντε λεπτά και επαναλάβετε άλλες δύο φορές.
    Έτσι θα τονώσετε το κάτω μέρος του σώματος σας, θα αυξήσετε την αντοχή σας και θα ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας.

Originally posted by Alma libre
    Συμβουλή απο τον πλαστικο μου για αφυπνιση του μεταβολισμου :

Αν θέλετε να κάψετε λίπος ακολουθήστε την παρακάτω συμβουλή.
    Το να κάψετε λίπος δεν είναι εύκολο, αν όμως προσθέσετε την παρακάτω άσκηση στο πρόγραμμά σας θα αυξήσετε τα αποτελέσματα. Βλέπετε λειτουργεί πολύ απλά και βασίζεται στην ιδέα πως αν στο τέλος κάθε προπόνησης χρησιμοποιείτε ένα μεγάλο ποσό ενέργειας σε μικρό χρόνο, τότε αυξάνονται οι παλμοί της καρδιάς και καίγονται περισσότερες θερμίδες....
    Δείτε, λοιπόν, το λίπος να καίγεται πάνω στον διάδρομο. Τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για ακριβώς ένα λεπτό, ξεκουραστείτε το πολύ για τρία λεπτά και επαναλάβετε ακόμη δύο έως πέντε φορές. Αν πάλι είστε στο πάρκο τρέξτε μια απόσταση τριακοσίων μέτρων όσο πιο γρήγορα μπορείτε, αν είναι δυνατόν σε λιγότερο από ένα λεπτό, ξεκουραστείτε το πολύ για πέντε λεπτά και επαναλάβετε άλλες δύο φορές.
    Έτσι θα τονώσετε το κάτω μέρος του σώματος σας, θα αυξήσετε την αντοχή σας και θα ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας.
    μπράβο Alma Libre πολύ καλό...όποτε κάνω αυτή την άσκηση που λέγεται διαλειμματική πάντα χάνω περισσότερο λίπος σύμφωνα με τη διαιτολόγο μου, αν κ είναι σύντομη πραγματικά καταλαβαίνεις τη διαφορά μόνο που εγώ κάνω μισό λεπτό τρέξιμο κ 1 περπάτημα για 10 λεπτά μετά απο 20 λεπτα ζέσταμα γιατί τα φτύνω η χοντρούλα!

ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ
    http://www.2810.gr/crete/texnologia/...-paraplanhtika

Senior Member
    http://www.imdb.com/title/tt0425413/

η ταινία run fatboy run με πρωταγωνιστή τον saimon peg τρομερό γέλιο και προβληματισμός για όλες τις προκλήσεις που μπορεί να σου προβάλει η ζωή.

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Senior Member
    με το κολύμπι χάνεις λίπος??? ξέρει κανείς???

Senior Member
    αυτό το ξέρατε???

στο χάσιμο βάρους βοηθάει το φαγητό 70% και η γυμναστική 30% (λόγια διαιτολόγου)

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast