Results 91 to 105 of 225
Thread: 150+ ΚΙΛΑ
-
14-03-2012, 18:13 #91
Originally posted by polivia1
κοριτσάρες στρουμπουλούδικες καλημέρα,
η κοιλιά αχ η κοιλιά. δεν στρίβει το τιμόνι γαμότω, φρακάρει στην κοιλίτσα μου.
ασε αμα μπαίνεις σε άλλο αμάξι και σου λένε βάλε τη ζώνη. πώς να πείς δεν κλείνει?
και αν σε σταματήσει αστυνομικός?
όσο για το ξύρισμα. τι να πώ? δεν ξυρίζομαι, αφού η κοιλιά καλύβει το επίμαχω σημείο δεν ασχολούμαι.
juice, το κολύμπι ειναι το καλύτερο βέβαια. αν μπορέσεις να μην δίνεις σημασία στους άλλους θα βοηθήσει πολύ. εγώ έχω πάρει ένα ποδήλατο με κάθισμα στο σπίτι, της κετλερ.
πάρα πολύ ωραίο και δεν ζορίζει την μέση αφού κάθεσαι. πανάκριβο όμως, το πήρα σε άλλες εποχές.
για τα μηχανήματα δεν ξέρω αν κάνουν καύσεις. σφίγγουν πάρα πολύ και γρήγορα. αλλά μήπως είναι νωρίς για αυτό?
Αυτά που περιγράφεις είναι η καθημερινότητα μου. Και το χειρότερο είναι τα αυτοκίνητα που κάνουν μπιπ μπιπ αν δεν βάλεις ζώνη. Ρε παιδιά στο γκαράζ δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε να μας βάλουν πιο μακριά ζώνη;;; Αυτό που λες με τον αστυνομικό μου έτυχε αλλά με άφησε να φύγω. Του είπα ότι έκανα εγχείρηση στην κοιλιά μου πρόσφατα και πονάω και είμαι φουσκωμένη έτσι δεν με ενόχλησε.
Να κάνουμε ένα τόπικ Οι στιγμές που μας έφεραν σε αμηχανία λολ, Θα έχει πολύ πράμα να γράψουμε.
Θα το ψάξω αυτό της κέτλερ που λες, μήπως το βρω πουθενά σε καλή τιμή. τα μηχανήματα ίσως να βοηθήσουν τίποτα μπράτσα... κοιλιά χλωμό πιστεύω κι εγώ σε αυτό το στάδιο. Που να διαπεράσει το ρεύμα όλο αυτό το λίπος να φτάσει στους μυς να τους γυμνάσει.
Originally posted by polivia1
επίσης μία ίδέα είναι να βρείς κάποιον γυμναστή να έρχεται σπίτι.
Μεγαλεία έ?
θα μας πέσει το λοττο και θα τα ρυθίσουμε όλα.
φιλιά
να πάρω ένα γυμναστή να με γυμνάζει, ένα μάγειρα να μου μαγειρεύει υγιεινά, ένα μαύρο να μου κάνει αέρα και ένα κινέζο να μου κάνει μασσαζ με τα πόδια. τι ωραία που θα ταν η ζωή αν δεν έπαιζε κρίση, ΔΝΤ και τα υπόλοιπα...
- 14-03-2012, 18:16 #92
Originally posted by -wow-
Γεια σου Juice μου!!! Καλως ηρθες!!!!!!!!!!!! Λοιπον περα απο ολα αυτα που διαβαζω εγω διακρινω μια σπιρτοζα και με πολυ χιουμορ γυναικα!!!!!!!!!
Στα περισσοτερα απο αυτα που γραφεται βλεπω τον εαυτο μου μεσα! Καλα εννοειτε αυτο με το ντιλιβερι!! Εγω παιζει να ανοιγω και την μουσικη στο φουλ σε φαση εχουμε παρτυυυυυυυυ!!! για να μην καταλλαβουν τιποτα τα ντιλιβερυ!!! Αν και σταματησα εδω και καιρο να τρωω ντιλιβερυ γιατι τα σιχαθηκα και ΕΥΤΥΧΩΣ στην Αγγλια που ειμαι δεν εχουμε σουβλατζιδικα διαφορετικα θα τα ειχα τσακισει!!! Βεβαια οταν μας πιανουν οι πεινες (με τις ελληνιδες φιλες μου) πολυ θα θελαμε απο μια πιτα σουβλακι καλαμακι απο ολα αλλα τεσπα!!!! Χαιρομαι που βρηκα αλλη μια συνεργο στο εγκλημα εδω και θα κανουμε μαζι διαιτα!!!!
Να σου συστηθωωωω κι ολας!! Με λενε Ναταλια, 23 χρονων (τα κλεισα τον Γεναρηηη!! :sniffle:¨), σπουδαζω Αγγλια και ειμαι αισιως 155 κιλα!! δηλαδη 2 φορες το βαρος που θα επρεπε να εχω η 3 φιλες μου (Η Γιαννα που ειναι κοντουλα ομως 1,63 και τα 55 κιλα της ερχονται κανονικα!!!)!!! Θελω να κανω επεμβαση παχυσαρκιας (ακου ονομασια!! επεμβαση αλλαγης βαρους θα την λεμε απο εδω και περα! οπως την αλλαγης φυλλου!) αλλα αν διαβασεις καπου μεσα στο φορουμ (στο σληβ ειναι!) θα δεις τον καημο μου και τι εχω περασει με μια βλαμμενη στον ΟΠΑΔ της περιοχης μου και δεν εχω κανει ακομα την επεμβαση...
Πριν απο το φορουμ... Δεν ηθελα ουτε εγω να ξερω ποσα κιλα ημουν! Ξερεις τα συνηθησμενα που μονο οι αδυνατες λενε τα κιλα τους σε φαση: πωωωω εβαλα 1 κιλο απο τον προιγουμενο μηνααα... ειμαι τοοοσο χοντρη! εχω φτασει 51 ολοκληρα κιλααα!!! για να τους πουν οι υπολοιποι: τι λεεεες? μοντελο εισαι και αλλες τετοιες βλακειες!! Μου πηρε πανω απο μηνα να γραψω τα κιλα μου εδω γιατι δεν ηθελα ουτε εγω να τα παραδεκτω!
Σε εναν γιατρο που πηγα και με ρωτησε γιατι θελω να κανω την επεμβαση του ειπα διοτι ειναι/νιωθω λες και φοραω ενα παλτο λιπους χειμωνα καλοκαιρι και δεν μπορω να το βγαλω απο πανω μου!!! Μου ειπε οτι ηταν η καλυτερη απαντηση που εχει παρει ποτε του!!! :bouncy:
Ευχομαι να τα καταφερεις, να μην σε βαζει τιποτα κατω και να κανεις τα ονειρα sου πραγματικοτητα!!!!! Εννοειτε οτι θα μιλαμε συνεχεια εδω πλεον και οταν με το καλο τα χασουμε τα ρημαδια να παμε ολοι μαζι διακοπες σε καμια ξακουστη παραλια, να απλωσουμε τις κορμαρες μας!!!!!!!!!!!!! Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!:roll:
Ουάου!!!Σε λένε Ναταλία και είσαι 23 και σπουδάζεις Αγγλία...Ε, να συστηθώ κι εγώ λοιπόν...Με λένε Ναταλία είμαι 24 και σπουδάζω Αγγλία!!!Χαχαχαχα:thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
14-03-2012, 19:11 #93
Aστεροσκονηηηηηηηηηηηηηηη� �ηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! Πλακα κανεις?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Που σπουδαζεις κοπελα μου??????? Να συναντηθουμε καλε!!!!!!!!!!!! :love::love::love:
14-03-2012, 19:19 #94
1ον τραγικο να δινουν τις εγκρισεις μεχρι τα 60! Δηλαδη αν καποιος ειναι 61 τι γινεται?? Τα λιφτινκ και τα λοιπα γιατι δεν εχουν οριο ηλικιας? Μεχρι και ανορθωση στηθους κανουν μερικες στα 70!!
2ον Καλλιοπη μου και εγω εχω υψοφοβια, για καποιο λογο δεν με πιανει στα αεροπλανα!!! Στα 2 μετρα απο το εδαφος να με βαλεις, θα τα κανω πανω μου, στο αεροπλανο τιποτα! Ισως ειναι παιχνιδι του μυαλου και δεν αντιλαμβανομαι το υψος με το αεροπλανο!!! Ευτυχως γιατι μου αρεσουν τα ταξιδια και με καραβι, τρενο δεν μπορεις να πας και πολυ μακρυα!! χιχιχιχι
3ον Juice μου το ξερω οτι η φιλη μου το κανει για να μην νιωσω εγω ασχημα αλλα μην λεω εγω για πλακα για τον εαυτο μου σε φαση τι λαμε κολλητα φορεματα θα βαλω για να βγω (καλα τα οποια σιχενομαι!!! Για πλακα τα λεω αυτα!!) και να μου λεει ελα μην εισαι κακια και κατι τετοια!!! Δεν ειναι οτι με νευριαζει αν μου το πει απλα πλεον δεν ειναι οτι μπορω να ανηκτω τοσο πολυ σε αυτο το θεμα.. Και ειχε πλακα παλια που τα λεγαμε ετσι στο χυμα!!!
4ον και ακυρο.... Βλεπω για 1η φορα Το Νησι.... Και εχω πεθανει στο κλαμα!! Μιλαμε μου εχουν πεταχτει τα ματια εξω!!!! ο.Ο
14-03-2012, 19:22 #95
Εννοείται!!!! Λονδίνο είμαι... Στείλε μου u2u με λεπτομέρειες!!!Χαχαχαχ τέλειο, και συνονόματες!!!!:bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy:
14-03-2012, 19:46 #96
μη πειτε οτι φτεει που ειμαι ξανθια :P
αλλα οταν σας διαβαζα στα διαφορα τοπικ ελεγα καλα αυτη η ναταλια γιατι μπαινει με 2 ονοματα και γιατι μια λεει 23 και την αλλη 24
14-03-2012, 19:48 #97
Originally posted by καλλιοπη
μη πειτε οτι φτεει που ειμαι ξανθια :P
αλλα οταν σας διαβαζα στα διαφορα τοπικ ελεγα καλα αυτη η ναταλια γιατι μπαινει με 2 ονοματα και γιατι μια λεει 23 και την αλλη 24
14-03-2012, 19:56 #98
δε λεω ποσες εχει εδω απλα νομιζα πως εσεις ειστε μια !
και απλα εμπαινε με 2 ονοματα και εβαζε αλλη ηλικια καθε φορα !
14-03-2012, 20:16 #99
Axaxaxax οχι καλε!!!! Φανταζεσαι? Ειμαστε μια και αλληλοσυστηνοματσε!!! αχαχαχαχαχαχα καλα για το Δαφνη θα ηταν!!!! Ηταν κατι αλλες κοπελες (νομιζω μια βασικα!) που ειχε πολλα ονοματα εδω μεσα και εκανε εναν αχταρμα το φορουμ αλλα απο εγω δεν την προλλαβα ηταν παλια!! Δεν ξερω βεβαια αν μπαινει ακομα και γραφει με αλλο ονομα... Παντως οχι... Με την Ναταλια απο πανω ουδε μια σχεση! :P
14-03-2012, 20:51 #100
Indeed!!!! Απλώς, πέραν του ονόματος, έχουμε και κοντινή ηλικία και κυρίως....είμαστε και οι δύο Λονδίνο για σπουδές!!!!Πολλά κοινλα θα έλεγα....Βρε τι σου κάνει ένα φόρουμ!!! Αλήθεια, μήπως είσαι και Λέων!?!?Γιατί σε τέτοια περίπτωση...θα σκίσω τα πτυχία μου
14-03-2012, 21:34 #101
Originally posted by Juice
Φιλαράκια μου αγαπημένα μόλις ζυγίστηκα δεν άντεξα (υποτίθεται πως ζυγίζομαι κάθε Πέμπτη) και είμαι τρία κιλά κάτω. ʼρα 174 και έχασα σύνολο 7 κιλά σε 2 εβδομάδες. Νιώθω χαρούμενη πολύ και ελπίζω να συνεχίσω τον ρυθμό και να πετύχω τον πρώτο στόχο μου των 150 μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ήδη μου είπε μια συνάδελφος μου που δεν ξέρει ότι άρχισα πόλεμο κατά των κιλών ότι το πρόσωπο μου φαίνεται πιο αδύνατο (χάθηκε να μου πει ότι φαίνεται το μπράτσο μου ή η κοιλιά μουτέλος πάντων. Σημασία έχει ότι σε 2-3 εβδομάδες θα φύγω από το κλαμπ των 170
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!:starhit::starhit:: starhit:
14-03-2012, 22:13 #102
Συνεχισε ετσι..................τα καλυτερα ερχονται juice
14-03-2012, 22:25 #103
Συγχαρητήρια Juice! Είμαστε μαζί σου και για τη συνέχεια της κατηφόρας!
14-03-2012, 22:39 #104
Έτσι!!!!Συγχαρητήρια!!!!Πολύ δυναμική αρχή!!!!!Χίλια μπράβο και μην τα παρατήσεις!!!!!!:yes::yes::yes::yes::yes ::yes::yes:
14-03-2012, 22:41 #105
Οχι Υδροχοος ειμαι!! xD
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή