150+ ΚΙΛΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 225

Thread: 150+ ΚΙΛΑ

κοριτσάρες στρουμπουλούδικες καλημέρα,

η κοιλιά αχ η κοιλιά. δεν στρίβει το τιμόνι γαμότω, φρακάρει στην κοιλίτσα μου.
    ασε αμα μπαίνεις σε άλλο αμάξι και σου λένε βάλε τη ζώνη. πώς να πείς δεν κλείνει?
    και αν σε σταματήσει αστυνομικός?

όσο για το ξύρισμα. τι να πώ? δεν ξυρίζομαι, αφού η κοιλιά καλύβει το επίμαχω σημείο δεν ασχολούμαι.

juice, το κολύμπι ειναι το καλύτερο βέβαια. αν μπορέσεις να μην δίνεις σημασία στους άλλους θα βοηθήσει πολύ. εγώ έχω πάρει ένα ποδήλατο με κάθισμα στο σπίτι, της κετλερ.
    πάρα πολύ ωραίο και δεν ζορίζει την μέση αφού κάθεσαι. πανάκριβο όμως, το πήρα σε άλλες εποχές.

για τα μηχανήματα δεν ξέρω αν κάνουν καύσεις. σφίγγουν πάρα πολύ και γρήγορα. αλλά μήπως είναι νωρίς για αυτό?

επίσης μία ίδέα είναι να βρείς κάποιον γυμναστή να έρχεται σπίτι.
    Μεγαλεία έ?
    θα μας πέσει το λοττο και θα τα ρυθίσουμε όλα.
    φιλιά

Senior Member
    Γεια σου Juice μου!!! Καλως ηρθες!!!!!!!!!!!! Λοιπον περα απο ολα αυτα που διαβαζω εγω διακρινω μια σπιρτοζα και με πολυ χιουμορ γυναικα!!!!!!!!!
    Στα περισσοτερα απο αυτα που γραφεται βλεπω τον εαυτο μου μεσα! Καλα εννοειτε αυτο με το ντιλιβερι!! Εγω παιζει να ανοιγω και την μουσικη στο φουλ σε φαση εχουμε παρτυυυυυυυυ!!! για να μην καταλλαβουν τιποτα τα ντιλιβερυ!!! Αν και σταματησα εδω και καιρο να τρωω ντιλιβερυ γιατι τα σιχαθηκα και ΕΥΤΥΧΩΣ στην Αγγλια που ειμαι δεν εχουμε σουβλατζιδικα διαφορετικα θα τα ειχα τσακισει!!! Βεβαια οταν μας πιανουν οι πεινες (με τις ελληνιδες φιλες μου) πολυ θα θελαμε απο μια πιτα σουβλακι καλαμακι απο ολα αλλα τεσπα!!!! Χαιρομαι που βρηκα αλλη μια συνεργο στο εγκλημα εδω και θα κανουμε μαζι διαιτα!!!!
    Να σου συστηθωωωω κι ολας!! Με λενε Ναταλια, 23 χρονων (τα κλεισα τον Γεναρηηη!! :sniffle:¨), σπουδαζω Αγγλια και ειμαι αισιως 155 κιλα!! δηλαδη 2 φορες το βαρος που θα επρεπε να εχω η 3 φιλες μου (Η Γιαννα που ειναι κοντουλα ομως 1,63 και τα 55 κιλα της ερχονται κανονικα!!! )!!! Θελω να κανω επεμβαση παχυσαρκιας (ακου ονομασια!! επεμβαση αλλαγης βαρους θα την λεμε απο εδω και περα! οπως την αλλαγης φυλλου!) αλλα αν διαβασεις καπου μεσα στο φορουμ (στο σληβ ειναι!) θα δεις τον καημο μου και τι εχω περασει με μια βλαμμενη στον ΟΠΑΔ της περιοχης μου και δεν εχω κανει ακομα την επεμβαση...
    Πριν απο το φορουμ... Δεν ηθελα ουτε εγω να ξερω ποσα κιλα ημουν! Ξερεις τα συνηθησμενα που μονο οι αδυνατες λενε τα κιλα τους σε φαση: πωωωω εβαλα 1 κιλο απο τον προιγουμενο μηνααα... ειμαι τοοοσο χοντρη! εχω φτασει 51 ολοκληρα κιλααα!!! για να τους πουν οι υπολοιποι: τι λεεεες? μοντελο εισαι και αλλες τετοιες βλακειες!! Μου πηρε πανω απο μηνα να γραψω τα κιλα μου εδω γιατι δεν ηθελα ουτε εγω να τα παραδεκτω!
    Σε εναν γιατρο που πηγα και με ρωτησε γιατι θελω να κανω την επεμβαση του ειπα διοτι ειναι/νιωθω λες και φοραω ενα παλτο λιπους χειμωνα καλοκαιρι και δεν μπορω να το βγαλω απο πανω μου!!! Μου ειπε οτι ηταν η καλυτερη απαντηση που εχει παρει ποτε του!!! :bouncy:
    Ευχομαι να τα καταφερεις, να μην σε βαζει τιποτα κατω και να κανεις τα ονειρα sου πραγματικοτητα!!!!! Εννοειτε οτι θα μιλαμε συνεχεια εδω πλεον και οταν με το καλο τα χασουμε τα ρημαδια να παμε ολοι μαζι διακοπες σε καμια ξακουστη παραλια, να απλωσουμε τις κορμαρες μας!!!!!!!!!!!!! Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!:roll:

Junior Member
    Βρε κορίτσαι σας διαβάζω και ανοίγει η διάθεσή μου για αλλαγή.Σκέφτομαι τν εαυτό μου να χάνει 10-20 κιλά και μου κόβεται η ανάσα από τη χαρά.

Senior Member
    Και εγω το ιδιο smelly cat μου!!!!!!!!!! Εγω παραπανω απο 10-20 αλλα το ιδιο κανει!!!!! :tumble::tumble::starhit:

ΜΕΙΟΝ 3

Φιλαράκια μου αγαπημένα μόλις ζυγίστηκα δεν άντεξα (υποτίθεται πως ζυγίζομαι κάθε Πέμπτη) και είμαι τρία κιλά κάτω. ʼρα 174 και έχασα σύνολο 7 κιλά σε 2 εβδομάδες. Νιώθω χαρούμενη πολύ και ελπίζω να συνεχίσω τον ρυθμό και να πετύχω τον πρώτο στόχο μου των 150 μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ήδη μου είπε μια συνάδελφος μου που δεν ξέρει ότι άρχισα πόλεμο κατά των κιλών ότι το πρόσωπο μου φαίνεται πιο αδύνατο (χάθηκε να μου πει ότι φαίνεται το μπράτσο μου ή η κοιλιά μου τέλος πάντων. Σημασία έχει ότι σε 2-3 εβδομάδες θα φύγω από το κλαμπ των 170

Originally posted by -wow-
    Γεια σου Juice μου!!! Καλως ηρθες!!!!!!!!!!!! Λοιπον περα απο ολα αυτα που διαβαζω εγω διακρινω μια σπιρτοζα και με πολυ χιουμορ γυναικα!!!!!!!!!

Να σου συστηθωωωω κι ολας!! Με λενε Ναταλια, 23 χρονων (τα κλεισα τον Γεναρηηη!! :sniffle:¨), σπουδαζω Αγγλια και ειμαι αισιως 155 κιλα!! δηλαδη 2 φορες το βαρος που θα επρεπε να εχω η 3 φιλες μου (Η Γιαννα που ειναι κοντουλα ομως 1,63 και τα 55 κιλα της ερχονται κανονικα!!! )!!! Θελω να κανω επεμβαση παχυσαρκιας (ακου ονομασια!! επεμβαση αλλαγης βαρους θα την λεμε απο εδω και περα! οπως την αλλαγης φυλλου!) αλλα αν διαβασεις καπου μεσα στο φορουμ (στο σληβ ειναι!) θα δεις τον καημο μου και τι εχω περασει με μια βλαμμενη στον ΟΠΑΔ της περιοχης μου και δεν εχω κανει ακομα την επεμβαση...

Σε εναν γιατρο που πηγα και με ρωτησε γιατι θελω να κανω την επεμβαση του ειπα διοτι ειναι/νιωθω λες και φοραω ενα παλτο λιπους χειμωνα καλοκαιρι και δεν μπορω να το βγαλω απο πανω μου!!! Μου ειπε οτι ηταν η καλυτερη απαντηση που εχει παρει ποτε του!!! :bouncy:

Ευχομαι να τα καταφερεις, να μην σε βαζει τιποτα κατω και να κανεις τα ονειρα sου πραγματικοτητα!!!!! Εννοειτε οτι θα μιλαμε συνεχεια εδω πλεον και οταν με το καλο τα χασουμε τα ρημαδια να παμε ολοι μαζι διακοπες σε καμια ξακουστη παραλια, να απλωσουμε τις κορμαρες μας!!!!!!!!!!!!! Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!:roll:
    Ναταλία μου καλώς σε βρήκα και σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια. Ναι και εγώ νομίζω είμαι λίγο σπιρτόζα, με άφθονο χιούμορ κυρίως. Αν και αμα με πιάνουν οι μαύρες μου ασε... Θα μπω μετά από το σπίτι να διαβάσω για την περιπέτεια σου, όμως μην πτοείσαι. Με επιμονή θα τα καταφέρεις. Δεν ξέρω τώρα σε ποιο σημείο της προσπάθειας βρίσκεσαι αλλά ένα θα σου πω. Μακριά από δίαιτες. Ισορροπημένη διατροφή με μετριασμένες τις ποσότητες νομίζω είναι ιδανικό ειδικά για εμάς που έχουμε πολλά να χάσουμε. Και για σκέψου να καταφέρεις να χάσεις καμιά 15αρια μόνη σου χωρίς να το καταλάβεις και να έρθει και η επέμβαση μετά... θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Κι εγώ δεν εχω αποκλείσει τη λύση του χειρουργίου αλλαγής λίπους (χαχαχα) αλλά προς το παρόν το δουλεύω έτσι και θα δούμε.
    Για παραλία χλωμό...και την προηγούμενη φορά (πριν χρόνια αρκετά) που αδυνάτισα πάλι δεν πήγαινα. τρελή χαλάρωση τι να λέμε τώρα. φυσικά ως τότε ποιος ξέρει, μπορεί να με ερωτευτεί κανένας πλαστικός και να κάνω ολοκληρωτικό λίφτινγκ. ʼντε και με το που θα χάσω το πρώτο 50κιλο και θα μου φύγει η φοβία να μπω σε αεροπλάνο μπας και δεν χωράω θα έρθω για shopping trip στο Λονδίνο!

Senior Member
    αχαχαχαχαχαχαχαχ κοιτα λεφτα να εχουμε και κανουμε τις πλαστικες μας!!!! Αυτη την στιγμη ειμαι σε φαση οτι κανω την τεραστια χαζομαρα να τρωω ενα μικρο γευμα καθε απογευμα διοτι δεν ξερω πως τα καταφερνω και το πρωινο το χανω (κοιμαμαι), το μεσημεριανω το χανω (ειμαι εξω η στο παν/μιο, εξω θα φαω αλλα στο παν/μιο οχι, εχει χαλια φαγητα!!) με αποτελεσμα να τρωω το απογευμα η και βραδυ ακομα... Καλε ναι τι διαιτες και χαζα??? Ποιος σωφρον ανθρωπος κανει διαιτα αυτον τον καιρο? Θυμαστε καποτε που ηταν στην μοδα το γκιλι νταιετ η το μποντι λαιν και τρεχαμε ολες εκει? παχουλες και μη??? αχαχαχαχαχ
    οχι ισσοροπιμενη διατροφη κανω μονο που αντικαθιστω το λαδι με ενα αλλο λαδι που ειναι σε μορφη σπρει και εχει λιγοτερα λιπαρα... Καπου εχω κανει και ποστ για αυτο που κανω, slimming world λεγεται...

Junior Member
    Και εγω το ιδιο smelly cat μου!!!!!!!!!! Εγω παραπανω απο 10-20 αλλα το ιδιο κανει!!!!! :tumble::tumble::starhit:
    Και εγώ πολύ παραπάνω από 10-20 αλλά δε μου έρχεται καν σαν εικόνα να είμαι κανονική.Ούτε στη φαντασία μου δλδ χαχαχαχα

Junior Member
    Originally posted by Juice
    Φιλαράκια μου αγαπημένα μόλις ζυγίστηκα δεν άντεξα (υποτίθεται πως ζυγίζομαι κάθε Πέμπτη) και είμαι τρία κιλά κάτω. ʼρα 174 και έχασα σύνολο 7 κιλά σε 2 εβδομάδες. Νιώθω χαρούμενη πολύ και ελπίζω να συνεχίσω τον ρυθμό και να πετύχω τον πρώτο στόχο μου των 150 μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ήδη μου είπε μια συνάδελφος μου που δεν ξέρει ότι άρχισα πόλεμο κατά των κιλών ότι το πρόσωπο μου φαίνεται πιο αδύνατο (χάθηκε να μου πει ότι φαίνεται το μπράτσο μου ή η κοιλιά μου τέλος πάντων. Σημασία έχει ότι σε 2-3 εβδομάδες θα φύγω από το κλαμπ των 170

Ναταλία μου καλώς σε βρήκα και σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια. Ναι και εγώ νομίζω είμαι λίγο σπιρτόζα, με άφθονο χιούμορ κυρίως. Αν και αμα με πιάνουν οι μαύρες μου ασε... Θα μπω μετά από το σπίτι να διαβάσω για την περιπέτεια σου, όμως μην πτοείσαι. Με επιμονή θα τα καταφέρεις. Δεν ξέρω τώρα σε ποιο σημείο της προσπάθειας βρίσκεσαι αλλά ένα θα σου πω. Μακριά από δίαιτες. Ισορροπημένη διατροφή με μετριασμένες τις ποσότητες νομίζω είναι ιδανικό ειδικά για εμάς που έχουμε πολλά να χάσουμε. Και για σκέψου να καταφέρεις να χάσεις καμιά 15αρια μόνη σου χωρίς να το καταλάβεις και να έρθει και η επέμβαση μετά... θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Κι εγώ δεν εχω αποκλείσει τη λύση του χειρουργίου αλλαγής λίπους (χαχαχα) αλλά προς το παρόν το δουλεύω έτσι και θα δούμε.
    Για παραλία χλωμό...και την προηγούμενη φορά (πριν χρόνια αρκετά) που αδυνάτισα πάλι δεν πήγαινα. τρελή χαλάρωση τι να λέμε τώρα. φυσικά ως τότε ποιος ξέρει, μπορεί να με ερωτευτεί κανένας πλαστικός και να κάνω ολοκληρωτικό λίφτινγκ. ʼντε και με το που θα χάσω το πρώτο 50κιλο και θα μου φύγει η φοβία να μπω σε αεροπλάνο μπας και δεν χωράω θα έρθω για shopping trip στο Λονδίνο!
    Μαζί θα πάμε τζούισυ!Να ψωνίσουμε στο Λονδίνο.Ε μα πως!Τόσο αγώνα θα κάνουμε δε θα χαρίσουμε στον εαυτό μας μια τέτοια εμπειρία;:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Juice

πωπω!!!!μπραβο Juice μπραβο!!!
    και συνεχιζουμε ετσι;

αχ αυτο το προσωπο οντως ειναι το πρωτο που φαινεται,εμενα βεβαια δε με ειπε κανενας τπτ,αλλα εγω το παρατηρησα.

κοριτσια ειμαι χαλια,πολυ αρρωστη ζαλιζομαι και ποναω σε ολο το κορμι μου,ευτυχως ο μικρος σε γενικα πλαισια ειναι ησυχος,οποτε δεν εχω προβλημα.αλλα φοβαμαι με τι γριπη των χοιρων,αν και δεν εκανα πυρετο..

τωρα σκεφτηκα και με ηρθε να γελασω,σωμα χοιρου με αρρωστια χοιρου...ελεος,και στο κινεζικο ωροσκοπιο γουρουνα ειμαι παλι...δε τη γλιτωνω :shocked2::smilegrin:

Originally posted by lineal
    τωρα σκεφτηκα και με ηρθε να γελασω,σωμα χοιρου με αρρωστια χοιρου...ελεος,και στο κινεζικο ωροσκοπιο γουρουνα ειμαι παλι...δε τη γλιτωνω :shocked2::smilegrin:
    οχι ρε συ..γιατί να έχεις γρίπη των χοίρων. από που κι ως που. καμιά ιωσούλα της εποχής θα είναι. κάνε ένα ζεστό μπανάκι, βιταμίνες, πολύ νερό κι αν δεις ότι χειροτερεύει τότε πήγαινε σε γιατρό να σου δώσει καμιά αντιβίωση. Πάντως εγώ τα λατρεύω τα γουρούνια και στεναχωριέμαι όταν τα τρώω αλλά έχουν το πιο νόστιμο κρέας τα άμοιρα. ʼσε που είνα και πιο άπαχο από το αρνί.

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα
    φυσικα δεν μπορω να λειπω εγω απο εδω!
    εγω ειμαι στο περιμενε για την επεμβαση γιατι δεν μπορω να χασω τοσα κιλα μονη μου
    το ειχα κανει οταν ειμουν μικρο σαν και εσας (20) αλλα τωρα πια δεν εχω το κουραγιο
    ουτε να σκεφτω τη λεξη διαιτα και αφου μου ειπανε οτι μπορω να την κανω με το ικα και
    να μη πληρωσω τα 10.000 που συνηθως στοιχιζει το αποφασισα οσο ακομη εχω καιρο γιατι
    μεχρι 60 χρονων σου δινει εγκριση
    με την κοιλια εγω δεν εχω προβλημα γιατι οταν ειχα χασει τα κιλα εκανα κοιλοπλαστικη
    και ετσι οσα κιλα εχω παρει εχουν παει στο πλαι και οχι στη κοιλια !
    με τισ καρεκλες το εχω και εγω το προβλημα αλλα ειναι το μονο !
    και μπανιο κανω ολα αυτα τα χρονια και μια χαρα νιωθω μαλιστα η κορη μου (ειναι 19 και 1.57 55κ) μου ειπε το καλοκαιρι καλα εσυ βγαινεις απο τη θαλασσα λες και εισαι μοντελο εγω δεν μπορω να βγω και να με βλεπουν γιατι ειμαι χοντρη
    τι να της πεις εχει το κολημα με τις ανορεξικες αλλα οκ καπου αρχισε να αγαπαει τον εαυτο της και να καταλαβαινει οτι φυσιολογικο δεν ειναι να εισαι 45 κ
    οσο για τα αεροπλανα ........
    μου αρεσουν και εμενα τα ταξιδια αλλα εχω υψοφοβια οποτε δεν με απασχολισε ποτε !
    μονο οπου παει καραβι η τρενο παω

Originally posted by καλλιοπη
    καλησπερα και απο μενα
    φυσικα δεν μπορω να λειπω εγω απο εδω!
    εγω ειμαι στο περιμενε για την επεμβαση γιατι δεν μπορω να χασω τοσα κιλα μονη μου
    το ειχα κανει οταν ειμουν μικρο σαν και εσας (20) αλλα τωρα πια δεν εχω το κουραγιο
    ουτε να σκεφτω τη λεξη διαιτα και αφου μου ειπανε οτι μπορω να την κανω με το ικα και
    να μη πληρωσω τα 10.000 που συνηθως στοιχιζει το αποφασισα οσο ακομη εχω καιρο γιατι
    μεχρι 60 χρονων σου δινει εγκριση
    με την κοιλια εγω δεν εχω προβλημα γιατι οταν ειχα χασει τα κιλα εκανα κοιλοπλαστικη
    και ετσι οσα κιλα εχω παρει εχουν παει στο πλαι και οχι στη κοιλια !
    με τισ καρεκλες το εχω και εγω το προβλημα αλλα ειναι το μονο !
    και μπανιο κανω ολα αυτα τα χρονια και μια χαρα νιωθω μαλιστα η κορη μου (ειναι 19 και 1.57 55κ) μου ειπε το καλοκαιρι καλα εσυ βγαινεις απο τη θαλασσα λες και εισαι μοντελο εγω δεν μπορω να βγω και να με βλεπουν γιατι ειμαι χοντρη
    τι να της πεις εχει το κολημα με τις ανορεξικες αλλα οκ καπου αρχισε να αγαπαει τον εαυτο της και να καταλαβαινει οτι φυσιολογικο δεν ειναι να εισαι 45 κ
    οσο για τα αεροπλανα ........
    μου αρεσουν και εμενα τα ταξιδια αλλα εχω υψοφοβια οποτε δεν με απασχολισε ποτε !
    μονο οπου παει καραβι η τρενο παω
    καλλιόπη μου μακάρι να ήμουν 20.. 35αρα είμαι
    Σου εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο γιατί όλοι οι δρόμοι στο χάσιμο κιλών είναι δύσκολοι. Χαίρομαι που και το κορίτσι σου συνήλθε γιατί η ανορεξία είναι μάστιγα. Δύναμη σε όλους μας...

ΥΓ. Μπάνιο κάνω καθημερινά (και 2-3 φορές ακόμα) απλά δεν με χωράει η μπανιέρα. Κάνω ντουζ αλλά ένα μισάωρο κάθε φορά στο ντουζ το τρώω.

Senior Member
    χαχαχαχα
    καλε μπανιο λεω στη θαλασσα !
    οχι στη μπανιερα :P
    αυτο ελειπε να μη μπαινεις και στη μπανιερα ποιος ο λογος αλωστε εκει δεν εχεις κοινο
    και εγω μακαρι να ειμουν 35 πενηνταρισα πια
    αλλα ειπα λιγα μενουν πια αντε το πολυ αλλα τοσα (50) θα τα χαρω !!!!!!

Originally posted by καλλιοπη
    χαχαχαχα
    καλε μπανιο λεω στη θαλασσα !
    οχι στη μπανιερα :P
    αυτο ελειπε να μη μπαινεις και στη μπανιερα ποιος ο λογος αλωστε εκει δεν εχεις κοινο
    και εγω μακαρι να ειμουν 35 πενηνταρισα πια
    αλλα ειπα λιγα μενουν πια αντε το πολυ αλλα τοσα (50) θα τα χαρω !!!!!!
    ΑΧΑΧΑΑ στόκος εγώ! ο καημός μου να χωρέσω σε μπανίερα κανονικού μεγέθους γμτ (γιατί σε κάτι τεράστιες χωράω αλλά δεν χωράνε στο μπάνιο μου αυτές).
    Όσο αφορά την ηλικία σου νεότατη είσαι μην ακούω χαζά. Και δεν το λέω για να φανώ ευγενική. Σήμερα οι γυναίκες 50 χρονών είναι νεότατες, κούκλες και πατάνε κάτω πολλές 25αρες.

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast