150+ ΚΙΛΑ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 225

Thread: 150+ ΚΙΛΑ

jucie τα πας τέλεια μπράβο!!!!τώρα για τις εξόδους συμφωνώ κ εγώ να βγαίνεις ,τι το καλύτερο απο τους φίλους σου κ ένα ποτηράκι κρασί εεεε άντε 2.Καλά έκανες κ το δε το έκανες θέμα με το ψαράκι απλά ψάξε καλύτερα τι θα φας κ ζήτα χωρίς dressing...αν βγαίνεις σε ΄΄εμπορικά΄΄ εστιατόρια δε τα γλυτώνεις τα ξίγκια κακής ποιότητας,προσπάθησε να επιλέγεις πιο μικρά ταβερνάκια με πιο γνήσια κουζίνα...αν μένεις σε μεγάλη πόλη λίγο δύσκολο αλλά ψαξτο αν μένεις επαρχία είναι εύκολο να βρεις τέτοια μαγαζάκια...κ μη ξεχνάς πάντα τη σαλάτα σου χωρίς λάδι ζήτα να βάλεις μόνη σου!εγω βγαίνω 1 φορά το μήνα κ τρώω ότι όλοι αν όμως βγαίνεις συχνά θέλει προσοχή!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές. Συμφωνώ είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζουμε με τη ζωή μας κανονικά όσο κάνουμε δίαιτα. Στην τελική μπορεί ακόμα να μη φαίνεται και πολύ στο μάτι αλλά σιγά σιγά όταν αρχίσω να νιώθω πιο καλά μέσα στα ρούχα μου θα ανεβαίνω να ντύνομαι και να βγαίνω έξω. Απλά ξέρετε..είναι αυτή η φοβία μέχρι να να συνηθίσω κι αυτή η ανασφάλεια του ότι δεν είσαι μέσα στην κουζίνα να δεις πως το μαγειρεύουν. Από την παρέα μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, δηλαδή δείχνουν κατανόηση αν και δεν το έχω κάνει βούκινο ότι κάνω δίαιτα, απλά είπα 'θέλω να αρχίσω να προσέχω λίγο'. Απλά μωρέ ήταν ότι ο καθένας είχε παραγγείλει το πιάτο του και δεν ήθελα να περιμένω σαν τον μ**** και να τους κοιτάω να τρώνε μέχρι να φτιάξουν άλλο ψάρι χωρίς τη σαλτσαδούρα και μετά να έτρωγα μόνη μου. Αλλά από εδώ και να πάει θα γίνω πιο αυστηρή και σαφής. Νομίζω η πιο 'διαιτητική' κουζινα είναι η ιαπωνέζικη και θα προσπαθώ να πηγαίνουμε εκεί πιο πολύ. Είναι μέχρι να μου φύγει η φοβία και να νιώθω άνετα αλλιώς με τρώνε οι τύψεις. Σιγά σιγά όταν περάσει κάποιος καιρός θα νιώθω μάλλον πιο άνετα να κάνω μια μικρή ατασθαλία. Απλά τώρα που είναι η αρχή ακόμα λέω να κρατηθώ στο ύψος των περιστάσεων χαχα.

Senior Member
    Στις ταβερνες νομιζω οτι οτι υπαρχουν πολλες επιλογες που πολυ λιγες πιθανοτητες να βαλαν εξτρα λαδι ή βουτηρο πανω.Οι πιο ασφαλης λυσεις που ακολουθω εγω ειναι μπριζολα(μοσχαρισια ή χοιρινη) στη σχαρα, ψαρονεφρι στη σχαρα, φιλετο μοσχαρισιο, κοτοπουλο φιλετο(που ειναι συνηθως 1 ολοκληρο στηθος),καλαμακι κοτοπουλο ή χοιρινο και αν δεν θες κρεας, χταποδι ή καλαμαρι στα καρβουνα και ψαρι στα καρβουνα χωρις εξτρα λαδι(βαζεις εσυ στο τραπεζι λιγο ελαιολαδο).Παραγγελνεις και μια σαλατουλα λαχανο χωρις λαδι(βαζεις εσυ) και εισαι μια χαρα.Κινεζικα εστιατορια απεφυγε τα, ολες οι σαλτσες τους εχουν ζαχαρη.Το μονο "στεγνο" ειναι η παπια πεκινου αλλα ειναι πολυ λιπαρη γενικα.Ακομη και το σουσι(σε ιαπωνικο)βαζουν συνηθως ζαχαρη στο sushi rice.Αν βρεις εστιατοριο που μπορει να σου φτιαξει κατι μπορεις να παρεις κοτοπουλο με λαχανικα και μονο soya sauce.Σε ιταλικο μπορεις να παρεις μια σαλατουλα ροκα με βαλσαμικο και παστα ολικης αλεσης ναπολιτανα πχ (θα εχει λαδι σιγουρα αλλα οχι τραγικα πολυ).Γενικα οι ξενες κουζινες εχουν πολλα κρυμμενα μεσα στα πιατα τους και γω γενικα τις αποφευγω πλεον και προτιμω ταβερνουλες και παιρνω μπριζολιτσα.
    Επισης, πιο πανω ειδα οτι σε "προβληματιζε" το θεμα του κολυμβητηριου, τωρα που ανοιγει ο καιρος μπορεις να βρεις μια σχετικα "ερημικη" παραλια και να κολυμπας(αν εχεις κοντα σου θαλασσα φυσικα).
    Καλη επιτυχια!!!:starhit:

Πωπω Sourkouna σε ευχαριστώ. Αυτό με το σούσι δεν το φαντάστηκα ποτέ μου... και έχεις δίκηο όσο αφορά τις κουζίνες. καλύτερη η ελληνική να ξέρουμε και τι τρώμε.
    όσο αφορά το κολύμπι για να δούμε.. το θέλω πολύ, θα βρω το θάρρος;

Senior Member

θα τα καταφέρεις!!!!

Senior Member
    καλό σ/κ juicaki!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις φατσούλες κορίτσια μου!

Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φατσούλα για αυτό ας βάλω ένα smilie

:bouncy:

Senior Member
    χυμουλι μου τι κανεις;βλεπω η κατηφορα καλα κρατει και πολυ χαιρομαι.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!

Senior Member
    Χυμουλιιιιι μου!! Τα πας τελεια!!! Μπραβο! 11 κιλακια κατω μπαμ μπαμ!!! Εγω εκανα την επεμβαση τελικα πριν απο 6 μερες και ειμαι τελεια!!! Σημερα παω να κοψω τα ραμματα και να δουμε απο απωλεια πως τα πηγαμε!!
    Αργοτερα θα συνεχισω με το slimming world διοτι ειναι ακριβως αυτο που ζηταει και ο γιατρος μου!!!

Φιλαράκια μου γεια σα
    Συγγνώμη που εξαφανίστηκα. Δεν σας ξέχασα καθόλου. Είχα πάρα πολλή δουλειά και δεν προλάβαινα να μπω. Η διατροφή πάει μια χαρά. Είμαι πιστή στο πρόγραμμα μου αλλά χαλάρωσα κάπως ψυχολογικά και βγαίνω πιο πολύ έξω. Είμαι 167,5 κιλά. Τις δυο τελευταίες εβδομάδες έχασα μόνο δύομιση κιλά σύνολο αλλά οκ το περίμενα αυτό οτι η απόδοση θα πέσει στο ένα κιλό την εβδομάδα. Μακάρι να σταθεροποιηθεί εδώ και να χάνω 5 κιλά περίπου το μήνα. Σιγά σιγά θα αρχίσω να ασκούμαι. Έχασα 13 κιλά και νιώθω άλλος άνθρωπος. Φανταστείτε να χάσω ακόμα 50! Περπατάω χωρίς να κουράζομαι όπως πριν και άρχισα να παρκάρω μακριά. Και η διαφορά άρχισε να φαίνεται και στο σώμα μου. Ήδη τρία άτομα με ρώτησαν αν έχασα βάρος. Χαίρομαι που έκλεισα ενάμιση μήνα στο πρόγραμμα και δεν μου λείπει καθόλου ο παλιός μου τρόπος διατροφής. Καθόλου δεν με νοιάζει και ούτε τον πεθυμώ, και δεν με αγχώνει καθόλου το Πάσχα. Είπα απλά στον εαυτό μου ότι θα φάει ένα μικρό σοκολατένιο αυγουλάκι τότε. Υπομονή και σιγα σιγά θα λιώσω χαχαχα!

Originally posted by -wow-
    Χυμουλιιιιι μου!! Τα πας τελεια!!! Μπραβο! 11 κιλακια κατω μπαμ μπαμ!!! Εγω εκανα την επεμβαση τελικα πριν απο 6 μερες και ειμαι τελεια!!! Σημερα παω να κοψω τα ραμματα και να δουμε απο απωλεια πως τα πηγαμε!!
    Αργοτερα θα συνεχισω με το slimming world διοτι ειναι ακριβως αυτο που ζηταει και ο γιατρος μου!!!
    Φιλενάδα σε σκεφτόμουν! Συγχαρητήρια και πολλά φιλάκια παρηγοριάς γιατί ξέρω ότι ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος. Θα σκίσεις είμαι σίγουρη. Σε ένα μήνα δεν θα θυμάσαι τίποτα από την επέμβαση και θα χεις χάσει κι ένα σωρό κιλά. Όχι να χαθείς! Εδώ να μείνεις, να μου λες τα νέα σου, να μου δίνεις θάρρος.

Senior Member
    dear Juice! κατεβήκαμε δεκάδα, μπράβο, μπράβο, μπράβο! Να κρατήσεις το κέφι σου και το Πάσχα μια ιδέα είναι, φάε λίγο από όλα για να μη σου μεινει απωθημένο και όλα θα πάνε καλά! Την επιλογή να βγαίνεις περισσότερο έξω τη βρίσκω εξαίσια, αν κρίνω και από την προσωπική μου εμπειρία, όταν εγκατέλειψα το αυτοκίνητο και άρχισα να πηγαίνω στη δουλειά και για ψώνια με τα πόδια, είδα τη ζωή με άλλο μάτι! Συναντούσα ανθρώπους στο δρόμο, έβλεπα εικόνες, η ζωή μπροστά μου που εγω την προσπερνούσα γιατί μέχρι τότε δεν έβγαινα από το κλουβί του αυτοκινήτου μου!
    Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Mπραβο Juice.Ξερεις ηθελα να σου πω οτι οταν βγαινεις εξω αν η παραγγελια δεν ειναι οπως τη θελεις εχεις καθε δικαιωμα να τη δωσεις πισω κ να σου φερουν αυτο που παραγγειλες!

Juice συγχαρητήρια καταρχήν για το θάρρος σου που πήγες στο γυμναστήριο και συγχαρητήρια που έβαλες μπρος να χάσεις αυτά τα κιλά!
    Πίστεψε με ... όταν τα χάσεις θα νιώθεις πολύ καλύτερα και στην υγεία σου (όπως ήδη αισθάνεσαι με την απώλεια των κιλών σου) θα ανέβεις πολύ ψυχολογικά και πραγματικά όταν φτάσεις στον στόχο σου... είναι άλλο συναίσθημα....!!!
    Συνέχισε δυναμικά και είμαστε εδω!!!!!!!!
    Καλό Πάσχααα!!!! :blush:

Senior Member
    Mπραβο Χυμουλι μου!!!! Και εις κατωτερα!!!!!! :bouncy: μιλαμε εχεις κατεβει 2 δεκαδες αγαπη μου!!!! Μακαρι να τα χασω και εγω τα κιλακια να φευγουν να γινω ο εαυτος μου επιτελους!!

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast