Results 121 to 135 of 225
Thread: 150+ ΚΙΛΑ
-
15-03-2012, 15:49 #121
Μπράβο Juice, η αρχή το ήμισυ του παντός!!!
smelly cat ένας αριθμός είναι, στη πραγματικότητα δεν εχει και τόσο μεγάλη σημασία αν είναι 10 πάνω ή 10 κάτω αλλά η απόφαση να δείχνει από δω και στο εξής όλο και λιγότερο είναι αυτό που μετράει. Και εξαρτάται από μας!
- 15-03-2012, 15:52 #122
15-03-2012, 17:10 #123
Originally posted by -wow-
Καλλιοπη!!! Ειμαστε σχεδον τα ιδια κιλα!! 153 εγω!!!! Ποσο υψος εχεις? Και γι αποτε μου ειχες πει για την επεμβαση? Βρε λες να την κανουμε ταυτοχρονος και να αδυνατιζουμε παρεα?????:love::love::love::love:
(το περιεργο θα ηταν να ξερω )
εκανα κατι εξετασεις σημερα που βγηκαν οκ αλλα ληγει η εγκριση μου αυριο και πρεπει να παω να την ανανεωσω αυτο μενει μονο και μετα βουρ για ιπποκρατειο !
παντως δε νομιζω μες την βδομαδα γιατι η επιτροπη συνεδριαζει καθε παρασκευη οποτε μαλον απο την αλλη παρασκευη θα με εχει στο προγραμμα !
15-03-2012, 19:48 #124
Originally posted by filipparas
Μπράβο Juice, η αρχή το ήμισυ του παντός!!!
smelly cat ένας αριθμός είναι, στη πραγματικότητα δεν εχει και τόσο μεγάλη σημασία αν είναι 10 πάνω ή 10 κάτω αλλά η απόφαση να δείχνει από δω και στο εξής όλο και λιγότερο είναι αυτό που μετράει. Και εξαρτάται από μας!
@Juicy εύχομαι να τα καταφέρουμε.
Όλοι ας παιδιά γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.Πρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειες χρόνων.
16-03-2012, 00:36 #125
ωραιο φαινεται αυτο το slimming world,αλλα θα ηταν καλυτερο αν ηταν στα ελληνικα!!!
16-03-2012, 02:28 #126
Παιδάκια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Εδώ θα είμαι κάθε εβδομάδα να κτυπώ κάρτα. Αν με δείτε να εξαφανίζομαι σημαίνει έκανα αταξία όποτε όταν με ξαναδείτε να μου βάλετε χέρι λολ
Originally posted by lineal
ωραιο φαινεται αυτο το slimming world,αλλα θα ηταν καλυτερο αν ηταν στα ελληνικα!!!
Αυτό που έχεις να θυμάσαι είναι το εξής:
- ʼπειρα φρούτα και λαχανικά κατά τη διάρκεια της μέρας
- Για τα 2 γεύματα τρως όσο κρέας, ψάρι ή πουλερικά θες, συν όσο ρύζι, πατάτα, μακαρόνια θες ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ το πιάτο σου να έχει γεμίσει με πιο πολλή σαλάτα έτσι ώστε να μη φας πολλά άμυλα. Όλα άπαχα-νερόβραστα.
- Υπάρχει ένα σπρει στο σούπερμαρκετ με το οποίο ψεκάζεις το τηγάνι αν θες να κάνεις ομελέτα, να τσιγαρίσεις κρεμύδι κλπ. Το λένε frylight. Μου πε μια γνωστή μου ότι βρήκε το ίδιο με άλλο όνομα εδώ.
- Δικαιούσαι επίσης όσο θες από γιαούρτι και cottage cheese 0% (όχι 1, 2, 5%. Πρέπει να είναι μηδέν). Και μπορείς μέχρι 10 αυγά την εβδομάδα
- Κάθε μέρα δικαιούσαι επίσης (θα σου πω τα βασικά και όποια άλλη τροφή θες να ελέγξεις πες μου και το κοιτάξω) ΕΝΑ από τα ακόλουθα:
α) 2 φέτες ψωμί μαύρο ή μια μικρή πίτα (χωρίς λάδι εννοείται)
β) 2 ruyvita
γ) 35 γρ. κορν φλέικς ή αλλ μπραν ή δημητριακά τέτοιου τύπου ή βρώμη
δ) 2 weetabix
ε) μια κουταλιά λάδι
- Και ΕΝΑ από τα ακόλουθα:
α) 375 ml αποβουτηρωμένο ή 250 ημί-αποβουτηρωμένο γάλα
β) 50 γρ. φετα
γ) 45 γρ. μοτσαρέλα
δ) 70 γρ, φιλαδέλφια λαιτ
έχει πολλά γαλακτομικά αλλά αυτά είναι που υπογράμμισα εγώ που μου αρέσουν πιο πολυ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ δικαιούσαι 15 αμαρτήματα τη μέρα. Η κάθε τροφή έχει συγκεκριμένη αξία αμαρτίας (σινς)
πχ
- ένα μίνι κριτσίνι = 1 σιν
- μπισκότο digestive με σοκολάτα = 4 σιν
- μπισκότο jaffa cake = 2.5 σιν
- μια φέτα μαύρο ψωμί = 2.5 σιν
- μια κανονική πίτα = 7.5 σιν
- μαργαρίνη 1 κουταλιά = 5.5 σιν
- φέτα 25 γρ = 3 σιν
- 100 μλ ημιαποβουτηρωμένο γάλα = 2.5 σιν
- μέχρι και χαλούμι έχει 25 γρ = 4 σιν
- φρέσκια κρέμα 50% λιπαρά 100 μλ = 8 σιν
- λάδι (όποιο θες) κουταλιά = 6 σιν
- 1 μικρό ποτήρι κρασί = 4.5 σιν
- παγωτό cornetto = 11.5 σιν
- σορμπε 25 γρ = 1 σιν (!)
- κορνφλαουαρ 1 κουταλάκι = 1 σιν
- αλεύρι 25 γρ = 4 σιν
- σοκολάτα αέρο = 11 σιν
- κάντμπουρι αυγό = 9 σιν
- μια κιτ κατ - 11.5 σιν
- χαλβάς μερίδα = 13 σιν
- μπακλαβάς κομμάτι = 18 σιν
Για παράδειγμα - μπορείς το πρωί να πιεις το γάλα σου όπως δικαιούσαι (πχ 250 μλ ημιάπαχο γάλα) και 35 γρ δημητριακά.
Το μεσημέρι μπορείς να φας το ψάρι σου με σαλάτα και πατάτα (χωρίς λάδι). αν θες να προσθέσεις λάδι στη σαλάτα τότε βάζεις μια κουταλιά που ισοδυναμεί με 6 συν.
Το βράδυ μπορείς να φας το ίδιο ή κάτι άλλο πχ μακαρόνια με λαχανικά και τυρί, πχ φέτα. 'Αρα ακόμα 3 σιν. Για σνακ μπορείς να φας όσο γιαούρτι 0% θες, ή/και φρούτα, λαχανικά κλπ ή να εκμεταλλευτείς τα υπόλοιπα 6 σιν που σου έμειναν (μέχρι να φτάσεις τα 15) και να φας καμιά μ***κιουλα, πχ ένα μπισκότο ή να φας και ψωμάκι με τα γεύματα σου. Βασικά το παίζεις όπως γουστάρεις
Και οι υπόλοιποι, παιδιά, αν θέλετε το πρόγραμμα το έχω σε pdf. Είναι στα αγγλικά για όσους διαβάζουν και καταλαβαίνουν αγγλικά.
16-03-2012, 03:02 #127
Juice ωραία διατροφή και πολύ φαΐ!
Έχω μια απορία αφού δικαιούσαι π.χ μια κουταλιά λάδι ή 2 φέτες ψωμί την ημέρα τα αφαιρείς από τα sin ή τα sin είναι έξτρα;
Δηλαδή αφαιρείς για τη δεύτερη κουταλιά λάδι τα 6 sin
Κατάλαβες τίποτα έτσι όπως τα έγραψα? lol
16-03-2012, 03:48 #128
Juice δν υπάρχει κανένας λόγος να εξαφανιστείς αν κάνεις αταξία ούτε να αισθανθείς άσχημα. Εχει συμβεί σε όλους μας, λογικά θα συμβεί και σε σένα επειδή έχεις μακρά πορεία μπροστά σου και βασικά πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν ένα φυσιολογικό γεγονός και να προσπαθήσεις να το αφήσεις πίσω σου με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.
Το Slimming world προσωπικά δε με πείθει, γενικά έχω αλλεργία σε οτιδήποτε υπόσχεται απεριόριστες ποσότητες σε οτιδήποτε εκτός από πράσινη σαλάτα. Σε άλλους μπορεί να ταιριάζει βέβαια, καμία αντίρρηση.
16-03-2012, 09:48 #129
Originally posted by need2loose
Juice ωραία διατροφή και πολύ φαΐ!
Έχω μια απορία αφού δικαιούσαι π.χ μια κουταλιά λάδι ή 2 φέτες ψωμί την ημέρα τα αφαιρείς από τα sin ή τα sin είναι έξτρα;
Δηλαδή αφαιρείς για τη δεύτερη κουταλιά λάδι τα 6 sin
Κατάλαβες τίποτα έτσι όπως τα έγραψα? lol
Για παράδειγμα εγώ τώρα το πρωί έφαγα τα δημητριακά μου. ʼρα από την κατηγορία των ψωμιών/δημητριακών/λάδι δεν δικαιούμαι να φάω τίποτα άλλο δωρεάν. Αργότερα που θα θέλω να φάω ψωμί, θα το υπολογίσω σαν σιν.
16-03-2012, 09:54 #130
Το Slimming world προσωπικά δε με πείθει, γενικά έχω αλλεργία σε οτιδήποτε υπόσχεται απεριόριστες ποσότητες σε οτιδήποτε εκτός από πράσινη σαλάτα. Σε άλλους μπορεί να ταιριάζει βέβαια, καμία αντίρρηση.
16-03-2012, 12:38 #131
Originally posted by Juice
16-03-2012, 12:38 #132
*αλλάξεις
16-03-2012, 13:24 #133
καλό μεσημέρι σε όλους,
έχετε δίκιο όλοι ΑΛΛΑ, το θέμα είναι τι δίαιτα βολέυει τον καθένα χωρίς να πιέζετε και χωρίς βέβαι να κάνει κακό στην υγεία του.
όσο για το ότι πρέπει να μειώσεις ποσότητες....
Το μόνο καλό όταν έχεις πολλά κιλά είναι ότι τα χάνεις σχετικά εύκολα-αν δεν είσαι σε κλιμακτίριο- αν κόψεις λάδι-1 κτλ μονο
παλιά έχανα τρώγοντας 1 κτλ λάδι και μισό κοτόπολο χωρίς πέτσα στην καθησιά μου.
ακόμα και οι υδατάνθακες δεν είναι τόσο φοβεροι αλάδωτοι. - εξαιρήται το ψωμί και κλπ
όταν είσαι 150+ δεν χορταίνεις με ένα φιλέτο κοτόπουλο - εγώ τουλάχιστον. Μόνο που το βλέπεις τρελένεσαι.
αλλά αυτό έκανα εγώ που μου άρεσαν οι πρωτείνες.
16-03-2012, 14:13 #134
Originally posted by ASTEROSKONI
Θα δεις ότι όσο χάνεις, δε θα αρκεί αυτό. Εκεί θα περιορίσεις και τις ποσότητες. Και φυσικά, νομίζω πως έχεις δίκιο λέγοντας πως θα αλάξεις τύπους διατροφής γιατί η απώλεια έχει ανάγκη από σπιρτόζο μεταβολισμό τον οποίο πρέπει να κρατάμε σε εγρήγορση με άσκηση και διατροφικά κολπάκια πάντα στο πλαίσιο του νορμάλ...
16-03-2012, 14:19 #135
Originally posted by polivia1
καλό μεσημέρι σε όλους,
έχετε δίκιο όλοι ΑΛΛΑ, το θέμα είναι τι δίαιτα βολέυει τον καθένα χωρίς να πιέζετε και χωρίς βέβαι να κάνει κακό στην υγεία του.
όσο για το ότι πρέπει να μειώσεις ποσότητες....
Το μόνο καλό όταν έχεις πολλά κιλά είναι ότι τα χάνεις σχετικά εύκολα-αν δεν είσαι σε κλιμακτίριο- αν κόψεις λάδι-1 κτλ μονο
παλιά έχανα τρώγοντας 1 κτλ λάδι και μισό κοτόπολο χωρίς πέτσα στην καθησιά μου.
ακόμα και οι υδατάνθακες δεν είναι τόσο φοβεροι αλάδωτοι. - εξαιρήται το ψωμί και κλπ
όταν είσαι 150+ δεν χορταίνεις με ένα φιλέτο κοτόπουλο - εγώ τουλάχιστον. Μόνο που το βλέπεις τρελένεσαι.
αλλά αυτό έκανα εγώ που μου άρεσαν οι πρωτείνες.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή