καινουριαααααα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Junior Member

καινουριαααααα

Καλησπέρα!με λένε Μαργαρίτα και είμαι 32 χρονών.έχω ενα παιδάκι 3 χρονών και εδω και καιρό παλεύω με τα κιλά μου.είμαι 80 κ ελπίζω να κατέβω στα 60-63. έχω ξεκινήσει διατροφή και έχω παρει και κάποια χάπια που πηρε μια φίλη μου κ έχασε πολλά κιλά και περιμένω.θα ζυγιζομαι κάθε 3 μερες να παιρνω δυναμη.

Καλώς σας βρήκα!

Senior Member
    Καλωσορισες Μαργαριτα!!!!
    Καλη αρχη!!!!!

Δεν ξερω τι χαπια ειναι αυτα....παλιοτερα ειχα δοκιμασει κι εγω διαφορα χωρις αποτελεσμα!!!!!

Τελευταια και σοβαρη προσπαθεια που ειπα να κανω ειναι γυμνατσηριο εντατικα και διατροφη!!!!!

Να σημειωσω οτι πανω κατω ειμαστε στα ιδια κιλα και εχουμε σχεδον τους ιδιους στοχους!!!!!!!και επισης ...οτι πλεον.......χανω και πιο δυσκολα κιλα!!!Υπερβολικα δυσκολα....σα να εχει σοκαριστει ο οργανισμος!!!!!

Οποτε αν το αντιμετωπισεις....απλα θα ξερεις οτι δεν εισαι μονη!!!!!!!!!

Καλη δυναμη!!!!και να εισαι σιγουρη οτι εχεις παρεα!!!!!!

Junior Member
    ναι το χω αντιμετωπίσει πολλές φορές.χρόνια παλεύω απλά αυτή τη φορά το χω παρει πολύ απόφαση.καλα εγω έχω πάρει όλα τα χάπια που κυκλοφορούν και χωρις κανενα αποτέλεσμα.ειδικα τα χσ ειναι τα χειρότερα απο ολα νομίζω.τωρα αυτά τα αγορασα απ τη φίλη μου που τα πηρε απεξω.ελπιζω να χουν αποτέλεσμα εστω λιγο ωθηση να μου δωσουν δε περιμενω να τρωω και να χανω φυσικά.

Junior Member
    και εγω μετα την εγκυμοσυνη χανω δυσκολα σχεδον καθολου!!!!!!

Senior Member
    Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει ...ακομα το ψαχνω αλλα το προσπαθω τοσο πολυ και η καθυστερηση....δηλ να μην βλεπω διαφορα στη ζυγαρια με απογοητευει!!!!!ε..........ολες θελουμε την επιβραβευση!!!!!

Junior Member
    ναι δυστυχως εγω νομίζω οτι μετα το παιδί σταματησε ο οργανισμός μου τελειως να κανει καυσεις.

Senior Member
    καλως ηρθες μαργαριτακι να σε ζησει το παιδακι σου.
    αληθεια ποια χαπια σε συστησε η φιλη σου;

εεε βαλε τικερακι

Junior Member
    εβαλα νομίζω!

δε ξερω αν κανει να πω ποια ειναι επειδη δε τα παιρνει απ την Ελλάδα.αν θες να σου στειλω μηνυμα.

Junior Member
    Γειά σας και από μένα :-)
    Κι εγώ, με την ίδια πάνω κάτω ιστορία, με κάποιες αυξομειώσεις κιλών που τα έχανα και τα ξανάπαιρνα όχι επειδή έτρωγα και μου άρεσε ,αλλά επειδή έτρωγα συναισθηματικά, πάλι να παλεύω να κατέβω από τα 85 ...δυστυχώς, η ζυγαριά κόλλησε από προχθές και νιώθω ταυτόχρονα αδυναμία, ανορεξία, φούσκωμα και απογοήτευση επειδή για κάποιον λόγο, αυτή η ζυγαριά κόλλησε στα 81 κιλά.
    ʼρχισα με ʼτκινς επειδή και στο παρελθόν μόνο με πρωτεινική είχα χάσει και και είχα διατηρήσει ένα πολύ καλό βάρος για πολύ και προσπάθησα αρκετά για να ξαναβάλω κάποια από τα κιλά που έχασα αλλά πλέον, ανησυχώ, επειδή τρόμαξα θα έλεγα που η ζυγαριά, ακόμα και στη φάση ενεργοποίησης της δίαιτας κινήθηκε την πρώτη βδομάδα και τώρα, τίποτα.

Senior Member
    δε πειραζει μαργαριτακι,απλα ρωτησα να δω αν τα ξερω κι αν τα εχω παρει,αλλα αφου τα παιρνει απο το εξωτερικο δε θα τα ξερω.
    καλη αρχη και μεγιες το τικερακι σου

Originally posted by annitsa67
    Γειά σας και από μένα :-)
    Κι εγώ, με την ίδια πάνω κάτω ιστορία, με κάποιες αυξομειώσεις κιλών που τα έχανα και τα ξανάπαιρνα όχι επειδή έτρωγα και μου άρεσε ,αλλά επειδή έτρωγα συναισθηματικά, πάλι να παλεύω να κατέβω από τα 85 ...δυστυχώς, η ζυγαριά κόλλησε από προχθές και νιώθω ταυτόχρονα αδυναμία, ανορεξία, φούσκωμα και απογοήτευση επειδή για κάποιον λόγο, αυτή η ζυγαριά κόλλησε στα 81 κιλά.
    γεια σου αννιτσα και καλως μας ηρθες.
    να σε ρωτησω μηπως περιμενεις περιοδο;μηπως εχεις ωορρηξια;ξερεις εμεις οι γυναικες τραβαμε πολλα,οποτε μη στεναχωριεσαι επειδη φουσκωσες μια μερα,θα τα χασεις αποτομα στις επομενες μερες

Junior Member
    Καλώς σε βρήκα lineal και όλα τα άλλα μέλη φυσικά.
    Όχι, δεν πρέπει να είναι από αυτό.
    Όπως έγραψα, είχα πάρει κάποια από τα κιλά που έχασα παλιότερα. Πέρισυ είχα δοκιμάσει να κάνω κάποια προσπάθεια απώλειας.
    Πάλι τα ίδια. Σκάλωσα κάπου μεταξύ 81 και 79 και με το που έτρωγα 1 φρυγανιά παραπάνω, νά σου 300 γρμ την άλλη μέρα.
    Απογοητεύτηκα, αλλά ναι, έτυχαν άλλα πράγματα που με αποσυντόνισαν και το άφησα.
    Φέτος που είπα δεν πάει άλλο, θα χάσω και δεν θα τα ξαναπάρω ποτέ στη ζωή μου, έχασα τα πρώτα κιλά πολύ καλά και πάλι τώρα είμαι στην ίδια φάση.

Senior Member
    να σε πω,οταν πηγαινα σε διαιτολογο με ειχε ρωτησει σε ποια κιλα κολλουσα παντα οταν εκανα διαιτα.
    αρα αυτο σημαινει οτι παντα ολοι μας καποι κολλαμε,αυτο δε πρεπει να μας στεναχωρει,ισως ειναι φυσικο,δεν εχει συνηθισει ο οργανισμος,δε ξερω γιατι;συνεχισε και μη μασας,μια βδομαδα,δυο,δε μπορει καποτε θα ξεκολλησει...

αληθεια εξετασεις για θυροειδη εχεις κανει;
    σε ρωταω γιατι παλι με ειχε τυχει να πηγαινω σε διαιτολογο,να κολλησω στον χρονο και οταν με εβαλε να κανω εξετασεις,εμαθα για τον υποθυροειδισμο μου.

μη στεναχωριεσαι παντως,εγω πιστευω οτι ακομα και η στεναχωρια με φουσκωνει!!!uzzled:

Junior Member
    Εξετάσεις έκανα κάποιες φορές επειδή υπάρχει οικογενειακό ιστορικό αλλά φαίνεται, εγώ δεν το κληρονόμησα.
    Βέβαια το σκεφτόμουν να κάνω ακόμα μία φορά και θα το κάνω.
    Αυτή τη φορά θα επιμείνω, δεν θα το αφήσω όπως πέρισυ, Πέρισυ έτυχαν άλλα θέματα και με το σκάσιμο, άφησα και τη διατροφή και την προσπάθεια. Όχι, δεν έτρωγα πολύ αλλά έτρωγα άσχημα , κυρίως υδατάνθρακες που με παχαίνουν άμεσα.
    Θα κάνω και εξέταση στο στομάχι μου, το μεσημέρι ένιωθα οτι είχα πέτρες μέσα, τώρα, νιώθω δυσάρεστα, δυσπεψία..
    Θυμάμαι όταν είχα ανακαλύψει την πρωτεινική διατροφή, με πόση συνέπεια έχανα 100-200 γρμ κάθε μέρα, και την ευτυχία που ένιωθα!!
    Ξέρω οτι υπάρχουν 2-3 στάδια κιλών που μας κολλάνε , το έχω διαπιστώσει πρακτικά, αλλά και με την ενεργοποίηση της ʼτκινς? Αυτό πάει πολύ και δεν θα του περάσει! Εγώ ως το τέλος του καλοκαιριού θα είμαι μάι κομψή κυρία.
    unk:

Senior Member
    δεν εχω ιδεα απο ατκινς,αλλα χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη!
    ετσι μπραβο!
    εγω βεβαια για φετος δε προλαβαινω,οχι το καλοκαιρι,ουτε καν τα χριστουγεννα,αλλα πρωτη φορα δε με νοιαζει,νιωθω καλα και παω λαου λαου...
    φυσικα δεν ειμαι και τοσο ανωτερος ανθρωπος,οποτε κολλαω τρελαινομαι,αλλα στο χερι μου ειναι να επανελθω...αυτο ειναι το σημαντικοτερο,να επανερχομαστε...

Senior Member
    Γεια σας και καλώς ήρθατε.

Πω πω αυτά τα κιλά από τις εγκυμοσύνες margaritaraki.
    Έτσι και εγώ. Κρατάω από μια 10αριά κάθε φορά οπότε βάλε Χ 3 τσουουουπ νάτα τα 30 κιλάκια....

Αυτά τα χάπια βρε κορίτσια πως τα εμπιστεύεστε? Κάνουν τίποτα εν τω μεταξύ ή τζάμπα ελπίδες?

Page 1 of 2 12 LastLast