150+ ΚΙΛΑ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 225

Thread: 150+ ΚΙΛΑ

Senior Member
    Μπράβο Juice, η αρχή το ήμισυ του παντός!!!

smelly cat ένας αριθμός είναι, στη πραγματικότητα δεν εχει και τόσο μεγάλη σημασία αν είναι 10 πάνω ή 10 κάτω αλλά η απόφαση να δείχνει από δω και στο εξής όλο και λιγότερο είναι αυτό που μετράει. Και εξαρτάται από μας!

Senior Member
    Συγχαρητήρια Juice!!!!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Καλλιοπη!!! Ειμαστε σχεδον τα ιδια κιλα!! 153 εγω!!!! Ποσο υψος εχεις? Και γι αποτε μου ειχες πει για την επεμβαση? Βρε λες να την κανουμε ταυτοχρονος και να αδυνατιζουμε παρεα?????:love::love::love::love:
    ειμαι 1.67 ακομη για ποτε θα την κανω δε ξερω
    (το περιεργο θα ηταν να ξερω )
    εκανα κατι εξετασεις σημερα που βγηκαν οκ αλλα ληγει η εγκριση μου αυριο και πρεπει να παω να την ανανεωσω αυτο μενει μονο και μετα βουρ για ιπποκρατειο !
    παντως δε νομιζω μες την βδομαδα γιατι η επιτροπη συνεδριαζει καθε παρασκευη οποτε μαλον απο την αλλη παρασκευη θα με εχει στο προγραμμα !

Junior Member
    Originally posted by filipparas
    Μπράβο Juice, η αρχή το ήμισυ του παντός!!!

smelly cat ένας αριθμός είναι, στη πραγματικότητα δεν εχει και τόσο μεγάλη σημασία αν είναι 10 πάνω ή 10 κάτω αλλά η απόφαση να δείχνει από δω και στο εξής όλο και λιγότερο είναι αυτό που μετράει. Και εξαρτάται από μας!
    Σε ευχαριστώ Filippara,έτσι είναι η απόφαση είναι που μετράει.Και σε βλέπω εσένα και λέω πως ναι γίνεται.

@Juicy εύχομαι να τα καταφέρουμε.
    Όλοι ας παιδιά γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.Πρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειες χρόνων.

Senior Member
    ωραιο φαινεται αυτο το slimming world,αλλα θα ηταν καλυτερο αν ηταν στα ελληνικα!!!

Παιδάκια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Εδώ θα είμαι κάθε εβδομάδα να κτυπώ κάρτα. Αν με δείτε να εξαφανίζομαι σημαίνει έκανα αταξία όποτε όταν με ξαναδείτε να μου βάλετε χέρι λολ

Originally posted by lineal
    ωραιο φαινεται αυτο το slimming world,αλλα θα ηταν καλυτερο αν ηταν στα ελληνικα!!!
    Δυστυχώς είναι έμπνευση των άγγλων και μόνο στη γλώσσα τους το έβαλαν λολ. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ πάντως να σου πω στα ελληνικά λίγα πράγματα και ότι άλλο χρειάζεσαι να με ρωτάς και να το βρίσκω από τις λιστες που μου έδωσαν.

Αυτό που έχεις να θυμάσαι είναι το εξής:
    - ʼπειρα φρούτα και λαχανικά κατά τη διάρκεια της μέρας
    - Για τα 2 γεύματα τρως όσο κρέας, ψάρι ή πουλερικά θες, συν όσο ρύζι, πατάτα, μακαρόνια θες ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ το πιάτο σου να έχει γεμίσει με πιο πολλή σαλάτα έτσι ώστε να μη φας πολλά άμυλα. Όλα άπαχα-νερόβραστα.
    - Υπάρχει ένα σπρει στο σούπερμαρκετ με το οποίο ψεκάζεις το τηγάνι αν θες να κάνεις ομελέτα, να τσιγαρίσεις κρεμύδι κλπ. Το λένε frylight. Μου πε μια γνωστή μου ότι βρήκε το ίδιο με άλλο όνομα εδώ.
    - Δικαιούσαι επίσης όσο θες από γιαούρτι και cottage cheese 0% (όχι 1, 2, 5%. Πρέπει να είναι μηδέν). Και μπορείς μέχρι 10 αυγά την εβδομάδα

- Κάθε μέρα δικαιούσαι επίσης (θα σου πω τα βασικά και όποια άλλη τροφή θες να ελέγξεις πες μου και το κοιτάξω) ΕΝΑ από τα ακόλουθα:
    α) 2 φέτες ψωμί μαύρο ή μια μικρή πίτα (χωρίς λάδι εννοείται)
    β) 2 ruyvita
    γ) 35 γρ. κορν φλέικς ή αλλ μπραν ή δημητριακά τέτοιου τύπου ή βρώμη
    δ) 2 weetabix
    ε) μια κουταλιά λάδι

- Και ΕΝΑ από τα ακόλουθα:
    α) 375 ml αποβουτηρωμένο ή 250 ημί-αποβουτηρωμένο γάλα
    β) 50 γρ. φετα
    γ) 45 γρ. μοτσαρέλα
    δ) 70 γρ, φιλαδέλφια λαιτ
    έχει πολλά γαλακτομικά αλλά αυτά είναι που υπογράμμισα εγώ που μου αρέσουν πιο πολυ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ δικαιούσαι 15 αμαρτήματα τη μέρα. Η κάθε τροφή έχει συγκεκριμένη αξία αμαρτίας (σινς)
    πχ
    - ένα μίνι κριτσίνι = 1 σιν
    - μπισκότο digestive με σοκολάτα = 4 σιν
    - μπισκότο jaffa cake = 2.5 σιν
    - μια φέτα μαύρο ψωμί = 2.5 σιν
    - μια κανονική πίτα = 7.5 σιν
    - μαργαρίνη 1 κουταλιά = 5.5 σιν
    - φέτα 25 γρ = 3 σιν
    - 100 μλ ημιαποβουτηρωμένο γάλα = 2.5 σιν
    - μέχρι και χαλούμι έχει 25 γρ = 4 σιν
    - φρέσκια κρέμα 50% λιπαρά 100 μλ = 8 σιν
    - λάδι (όποιο θες) κουταλιά = 6 σιν
    - 1 μικρό ποτήρι κρασί = 4.5 σιν
    - παγωτό cornetto = 11.5 σιν
    - σορμπε 25 γρ = 1 σιν (!)
    - κορνφλαουαρ 1 κουταλάκι = 1 σιν
    - αλεύρι 25 γρ = 4 σιν
    - σοκολάτα αέρο = 11 σιν
    - κάντμπουρι αυγό = 9 σιν
    - μια κιτ κατ - 11.5 σιν
    - χαλβάς μερίδα = 13 σιν
    - μπακλαβάς κομμάτι = 18 σιν

Για παράδειγμα - μπορείς το πρωί να πιεις το γάλα σου όπως δικαιούσαι (πχ 250 μλ ημιάπαχο γάλα) και 35 γρ δημητριακά.
    Το μεσημέρι μπορείς να φας το ψάρι σου με σαλάτα και πατάτα (χωρίς λάδι). αν θες να προσθέσεις λάδι στη σαλάτα τότε βάζεις μια κουταλιά που ισοδυναμεί με 6 συν.
    Το βράδυ μπορείς να φας το ίδιο ή κάτι άλλο πχ μακαρόνια με λαχανικά και τυρί, πχ φέτα. 'Αρα ακόμα 3 σιν. Για σνακ μπορείς να φας όσο γιαούρτι 0% θες, ή/και φρούτα, λαχανικά κλπ ή να εκμεταλλευτείς τα υπόλοιπα 6 σιν που σου έμειναν (μέχρι να φτάσεις τα 15) και να φας καμιά μ***κιουλα, πχ ένα μπισκότο ή να φας και ψωμάκι με τα γεύματα σου. Βασικά το παίζεις όπως γουστάρεις

Και οι υπόλοιποι, παιδιά, αν θέλετε το πρόγραμμα το έχω σε pdf. Είναι στα αγγλικά για όσους διαβάζουν και καταλαβαίνουν αγγλικά.

Senior Member
    Juice ωραία διατροφή και πολύ φαΐ!
    Έχω μια απορία αφού δικαιούσαι π.χ μια κουταλιά λάδι ή 2 φέτες ψωμί την ημέρα τα αφαιρείς από τα sin ή τα sin είναι έξτρα;
    Δηλαδή αφαιρείς για τη δεύτερη κουταλιά λάδι τα 6 sin
    Κατάλαβες τίποτα έτσι όπως τα έγραψα? lol

Senior Member
    Juice δν υπάρχει κανένας λόγος να εξαφανιστείς αν κάνεις αταξία ούτε να αισθανθείς άσχημα. Εχει συμβεί σε όλους μας, λογικά θα συμβεί και σε σένα επειδή έχεις μακρά πορεία μπροστά σου και βασικά πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν ένα φυσιολογικό γεγονός και να προσπαθήσεις να το αφήσεις πίσω σου με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

Το Slimming world προσωπικά δε με πείθει, γενικά έχω αλλεργία σε οτιδήποτε υπόσχεται απεριόριστες ποσότητες σε οτιδήποτε εκτός από πράσινη σαλάτα. Σε άλλους μπορεί να ταιριάζει βέβαια, καμία αντίρρηση.

Originally posted by need2loose
    Juice ωραία διατροφή και πολύ φαΐ!
    Έχω μια απορία αφού δικαιούσαι π.χ μια κουταλιά λάδι ή 2 φέτες ψωμί την ημέρα τα αφαιρείς από τα sin ή τα sin είναι έξτρα;
    Δηλαδή αφαιρείς για τη δεύτερη κουταλιά λάδι τα 6 sin
    Κατάλαβες τίποτα έτσι όπως τα έγραψα? lol
    Αυτά που δικαιούσαι (τη λίστα που έγραψα που μπορείς να φας ένα από τα ακολουθα) το ονομάζουν HEALTHY EXTRAS. Από αυτά μπορείς να φας ακριβώς ένα τη μέρα. Πχ 1 κουταλιά λάδι. Αν τώρα θες να φας επιπρόσθετα και ψωμί (λογικό), το ψωμί παύει να είναι στη λίστα αυτή και αρχίζει και υπολογίζεται σαν σιν. Με λίγα λόγια σου κάνουν δώρο μια από αυτές τις τροφές. Οτι παραπανω θες ομως σε ποσότητα από αυτές τις τροφές (ή και ποικιλλία ή άλλες τροφές) υπολογίζεται σαν αμάρτημα.

Για παράδειγμα εγώ τώρα το πρωί έφαγα τα δημητριακά μου. ʼρα από την κατηγορία των ψωμιών/δημητριακών/λάδι δεν δικαιούμαι να φάω τίποτα άλλο δωρεάν. Αργότερα που θα θέλω να φάω ψωμί, θα το υπολογίσω σαν σιν.

Το Slimming world προσωπικά δε με πείθει, γενικά έχω αλλεργία σε οτιδήποτε υπόσχεται απεριόριστες ποσότητες σε οτιδήποτε εκτός από πράσινη σαλάτα. Σε άλλους μπορεί να ταιριάζει βέβαια, καμία αντίρρηση.
    Δεν έχεις άδικο καθόλου. Ομως εδώ παίζει το εξής. Σε υποχρεώνουν να τρως πολλή σαλάτα και στα γεύματα ειλικρινά δεν μπορείς να είσαι υπερβολικός στα υπόλοιπα. Εξάλλου σου περιορίζει αισθητά τροφές όπως το ψωμί, το λάδι, το τυρί. Δηλαδή πόση πατάτα βραστή να φάει κάποιος. Σε μένα αυτό από ψυχολογία και μόνο δουλεύει γιατί συνήθισα να τρωω αφύσικες ποσότητες φαγητού και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεινώ και να βλέπω μπροστά μου ένα μπουτάκι κοτόπουλο και να μην μπορώ να πάρω δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι χορταίνει το μάτι μου. Θα τη δοκιμάσω για λίγο καιρό, αν όλα παν καλά ένα τρίμηνο (όσο γράφτηκα δηλαδή) και βλέπουμε. Πιστεύω ότι στο δρόμο να χάσω όλα αυτά τα κιλά θα αλλάξω πολλές "διατροφές" και θα πειραματιστώ με πολλά πράγματα, μόνο και μόνο για να μη βαριέμαι δηλαδή.

Senior Member
    Originally posted by Juice
    Δεν έχεις άδικο καθόλου. Ομως εδώ παίζει το εξής. Σε υποχρεώνουν να τρως πολλή σαλάτα και στα γεύματα ειλικρινά δεν μπορείς να είσαι υπερβολικός στα υπόλοιπα. Εξάλλου σου περιορίζει αισθητά τροφές όπως το ψωμί, το λάδι, το τυρί. Δηλαδή πόση πατάτα βραστή να φάει κάποιος. Σε μένα αυτό από ψυχολογία και μόνο δουλεύει γιατί συνήθισα να τρωω αφύσικες ποσότητες φαγητού και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεινώ και να βλέπω μπροστά μου ένα μπουτάκι κοτόπουλο και να μην μπορώ να πάρω δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι χορταίνει το μάτι μου. Θα τη δοκιμάσω για λίγο καιρό, αν όλα παν καλά ένα τρίμηνο (όσο γράφτηκα δηλαδή) και βλέπουμε. Πιστεύω ότι στο δρόμο να χάσω όλα αυτά τα κιλά θα αλλάξω πολλές "διατροφές" και θα πειραματιστώ με πολλά πράγματα, μόνο και μόνο για να μη βαριέμαι δηλαδή.
    Να μη σου πω την αλήθεια κι εγώ είμαι επιφυλακτική με τα απεριόριστα. Θεωρώ πως αν δε μειωθεί ΚΑΙ η ποσότητα, υπάρχει θέμα. Όμως, μην ξεχνάμε ότι ο οργανισμός είναι ευαίσθητος και αντιδρά στις απότομες αλλαγές. Νομίζω ότι σε περιπτώσεις που έχουν να χαθού πολλά κιλά με τη μέθοδο της σωστής διατροφής, οι ποσότητες πρέπει να ελεγχθούν σιγά σιγά και όχι μαχαίρι. Για αρχή μείωσες τις "'κακές" τροφές αυτές που είχαν πολλές κενές, άχρηστες θερμίδες.Ήδη είναι ένα πρώτο σοκ για τον οργανισμό. Θα δεις ότι όσο χάνεις, δε θα αρκεί αυτό. Εκεί θα περιορίσεις και τις ποσότητες. Και φυσικά, νομίζω πως έχεις δίκιο λέγοντας πως θα αλάξεις τύπους διατροφής γιατί η απώλεια έχει ανάγκη από σπιρτόζο μεταβολισμό τον οποίο πρέπει να κρατάμε σε εγρήγορση με άσκηση και διατροφικά κολπάκια πάντα στο πλαίσιο του νορμάλ...

Senior Member
    *αλλάξεις

καλό μεσημέρι σε όλους,
    έχετε δίκιο όλοι ΑΛΛΑ, το θέμα είναι τι δίαιτα βολέυει τον καθένα χωρίς να πιέζετε και χωρίς βέβαι να κάνει κακό στην υγεία του.
    όσο για το ότι πρέπει να μειώσεις ποσότητες....
    Το μόνο καλό όταν έχεις πολλά κιλά είναι ότι τα χάνεις σχετικά εύκολα-αν δεν είσαι σε κλιμακτίριο- αν κόψεις λάδι-1 κτλ μονο
    παλιά έχανα τρώγοντας 1 κτλ λάδι και μισό κοτόπολο χωρίς πέτσα στην καθησιά μου.
    ακόμα και οι υδατάνθακες δεν είναι τόσο φοβεροι αλάδωτοι. - εξαιρήται το ψωμί και κλπ

όταν είσαι 150+ δεν χορταίνεις με ένα φιλέτο κοτόπουλο - εγώ τουλάχιστον. Μόνο που το βλέπεις τρελένεσαι.
    αλλά αυτό έκανα εγώ που μου άρεσαν οι πρωτείνες.

Originally posted by ASTEROSKONI
    Θα δεις ότι όσο χάνεις, δε θα αρκεί αυτό. Εκεί θα περιορίσεις και τις ποσότητες. Και φυσικά, νομίζω πως έχεις δίκιο λέγοντας πως θα αλάξεις τύπους διατροφής γιατί η απώλεια έχει ανάγκη από σπιρτόζο μεταβολισμό τον οποίο πρέπει να κρατάμε σε εγρήγορση με άσκηση και διατροφικά κολπάκια πάντα στο πλαίσιο του νορμάλ...
    ακριβώς. το κουλό βέβαια είναι ότι μείωσα κατά πολύ και την ποσότητα γιατί χορταίνω πιο σωστά και γιατί έκανα από μόνη μου ψυχανάλυση (λολ) στον εαυτό μου για το τι είναι αυτό που με οδηγεί στην υπερφαγία. το ότι έτρωγα 3 μακντόναλντς μαζί ή 2 πακέτα μπισκότα μαζί με τον καφέ μου δεν ήταν ζήτημα πείνας αλλά όπως είπε και κοπέλα πιο πάνω, εκείνο που βουλώνει μια τρύπα. τώρα όταν τρώω σκέφτομαι ότι πρέπει να φάω για να χορτάσω και ότι η πραγματική τρύπα θα κλείσει όταν νιώσω ότι έχω το σώμα μου υπό έλεγχο και όταν μπορώ να απολαύσω όλα αυτά που δεν μπορώ να απολαύσω τώρα λόγω του βάρους μου. Δεν σας το κρύβω ότι αυτό το φόρουμ μου έκανε πολύ καλό. Αφενός μεν με βοήθησε να μιλήσω για το πρόβλημα μου (κατί που δεν γενικότερα δεν μπορώ να κάνω σε κανένα όσο δικό μου άτομο και αν είναι) και αφετέρου βρήκα συνοδοιπόρους, ανεξαρτήτως πόσα κιλά έχει να χάσει ο καθένας. Η πιο πολλή δουλειά πρέπει να γίνει στο μυαλό και μετά στο στομάχι. Αυτό είναι το δύσκολο, και πολλές φορές επώδυνο. Γιατί να βάζεις τρικλοποδιές του εαυτού σου σε κάτι που θέλεις πάρα πολύ να γίνει και ξέρεις ότι αν το καταφέρεις θα αλλάξει η ζωή σου 180 μοίρες...

Originally posted by polivia1
    καλό μεσημέρι σε όλους,
    έχετε δίκιο όλοι ΑΛΛΑ, το θέμα είναι τι δίαιτα βολέυει τον καθένα χωρίς να πιέζετε και χωρίς βέβαι να κάνει κακό στην υγεία του.
    όσο για το ότι πρέπει να μειώσεις ποσότητες....
    Το μόνο καλό όταν έχεις πολλά κιλά είναι ότι τα χάνεις σχετικά εύκολα-αν δεν είσαι σε κλιμακτίριο- αν κόψεις λάδι-1 κτλ μονο
    παλιά έχανα τρώγοντας 1 κτλ λάδι και μισό κοτόπολο χωρίς πέτσα στην καθησιά μου.
    ακόμα και οι υδατάνθακες δεν είναι τόσο φοβεροι αλάδωτοι. - εξαιρήται το ψωμί και κλπ

όταν είσαι 150+ δεν χορταίνεις με ένα φιλέτο κοτόπουλο - εγώ τουλάχιστον. Μόνο που το βλέπεις τρελένεσαι.
    αλλά αυτό έκανα εγώ που μου άρεσαν οι πρωτείνες.
    συμφωνώ απόλυτα!

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast