"ΑΣΤΕΙΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 141
    Senior Member

\"ΑΣΤΕΙΑ\" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

για να γελασουμε και λιγο γιατι μονο αν τα διακωμωδησουμε δε θα τα παιρνουμε στα σοβαρα

Senior Member
    απο τετοια σχολια "απο ανθρωπους που θελουν το καλο σου" απειρα!!!!!μια φορα σε οικογενειακο τραπεζι λεει ενας ξαδερφος μεγαλος σε ηλικια ανυπαντρος χωρις δουλεια ολη μερα καφεδες και τσιγαρα στο χωριο μια κοιλια μεχρι απεναντι φουλ μπυρα χωρις δοντια απο το καπνισμα και γενικως στον κοσμο του:ρε μαρω(εμενα) διπλασια και εγινες απο περυσι!!!εγω κοντεψα να παθω συγκοπη απο ντροπη.ρε παιδια εκεινη την ωρα πως βλεπεις σε καρτουν να βγαινει ο εαυτος σου και να πνιγει τον αλλον;;;ε αυτο ενιωσα!!ηθελα τοσο πολυ να του πω:ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!αλλα σεβαστηκα τον μπαμπα μου που καθοταν διπλα μου....τι να πεις..απλα ανθρωπακια....

Senior Member
    παλι σε οικογενειακο τραπεζι με μωρα ξαδερφης να καθονται απεναντι μου(που πριν τα επαιζα γιατι τα ειχαν ολοι γραμμενα,και τους γεμισα και με δωρα)σε μια στιγμη σιωπης γυρναει το κοριτσακι και λεει δυνατα σε μενα:ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!και χαχαχαχαχαχχα...εγω δε γελασα καθολου βεβαια.......

Senior Member
    Dream τώρα τα πήρα...
    Όχι με τα παιδάκια γιατί αυτά δεν έχουν κακία και μυαλό και λένε ότι να' ναι αλλά με τον πατσοκοιλιά....
    Εγώ θα μιλούσα πολύ άσχημα, αλήθεια στο λέω, δεν πάει να ήταν δίπλα μου κι ο Θεός ο ίδιος, όχι ο μπαμπάς μου.
    Τον μαλάκα. Τα πήρα πολύ.

Senior Member
    εγω το σκ ειχα παει παει στο μαρκετ και πετυχαινω μια θεια μου που ειχε καιρο να με δει και παντα ειναι με τον 'καλο' λογο στο στομα... γυρναει και μου λεει λοιπον...
    ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ πως εγινες ετσι? πως εχεις παχυνεις ετσι? οι γονεις σου ειναι αδυνατοι εσυ πως καταντησες ετσι? καλα ολη μερα τρως????

και της απανταω... ναι ολη μερα τρωω , τι να κανω ο θεεος μου τα εδωσε ολα πλουσιοπαροχα και ευγενεια και λιγα κιλακια παραπανω! δεν πειραζει ε και αφου τα εχω τις λεω γιατι να τα κρυβω?

οποτε μου λεει μετα με αλλαγη υφους ε μην στεναχωριεσαι θα τα χασεις.. και απαντω...
    με βλεπεις να στεναχωριεμαι? φαγητο αγοραζω παλι και πιο κολητο μπλουζακι δεν γινεται να φορεσω...

η αληθεια ειναι πως γελασα πολυ ( εξαλλου εχω κανει την επεμβαση και δεν το ξερει θα μεινει οταν με ξαναδει η κακιστρο) με το τι της ειπα.. γιατι δεν ξερω αλλα το ευχαριστιεμαι πολυ οταν καποιοι προσπθουν να σε κανουν να αισθανθεις ασχημα επιτηδες και στο τελος τους κανεις εσυ να θελουν να χαντακοθουν..

αυτο που με ενοχλησε πιο πολυ ειναι πως θα μπορουσα να εχω καποια ασθενεια και να εχω παχυνει ετσι, η θεια μου ασ πουμε παιρνει κορτιζονη και για διαστηματα πρηζεται.. φανταζεστε να της ελεγε κατι τετοιο? πως παχυνες?

τι κακος κοσμος υπαρχει γμτ...

αααα και μια αλλη θεια μου στο γαμο του αδερφου μου με πλησιαζει και μου λεει...
    καλε τι ωραια που εισαι? πολυ ωραια αυταπ ου φορας και σε κρυβουν..... δεν φενεσαι ποσα κιλα εισαι...χαχαχαχαχα ΕΛΕΟΣ

Senior Member
    και εγω ετσι ημουν οταν μου το ειπε.και για την ακριβεια ημουν βουρκωμενη κατω απο τα γυαλια ηλιου αλλα εχουν περασει 3 χρονια και τωρα πλεον εχει φυγει ο θυμος

Senior Member
    πριν 3 χρονια παλι ειμαι εγω με την ξεδερφη μου επισης παχουλη,ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,που σου φτιαχνει τη διαθεση με το χαμογελο της,με υψηλη θεση στην εταιρια της και μας συνανταει μια θεια μας χοντρη που εχει ερθει απο γερμανια και καθομαστε ολοι μαζι.ερχεται μια κυρια μια γνωστη μας και μιλουσαμε.κ λεει η κυρια:πω πω τι κουκλες που εισατε και οι 2::σκορδα σκορδα!!!και λεει η θεια μου;τι να το κανεις;ειναι χοντρες ομως!!κριμα κριμα!!!!!

θρηνος λες και ειχαμε πεθανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και το τραγικο:το παρατσουκλι της θειας μου απο μικρη μεχρι τωρα εινα"χοντρη!!!"

Junior Member
    Πριν 1 χρονο περιπου γυριζα με τη πεθερα μου σπιτι. Στο δρομο συνανταμε μια γειτονισσα που ειχα να τη δω καιρο. Καλεεε μου λεει...πως εγινες ετσι? Διπλη...εγκυος εισαι?

Senior Member
    τωρα θυμηθηκα που ειπες εγκυος.....

πριν 3,5 χρονια παμε μεσα τη νυχτα στον αγιο λουκα εγω,ο τοτε φιλος μου και οι γονεις του γιατι ο φιλος μου ειχε παρει αντιβιωση νηστικος και τιναξε το στομαχι του και μπαινουμε 2 η ωρα το βραδυ με σειρα:πρωτος ο φιλος μου,μετα η μαμα του μετα ο μπαμπας του και τελευταια εγω.μας βλεπει ο νοσοκομος φερνει την αναπηρικη καρεκλα μπροστα μου μου πιανει το χερι και λεει μεσα στη χαρα:ΓΕΝΝΑΜΕΕΕ;;;;;

η συνεχεια δικη σας....

Senior Member
    εμένα συνήθως με φωνάζουν με αστεία υποκοριστικά αλλά δεν με ενοχλεί τόσο - γελάω κι'ολας πολύ

π.χ με έχουν φωνάξει

-μπομπ χοντρουλάκης
    -σχορτσιανίτης (είναι αυτός ο μαύρος χοντρός παίχτης του ολυμπιακού στο μπάσκετ που είναι σαν αρκούδα)
    -όταν κάνω πλάκα και λέω οτι έχω δίμετρα πόδια μου έχουν πει ότι είναι σαν μπουκάλες οξυγόνου
    - μου έχουν πει ότι είμαι σαν ανάποδο αερόστατο ( ανάποδο λόγω της περιφέρειας)

άλλα δεν θυμάμαι

Senior Member
    dream xaxaxaxaxaxaxa,polu kalo!!!!

Senior Member
    με το να με περνανε γαι εγκυο μου εχουν παραχωρησει θεση στο αστικο,θεση στο ταξι,προτεραιοτητα σε εκκλησια για να φιλησω την εικονα....αφου μερικες φορες λεω:αυτοι δεν εχουν δει ξανα χοντρο ανθρωπο στη ζωη τους;;;;;

μεσα σε ταξι μια φορα μου λεει ο οδηγος:κοπελια θα κανουμε μια σταση στο περιπτερο γαι νερο.οτι γραψει δε θα το μετρησω.μη μου συγχιστεις στην κατασταση που εισαι...σκεφτομαι εγω οτι μ@...θα πει.μετα συνεχιζει:το πρωτο σας ειναι;;;;δεν ειχα τη δυναμη να το αρνηθω...του λεω:ναι!!και συνεχιζει..:σε ποιο μηνα ειστε;;φανταζομαι ο μπαμπας χαρα ε;;;;του λεω:ναι ειναι πολυ χαρουμενος!!!και ερχεται κ η κορυφωση:μην αγχωνεσαι για τα κιλα.επειδη εχεις βαλει πολλα στην κοιλια μολις γεννησεις και προσεξεις λιγο θα τα χασεις αμεσως!!!ετσι κ η γυναικα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    xaxaxa,τουλαχιστον εχεις και τα καλα σου,σε προσεχουν ολλοι,η μαλλον σε παραπροσεχουν!!

Senior Member
    εχω πολλες τετοιες ιστοριες σου λεω...
    πριν 2 καλοκαιρια δουλευα με συμβαση σε ταχυδρομειο ενος νησιου γαι 4 μηνες πεζη ταχυδρομος.μια μερα μπαινω σε 1 ξενοδοχειο να δωσω την αλληλογραφια και επειδη ημουν καινουρια πιασαμε την κουβεντα.μπαινει καποια στιγμη 1 παππους περιπου 80 χρονων πολυ χοντρος με ενα ξυλο σαν μπαστουνι γιατι δεν μπορουσε να περπατησει απο το βαρος και μιλαει στην κυρια απο το ξενοδοχειο.με βλεπει κ λεει:εσυ εισαι η καινουρια μας ταχυδρομισσα;εγω ολο σεβασμο λεω ναι κτλ.με κοιταει απο πανω ως κατω και μου λεει με τα λιγοστα του δοντια:α ρε αν δεν ησουν τοσο παχια θα σε επαιρνα γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    dream ελπιζω να μην παρεξηγηθεις αλλα ακομα γελαω μ'αυτα τα τραγελαφικα που περιγραφεις με τοοοοοσο γλαφυρο τροπο!!!το ξερω πως η ψυχουλα σου το ξερει μονο πωσ μπορει να νιωθεις κατι τετοιες στιγμες αλλα τουλαχιστον το οτι διακωμωδεις αυτεσ τις καταστασεις μας δειχνει τι σπανιος ανθρωπος εισαι!!!!!

Page 1 of 10 123 ... LastLast