Results 16 to 30 of 35
Thread: Μια γνώμη
-
12-03-2012, 14:59 #16
Σε ευχαριστω πολυ!!!!μια απόφαση είναι κ αυτο αλλα δυσκολη!!!εγω αυτο που φοβάμαι είναι μηπως λογω ηλικίας -32-είναι δύσκολο να φύγουν τα κιλα :sniffle:
Έχω ακουσει που λένε ότι άπαξ κ μπει το λίπος δεν φεύγει με τίποτα!!!
Το μόνο καλο -έτσι όπως μου έχουν πει- σε μένα είναι ότι έχω σωστή κατανομή το λίπους!! Δηλαδη -γιατι μάλλον το έχω γράψει λάθος- δεν έχω τοπικό λίπος!!εαν χάσω τα κιλα που θέλω θα τα χάσω απο παντού!! Όπως τότε που τα έχασα αλλα τα πήρα πάλι κ πιο πολλα!!!
- 12-03-2012, 15:17 #17
eve ασχετο,ειμαστε στα ιδια κιλα περιπου,μαλλον εσυ εισαι πολυ ψηλοτερη,εγω ειμαι 1.63...
12-03-2012, 15:33 #18
1.75 είμαι
12-03-2012, 15:47 #19
καλα το καταλαβα,μαλλον επειδη ειδα το στοχο σου
12-03-2012, 16:31 #20
Πιο κάτω ήθελα να βάλω αλλα θυμήθηκα τη διαιτολογο τότε που μου είχε πει εάν έφτανα 75 κιλα θα ήμουν κάλα!!εγω έβαλα 80 για να είμαι μέσα :eureka:
12-03-2012, 16:58 #21
Originally posted by Eve1979
Σε ευχαριστω πολυ!!!!μια απόφαση είναι κ αυτο αλλα δυσκολη!!!εγω αυτο που φοβάμαι είναι μηπως λογω ηλικίας -32-είναι δύσκολο να φύγουν τα κιλα :sniffle:
Έχω ακουσει που λένε ότι άπαξ κ μπει το λίπος δεν φεύγει με τίποτα!!!
Το μόνο καλο -έτσι όπως μου έχουν πει- σε μένα είναι ότι έχω σωστή κατανομή το λίπους!! Δηλαδη -γιατι μάλλον το έχω γράψει λάθος- δεν έχω τοπικό λίπος!!εαν χάσω τα κιλα που θέλω θα τα χάσω απο παντού!! Όπως τότε που τα έχασα αλλα τα πήρα πάλι κ πιο πολλα!!!
13-03-2012, 12:48 #22
Ο διαβήτης κύησης με συντρόφεψε 2 μήνες στην πρώτη εγκυμοσύνη μου μαζί με τις ινσουλίνες - δραματική κατάσταση. Και σε μένα είπανε πως σε 5 χρόνια, αν δεν αδυνατίσω, θα γίνει κανονικός διαβήτης. Δεν τους άκουσα, πήρα κιλά και σαν να μην έφτανα τα επιπλέον κιλά, μένω και έγκυος! Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μέσα στον διαβήτη, μπήκα και στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει σωστή ρύθμιση και πήρα το διαβήτη μαζί με το μωρό στο σπίτι στη συνέχεια! Τα στατιστικά για το 50% του διαβήτη κύησης που μετατρέπεται σε διαβήτη τύπου ΙΙ δυστυχώς είναι αληθινά, και όταν λένε "αδυνάτισε για να μειώσεις τα ποσοστά" δυστυχώς έχει δόση αλήθειας, όπως πολύ οδυνηρά ανακάλυψα!
Αφού το πήρες ζεστά, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Είσαι μικρή, και αυτό είναι υπέρ σου.
13-03-2012, 13:17 #23
Να πω την αλήθεια εγω με τόσα γλυκα που έτρωγα πως δεν έπαθα ζαχαρο είναι θαύμα
ετρωγα 9 το βράδυ 750 gr παγωτό !! Αυτο το έκανα 2-3 φορές την εβδομαδα κ καμία φορα έβαζα κ βυσσινο
13-03-2012, 13:21 #24
αννα αν το λες για μενα σε ευχαριστω πολυ...
πραγματικα και γω πιστευω οτι εχει δοση αληθειας,αλιμονο
ενας λογος που θελω να χασω ολα τα κιλα ειναι να βαλω μπροστα για 2ο μωρακι,αλλα να μη περασω τις αγωνιες που ειχα στο πρωτο.
εκανα και γω ινσουλινη το τελευταιο μηνα,περιμενα να ειναι πιο δυσκολο,αλλα και παλι δεν ηταν και το καλυτερο που μπορουσε να μου συμβει.
δε θελω με τπτ να εχω ζαχαρο-ειχε ο παπους μου απο τα 40 του-εχει η γιαγια μου που παιρνει απλα χαπια και μαλλον εχει και ο μπαμπας μου,ο οποιος δε παει να εξεταστει ρε παιδια,τι δε του χουμε πει,αλλα φοβαται,δε πειθεται με τπτ...το μονο που εμεινε ειναι να τον ναρκωσουμε και να τον παμε για εξετασεις.
δεν εχει κανει ποτε...το πιστευετε;
και μαλλον κατα πασα πιθανοτητα θα το κληρονομησω και γω.
δε ξερω τωρα αν αδυνατισω ισως το γλιτωσω,αλλα δε ξερω και σιγουρα,παντως παιζουν ρολο τα κιλα
13-03-2012, 13:25 #25
Εγω παντως ξέρω ανθρώπους που ενω είχαν ζαχαρο οι γονείς αυτοί δεν απόκτησαν ποτε
13-03-2012, 13:29 #26
lineal της κλυρονομικες ασθενεις της περνουμε απο της μαμαδες μας εμεις τα κοριτσια οποταν δεν ειναι απαρετιτο να εχεις κλυρονομισει το ζαχαρο του μπαμπα σου που δεν ειναι συ:saint2:γουρο οτι εχει κιολας χασε τα κιλα σου και θα με θημιθεις.
13-03-2012, 13:35 #27
επειδη ομως μοιαζω στο σοι του μπαμπα μου,γιαυτο πιστευω οτι θα κληρονομησω κι αυτο.
να φανταστεις απο τα 20 μου εχω ασπρες τριχες στα μαλλια,κι αυτο κληρονομικο...ποσα ακομα,ενω απο τη μαμα μου πηρα μετρημενα πραγματα
13-03-2012, 13:49 #28
Eve1979 , εγώ ενώ έκανα διατροφή και έχανα κιλά και πολλές φορές έφτανα στο επιθυμητό βάρος, εντούτοις δεν μπορούσα να τα διατηρήσω με αποτέλεσμα να χάσω χρόνο χρήμα κουράγιο και να κουράσω τον μεταβολισμό μου. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός βέβαια όπως και το να μην είναι λιχούδης και να επιμένει και η διατροφή αυτή να γίνει τρόπος ζωής όχι απλά για ένα 6μηνο 8 μηνο όσο δηλαδή χρειαστεί για τον καθένα να χάσει κιλά , πρέπει μία ζωή να κάνει διατροφή χαμηλή σε λιπαρά, όχι χάσαμε τα κιλά και μετά αμ=πο μικρό χρονικό διάστημα αφηνόμαστε και λέμε ε! ας το φάω αυτό σήμερα δεν πειράζει δεν θα φάω αύριο κτλ. εάν το βάλει πείσμα υπάρχουν πιθανότητες πιστεύω να το καταφέρει.
Εγώ είχα ξεκινήσει από 78 μέσα σε μία 15ετία να φτάσω 131 κιλά και αυτό με σκαμπανεβάσματα , μου πήρε πολύ καιρό να πάρω την απόφαση για να κάνω επέμβαση , μου πήρε περίπου 6 χρόνια να το αποφασίσω γιατί πίστευα ότι θα τα κατάφερνα αλλά πάντα έπαιρνα κιλά και με το παραπάνω .
Όταν πριν από καιρό μίλησα με τον γιατρό που με χειρούργησε μου είπε ότι πάνω από 110 θα μπορούσα να χειρουργηθώ γιατί από αυτά τα κιλά που είχα και να έχανα δεν θα μπορούσα να τα διατηρήσω έτσι κι αλλιώς και κάποια στιγμή θα έφτανα δεν ξέρω και εγώ πόσα κιλά.
13-03-2012, 14:21 #29
Eve μου καλημέρα και από'μένα!
Δεν είμαι ειδική, δεν έχω καταφέρει κα΄τι φανταστικό με την απωλειά μου αλλά είμαι στη μέση του στόχου μου προς το παρόν επιτυχημένα μιας και ήθελα να χάσω 18-20 κιλά κι έχω χάσει τα 9,5. Συνεπικουρικά λοιπό σου λέω πως η αλλαγή της σχέσης σου με το φαγητό είναι το πρώτο βήμα. Να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να φας πιό σωστά, όχι πιό άνοστα αλλά λιγότερο και πιό σωστά. Αν μου επιτρέπεις, μην ξεκινήσεις με ακρότητες και μην κόψεις τα πάνυτα από την αρχή. Εφόσον στο παρελθόν τα έχεις καταφέρει σε αντίθεση με εμ΄να, αυτό σημαίνει 2 πράγματα : ότι είχες καλό-ή διαιτολόγο και ότι έχεις υπομονή και θέληση... Χρησιμοποίησε τα ίδια όπλα μιαςκαι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά... Πολλά φιλιά και καλή δύναμη, είναι ένας αγώνας από μικρά βηματάκια και ήδη έκανες τα πρώτα...
13-03-2012, 14:54 #30
Ναι τα είχα καταφέρει!!! Κ εγω δεν το πίστευα ....!!!αλλα έκανα επακριβώς ότι μου έγραφε η διαιτολόγος
Μετα αφεθηκαεμένα κατηγορώ κ μόνο !!! Θα ξανά κάνω τη προσπάθεια αλλα αυτη τη φορα μαθαίνοντας απο τα λάθη μου :wink1:
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία