150+ ΚΙΛΑ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 225

Thread: 150+ ΚΙΛΑ

Originally posted by καλλιοπη
    Juice μου εγω δεν ειχα ποτε προβλημα να βγω με το μαγιο
    ασ εχουν οι αλλοι που με βλεπουν αν και ενα προβλημα στο βρω μαγιο το εχω καθε χρονο ελπιζω φετος να μη ζοριστω αν εχω χασει μερικα κιλα θα ειναι πιο ευκολο
    σου έστειλα εμαιλ

Senior Member
    ευχαριστω σου απαντησα

Kαλησπέρα και από εμένα Juice. Συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρες να αλλάξεις την ποιότητα της ζωής σου και της υγείας σου...Αν και ποτέ δεν ξεπέρασα κατά πολύ τα 100 κιλά, μόλις έβλεπα τριψήφιο νούμερο σαν να χτυπούσε μέσα μου το καμπανάκι και έλεγα πως πρέπει να χάσω παρ' ολαυτα φαντάζομαι πόσο δύσκολη θα πρέπει να είναι η καθημερινότητα σου...Εγώ βλέπω τεράστια αλλαγή στις αντοχές μου...Ξέχασα τις λέξεις τεμπελιά και βαριέμαι που στο λεξιλογιό μου ήταν ή πιο συνηθισμένες.Επίσης σταμάτησα να έχω πρόβλημα με το στομάχι μου που κάθε λίγο έτρεχα στο γιατρό!!Νομίζω η απόφαση ζωής που πήρες αργά(το καλύτερο) ή γρήγορα θα σε δικαιώσει...Το ζήτημα είναι να ευχαριστηθείς το ταξίδι χωρίς πείνα, ελλειπή διατροφή ή άλλες μεθόδους με γρήγορα αποτελέσματα αλλά αναμφίβολα θα οδηγήσουν σε λάθος δρόμους χωρίς διάρκεια!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι και εδω θα είμαστε να τα λέμε!!

Originally posted by Interloudio
    Kαλησπέρα και από εμένα Juice. Συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρες να αλλάξεις την ποιότητα της ζωής σου και της υγείας σου...Αν και ποτέ δεν ξεπέρασα κατά πολύ τα 100 κιλά, μόλις έβλεπα τριψήφιο νούμερο σαν να χτυπούσε μέσα μου το καμπανάκι και έλεγα πως πρέπει να χάσω παρ' ολαυτα φαντάζομαι πόσο δύσκολη θα πρέπει να είναι η καθημερινότητα σου...Εγώ βλέπω τεράστια αλλαγή στις αντοχές μου...Ξέχασα τις λέξεις τεμπελιά και βαριέμαι που στο λεξιλογιό μου ήταν ή πιο συνηθισμένες.Επίσης σταμάτησα να έχω πρόβλημα με το στομάχι μου που κάθε λίγο έτρεχα στο γιατρό!!Νομίζω η απόφαση ζωής που πήρες αργά(το καλύτερο) ή γρήγορα θα σε δικαιώσει...Το ζήτημα είναι να ευχαριστηθείς το ταξίδι χωρίς πείνα, ελλειπή διατροφή ή άλλες μεθόδους με γρήγορα αποτελέσματα αλλά αναμφίβολα θα οδηγήσουν σε λάθος δρόμους χωρίς διάρκεια!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι και εδω θα είμαστε να τα λέμε!!
    Σε ευχαριστώ ιντερλουδάκι για τις ευχές και τα γλυκά σου λόγια. Συγχαρητήρια και σε σένα που πέτυχες τον στόχο σου. Αυτό που λες για το καμπανάκι είναι πολύ σωστό και σοφό. Μακάρι σε όλους μας να κτυπούσε όμως το καμπανάκι στα 100 κιλά. Οι περισσότεροι από μας το αφήνουμε απλά να κυλήσει και από ένα σημείο κι έπειτα φοβόμαστε καν να μάθουμε το νούμερο. Δεν ξέρω αν έτυχε να δεις κάτι ντοκιμαντέρ με άτομα 300 κιλά που για να τα βγάλουν από το σπίτι πρέπει να κατεδαφίσουν τοίχους. Κάπως έτσι είναι το καθυστερημένο καμπανάκι. Σίγουρα αυτά τα άτομα ήταν κάποτε 90 μετά έγιναν 100 μετά 180 μετά 250 και πάει λέγοντας. Η καθημερινότητα μου είναι δύσκολη αν την συγκρίνεις με ένα άτομο τα μισά κιλά από μενα. Αλλά εγώ δεν γνώρισα ποτέ αυτά τα κιλά και δεν γνωρίζω τη μεγάλη διαφορά. Πίστεψε με όμως κάθε 10 κιλά που βάζεις ή χάνεις είναι αρκετά για να αλλάξουν ένα σημείο της καθημερινότητας σου.

Senior Member
    juice αν και λιγο καθυστερημενα διαβασα τα ευχαριστα νεα για την απωλεια των κιλων.μπραβο κοριτσι μου, καλη συνεχεια και κουραγιο, δυναμη και αντοχη στην προσπαθεια σου, μην την εγκαταλειπεις.το κολυμβητηριο ξανασκεψου το.δεν θα επιβαρυνεις ουτε τη μεση σου, ουτε τα γονατα σου, γενικα το σκελετο σου, γιατι για τα κιλα που εισαι ειναι η καλυτερη γυμναστικη με την εννοια οτι δεν θα εχεις προβλημα με τον σκελετο σου. ασε τους αλλους να κοιτανε, εσυ μην τους κοιτας.να κοιτας να κανεις πραγματα για το δικο σου το καλο.ο καθενας τη δουλεια του.σκασιλα σου μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηη!

Originally posted by rozeta
    juice αν και λιγο καθυστερημενα διαβασα τα ευχαριστα νεα για την απωλεια των κιλων.μπραβο κοριτσι μου, καλη συνεχεια και κουραγιο, δυναμη και αντοχη στην προσπαθεια σου, μην την εγκαταλειπεις.το κολυμβητηριο ξανασκεψου το.δεν θα επιβαρυνεις ουτε τη μεση σου, ουτε τα γονατα σου, γενικα το σκελετο σου, γιατι για τα κιλα που εισαι ειναι η καλυτερη γυμναστικη με την εννοια οτι δεν θα εχεις προβλημα με τον σκελετο σου. ασε τους αλλους να κοιτανε, εσυ μην τους κοιτας.να κοιτας να κανεις πραγματα για το δικο σου το καλο.ο καθενας τη δουλεια του.σκασιλα σου μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηη!
    Μερσι ροζετάκι. Έχεις δικαιο σε οτι λες και έτσι πρέπει να είναι για όλους μας. Τι μας νοιάζει ποιοι κοιτάνε και ποιοι ασχολούνται σάμπως περιμένουν να μας δουν με μαγιο για να σχολιάσουν. Απλα μωρε δεν θέλω να κάνω κάτι σε αυτη τη φαση που θα με ρίξει ψυχολογικά γιατί δεν ξέρω πως θα μου τη βιδώσει. Δεν είμαι αποφασιστικό άτομο γενικότερα και μια και το πηρα απόφαση να αρχίσω τον αγώνα λέω να πάρω λίγο τα πάνω μου πριν πέσω με τα μούτρα σε άλλες μάχες. Προς το παρόν περπατώ όσο μπορώ πιο πολύ και πτου πτου πρέπει να ομολογήσω ότι δεν με έχει πονέσει η μέση μου ούτε μια φορά. Τι σου κάνουν 10 κιλά...σκέψου να φύγουν 20, 30, 40 και βάλε!

Senior Member
    ok juice οπως νιωθεις εσυ πιο ανετα, συνεχισε το περπατηματακι σου και αφου δεν σε ποναει κ η μεση ολα καλα.καλη συνεχεια κοριτσι μου

'Αλλα 2 κάτω. 11 κιλά σε ένα μήνα περίπου. Κι από ερχόμενη εβδομάδα κάτι μου λέει ότι θα αποχαιρετήσω και το 17- και θα μπω στο 16-
    ʼντε να δούμε.

Senior Member
    μπραβο Juice παντα τετοια αντε βρε σιγα μη δεν το αφησεις το 17 κουραγιο και υπομονη
    να εχεις και θα τα καταφερεις ! ειμαι σιγουρη!!!

Senior Member
    πολλά συγχαρητήρια για τα 11 κιλα σε ένα μήνα!!!!

χαίρομαι πολύ για σενα!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Senior Member
    μπράβο juicaki, η απώλεια σου εχει πολύ καλούς ρυθμούς! Εύχομαι η διάθεση να είναι αντιστρόφως ανάλογη με την απώλεια και να παίρνει την ανιούσα! τα καταφέρνεις πολύ καλά! :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    μπραβο χυμουλα μπραβο!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάρες μου ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο την περασμένη βδομάδα γιατί βγήκα σαββατοκύριακο και πήγαμε για φαί και ενώ τους είπα ότι δεν θέλω το ψάρι μου με σάλτσες κλπ, κολυμπούσε σε μια βουτηροσάλτσα. Δεν ήθελα να το κάνω θέμα έτσι το έφαγα αν και έσπρωχνα τα λάδια χαχααχα. και δεν το φαγα όλο και είχα μια πειναααααα μετά. μαλακία να προσπαθείς και να γίνονται κάτι τέτοια χαζά παγίδες.

μια και το έφερε η κουβέντα είναι κάτι που με προβληματίζει το θέμα της εξόδου. η παρέα μου βγαίνει συνήθως για φαί κι εγώ δεν θέλω να στερηθώ τις εξόδους μου. από την άλλη πόσο σίγουρος μπορείς να σαι ότι ακόμα και αυτό που σου σερβίρουν ως σχαρας, δεν κολυμπούσε 1 ώρα πριν σε βούτηρο και διάφορα άλλα για να μαλακώσει. κι άτε πες αυτό θα το έλεξω. εκείνη τη μέρα που θα πω ναι ρε γμτ μου είμαι σε ωραίο ταβερνάκι να τσιμπήσω λίγο παραπάνω πόσες φρίκες θα φάω μετα... μέχρι τώρα τα πάω πολύ καλά από την ασφάλεια του σπιτιού μου. έχω τον έλεγχω και ειλικρινά δεν έχω καθόλου λιγούρες ή πείνα ή να πεθυμώ πράγματα. αλλά εκτός σπιτιού νιώθω ότι χάνω τον έλεγχω και με φοβίζει αυτό. ακόμα κι ένα καπουτσίνο να πιω. ΟΥΦ!

καλημέρα

χυμούλη, νομίζω ότι καλά έκανες και βγήκες. Δεν γίνετε επειδή κάνεις δίαιτα να κλειδαμπαροθείς σπίτι. Απλώς πρέπει να ψάξεις λίγο τι είναι ελαφρύ σε κάθε εστιατόριο. Για τους άλλους μην αγχώνεσε. Ο καθένας σκέφτεται τι γουστάρει αυτός, γιατί να μην πάρεις και εσύ αυτό που θέλεις? άστους να γκρινιάζουν θα συνηθίσουν. Εγώ έφτασε σε σημείο να απαιτώ να πάρω ξεχωριστή σαλάτα μόνο για μένα. Οι άλλοι έλεγαν ένταξει μία σαλάτα έστω και αλάδωτη φτάνει εγώ επέμενα ότι θέλω μία μόνο για μένα- θαμου πεις αστείο, θα σου πώ εκνευριστικό. Αν δέν έτρωγα κάτι να χορτάσω έτρωγα ότι έβρισκα. οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν αλλά δεν με νοιάζει. μετά από προσπάθειες ζητούσα αυτό που ήθελα και απο τον σερβιτόρο όλα αλάδωτα. και σαλάτα και χταποδι και μανιτάρια και...

δες όμως ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. στο κινέζικο πχ μπορεις να πάρεις κοτότουλο με λαχανικά η κοτόσουπα η ρύζι ατμού, στο μεξικάνικο τάκος με κοτα και μαρούλι, το ιταλικό είναι λίγο ζόρικο εγώ το απόφευγα η αλήθεια είναι.

Τέλος πάντων μάλλον τα ξέρεις όλα αυτά.
    το γεγονώς είναι άλλο, στην παρέα πας για να περάσεις καλά και όλοι κοιτάνε την πάρτι τους θέλω αυτό και θέλω το άλλο. στο κάτω κάτω δεν ενοχλεις κανένα να πάρεις ξεχωρο πιάτο. αν είναι ακριβότερο πλήρωσε το.

για τις μαρινάδες νομίζω ότι συνήθως δεν βάζουν σε κότα και ψαρονέφρι. Μπορείς όμως να ρωτήσεις. Η δουλειά του είναι του σερβιτόρου.

Να βγαίνεις και να παιρνάς καλά

Senior Member
    Καλημέρες!
    Προσωπικά όταν ήμουν σε πολύ λιγότερα κιλά από τώρα παραγγελνα δική μου σαλάτα χωρίς λαδι - dressing και κάτι σε ψητό με ψητά λαχανικά και έπινα και 1-2 ποτ. κρασί.
    Σε ιταλικό ζητούσα παλι σαλατα σκέτη και παραγγελνα και pasta με σαλτσα τοματας ή pesto ή λαχανικών καθώς ήταν τα λιγότερο επίφοβα.
    Ζητούσα πάντα το λάδι ή το dressing ξεχωριστά προκειμένου να υπολγίζο τι ποσότητα χρησιμοποιώ.
    Πλεον επειδή ο αντρας μου είναι λιχουδης (και υπερβαρος βεβαια) δυστυχώς μου είναι πάρα πολύ δυσκολο αυτο... αλλά θα το καταφέρω στο τέλος προκειμένου να χάσω τα κιλά που θέλω!
    Ελπίζω να σε βοήθησα.

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast