Results 16 to 23 of 23
-
14-03-2012, 20:41 #16
Μάχη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πιστεύω ότι με υπομονή και επιμονή θα καταφέρεις να χάσεις τα κιλά που θέλεις. Εφόσον γνωρίζεις και από υγιεινή διατροφή θα είναι πιο εύκολο για σένα και το καλύτερο είναι να αρχίσεις να περιορίζεις σιγά σιγά ότι παχυντικό από τη διατροφή σου. Μην ξεκινάς απότομα και με σκληρή δίαιτα γιατί είναι λογικό να κουραστείς γρήγορα και να σταματήσεις. Καλύτερα να σου πάρει περισσότερο χρόνο αλλά να μην πεινάς και να μην νοιώθεις μεγάλη στέρηση. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.
- 14-03-2012, 20:45 #17
Η κατάσταση της υγείας του πατέρα μου( χρόνια νεφρική ανεπάρκεια) με βοήθησε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Αποφάσισα να κάνω ότι μπορώ για να μείνω υγιής όσο περισσότερο μπορώ.Βλέπω πόσο με πονάει η κατάσταση του πατέρα μου και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να σταματήσω την υπερκατανάλωση τροφών που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα σωρό ασθένειες. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι δεν θέλω στο μέλλον να κάνω την κόρη μου να πονάει και να λυπάται επειδή η μαμά της δεν μπορούσε να αντισταθεί στο φαγητό. Δεν θέλω να φράξω τις αρτηρίες μου με λίπος ούτε να πάθω κάτι το οποίο θα οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι υπέρβαρη ή παχύσαρκη. Δεν λέω ότι σίγουρα θα παραμείνω υγιής αλλά θα κάνω ότι μπορώ γιατί έχω χρέος σε αυτή τη ζωούλα που αποφάσισα να φέρω στον κόσμο.
Νομίζω ότι η υγεία είναι πολύ ισχυρότερο κίνητρο από την εμφάνιση. Σκέψου πως τα κιλά τα χάνεις ως δώρο στο/στα παιδάκι-α σου και όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα
Καλή επιτυχία! Αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
14-03-2012, 22:29 #18
Είστε όλες πολύ ευγενικές και καλές!
Need2loose γερή γροθιά και με πολλή αλήθεια το μήνυμα σου... Τροφή για σκέψη.
Πάντως χαίρομαι που βλέπω στη πορεία όλων σας ότι έχετε ήδη πολύ καλά αποτελέσματα και είστε σε πολύ καλό δρόμο!
Συγχαρητήρια σε κάθε μια ξεχωριστά για τον αγώνα που κερδίζει μέρα με τη μέρα!
Σίγουρα αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη μετά την σημερινή μας συνάντηση και πολύ πιο δυνατή..
Καλό βράδυ σε όλες και θα τα λέμε από εδώ και πέρα συχνά! :starhit:
15-03-2012, 12:19 #19
Μάχη sorry δεν σου απάντησα χθες , δεν μπόρεσα να συνδεθώ μετά απ το σπίτι .
Λοιπόν οχι δεν πάω σε διαιτολόγο/διατροφολόγο . Οι λόγοι 3 : 1 ) Οικονομικός 2) Δεν μπορώ ν΄ακολουθήσω ένα πρόγραμμά που θα μου το καθορίζει κάποιος άλλος και θα μου λέει συγκεκριμμένα πράγματα κάθε μέρα 3) Πλέον θεωρώ ότι δεν θα μου προσφέρει , εμένα τουλάχιστον κάτι .Δεν είμαι κατά των διατολόγων , εμένα δεν θα μου προσφέρει κάτι και ίσως αντίθετα με δυσκολέψει . Τους κανόνες - δεν μ΄αρέσει αυτή η λέξη- τον τρόπο υγιεινής διατροφής τον ξέρουμε νομίζω . Ξεκίνησα τον περασμένο Σεπτέμβρη προσπαθώντας να ισορροπήσω τα γευματά μου , ,ετρωγα πάραπολύ το βράδυ - άυξησα το μεσημεριανό κι έλλάτωσα το βραδυνό . Το πρώτο διάστημα 'ηταν δύσκολο , ήταν βράδυα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ΄την πείνα ( του μυαλού ) . Μου πήρε περίπου 10 Μέρες να συνηθήσω . Σταδιακά ελλάτωσα κι άλλο , καθιερώνοντας τη σαλάτα υποχρεωτική σε κάθε γεύμα . Δεν θα μετρήσω το μαρούλι ή τα χόρτα ας πούμε .Μετράω όμως το λάδι που θα βάλω . Αποφεύγω πράγματα που ξέρω ότι αν ξεκινήσω δεν θα σταματήσω .Π.χ ψωμί που τα έχω αντικαταστήσει με κριθινα παξιμαδάκια . Γενικά τα πλάισια που έχω βάλει είναι : 5 γεύματα απαρέκλιτα - σαλάτα οπωσδήποτε με κάθε γεύμα και η σαλάτα να είναι ας πούμε το κυρίως και το υπόλοιπο το συνοδευτικό κι όχι ανάποδα . - δεν βιάζομαι - ο ρυθμός που χάνω πλέον έχει πέσει , αλλά δεν με νοιάζει - το σημαντικό είναι ότι η διατροφή μου πλέον είναι εντάξει . θεωρώ ότι είμαι πιο συνειδητοποιημένη από κάθε άλλη φορά κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω . Ο στόχος μου είναι να κρατήσω μια διατροφή ισορροπημένη όχι να χάσω κιλά . Τα κιλά θα κατέβουν ως συνέπεια κι όχι σαν αυτοσκοπός .
15-03-2012, 18:53 #20
καλοσορισες Μαχη καλη επιτυχια .dora μραβω σου για αυτα που εχεις καταφερει.εγω καινουργια εδω προσπαθω απο μονη μου χωρις βοηθεια ειδικου να δουμε ποσα θα καταφερω .και εγω με σωστη διατροφη περιπου στις 1200 θερμιδες
28-03-2012, 13:49 #21
καλσπέρα
είμαι 34 χρόνων, 79.3 κιλά
1.63 ύψος
θα ήθελα ιδανικά να είμαι 65 κιλά
πήρε πολλά κιλά μετά από μια θεραπεία
όπου έιχα φτάσει 86 κιλά
παίζω τέννις, μου έχει πολύ καλό,
είναι η χαρά μου και ο να ξεδίνω
παρατήρησα ότι δε μπορώ να χάσω κιλά
δίχως τη βοήθεια διατροφολόγου
ξεκίνησα ξανά με διατροφολόγο τη περασμένη
Τετάρτη και έχω μπει σε κάποιο πρόγραμμα
είδα το site και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον
οπότε να' μαι
28-03-2012, 14:01 #22
γειά σας κι από μένα lady μάχη :thumbup::thumbup::dork::dork:
καλώς ήρθατε σε αυτόν τον υπέροχο χώρο :love::love::love: !!!!
12-06-2012, 10:44 #23
πήρα δύο κιλά :(
φίλοι του φορουμ,
σταμάτησα τη διατροφολόγο εδώ και ένα μήνα,
μεγάλη γκαφα!
πήρα δύο κιλά και πάλι καλά να λέμε.
12/6/2012 -- 76Kg
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση