Βρήκατε κάτι ενδιαφέρων? Μοιραστείτε το... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 157
    Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Δεν κάνω αυτή την ανάρτηση με πρόθεση διαφήμισης. Θα τη σβήσω αργότερα. Σήμερα στις 16:40 στο Mega έχει "όλα για την υγεία μας". Θέμα "μεταβολισμός". Όσοι κι όσες πονεμεμένοι και πονεμένες...παρακολουθήσατ� �.
    Έλα τώρα που δεν κάνεις διαφήμιση :P :P :P

για να δούμε!

Senior Member
    need2loose εκτος απο παρα πολυ περπατημα που κανω απο μικρη αλλη γυμναστικη δεν εχω κανει στη ζωη μου.απο πριν χασω τα κιλα σε παλια λιπομετρηση με ειχαν ξαναρωτησει αν κανω αθλητισμο κ οτι δε πρεπει να χασω τοσα πολλα κιλα οσο νομιζω η οτι θα επρεπε.απλα ειχα τοσα παραπανο που δεν εδωσα σημασια.τωρα μου ειπε η διαιτολογος μου οτι προφανος ειμαι τυχερη κ ειναι κληρονομικο το εχει κ ο γιος μου ειναι πολυ αναπτηγμενο μυικα για παιδακι .βεβαια μερικα απο τα παραπανω μου κιλα ειναι κ χαλαρωση δερματος.ισως με μια πλαστικη να εστρωνα κ να μην ημουν πια υπερβαρη αλλα προς το παρον ειναι ενα μακρινο ονειρο για εμενα.

Senior Member
    Originally posted by Alina
    need2loose εκτος απο παρα πολυ περπατημα που κανω απο μικρη αλλη γυμναστικη δεν εχω κανει στη ζωη μου.απο πριν χασω τα κιλα σε παλια λιπομετρηση με ειχαν ξαναρωτησει αν κανω αθλητισμο κ οτι δε πρεπει να χασω τοσα πολλα κιλα οσο νομιζω η οτι θα επρεπε.απλα ειχα τοσα παραπανο που δεν εδωσα σημασια.τωρα μου ειπε η διαιτολογος μου οτι προφανος ειμαι τυχερη κ ειναι κληρονομικο το εχει κ ο γιος μου ειναι πολυ αναπτηγμενο μυικα για παιδακι .βεβαια μερικα απο τα παραπανω μου κιλα ειναι κ χαλαρωση δερματος.ισως με μια πλαστικη να εστρωνα κ να μην ημουν πια υπερβαρη αλλα προς το παρον ειναι ενα μακρινο ονειρο για εμενα.
    Με τόσους μυς πάλι γίνεται ορατή η χαλάρωση , ε; Άτιμο δέρμα!!!Έχει καιρό που τα έχασες;
    Πριν από καιρό είχα πέσει σε ένα ξένο φόρουμ σε έναν που έλεγε ότι έχασε πάρα πολλά κιλά και σταδιακά το δέρμα του μάζεψε μέσα στα επόμενα χρόνια. Αυτό που τόνιζε είναι ότι το δέρμα που κρέμονταν είχε λίπος και ότι μόνο όταν κατέβασε πολύ χαμηλά τα ποσοστά λίπους του άρχισε το δέρμα να μαζεύει! Εσύ βέβαια έχεις πού χαμηλά ποσοστά, μήπως είναι θέμα χρόνου;
    Τα κιλά μέσα σε πόσο διάστημα τα έχασες και με τι τρόπο;
    Έχεις υψηλό μεταβολισμό; Λογικά πρέπει να έχεις!

Senior Member
    καλημερα! εκανα σληβ 24/10/2011 μεσα σε 9 μηνες εχασα τα κιλα κ τους υπολοιπους μενω σταθερη,παιζω 2,3 πανω κατω. εχω πολυ χαλαρωση στη κοιλια κ το περιεργο ειναι οτι εχει εχω κ το λιγοτερο λιπος! με πειραζε η διαιτολογος μου κ μου λεει μη κοιτας το αποεξω απο μεσα εισαι φετες χιχιχι. στα μπρατσα εχω πολυ χαλαρωση εσωτερικα κ απο πανω εχω κατι ποντικια να! το στηθος δε το συζηταμε χαλια! κ στα μπουτια εσωτερικα ειναι αρκετη αλλα οχι τραγικη ,αυτα θελω γενικη επισκευη ,παντως το θεμα μου οπτικα ντυμενη ειναι το στομαχι! εκει πεταει ακομα κ νιωθω οτι εχω λιπος,,μαλλον ομως ειναι η χαλαρωση του δερματος κ οι μυες απο μεσα που δε το αφηνουν να πεσει... με αποτελεσμα να στεκεται κ να πεταει λες κ ειμαι εγκυος

Senior Member
    για το μεταβολισμο χιχχιχι μου ειπε οτι δειχνει το μηχανημα οτι εχω μεταβολισμο 20αχρονου κ με πειραζε :P καποια στιγμη πρεπει να το ψαξω περισσοτερο αλλα λογο κρισης δεν εχω κανει την ειδικη εξεταση του μετσβολισμου

Senior Member
    Originally posted by Alina
    καλημερα! εκανα σληβ 24/10/2011 μεσα σε 9 μηνες εχασα τα κιλα κ τους υπολοιπους μενω σταθερη,παιζω 2,3 πανω κατω. εχω πολυ χαλαρωση στη κοιλια κ το περιεργο ειναι οτι εχει εχω κ το λιγοτερο λιπος! με πειραζε η διαιτολογος μου κ μου λεει μη κοιτας το αποεξω απο μεσα εισαι φετες χιχιχι. στα μπρατσα εχω πολυ χαλαρωση εσωτερικα κ απο πανω εχω κατι ποντικια να! το στηθος δε το συζηταμε χαλια! κ στα μπουτια εσωτερικα ειναι αρκετη αλλα οχι τραγικη ,αυτα θελω γενικη επισκευη ,παντως το θεμα μου οπτικα ντυμενη ειναι το στομαχι! εκει πεταει ακομα κ νιωθω οτι εχω λιπος,,μαλλον ομως ειναι η χαλαρωση του δερματος κ οι μυες απο μεσα που δε το αφηνουν να πεσει... με αποτελεσμα να στεκεται κ να πεταει λες κ ειμαι εγκυος
    Δεν βελτιώθηκε καθόλου η χαλάρωση μετα τον καιρό που σταθεροποιήθηκες; Το σκέφτεσαι μελλοντικά για κοιλιοπλαστική; Λένε ότι η μεσοθεραπεία και το dermoroller βοηθάει να σφίξει η επιδερμίδα, ίσως να δούλευε στα μπράτσα... Τα τελικά αποτελέσματα της επιδερμίδας φαίνονται ακόμη και 2 χρόνια μετά, ίσως θα έχεις επιπλέον κάποια βελτίωση!

Senior Member
    Οι άνθρωποι θα ήταν πιο υγιείς, αν έτρωγαν ψάρια, αυγά, πλήρη γαλακτοκομικά, βούτυρο, ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς, λαχανικά και φρούτα και απέφευγαν το ψωμί, τα μακαρόνια, τη ζάχαρη, τα χαμηλά σε λίπη γαλακτοκομικά, τα σπορέλαια, τα υδρογονωμένα φυτικά έλαια (trans λιπαρά) και τη μαργαρίνη......Πηγή: http://www.otyposnews.gr/archives/34...#axzz2MWRG462W

Senior Member
    τροφιμα που νομιζουμε οτι ειναι υγιεινα αλλα ειναι οτι χειροτερο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nlOmum3EkCY

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by ton76
    τροφιμα που νομιζουμε οτι ειναι υγιεινα αλλα ειναι οτι χειροτερο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nlOmum3EkCY

Άστα να πάνε! Από όταν άρχισα να ψάχνω τις ετικέτες των τροφίμων στο σουπερ μαρκετ δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα που να είναι οκ. Τα περισσότερα έχουν απαίσια γλυκαντικά στα καλά καθούμενα. Τελευταία είδα στα συστατικά γνωστού ζαμπόν σιρόπι γλυκόζης! Έλεος πια! Στο ψωμί για τοστ επίσης, αν δείτε το τόστιμο αν θυμάμαι καλά είναι από τα πρώτα υλικά! Πρώτα απ΄όλα πρέπει να μάθουμε να τρώμε σωστά, να γίνει βίωμα μας! Ενσυνείδητη επιλογή μας!

Senior Member
    δν κατάλαβα τι λέει για το wheat. τι είναι αυτό το ολικής άλεσης?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    δν κατάλαβα τι λέει για το wheat. τι είναι αυτό το ολικής άλεσης?
    wheat ειναι το σιταρι!! θες να σου παραθεσω ενα κομματι αποκλειστικα για αυτο ???

Senior Member
    άμα δν σου κάνει κόπο.ναι αμέ!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    άμα δν σου κάνει κόπο.ναι αμέ!
    οκ boss!!

:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:

http://www.youtube.com/watch?v=Psnn9ttL6A0

Senior Member
    μερσι!

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast