Results 31 to 35 of 35
Thread: Μια γνώμη
-
16-03-2012, 01:53 #31
Ενα εύρημα το οποίο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για εκατομμύρια ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ ανακοινώθηκε στο ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Διαβήτη, την εβδομάδα που πέρασε: βρετανοί επιστήμονες πέτυχαν να θεραπεύσουν τη νόσο υποβάλλοντας τους ασθενείς σε αυστηρότατη δίαιτα, διάρκειας οκτώ εβδομάδων. Και αν η λέξη «δίαιτα», και μάλιστα αυστηρότατη, δεν ακούγεται και πολύ ευχάριστα, μη βιαστείτε να εξαγάγετε συμπεράσματα για το ακατόρθωτο του πράγματος! Οι βρετανοί επιστήμονες ήθελαν με αυτό τον τρόπο να αποδείξουν ότι ο διαβήτης τύπου ΙΙ είναι μια αναστρέψιμη νόσος, αρκεί κάποιος να ελέγξει το ενεργειακό του ισοζύγιο.........
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=409151
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η υπερβολική λήψη φαγητού οδηγεί σε άσχημες καταστάσεις.
Το φαγητό όσο λαχταριστό και αν μας φαίνεται αποτελεί τη πηγή πολλών κακών όταν το καταναλώνουμε ανεξέλεγκτα.
Νομίζω ότι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι να καταλάβουμε ως το βάθος της ύπαρξης μας ότι το φαγητό μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα τη ζωής μας!
- 16-03-2012, 15:42 #32
need2loose και εγώ την επέμβαση την έκανα πέρα από αισθητικής άποψης, για να αποφύγω να αποκτήσω ζάχαρο, είχα οριακές εξετάσεις. Φυσικά το βάρος μας είναι αλληλένδετο με τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και την σωστή διατροφή, ούτε υπερβολική τροφή αλλά ούτε και λίγη. Παν μέτρον άριστον.
16-03-2012, 16:10 #33
Originally posted by marymary
need2loose και εγώ την επέμβαση την έκανα πέρα από αισθητικής άποψης, για να αποφύγω να αποκτήσω ζάχαρο, είχα οριακές εξετάσεις. Φυσικά το βάρος μας είναι αλληλένδετο με τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και την σωστή διατροφή, ούτε υπερβολική τροφή αλλά ούτε και λίγη. Παν μέτρον άριστον.
16-03-2012, 16:21 #34
Σε ευχαριστώ, εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα και απ΄ότι βλέπω τα πας περίφημα .
29-04-2012, 20:49 #35
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι :θέλω να ξεκινήσω να παίρνω το lipotox !διάβασα ότι μειώνει την όρεξη! Δεν είμαι αφελής κ καταλαβαινω ότι όλα αυτα δεν κάνουν θαύματα απλα εαν όντως μειώνει την όρεξη πιστεύω θα με βοηθήσει !!!!τι λέτε;;;
uzzled:
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία