Μια γνώμη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    Ενα εύρημα το οποίο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για εκατομμύρια ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ ανακοινώθηκε στο ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Διαβήτη, την εβδομάδα που πέρασε: βρετανοί επιστήμονες πέτυχαν να θεραπεύσουν τη νόσο υποβάλλοντας τους ασθενείς σε αυστηρότατη δίαιτα, διάρκειας οκτώ εβδομάδων. Και αν η λέξη «δίαιτα», και μάλιστα αυστηρότατη, δεν ακούγεται και πολύ ευχάριστα, μη βιαστείτε να εξαγάγετε συμπεράσματα για το ακατόρθωτο του πράγματος! Οι βρετανοί επιστήμονες ήθελαν με αυτό τον τρόπο να αποδείξουν ότι ο διαβήτης τύπου ΙΙ είναι μια αναστρέψιμη νόσος, αρκεί κάποιος να ελέγξει το ενεργειακό του ισοζύγιο.........
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=409151

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η υπερβολική λήψη φαγητού οδηγεί σε άσχημες καταστάσεις.
    Το φαγητό όσο λαχταριστό και αν μας φαίνεται αποτελεί τη πηγή πολλών κακών όταν το καταναλώνουμε ανεξέλεγκτα.
    Νομίζω ότι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι να καταλάβουμε ως το βάθος της ύπαρξης μας ότι το φαγητό μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα τη ζωής μας!

Senior Member
    need2loose και εγώ την επέμβαση την έκανα πέρα από αισθητικής άποψης, για να αποφύγω να αποκτήσω ζάχαρο, είχα οριακές εξετάσεις. Φυσικά το βάρος μας είναι αλληλένδετο με τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και την σωστή διατροφή, ούτε υπερβολική τροφή αλλά ούτε και λίγη. Παν μέτρον άριστον.

Senior Member
    Originally posted by marymary
    need2loose και εγώ την επέμβαση την έκανα πέρα από αισθητικής άποψης, για να αποφύγω να αποκτήσω ζάχαρο, είχα οριακές εξετάσεις. Φυσικά το βάρος μας είναι αλληλένδετο με τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και την σωστή διατροφή, ούτε υπερβολική τροφή αλλά ούτε και λίγη. Παν μέτρον άριστον.
    Τέλεια marymary!!!! Σου εύχομαι καλό δρόμο, βλέπω ότι είσαι στην αρχή οπότε τα όμορφα είναι μπροστά σου! Χαίρομαι τόσο πολύ για εσένα! Σίγουρα γλίτωσες τον εαυτό σου από ένα σωρό δυσάρεστες καταστάσεις !!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ, εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα και απ΄ότι βλέπω τα πας περίφημα .

Junior Member
    Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι :θέλω να ξεκινήσω να παίρνω το lipotox !διάβασα ότι μειώνει την όρεξη! Δεν είμαι αφελής κ καταλαβαινω ότι όλα αυτα δεν κάνουν θαύματα απλα εαν όντως μειώνει την όρεξη πιστεύω θα με βοηθήσει !!!!τι λέτε;;;uzzled:

Page 3 of 3 FirstFirst 123