νέο μέλος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

νέο μέλος

καλησπερα!ειμαι 23 ετών έχω ύψος 1,67 και ζυγίζω 75 κιλά!πριν 2 χρόνια από 72 κατάφερα να πάω 60 σ ενα μήνα περίπου χρησιμοποιώντας όμως δάχτυλο.Εδώ κ ένα χρόνο έχω πάρει 15 κιλά προσπαθώντας από το καλοκαίρι να κάνω δίαιτα αλλα το πολύ να την έχω κρατήσει 3 μέρες.Δεν καταλαβαίνω τι έχω πάθει στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν την κρατάω.Θέλω να ξαναπάω στα 60 αλλα όχι πάλι με δάχτυλο θέλω να τρώω υγιεινά θέλω να κάνω κάτι μόνο για τον εαυτό μου και όχι για τη βιτρίνα μου προς τα έξω θέλω να καθαρίσω το σώμα μου απο κάθε βρώμικο και καρκινογόνο έχω φάει και να μάθω σ αυτό τον τρόπο επέλεξα μια δίαιτα και με λίγο τρέξιμο στο γήπεδο και άσκηση στο σπίτι ελπίζω να τα καταφέρω να χάσω τα 15 μου κιλά που βαραίνουν τη ψυχολογία μου

Καλημέρα loukoumaki κ εγώ νέο μέλος είμαι σχετικά αλλά παλιά καραβάνα σε διατροφικές διαταραχές.Βέβαια δεν είμαι ειδικός απλά θα σε συμβούλευα να αγαπήσεις το σώμα σου κ τον εαυτό σου όπως είσαι αρχικά κ μετά να ξεκινήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής για να καλυτερεύσει η υγεία σου πάνω απο όλα,το δάχτυλο δεν είναι λύση γιαυτό ξαναπήρες τα κιλά άλλωστε δε μπορείς να ξερνάς μια ζωή θα έχεις άλλα προβλήματα υγείας που θα σου τα εξηγήσει καλύτερα ένας διατροφολόγος.Όλα είναι μια ιδέα αρκεί να το πιστέψουμε κ να το αποφασίσουμε...καλή επιτυχία!

Junior Member
    Γεια σας, είμαι και εγώ νέο μέλος αλλά όπως και κάποιοι από εσάς το θέμα παχυσαρκία με απασχολεί χρόνια τώρα. Μάλιστα είχα φτάσει τα 86 Kg και τότε άρχισα να τρελαίνομαι! Έκανα την δίαιτα Cambridge- δεν ξέρω αν την έχετε ακουστά και μέσα σε 5-6 μήνες έφτασα τα 64 Κg. Δυστυχώς τώρα πήγα στα 71 Kg ( μέσα σε 6 μήνες έβαλα 7 kg) και άρχισα να τρελαίνομαι πάλι γιατί τρέμω να επιστρέψω πίσω στα παλιά.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκινήσω ξανά την δίαιτα Cambridge διότι είναι πανάκριβη και το πρόγραμμά μου στο πανεπιστήμιο δεν μου το επιτρέπει ! Αλλά θα προσπαθήσω με λίγη γυμναστική-υγιεινή διατροφή και κάτι χαπάκια που πήρα και ελπίζω να τα χάσω. Το όνειρό μου είναι τα 60 Κg (έχω ύψος 1.69) και ελπίζω να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο να καταφέρει τους στόχους του! Όταν βρήκα το forum ένιωσα καλύτερα διότι πάντα αυτό τον αγώνα τον περνάω μόνη μου -κανένας δεν μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι περνάω και πως νιώθω ενώ νομίζω εσείς μπορείτε! καλή μας επιτυχία!!!!:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by Maeve
    Γεια σας, είμαι και εγώ νέο μέλος αλλά όπως και κάποιοι από εσάς το θέμα παχυσαρκία με απασχολεί χρόνια τώρα. Μάλιστα είχα φτάσει τα 86 Kg και τότε άρχισα να τρελαίνομαι! Έκανα την δίαιτα Cambridge- δεν ξέρω αν την έχετε ακουστά και μέσα σε 5-6 μήνες έφτασα τα 64 Κg. Δυστυχώς τώρα πήγα στα 71 Kg ( μέσα σε 6 μήνες έβαλα 7 kg) και άρχισα να τρελαίνομαι πάλι γιατί τρέμω να επιστρέψω πίσω στα παλιά.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκινήσω ξανά την δίαιτα Cambridge διότι είναι πανάκριβη και το πρόγραμμά μου στο πανεπιστήμιο δεν μου το επιτρέπει ! Αλλά θα προσπαθήσω με λίγη γυμναστική-υγιεινή διατροφή και κάτι χαπάκια που πήρα και ελπίζω να τα χάσω. Το όνειρό μου είναι τα 60 Κg (έχω ύψος 1.69) και ελπίζω να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο να καταφέρει τους στόχους του! Όταν βρήκα το forum ένιωσα καλύτερα διότι πάντα αυτό τον αγώνα τον περνάω μόνη μου -κανένας δεν μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι περνάω και πως νιώθω ενώ νομίζω εσείς μπορείτε! καλή μας επιτυχία!!!!:smilegrin:
    Καλή επιτυχία η υγιεινή διατροφή θα σε βοηθήσει σίγουρα! Δεν χρειάζεται καμιά ακριβή δίαιτα για να τα καταφέρεις, τρως από όλα αλλά λιγότερο προσπαθώντας να είσαι όσο γίνεται πιο κοντά σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Στη ηλικία σου είχα καταφέρει να κατέβω από 60 κιλά στα 53 τρώγοντας καθημερινά, goodys , πίτσα κ.τ.λ είχα μόνο ένα κανόνα: έτρωγα ως τις 3 το μεσημέρι και το βράδυ μόνο ένα γιαούρτι. Φρικτός τρόπος να χάσεις κιλά από άποψη υγείας απλά θέλω να πω ότι αρκεί να τρως λιγότερο από αυτό που χρειάζεσαι για να αδυνατίσεις. Είναι απλό! Σε 1,5-2 μήνες θα χάσεις 100% το βάρος που πήρες! Καλή επιτυχία!!!!!
    Τι χάπια πήρες! Τι κάνουν;

p.s. Μη αφήνεις τον φόβο να σε κυριεύσει, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός!!! Θα τα καταφέρεις σίγουρα!!!!

Senior Member
    Originally posted by loukoumas
    καλησπερα!ειμαι 23 ετών έχω ύψος 1,67 και ζυγίζω 75 κιλά!πριν 2 χρόνια από 72 κατάφερα να πάω 60 σ ενα μήνα περίπου χρησιμοποιώντας όμως δάχτυλο.Εδώ κ ένα χρόνο έχω πάρει 15 κιλά προσπαθώντας από το καλοκαίρι να κάνω δίαιτα αλλα το πολύ να την έχω κρατήσει 3 μέρες.Δεν καταλαβαίνω τι έχω πάθει στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν την κρατάω.Θέλω να ξαναπάω στα 60 αλλα όχι πάλι με δάχτυλο θέλω να τρώω υγιεινά θέλω να κάνω κάτι μόνο για τον εαυτό μου και όχι για τη βιτρίνα μου προς τα έξω θέλω να καθαρίσω το σώμα μου απο κάθε βρώμικο και καρκινογόνο έχω φάει και να μάθω σ αυτό τον τρόπο επέλεξα μια δίαιτα και με λίγο τρέξιμο στο γήπεδο και άσκηση στο σπίτι ελπίζω να τα καταφέρω να χάσω τα 15 μου κιλά που βαραίνουν τη ψυχολογία μου
    Εχουμε ίδιο ύψος και έχεις αρχικό βάρος όσο είχα όταν ξεκίνησα! Δεν είναι δύσκολο να τα καταφέρεις με σωστή διατροφη. Εχεις και 1 τεράστιο συν.Είσαι μόνο 23 άρα ο μεταβολισμός θα σε βοηθήσει στο έπακρο.Δυστυχώς έκανες την ίδια βλακεία που έκανα και εγώ στο παρελθόν.Έχασες 12 κιλά σε ένα μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι γ@μησες τον μυικό σου ιστό. Αν δεν θέλεις να ταλαιπωρείσαι για χρόνια με τα κιλά σου. Πλακώσου στη γυμναστική να χτίσεις αυτά που έλιωσες με τη δίαιτα γιατί οι μυς είναι ο κυριότερος σύμμαχος στην απώλεια αλλά και στη διατήρηση του βάρους. Αν δεν το διορθώσεις τώρα θα σε ζορίζει πάντα. Σου μιλάει μια "καμμένη".:sniff:

Member
    καλη επιτυχια λουκουμα!(αλλαξε νικ yamy yamy!!!!!!!!!!!!)

Junior Member
    Γεια σας και πάλι,
    Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις συμβουλές!!! Στην ερώτηση σου need2loose βασικά παίρνω τα χάπια Thinopuntia, ουσιαστικά τα παίρνεις μετά το φαγητό-δεν σου κόβουν την όρεξη ή τίποτε άλλο τραγικό απλά διασπούν σε κάποιο ποσοστό τα λίπη ώστε να μην απορροφούνται. Πάντως έχουν βοηθήσει διότι σε μια βδομάδα έχασα 1.2 kg. Κάνω υγεινή διατροφή όμως και γυμναστική (ελαφριά όμως-πήγα 2-3 φορές περπάτημα όχι τίποτα πολύ σπουδαίο). Τώρα είμαι 69.4 kg και συνεχίζω!!!!!!!!!!

Senior Member
    Maeve και loukouma γεια σας κι από μένα

τι να πω βρε παιδί μου, επιτέλους κι ένα φόρουμ που πράγματι σε καταλαβαίνουν και σε συμβουλεύουν (δυστυχώς τώρα το ανακάλυψα)

Maeve αυτά τα χαπάκια είναι για όλους ???
    Κάτι σταγόνες που έπαιρνα, φυτικές, για διάσπαση λίπους, με τρέλαιναν στην πείνα....μετά από λίγο ένιωθα ότι δεν είχα φάει καθόλου. Έχεις τέτοια συμπτώματα ???

Junior Member
    Γεια σου peaceofcake!! Ναι τα χάπια αυτά είναι για όλους, τρως κανονικά φαγητό αλλά εννοείται κάνεις υγιεινή διατροφή και απλά τα παίρνεις μετά το φαγητό. Δεν έχουν να κάνουν κάτι με την όρεξη ή οτιδήποτε άλλο. Πάντως, αυτή την εβδομάδα που έκανα αρκετές παρανομίες και δεν έκανα γυμναστική συνέχιζα να χάνω! ΟΚ 200-300gr μπορεί να έχασα, αλλά όχι μόνο δεν έμεινα σταθερή αλλά δεν έβαλα από πάνω και χάρηκα αρκετά!
    Η αλήθεια είναι δεν παρατήρησα να πεινάω περισσότερο από τα λογικά επίπεδα για μένα!!
    Ίσως αυτές οι σταγόνες να έκαναν και άλλα πράγματα, δεν ξέρω