ποδηλατο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    υπάρχει ενα σκυλι κοντα σε μια εκκλησια στη γειτονια που που με εχει κυνηγησει 2 φορές τωρα τελευταια , και το χειροτερο ...ειναι πιο γρηγορος απο εμενα :thumbdown:...προς το παρον....Το 1995 μαλιστα με ειχε δαγκωσει σκυλι:sniff: πάνω στο mountain και χρειαστηκε να κανω 4 αντιλυσικα ...μεχρι να φτιαξω ταχυτητα θα αποφευγω το συγκεκριμένο σημειο , δεν ειμαστε ξανα για τετοια .

Senior Member
    σημερα μετα το γυμναστηριο ψώνισα αυτα που μου ελλειπαν για να συμπληρωσω τον εξοπλισμό μου , ενα καλό κράνος και ποδηλατικο σορτσάκι . Τελικά μου φαινεται πως το να αγοράσεις μονο το ποδηλατο δεν ειναι το τελευταιο εξοδο , σιγουρα ειναι το πιο σημαντικο και μεγάλο αλλά όχι το τελευταιο , πρεπει να αγοράσεις και εξοπλισμό για την ασφάλεια σου (φωτα κρανος) και την άνεσή σου (κεντρικο stand, γαντακια κλπ)

καλο βραδυ και καλες βολτες να εχουμε

Senior Member
    τα φώτα να τα έχετε πάντα να αναβοσνήνουν. Και τα μπρος και τα πίσω.

Senior Member
    @ giorgosdelta
    έχεις δίκιο. Από την λίγη εμπειρία που έχω, έχω καταλάβει ότι σε προσέχουν πιο πολύ έτσι. Συνειρμικά μας συνδέουν με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μάλλον...

@pagratios2
    δηλαδή να επιταχύνω? Κι αν αυτό τα πορώσει και με κυνηγήσουν με περισσότερο πάθος? Τι θα κάνω? Φοβάμαι πολύ με το ποδήλατο... Δεν μπορώ και να αλλάξω την διαδρομή μου. Δεν έχω πολλές εναλλακτικές εδώ πέρα...
    Για τα επιπλέον έξοδα μην μου λές....Από 195, συν καλαθάκι, θήκη για νερό, φωτάκια, αντικλεπτικό και φαρδιά σέλα το πιάσαμε το 250άρι. Και δεν έχω κράνος, βάλε και 50 ακόμα....
    Χαλάλι του όμως! Είναι το μωρό μου!

Member
    η δική μου άποψη πάντως σχετικά με τα σκυλιά είναι να μην επιταχύνετε!!!
    Τα αγαπάω και ασχολούμαι πολλά χρόνια μαζί τους και φυσικά δεν τα φοβάμαι καθόλου !!!
    Νομίζω ότι πρέπει απλά να τα αγνοήσεις χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. θα σου γαβγίσουν και μετά θα φύγουν.

όσον αφορά τώρα στο ποδηλατάκι μου εγω δε βρήκα χρόνο ακόμα να του αγοράσω εξοπλισμό!!! θα το κάνω όμως, μόνο κράνος δε θα πάρω γιατί το θεωρώ υπερβολή και άκρως καταναλωτική μανία χωρίς βάση... Ποδήλατο κάνω από 3 χρονών και θεωρώ ότι δεν είναι το ίδιο με το μηχανάκι, δεν κινδυνεύεις να σπάσεις το κεφάλι σου. ʼποψή μου φυσικά και δεν κατακρίνω όσους το αγοράζουν και το φορούν!!!

Senior Member
    χρονια πολλα σε όλες τις μαμαδες

σημερα , πιθανον αν δεν βρεξει - γιατι δεν μου τα λεει καλα ο καιρος - ψηφιζουμε ποδηλατο , δαγκωτο , συγκέντρωση στο πεδίο άρεως , 5000+ ποδηλάτες

http://www.podilates.gr/node/22724

εδω μπορειτε να δειτε τις λεπτομερειες της εκδήλωσης

με αγωνιστικους χαιρετισμους

Page 3 of 3 FirstFirst 123