Βρήκατε κάτι ενδιαφέρων? Μοιραστείτε το... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 157
  1. #106
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    πετώντας!!!! Απλά μου φάνηκε λίγο αρχικά και την είπα τη πατάτα μου :smilegrin:

  2. #107
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    416
    Η γυμναστική οποια και ναναι αυτη πρεπει να σου δίνει χαρα.Αμα δεν σου δίνει χαρά και την κανεις ΜΟΝΟ για να χάσεις κιλα αυτο δυστυχώς δεν μπορει να σε βοηθήσει σε βάθος χρόνου.
    Πρεπει να γινει συνηθεια γιατο και λεω οποια και ναναι αυτη.Μπορει ναναι γυμναστήριο, μπορει ναναι χορος, μπορει ναναι απλώς διάδρομος, μπορει ναναι μετακίνηση με ποδήλατο μπορει ναναι χορος και άσκηση μαζι τυπου ζουμπα...μπορει ναναι πολλα ακομη.
    Εγω το καλοκαίρι που εργάζομαι πολλες ωρες μεσα στην ημερα περιορίζω την γυμναστική λογω χρόνου αλλα εξακολουθώ να κινούμε πολύ.Η δουλειά μου δεν είναι καθιστική αλλά χειρωνακτική.
    Πρεπει να ειναι μεσα στην καθημερινοτητα μας οπως και το σωστο φαγητο για ναχουμε ελπιδες να μην πισογυρισουμε.Επαγρύπνηση! !!!!!!!!!!!!!

  3. #108
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,296
    εγώ κάνω 5 κμ σε μία ώρα 55 λεπτά και πάλι νιώθω πολύ περήφανη!χαχαχαχα!και μετά αποκλείεται να καταφύγω σε μπαιντζ ιτινγκ γιατί έχω πολύ καλή ιδέα για τον εαυτό μου.

    αυτό που μπορεί να μου συμβεί είναι να κάνω μπαιντζ ιτινγκ και μετά να πω οτι θα πάω για τρέξιμο για να το σώσω.
    επειδή δν θα πάω, αυτό θα με οδηγήσει σε δεύτερο μπάιντζ ίτινγκ γιατί δν θα νιώθω καλά με τον εαυτό μου

  4. #109
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Originally posted by marimari
    Η γυμναστική οποια και ναναι αυτη πρεπει να σου δίνει χαρα.Αμα δεν σου δίνει χαρά και την κανεις ΜΟΝΟ για να χάσεις κιλα αυτο δυστυχώς δεν μπορει να σε βοηθήσει σε βάθος χρόνου.
    Πρεπει να γινει συνηθεια γιατο και λεω οποια και ναναι αυτη.Μπορει ναναι γυμναστήριο, μπορει ναναι χορος, μπορει ναναι απλώς διάδρομος, μπορει ναναι μετακίνηση με ποδήλατο μπορει ναναι χορος και άσκηση μαζι τυπου ζουμπα...μπορει ναναι πολλα ακομη.
    Εγω το καλοκαίρι που εργάζομαι πολλες ωρες μεσα στην ημερα περιορίζω την γυμναστική λογω χρόνου αλλα εξακολουθώ να κινούμε πολύ.Η δουλειά μου δεν είναι καθιστική αλλά χειρωνακτική.
    Πρεπει να ειναι μεσα στην καθημερινοτητα μας οπως και το σωστο φαγητο για ναχουμε ελπιδες να μην πισογυρισουμε.Επαγρύπνηση! !!!!!!!!!!!!!
    συμφωνώ, τα ίδια ισχύουν και για μένα. Σε καρέκλα το καλοκαίρι δεν κάθομαι! Κρεβάτι δουλειά, κρεβάτι δουλειά. Τώρα πια είμαστε και -1 ύπνο με το παιδί, μη πω -2 δηλ. 0 εις το πηλίκο!

  5. #110
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    peiraias
    Posts
    538
    Originally posted by bouliana
    συμφωνώ οτι μπορεί να σαρρωστήσει αυτό το αχ έφαγα μια πίτα να κάνω 5 κμ διάδρομο να την κάψω.
    αλλά μου φαίνεται υπερβολικό οτι 10 λεπτά τρέξιμο θα σε αποτρέψουν από ένα μεταγενέστερο υπερφαγικό. μπορεί και ναι ποτέ δν ξες.

    το δοκίμασες?θα το δοκιμάσεις?
    αν ρωτας εμενα 10 λεπτα ειναι στανταρακι το πρωι που παω τα παιδια σχολειο η το μεσημερι που τα παιρνω , κατα τ'αλλα κανω κατι που μου προτεινε ο (giorgos-delta) απο το φορουμ στο διαδρομο. :smilegrin:

  6. #111
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,296
    xaxaxaxa! μα εκεί πήγε κ μένα το μυαλό μου. 10 λεπτά σεξουαλικής ικανοποίησης καλύτερα σου φεύγει η υπερένταση πόσο μάλλον αν είναι κ παραπάνω.

  7. #112
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    416
    Κοριτσια και αγορια παραθετω κατι με το οποιο γελασα μεχρι δακρυων.
    Τον διαβαζω καιρο τον πρωην συναδελφο και ομολογω οτι ο τροπος γραφης του και το χιουμορ του μου ταιριαζουν γαντι!!!!!!!
    Απολαυστε το!!!!!!!

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.blog&id=22106

  8. #113
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,296
    xaxaxaxa!γέλασα με την καρδιά μου με το"που να στον ζωγραφίζει μακρόστενα ο ελ γκρέκο"χαχαχαχαχαχαχαχα!

  9. #114
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    881
    25 Συμβουλές Για Αύξηση Απώλειας Λίπους Με Υγιείς Τρόπους
    Από τον Tom Venuto, συγγραφέα του βιβλίου Burn the Fat, Feed the Muscle



    Οι παρακάτω 25 συμβουλές - "στρατηγικές" απώλειας λίπους θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δίαιτα σας, τον τρόπο με τον οποίο ασκείστε, και να επιταχύνετε την απώλεια καθαρού λίπους, κυριέυοντας κάθε εμπόδιο προόδου που ίσως παρουσιαστεί.

    Ξεπερνώντας ένα πλατώ σημαίνει όμως ότι εργαζόμαστε σκληρότερα και εξυπνότερα. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, σημαίνει οτι πρέπει να γίνουμε ακόμα περισσότερο αυστηροί. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα και δείτε ποιές συμβουλές ταιριάζουν περισσότερο στην τωρινή σας κατάσταση. Πρέπει να εργάζεστε εξυπνότερα - ψάξτε για το πιο αδύναμο σημείο σας και δυναμώστε το.

    Προσοχή: Ποτέ μην κάνετε δραστικές αλλαγές στη δίαιτά σας ή στο πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς την έγκριση του γιατρού σας, ειδικά αν είστε πάνω από 40 ετών, αν είχατε καθιστική ζωή ή προβλήματα υγείας. Τεχνικές όπως, για παράδειγμα, υψηλής έντασης προπόνηση, μπορεί να στρεσσάρουν το καρδιαγγειακό σύστημα και οι αυστηρές τεχνικές δίαιτας όπως αυτές που χρησιμοποιούνται από bodybuilders σε αγωνιστική περίοδο, απευθύνονται μόνο σε άτομα με καλή υγεία χωρίς περιορισμούς.

    1. Χρησιμοποιείστε περισσότερο «προκλητικές» ασκήσεις.

    Επιλέξτε σύνθετες ασκήσεις στην άσκηση με βάρη, όπως είναι το σκουώτ και οι προβολές με παραλλαγές, ασκήσεις πίεσης, ασκήσεις που συμπεριλαμβάνουν ολόκληρο το σώμα, μπάρες, αλτήρες ή τροχαλίες ώστε να τονώσουμε την καρδιά και την αναπνευστική δράση, να κάψουμε περισσότερες θερμίδες και να απελευθερωθούν περισσότερες ορμόνες που συμβάλλουν στο κάψιμο του λίπους και στην ανάπτυξη.

    Χρησιμοποιείστε λιγότερο απομονωτικές ασκήσεις και μηχανήματα. Κάντε την καρδιά σας να αντλεί και τους πνεύμονες να δουλεύουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης με βάρη. Αν αναπνέετε βαριά και οι παλμοί της καρδιάς είναι ανεβασμένοι, απελευθερώνετε ορμόνες που βοηθούν στο κάψιμο λίπους και διεγείρουν το μεταβολισμό σας.

    2. Αυξήστε την πυκνότητα της προπόνησης.

    Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για ένταση, αλλά λίγοι γνωρίζουν για πυκνότητα, η οποία απλά σημαίνει να εκτελούμε περισσότερο έργο σε λιγότερο χρόνο. Για να σπάσετε ένα πλατώ, μπορείτε να αυξήσετε την «πυκνότητα», μειώνοντας το διάστημα ξεκούρασης μεταξύ των σετ της προπόνησης σας με βάρη. Για να επιταχύνεται την απώλεια λίπους, μειώστε το σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, 45 δευτερόλεπτα και στο τέλος γύρω στα 20-30 δευτερόλεπτα μεταξύ των σετ. Πειραματιστείτε με κυκλική προπόνηση, όπου θα εκτελείτε τρεις, τέσσερις ή περισσότερες ασκήσεις στη σειρά χωρίς ξεκούραση. Χρησιμοποιείστε περισσότερο σούπερ σετ όπως δικέφαλα ακολουθούμενα αμέσως με τρικέφαλα, τετρακέφαλους με μηριαίους ή στήθος με πλάτη. Κάντε κοιλιακούς και γάμπες μεταξύ άλλων ασκήσεων αντί για ξεκούραση Πάρτε το σφυγμό σας και αναπνέετε κατά τη διάρκεια της προπόνησης δύναμης και συνεχίστε!

    3. Πειραματιστείτε με πρωινή καρδιοαναπνευστική άσκηση.

    Κάντε αερόβια άσκηση νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι (σημείωση: ο χρόνος δεν είναι κρίσιμος παράγοντας, αλλά θα προσθέσει ένα έξτρα «προβάδισμα»). Εάν σας ενδιαφέρει η άλιπη μάζα του σώματός σας, τότε μπορείτε να φάτε ένα ελαφρύ πρωτεϊνούχο γεύμα (για παράδειγμα ασπράδια αυγών) ή ένα ρόφημα προτεϊνης 20-30 λεπτά πριν την αερόβια.

    4. Εμπλουτίστε την καρδιοαναπνευστική άσκηση.

    Μήπως η προπόνησή σας έχει γίνει βαρετή; Αλλάξτε τον τύπο, το πρόγραμμα ή και την ένταση. Δοκιμάστε 20-30 λεπτά προπόνηση με μορφή ΗΙΙΤ σε εναλλαγή με 30-45 λεπτά κανονικής έντασης. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε ποδήλατο ή περπατώντας έξω. Κάντε kickboxing, κάντε ποδηλασία σε βουνό αντικαθιστώντας το μηχάνημα αερόβιας άσκησης. Οι συνδιασμοί είναι άπειροι. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας.

    5. Κάντε σπριντ.

    Αντικαταστείστε 1 ή 2 αερόβιες προπονήσεις με σπριντ. Τρέξτε σε επίπεδο δρόμο ή σε λόφους ή ακόμα σε στάδιο αν έχετε πρόσβαση, αντί για την καθιερωμένη καρδιοαναπνευστική άσκηση. (προσοχή: αυτό ενδείκνειτε αν είστε ήδη σε φόρμα και έχετε την έγκριση γιατρού)

    6. Τρώτε ελαφριά το βράδυ.

    Φτιάξτε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε το τελευταίο γεύμα της ημέρας να είναι 3 ώρες πριν τον ύπνο. Αν τρώτε κάτι το βράδυ, κρατήστε χαμηλές τις θερμίδες, προτιμήστε κάτι ελαφρύ και περισσότερο πρωτεϊνούχο, υδατάνθρακες πλούσιους σε φυτικές ίνες με λίγα λιπαρά.

    7. Μειώστε σταδιακά τους υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της μέρας.

    Μην τρώτε αμυλούχους υδατάνθρακες μετά τις 3μ.μ. και αν χρειαστεί σε μερικές περιπτώσεις, αλλάξτε απο αμυλούχους σε ινώδεις μετά τις 12 το μεσημέρι.

    8. Μειώστε τους υδατάνθρακες.

    Κρατήστε τους υδατάνθρακες σε χαμηλά επίπεδα, περίπου το 25-30% των συνολικών θερμίδων για 3 μέρες (αυξήστε την πρωτείνη και τα καλά λίπη για αντιστάθμιση) και την 4η μέρα καταναλώστε υψηλό αριθμό υδατανθράκων.

    9. Πειραμαστιστείτε αφαιρώντας προιόντα ολικής αλέσεως από τη δίαιτά σας.

    Μερικοί άνθρωποι έχουν ευαισθησία στη γλουτένη που περιέχεται στα προιόντα ολικής αλέσεως,προκαλώντας φουσκώματα κάνοντας το χάσιμο λίπους δύσκολο. Κόβοντας μερικές αμυλούχες τροφές από το διαιτολόγιό σας και αυξάνοντας την άλιπη πρωτείνη και τα λαχανικά τότε μπορείτε να αυξήσετε εξίσου καλά την απώλεια λίπους.

    10. Πειραματιστείτε αφαιρώντας τα γαλακτοκομικά από τη δίαιτά σας.

    Μερικοί άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή είναι αλλεργικοί στα γαλακτοκομικά και δεν το γνωρίζουν. (Σημείωση: μια αυστηρή δίατροφή bodybuilding αγωνιστικής περιόδου συνήθως δεν περιλαμβάνει προιόντα ολικής αλέσεως/ψωμί και γαλακτοκομικά προιόντα.

    11. Λάβετε υπʼόψιν τον γλυκεμικό δείκτη (GI).

    Ο γλυκεμικός δείκτης δεν είναι ο πρωτεύων παράγοντας στο πρόγραμμα για κάψιμο λίπους. Τα πρώτα κριτήρια για να επιλέξετε υδατάνθρακες είναι κατά πόσο ο υδατάνθρακας είναι φυσικός ή όχι. Παρʼόλα αυτά αν έχετε κολλήσει σε πλατώ και ιδιαίτερα αν ξέρετε δυσανεξία στους υδατάνθρακες, τότε ο γλυκεμικός δείκτης έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Για αμυλούχες τροφές προτιμήστε γλυκοπατάτες, καστανό ρύζι ή μπασμάτι (όχι άσπρο ή στιγμιαίο ρύζι), φασόλια, φακές, μπιζέλια ή κριθάρι.

    12. Τρώτε φρούτα, αλλά επιλέξτε με χαμηλές θερμίδες και κόψτε τους χυμούς

    Μερικοί άνθρωποι κόβουν τελείως τα φρούτα στα πλαίσια μιας αυστηρής δίαιτας για χάσιμο λίπους. Αυτό μπορεί να ναι καλό για μικρές περιόδους, αλλά τα φρούτα έχουν μεγάλη διατροφική αξία για να τα αφαιρέσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις. Τρώτε φρούτα, αλλά υπολογίστε τις θερμίδες που έχουν και τρώτε χαμηλά σε θερμίδες όπως είναι τα μήλα, γκρέιπφρουτ και άλλα με χαμηλότερες θερμίδες (μερικά φρούτα όπως η μπανάνα έχουν 120 θερμίδες, ενώ ένα μήλο έχει 80 και το πορτοκάλι κατά μέσο όρο περίπου 60 θερμίδες.

    Αναπληρώστε τις θερμίδες και εξοικονομήστε όσο γίνεται). Αποφύγετε τα θερμιδούχα φρούτα όπως είναι οι σταφίδες (τουλάχιστον προσωρινά ενώσο εργάζεστε να «ξεκολλήσετε» από ένα σημείο). Αποφύγετε εντελώς τους χυμούς επειδή είναι πλούσιοι σε θερμίδες και είναι προτιμότερο να τρώτε ολόκληρο το φρούτο ώστε να παίρνετε και τις φυτικές ίνες.

    13. Τρώτε φυτικές ίνες και λαχανικά.

    Τρώτε όσο περισσότερα πράσινα και πλούσια σε φυτικές ίνες λαχανικά και σαλάτες μέχρι να αρχίσετε να βγάζετε φύλλα.

    14. Μην «πίνετε» τις θερμίδες σας.

    Όχι γάλα, όχι χυμούς, όχι θερμίδες σε υγρή μορφή. Πίνετε πολύ νερό και πράσινο τσάι.

    15. Μην τρώτε μπάρες πρωτείνης ή διατροφικές μπάρες.

    Μερικές «διατροφικές μπάρες» είναι φτιαγμένες εξʼολοκλήρου από συστατικά τροφών, άρα είναι προτιμότερες από άλλες, αλλά όλες οι μπάρες πρωτείνης ή διατροφικές είναι επεξεργασμένες τροφές. Όταν πρόκειτε να σπάσετε ένα πλατώ, χρειάζεται να είστε αυστηροί στη δίαιτά σας, έτσι ξεφορτωθείτε τις μπάρες. Το ίδιο ισχύει πολλές φορές και για άλλα συμπληρώματα διατροφής bodybuilding, όπως οι σκόνες πρωτεϊνης.

    16. Κάντε ένα διάλλειμα για 7 μέρες.

    Αν βρίσκεστε για μεγάλο διάστημα σε κατάσταση στρες και αν είσαστε σε δίαιτα και προπόνηση χωρίς χρονικά διαλείμματα για πάνωαπό 3 με 4 μήνες, ξεκουραστείτε για λίγο. Ναι, καλά διαβάσατε! Σταματήστ
    ε τα πάντα και ξεκουραστείτε. Αφήστε το νευρικό και ενδοκρινικό σας σύστημα να ξεκουραστεί και προετοιμαστείτε για το επόμενο στάδιο. Φάτε λιγότερο αυτές τις 7 μέρες επειδή οι θερμιδικές σας απαιτήσεις θα είναι χαμηλότερες, αλλιώς μπορεί να πάρετε βάρος. Μετά ξεκινήστε πάλι, πλήρως ξεκούραστοι και περισσότερο πείσμα.

    17. Ξαναγράψτε τους στόχους σας και δεσμευτείτε σʼαυτούς.

    Να είστε συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι σε αυτό που ακριβώς θέλετε. Όχι αόριστες γενικότητες όπως «θέλω να γίνω λεπτότερος». Γράψτε τους στόχους σας σε μια κάρτα και έχετέ το πάντα μαζί σας. Δύο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ, ανασκοπήστε τους και νοερά οραματιστείτε τον εαυτό σας με το σώμα που θέλετε ακριβώς να έχετε. Αισθανθείτε πώς θα νιώθατε (συναισθηματικά) αν ήδη το είχατε κατορθώσει. Να θυμάστε, αν έχετε αρνητική εικόνα για σας, πάντα θα κάνετε παρασπονδίες και θα σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

    18. Πίνετε σχεδόν 4 λίτρα νερό τη μέρα.

    Να είστε φανατικοί στην πρόσληψη νερού. Απορίες; Διαβάστε το κεφάλαιο 13 του βιβλίου «Burn The Fat, Feed The Muscle” για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη του νερού.

    19. Αυξήστε την συχνότητα της καρδιοαναπνευστικής άσκησης.

    Αν κάνετε λιγότερο από 6 φορές την εβδομάδα, 30-45 λεπτά αερόβιας, τότε σταδιακά αυξήστε τη διάρκεια και συχνότητα σε 6 μέρες, 30-45 λεπτά (αν έχετε αρχίσει να χάνετε λίπος κάνοντας 4 μέρες την εβδομάδα από 30 λεπτά, τότε σταματήστε εκεί, κάντε όσο είναι απαραίτητο, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο). Αν ήδη κάνετε καθημερινά αερόβια, αυξήστε την ένταση (δείτε παρακάτω) και προσέξτε τη δίαιτά σας.

    20. Αυξήστε την ένταση της καρδιοαναπνευστικής άσκησης.

    Θυμηθείτε πως μπορείτε να αυξήσετε την ένταση και να κάψετε περισσότερες θερμίδες στον ίδιο χρόνο κάνοντας την αερόβια πιο έντονη. Προκαλέστε τον εαυτό σας βλέποντας πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε στην ίδια χρονική διάρκεια. Κρατήστε προσωπικό αρχείο. Γυμναστείτε με παρτενερ και προκαλέστε ο ένας τον άλλον. Κάντε την αερόβια αποδοτική, όχι μόνο την προπόνηση με βάρη. Ψάξτε για νέα όρια. Θυμηθείτε, το σώμα σας προσαρμόζεται.

    21. Κόψτε το αλκοόλ.

    Μην πίνετε καθόλου αλκοόλ. Ούτε καν μια μπύρα, ή έστω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Ούτε καν με μέτρο. Αν έχετε κολλήσει σε πλατώ, δεν είστε σε θέση να το κάνετε. Ακόμα κι αν σας ακούγετε αδύνατο, αυτό αποτελεί αρχή και θέμα πειθαρχίας καθώς το πρόγραμμα γίνεται σταδιακά αυστηρότερο.

    22. Κόψτε τα cheat meals.

    Αν έχετε αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση, τότε μπορείτε να έχετε «γεύμα επιβραύβευσης» «cheat meal», «ελεύθερο γεύμα» ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε.. μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι ακολουθώντας το πρόγραμμά τους κατά 90% μπορούν να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Όμως, αν δεν έχετε αποτελέσματα πρέπει να γίνεται αυστηρότεροι. Το cheat meal σας μπορεί να αποτελείται από καθαρή τροφή, καθώς αυτό αρκεί για να αυξηθεί ο μεταβολικός σας ρυθμός, αλλά αποφύγετε να τρώτε junk food αν δυσκολεύεστε να χάσετε λίπος. Αφήστε τα αποτελέσματα να υπαγορεύσουν πόσο αυστηρή πρέπει να είναι η δίαιτά σας.

    23. Κάντε μια ανασκόπηση του τρόπου ζωής σας

    Κοιτάξτε τους άλλους παράγοντες στον τρόπο ζωής σας εκτός της άσκησης και της βασικής διατροφής σας. Ύπνος, άγχος, ανάρρωση, αλκοόλ, κάπνισμα, χημικές τροφές. Είστε αγχώδεις και δεν αναρρώνεται σωστά; Βελτιώστε την ποιότητα και ποσότητα του ύπνου σας, μειώστε το στρες και κοιτάξτε προσεκτικά κατά πόσο υπερπροπονείστε και ως αποτέλεσμα δεν αναρρώνεται πλήρως από τις προπονήσεις σας. Καπνίζετε; Αν ναι, σκεφτείτε πως ίσως πάρετε βάρος όταν αποφασίσετε να το κόψετε, αλλά πρέπει να παραιτηθείτε άμεσα από αυτό!

    Βάλτε τον τρόπο ζωής σας σε μια σειρά και κάντε το τώρα. Αναλύστε την δίαιτά σας ακόμα πιο προσεκτικά. Αποκλείστε ή ελαττώστε τις τροφές με πρόσθετα χρώματα, τεχνιτές γεύσεις ή συντηρητικά. Κόψτε το αλκοόλ και τις επεξεργασμένες τροφές κάθε είδους. Ψάξτε για ό,τι δεν είναι φυσικό και απομακρύντε το. Μπορείτε να καταλανώνεται οργανικά προιόντα. Κρατήστε τη διατροφή σας όσο πιο καθαρή γίνεται.

    24. Ιατρική αξιολόγηση.

    Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, αν όλα τα άλλα αποτύχουν, δείτε τον γιατρό σας για ένα ιατρικό τσεκ απ. Κάντε ολοκληρωμένες εξετάσεις αίματος, ορμονολογικές, ενδοκρινικές (για θυροειδή). Αν υπάρχουν τυχόν προβλήματα, ακολουθήστε τις οδηγίες και τη θεραπεία που προτείνει ο γιατρός σας (φυσική ή φαρμακευτική). Μπορείτε να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη σε περίπτωση που δεν σας δωθεί μια φυσική θεραπεία (ο φυσικός τρόπος πάντα είναι ο καλύτερος, όσο είναι αυτό δυνατό). Αν όλα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, τότε πιάστε αμέσως δουλειά! Το μόνο που σας σταματάει είστε εσείς οι ίδιοι.

    25. Ρυθμίστε τη διάθεσή σας.

    Έχετε σκεφτεί πως ίσως δεν έχετε κολλήσει σε κάποιο πλατώ παρʼόλα αυτά; Μπορεί να έχετε καταφέρει να φτάσετε στα μισά της διαδρομής ενός βουνού, να χετε προσωρινά σταματήσει για να απολαύσετε τη θέα, προετοιμάζοντας το τελικό σκαρφάλωμα στην κορυφή και πριν συνεχίσετε και βρείτε τον επόμενο στόχο σας. Κρατήστε στο μυαλό σας πως είναι φυσιολογικό να έχετε κορυφώσεις και πλατώ στην πρόοδό σας, είναι ο τρόπος που το σώμα σας λειτουργεί και προσαρμόζεται. Γράψτε τα παρακάτω λόγια του Harold V. Melchert κάπου ώστε να τα βλέπετε συχνά:

    «Ζήστε τη κάθε μέρα της ζωής σας όπως θα σκαρφαλώνατε σε ένα βουνό. Μια περιστασιακή ματιά προς την κορυφή κρατάει τον στόχο στο μυαλό σας, αλλά από κάθε σημείο φαίνονται πολλά όμορφα τοπία. Σκαρφαλώστε αργά, σταθερά, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή και η θέα από την κορυφή θα αποτελεί την αποκορύφωση του ταξιδιού»

    Συμπερασματικά, δεν είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε τα πάντα σε αυτή τη λίστα. Απλά δείτε ποιες επιλογές σας κάνουν αίσθηση και ποιες εφαρμόζονται περισσότερο στη δική σας περίπτωση. Είναι καλό να έχουμε αυτή τη λίστα ώστε να είναι εύχρηστη, καθώς όσο περισσότερα όπλα έχετε για το κάψιμο λίπους, σπάσιμο πλατώ, τόσες περισσότερες επιλογές έχετε να το γυρίσετε σε πρόοδο. Αν έχετε μόνο ένα «εναλλακτικό σχέδιο» τότε θα χετε πρόβλημα σε περίπτωση που δεν δουλέψει. Τώρα έχετε 25 «εναλλακτικά σχέδια»!

    Στο βιβλίο μου Burn the Fat, Feed the Muscle, μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό υγιεινής απώλειας λίπους χωρίς συμπληρώματα ή άλλα επικίνδυνα για την υγεία σκευάσματα.

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, κάνοντας κλικ εδώ:
    www.BurnTheFatDiet.com


    Η Πλήρης Αξιολόγηση Μας Του Βιβλίου Burn The Fat:
    Αξιολόγηση Βιβλίου Burn the Fat Feed the Muscle

    Copyright 2011 - Bodybuilders.gr
    Bodybuilders.gr - Η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness.

  10. #115
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    σου άρεσε ο Βενούτο έτσι? :wink2: Πολύ χαίρομαι Μάγδα μου!:yes: Αν βρείς και κανένα άλλο (τόσο κούκλο αποκλείεται βέβαια) ρίχτο και σε μένα πλιζ!!!

  11. #116
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    peiraias
    Posts
    538
    Καλημερα δειτε αυτο ενδιαφερον!!!



    http://www.foodmatters.tv/articles-1...tic-containers

  12. #117
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Ιωάννινα
    Posts
    481
    Το επεξεργασμένο κρέας «ύποπτο» για πρόωρους θανάτους

    Τα λουκάνικα, το σαλάμι, το μπέικον, τα χάμπουγκερ και τα άλλα κόκκινα επεξεργασμένα κρέατα φαίνεται να αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα, που συμπεριέλαβε στοιχεία από περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους σε δέκα χώρες, κατά μέσο όρο επί 13 χρόνια.

    Πρόκειται για μια ακόμη μελέτη, που έρχεται να αναδείξει τους κινδύνους από την κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος, ιδίως όσον αφορά τον καρκίνο του εντέρου.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Σαμπίν Ρόρμαν του πανεπιστημίου της Ζυρίχης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «BMC Medicine», σύμφωνα με το BBC, συμπέραναν ότι η διατροφή που είναι πλούσια σε τέτοιου είδους κρέατα, συνδέεται με καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο και, τελικά, πρόωρο θάνατο. Από ελληνικής πλευράς, στη μελέτη συμμετείχαν ο ακαδημαϊκός Δημήτριος Τριχόπουλος (καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ), η βιοπαθολόγος-διατροφολόγος Αντωνία Τριχοπούλου και η Ανδρονίκη Νάσκα (επίκουρη καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών).

    Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η αιτία μπορεί να είναι το αλάτι και οι άλλες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται κατά την παρασκευή και τη συντήρηση των επεξεργασμένων κρεάτων. Από την άλλη, η μελέτη έδειξε ότι όσοι τρώνε τέτοια κρέατα, τείνουν επίσης να τρώνε λιγότερα φρούτα και λαχανικά, να καπνίζουν, να πίνουν περισσότερο αλκοόλ, να είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, να ασκούνται λιγότερο σωματικά και γενικότερα να έχουν συνήθειες επιβλαβείς για την υγεία τους.

    Η ανάλυση των στοιχείων αποκάλυψε ότι όσοι έτρωγαν πάνω από 160 γραμμάρια επεξεργασμένου κρέατος τη μέρα (δηλαδή περίπου δύο λουκάνικα και μια φέτα μπέικον) είχαν κατά μέσο όρο 44% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα στη διάρκεια των 13 ετών που διήρκεσε η μελέτη, σε σχέση με όσους έτρωγαν μόνο 20 γραμμάρια επεξεργασμένου κρέατος καθημερινά. Συνολικά, όσο διήρκεσε η έρευνα, πέθαναν περίπου ένας στους 17 ανθρώπους του δείγματος, οι 10.000 από καρκίνο και οι 5.500 από καρδιά.

    «Το σταμάτημα του καπνίσματος είναι πιο σημαντικό από το κόψιμο του κρέατος, αλλά θα συνιστούσα στους ανθρώπους να μειώσουν την κατανάλωσή του», δήλωσε η Ρόρμαν. Όπως είπε, αν όλοι όσοι συμμετείχαν στην έρευνα, έτρωγαν το πολύ 20 γραμμάρια επεξεργασμένου κρέατος τη μέρα, το 3% των πρόωρων θανάτων θα είχαν αποφευχθεί. Από την άλλη, πρόσθεσε, λίγη κατανάλωση κόκκινου κρέατος χρειάζεται, επειδή περιέχει βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες, όπως σίδηρο.

    Για να πάρει ένας άνθρωπος τις αναγκαίες πρωτεϊνες, υπάρχουν διάφορες άλλες πηγές, όπως το κοτόπουλο, το ψάρι, τα όσπρια κ.α.

    http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=113006226

  13. #118
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    peiraias
    Posts
    538
    να κατι τετοιες ερευνες δινουν λαβη για σχολια χαχαχα!!!!

    http://www.mama365.gr/7966/ligotero-...ro-pahies.html

  14. #119
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    peiraias
    Posts
    538
    Είσαι φτωχός όταν…

    --------------------------------------------------------------------------------





    - Είσαι φτωχός όταν ξέρεις ακριβώς πόσο κοστίζει το κάθε τι.

    - Είσαι φτωχός όταν θυμώνεις με τα παιδιά σου, όταν σου ζητούν όλες τις αηδίες που βλέπουν στην τηλεόραση.

    - Είσαι φτωχός όταν ελπίζεις πως θα σου περάσει ο πονόδοντος.

    - Είσαι φτωχός όταν τα παιδιά σου πηγαίνουν στα σπίτια των φίλων τους, αλλά ποτέ δεν έρχονται στο δικό σου.

    - Είσαι φτωχός όταν έχεις θέρμανση, ή δροσιά, μόνο σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σου.

    - Είσαι φτωχός όταν ελπίζεις πως τα παιδιά σου δεν θα αναπτυχθούν πολύ.

    - Είσαι φτωχός όταν θεωρείς ότι 8 Ευρώ την ώρα είναι πολύ καλή πληρωμή.

    - Είσαι φτωχός οταν βασίζεσαι σε ανθρώπους που δεν δίνουν δεκάρα για σένα.

    - Είσαι φτωχός όταν δεν χαιρετάς την κοπέλα που έρχεται, επειδή θα κοροϊδέψει τα ρούχα σου

    - Είσαι φτωχός όταν ελπίζεις ότι κάποιος θα σε καλέσει για φαγητό.

    - Είσαι φτωχός όταν ελπίζεις πως θα πάρεις αύξηση 50 λεπτά.

    - Είσαι φτωχός όταν πας στα φάστ φούντ και κλαις με μάυρο δάκρυ όταν σου πέσει κάτω το χάμπουργκερ.

    - Είσαι φτωχός όταν ξέρεις πως δουλεύεις τόσο σκληρά όσο όλοι, παντού.

    - Είσαι φτωχός όταν πρέπει να περιμένεις 6 ώρες στα επείγοντα με το άρρωστο παιδί στην αγκαλιά σου.

    - Είσαι φτωχός όταν πιστεύεις πως μια αληθινή σχέση βασίζεται στο ότι ένας από τους δύο έχει ένα σπίτι.

    - Είσαι φτωχός όταν το παιδί σου κάνει τα ίδια λάθη με σένα και δεν σε ακούει όταν το παρακαλάς να μην τα κάνει.

    - Είσαι φτωχός όταν δεν σου περνάει αυτός ο βήχας που συνεχίζει για πολύ καιρό.

    - Είσαι φτωχός όταν βλέπεις πόσες λίγες ευκαιρίες έχεις.

    - Είσαι φτωχός όταν μπορείς να συνεχίσεις τον κατάλογο αυτόν.

    Πηγή: dkaravasilis.gr

  15. #120
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Originally posted by ton76
    να κατι τετοιες ερευνες δινουν λαβη για σχολια χαχαχα!!!!

    http://www.mama365.gr/7966/ligotero-...ro-pahies.html
    :thumbup::spin: υπερήφανα λέω πως σιδέρωσα μια ολόκληρη ώρα και σκεφτόμουν ακριβώς αυτό "θερμίδες καις κι έτσι συνέχισε". Και θα συνεχίσω αμέσως τώρα!

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •