Results 16 to 30 of 36
Thread: ποδηλατο
-
28-04-2012, 10:54 #16
εγω σήμερα μάλλον θα πάρω το carrera 3500 mtb δείτε το κι αυτό. περιπου 300 ευρω
Θα επανέλθω αργότερα να σας ενημερωσω για την αγορά που έκανα.
- 28-04-2012, 13:52 #17
το πήρααααααααα , πήρε και το γυναικάκι μου ένα
το δικό μου είναι merida crossway και είναι σαν πούπουλο.
το βράδυ αν κάνω βόλτα θα σας γράψω εντυπώσεις .
28-04-2012, 14:58 #18
μμε το καλο και παντα ορθιος!τωρα θα πρεπει να παρεις μια πολυ καλη κλειδαρια-πεταλο γιατι οι κλοπες ποδηλατων ειναι καθημερινες αλλα και κρανος
αν θες πληροφοριες για κλειδαρια να σου πω απο που πηρα την δικη μου που ειναι πολυ καλη!
28-04-2012, 16:36 #19
το πήρα κι εγώ!!!!
Πήρα το merida crossway 20
pagratie τελικά στο ίδιο καταλήξαμε?
Πήρα και αλυσίδα αλλά μου είπε ότι δεν είναι και πολύ καλή. τι να κάνω μόνο έξω μπορώ να το αφήνω καμιά ιδέα?
LaLuna δε μας λες για καλό και για κακό γιατί εγώ μόνο στην πυλωτή της πολυκατοικίας μπορώ να το αφηνω αλλιώς χώρο μέσα στο σπίτι δεν έχω...
28-04-2012, 17:10 #20
Originally posted by enigeva
το πήρα κι εγώ!!!!
Πήρα και αλυσίδα αλλά μου είπε ότι δεν είναι και πολύ καλή. τι να κάνω μόνο έξω μπορώ να το αφήνω καμιά ιδέα?
LaLuna δε μας λες για καλό και για κακό γιατί εγώ μόνο στην πυλωτή της πολυκατοικίας μπορώ να το αφηνω αλλιώς χώρο μέσα στο σπίτι δεν έχω...
28-04-2012, 21:33 #21
Originally posted by pagratios2
Originally posted by enigeva
το πήρα κι εγώ!!!!
statistics
25min
262kcal
124 average heart rate
distance γύρω στα 5Κm
καιρό είχα να νοιώσω έτσι
καλό βράδυ , έχει κύπελο στο ποδόσφαιρο εεεεε, καλά το έχω βάλει στο αθόρυβο αφού δεν παίζει η barca ...
εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μου απόκτημα
28-04-2012, 21:53 #22
γύρισα κι εγώ από την πρώτη μου βόλτα!
Πήγα στο γήπεδο 2 χλμ. με το νέο μου ποδήλατο
Έκανα 20 γύρους περπάτημα
Γύρισα από το γήπεδο 2 χλμ
έκανα τα σετάκια των κοιλιακών μου
Αυτά!!!
Αντε καλές βόλτες να κάνουμε!!!
29-04-2012, 01:22 #23
@ pagratios, @enigeva
Μπράβο παιδιά με γειά!!!
Από εβδομάδα θα πάρω και εγώ το δικό μου, να επιστρέψω το δανεικό.
Κρανάκια φωτάκια και φωσφορούχο γιλεκάκι αφού κυκλοφορείτε και βράδυ.
Καλές βόλτες
02-05-2012, 21:12 #24
καλησπερα
γυρισα απο βολτα και απο κομωτηριο , λογω ζεστης επρεπε...να τα κοψω γουλί ....ΛΟΛ
έγραψα 7km χαλαρα , για να αδειασει λιγο το μυαλο , δεν φορουσα πανω μου ουτε ρολοι ούτε παλμογράφο τελειως free, μου φαινεται πως οσο πιο αργα το βραδυ κανεις ποδηλατο τοσο πιο ομορφα ειναι , δοκιμασα και τα φωτακια και πρωτη βολτα με κοντερ, ηταν πολυ ομορφα , κρατησε λιγο ομως , σταδιακα θα αρχισω να αυξανω την αποσταση .
καλο βραδυ
02-05-2012, 21:40 #25
παιδια μεγεια τα ποδηλατα!!!!
εγω θελω να σας προειδοποιησω οτι εαν αφηνετε το ποδηλατο εξω ειναι θεμα χρονου να το χασετε...η κλοπη ποδηλατων ειναι πλεον φαμπρικα, κυριως στην αθηνα...
ακομα και στο μπαλκονι στους χαμηλους οροφους θελει κλειδωμα...
Εγω εχω παρει το onguard pitbull απο τους Φιλους του Ποδηλατου 33 ευρω συν τα μεταφορικα που μου το εστειλαν...
Σας προτεινω να επισκευθητε το site www.podilates.gr για πολλες πολλες πληροφοριες
03-05-2012, 01:50 #26
Ήρθε το ποδηλατάκι μου :bouncy:
:bouncy:
Του έβαλα φωτάκια, κλειδαριά, θηκούλα για το νερό, καλαθάκι που μπαινοβγαίνει και κοριτσίστικη σέλα. Η στενή που είχε από την "μαμά του" είναι για αγόρια. Τα κορίτσια θέλουν πιο φαρδύ κάθισμα. Είναι υπέροχο. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό.
Τώρα μένει το κρανάκι και ένα gudgetάκι να δείχνει την απόσταση που διανύω, ταχύτητα και αν είναι δυνατόν θερμίδες. Όποιος έχει κάτι υπόψιν του, παρακαλώ να μου πει.
03-05-2012, 23:00 #27
Originally posted by chrikos
Ήρθε το ποδηλατάκι μου :bouncy::bouncy:
Του έβαλα φωτάκια, κλειδαριά, θηκούλα για το νερό, καλαθάκι που μπαινοβγαίνει και κοριτσίστικη σέλα. Η στενή που είχε από την "μαμά του" είναι για αγόρια. Τα κορίτσια θέλουν πιο φαρδύ κάθισμα. Είναι υπέροχο. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό.
Τώρα μένει το κρανάκι και ένα gudgetάκι να δείχνει την απόσταση που διανύω, ταχύτητα και αν είναι δυνατόν θερμίδες. Όποιος έχει κάτι υπόψιν του, παρακαλώ να μου πει.
εγω σημερα εκανα 15 km με το κουκλι μου, του εβαλα κοντερ εχθες , και σημερα το ανεβασα στο μπαλκονι , το καθαρισα γιατι ειχε μαζεψει ο κατω σωληνας λάσπη και τωρα καθομαι και το χαζευω, λέω στην γυναικα μου που πηρε και αυτη ποδηλατο την ιδια μερα με εμενα οτι ειναι ψωνιο το ποδηλατο . Το προηγουμενο ποδηλατο που ειχα το πηρα πριν απο 18 χρονια μαρκας peugeot απο τα καλυτερα mountain bikes της αγορας τοτε και με μπροστινο αμορτισερ , τωρα εχω αλλάξει φιλοσοφια και ηθελα ποδηλατο δρομου , ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ , amasing . καλό βράδυ
δεν μπορω να ξεκολησω χαχαχαχα
για το θεμα του κοντερ που μετράει θερμιδες το εψαξε η γυναικα μου και προτεινει το cateye velo 8 μπορεις να το ψαξεις και δεν εχει μεγαλο κοστος
03-05-2012, 23:05 #28
Originally posted by chrikos
Ήρθε το ποδηλατάκι μου :bouncy::bouncy:
Αλήθεια παίζει να αλλάξουμε σέλα ? Πολύ θα με βόλευε γιατί αυτή που έχει δεν είναι καθόλου χρηστική!!! Θα το ψάξω...
Δυστυχώς γκατζετάκια δεν ξέρω δεν έχω ψάξει να φανταστείς ούτε φώτα δεν του έχω βάλει ακόμα...
04-05-2012, 23:05 #29
σημερα πριν παω στιβο εβαλα στο κουκλι μου:love: stand για να μην πεσει και χτυπησει:thumbup:
05-05-2012, 02:01 #30
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Είμαι και εγώ φουλ ερωτευμένη με το ποδηλάτακι μου. :love: Πάω παντού με αυτό. Αδειάσαμε χώρο στο γκαραζ για να παρκάρει. Stand με ασφάλεια παρακαλώ είχε από την μαμά του.
Σκεφτόμουν ότι ανεξάρτητα από την ηλικία, η χαρά που κάνεις όταν αποκτάς ποδήλατο είναι ίδια είτε είσαι 5 είτε 35.
Εγώ πρώτη φορά αγόρασα ποδήλατο.
@ pagratios
Είναι το Leader WildCat 2.0
Το χρειάζομαι το κοντερ οπωσδήποτε. Τώρα μετράω την απόσταση ή στο google earth ή αν είναι καινούργια ξανακάνω την διαδρομή με το αυτοκίνητο...
@enigeva
θα δεις τεράστια διαφορά με την πιο φαρδιά σέλα. Και θα κάνεις άνετα πιο μεγάλες αποστάσεις.
Σήμερα με κυνήγησαν και 2 σκύλαροι... Μωρέ τα χρειάστηκα για τα καλά!!!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....