ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ : Κατακτώντας τον τελικό στόχο! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 174
    Καλησπέρα!!!

Νωρίς η αναφορά σήμερα γιατι γύρισα πτώμα, έπεσα στο κρεβατάκι μου και ελπίζω να μην ξανασηκωθω για επιδρομή.:smirk:

Πρωί : Καφές με γάλα (Ξύπνησα αργά οπότε πλησίαζε το μεσημεριανό)

Πρόγευμα: 1 ακτινίδιο και μερικές φράουλες

Μεσημέρι : Σπανακόρυζο, ½ γιαούρτι 0%, 2 ασπράδια, 1 ψωμάκι ολικής

Απόγευμα : Κρέμα βρώμης με κανονική ζάχαρη

50-60? περπάτημα(Βαριόμουν για ποδήλατο και βγήκα να περπατήσω λίγο)

Βράδυ : Σούπα λαχανικών, 40γρ φέτα χ.λ, 2 φρυγανιές ολικής

Λίγες φράουλες και 1 γλειφιτζούρι (παλιμπαιδισμός :starhit: )

Ουφ, άλλη μια ισορροπημένη ημέρα. Πόσο ωραία να αισθάνεσαι ότι έχεις τον έλεγχο!

Σήμερα πήρα και την απόφαση να ζυγιστώ επιτέλως. Όχι τώρα, θα περιμένω πρώτα να αδιαθετήσω, να τελειώσω και μετά, ωστέ να είναι όσο πιο αντικειμενικό γίνεται. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι θα αντικρίσω και ούτε πώς θα το πάρω αλλά έχω μεγάλη περιέργεια. Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να ζυγίζομαι 1 φορά την εβδομάδα αλλά και πάλι να μην επηρεάζομαι. Για να δούμε?

Lineal έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
    Στερήσεις/Απαγορεύσεις και αδύνατο/υγιές σώμα δεν πάνε μαζί. Και μην μου φέρει κανείς για παράδειγμα τα μοντέλα, γιατί το ζώ συχνά δυστυχώς λόγω προσωρινού επαγγέλματος (ας όψεται η κρίση) και αν δεν χρησιμοποιούσαν ανορθόδοξους τρόπους με τόσα ξεσπάσματα θα ήταν γιουβαρλάκια οι περισσότερες. Εννοείται και θα αδυνατίσει κανείς με γαλοπούλα και φύλλα μαρουλιού, αλλά τα ξεσπάσματα θα είναι πάμπολλα μετά και άντε να το συμμαζέψεις! Αν θέλουμε να έχουμε για πάντα ένα καλό σώμα και όχι για να κάνουμε εντύπωση στο γάμο της τριτεξαδέλφης, τότε μόνο το μέτρο είναι η λύση.
    Και αυτά τα λέω για να τα ακούω και έγω, που τα ίδια έκανα τόσα χρόνια. Ευτυχώς μου ήρθε η φώτιση και ελπίζω να μην τη ξαναχάσω?:lol: Για το μέτρο έχω δουλεια ακόμα αλλά που θα μου πάει...
    Και παραπάνω να δείξει η ζυγαριά πάντως δεν θα είναι απο τις 2 παραπάνω μπουκιές, συνήθως όμως τα του έξω είναι λίγο τσιμπημένα στο αλάτι οπότε κάνουν κατακρατήσεις.
    Οπως και να έχει συνέχισε αυτό που κάνεις. Μαρέσει που έχεις μέτρο και μικρούς στόχους. Πιστεύω ότι σίγουρα θα τα καταφέρεις, δεν κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και φαίνεσαι πολύ κασταλαγμένη!:thumbup::yes:

Αύριο ελπίζω να ξυπνήσω με όρεξη ωστέ να πάρω τον ποπό μου και να ανέβω στο ποδήλατο για πρωινή αερόβια:saint::tumble:

Ονειρα γλυκάααα!!!!!

Καλησπέρα!!!

Το απόλυτο χάος σήμερα! Θα δώσω όμως αναφορά για να τα βλέπω μπας και ταρακουνηθώ. Δεν παίρνω όρκο ότι θα τα θυμηθώ, ας προσπαθήσω :

# 1 αυγό βραστό+1 φ. γαλοπούλα+1 φρυγανιά, 1/4 σοκολάτας+λίγο κέικ

#Τοστ ολικής με τυρί-γαλοπούλα-αυγό-σαλάτα φάρμα, 1 ακτινίδιο

Ως εδώ παλευόταν λίγο, μετά ήρθε το τσουνάμι?

#1 κομμάτι εκμέκ, 1 λεπτή φέτα κέικ με μια ΧΟΝΤΡΗ στρώση μερέντα :lol: , ¼ σοκολάτας

#Διάφορα σοκολατοειδή, λίγες καραμέλες, 4-5 κουταλιές παγωτό γκοφρέτα

#3 κουλουράκια, λίγη πίτα με 1 τοματοκεφτεδάκι,1 μικρό κομμάτι εκμέκ, 1 κομμάτι κέικ

Αυτάαααα! Σαν σπουργιτάκι έφαγα πάλι!:lol:

Χωρίς πλάκα, έφαγα πολύ παραπάνω απτο κανονικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το μετρήσω σαν υπερφαγικό. Με την έννοια ότι αφενός ήταν διασκορπισμένα τσιμπολογήματα μέσα στην ημέρα και αφετέρου δεν με άφησα να αισθανθώ το αίσθημα της αήδιας ως συνήθως. Ηταν μια απλή λιγούρα-λαιμαργία που συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους «κανονικούς» ανθρώπους, ε; Πιστεύω ναι!

Τύψεις έχω αλλά σε λογικά πλαίσια? Έκανα παραπάνω ποδήλατο στην προσπάθεια μου να το αντισταθμίσω λίγο, δεν μπορώ να το κρύψω. Σίγουρα δείχνει εμμονή αλλά με κάνει να νιώθω καλύτερα γιατί και μου ανεβάζει τη διάθεση και μου διώχνει τις τύψεις.

Εν πάση περιπτώση τώρα νιώθω μια χαρά! Το βαφτίζω το ελεύθερο της εβδομάδας και τελείωσε η υπόθεση! Επίσης ήταν μια ευκαιρία να μπουστάρω τον μεταβολισμό μου, χιχι!Σκέφτόμαστε θετικά λέμε!!!:tumble::tumble::tumble:

Ας ξημερώσει μια υπέροχη Κυριακή για όλους!!!

Π Α Ρ Α Ι Τ Ο Υ Μ Α Ι

Κυριακάτικο τραπέζι με όλο το σόι. Πόσο τα μισώ!

Και πώς έχεις γίνει έτσι; Πωπω όλο κόκκαλα είναι.Και γιατί δεν τρώς; Και τι τρώς; Και είναι χλωμό, κοίτα πως έχει κόψει το προσωπο του, πωπω κατακίτρινο?
    Ναι όχι πορτοκαλί, ΕΛΕΟΣ! Αι σιχτίρ πιά! Βαρέθηκα!

Και είναι οι ιδιοι που μου δημιούργησαν ψυχολογικά με το βάρος μου από μικρή. Εκεί με το μάτι-ζυγαριά να σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω?
    Να είσαι 65 κιλά και να ακούς να ψιθυρίζουν για το πόσο έχεις πάρει στον ποπό και να μετράνε τις μπουκιές σου.

Γιατί δεν με αφησούν στην ησυχία μου; Ακόμα και θετικά να είναι τα σχόλια δεν τα θέλω. Την ηρεμία μου θέλω. Γιατί ρε γαμώτο δεν ασχολούνται με τους εαυτούς τους;

Και εγώ τι έκανα; Έφαγα μέχρι να σκάσω και μπροστά τους και κλείστηκα στο δωμάτιο μου να συνεχίσω? Να την πληρώσει πάλι το θύμα δηλαδή.
    Να ξέρω ότι φταίνε αυτοί αλλά να τιμώρω τον εαυτό μου. Με τον γνωστό τρόπο, να μπουκώνομαι μέχρι να νιώσω αηδία, ψυχική και σωματική.
    Μέχρι να νιώσω πόνο και δυσφορία.
    Αυτό είναι για εμένα το φαγητό, η τιμωρία μου.
    Και τα καταφέρνει μια χαρά στο ρόλο του.

Δεν ξέρω, έχω απογοητευθεί! Κουράστηκα!
    Κάθε άνθρωπος κουβαλάει έναν σταυρό, ε εμένα μου έλαχε αυτός με τα κιλά. Αν δεν ήξερα θα έλεγα μακάρι και εμένα το προβλημα μου να ήταν μόνο το φαγητό.
    Τωρά που ξέρω όμως, δεν είναι έτσι! Μακάρι να ήταν όπως το φαντάζονται όλοι, ότι είμαι μια γκόμενα που το μόνο που τη νοιάζει είναι να μην πάρω κανένα γραμμάριο.
    Εχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι ότι θα προτιμούσα να είμαι μια από αυτές τις χαζογκόμενες, τουλάχιστον θα ήμουν ευτυχισμένη στον κόσμο μου.

Πίεση από παντού! Εγώ το πιο εγωιστικό και περήφανο πλάσμα να κάνω την υποχώρηση και να γίνομαι μία από αυτές.
    Από αυτές που πάντα κορόιδευα. Και όλα αυτά για μερικά ?οκ πολλά-ευρώ.
    Καμία δουλεία δεν είναι ντροπή και αφού αυτό σου έδωσε ο Θεος γιατί να μην το εκμεταλλευτείς.
    Είναι πολύ καλά τα λεφτά, θα είναι για λίγο κλπ.
    Επιχειρήματα του κώλου που όμως με έπεισαν.
    Και βρέθηκα ανάμεσα σε εξτέ, ψεύτικες βλεφαρίδες και 15πόντα.
    Σε έναν άλλο κόσμο από τον δικό μου, που το καλό μανικιούρ μετράει πιο πολύ και από πτυχίο.

Να νομίζουν ότι κατέβηκες από τον Αρη γιατί μόνο έτσι εξηγείται που συμβιβάστηκες με το μικρο σου στήθος. Καλά που ζείς και ακόμα δεν σου έχουν πεί για την σιλικόνη ;
    Τι;Αυτή έκλεισαν για τη δουλεια; Καλά που είναι η φωτογράφιση; Σε κανένα μοναστήρι; Και να σου τα κακαρίσματα?
    Πως έμπλεξα έτσι ρε γαμώτο;

Και πάνω που λες, μην δίνεις σημασία, κάνε εσύ τη δουλειά σου και άσε τα τσόλια ήσυχα, έρχονται τα χτυπήματα στην πληγή.
    Να σου η μεζούρες και τα μετρήματα, και πήρες έναν πόντο και η υστέρω (άντρας) να σε κάνει σκουπίδι επειδή έχει κλείσει το ρούχο και τον κρεμάς.
    Και έρχονται και οι οδηγίες, μια ημέρα πριν τη λήψη, κομμένο το αλάτι και τελευταιο γεύμα στις 5 το απόγευμα.
    Να του λες ότι έχεις υπόταση και θα λιποθυμίσεις για να πάρεις την απάντηση ότι χέστηκε, δεν είναι ο γιατρός σου.

Και μετά αναρωτιέμαι γιατί τόσα απανωτά υπερφαγικά; Εθελοτυφλώ αυτό είναι?

Ξέφυγα πολύ, ούτε που ξέρω αν βγάζουν νόημα όλα αυτά έτσι όπως τα έγραψα.

Το θέμα είναι ότι κουράστηκα. Θέλω να παραιτηθώ! Πρέπει να διαλέξω όμως από πού. Από τη μάχη με τη βουλιμία ή από μια δουλειά που μου εξασφαλίζει τα αναγκαία;
    Όπως και να έχει δε νομίζω να ξαναγράψω εδώ. Το εγχείρημα απέτυχε.

Καλη τύχη σε όλους!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Καλησπέρα!!!

Το απόλυτο χάος σήμερα! Θα δώσω όμως αναφορά για να τα βλέπω μπας και ταρακουνηθώ. Δεν παίρνω όρκο ότι θα τα θυμηθώ, ας προσπαθήσω :

# 1 αυγό βραστό+1 φ. γαλοπούλα+1 φρυγανιά, 1/4 σοκολάτας+λίγο κέικ

#Τοστ ολικής με τυρί-γαλοπούλα-αυγό-σαλάτα φάρμα, 1 ακτινίδιο

Ως εδώ παλευόταν λίγο, μετά ήρθε το τσουνάμι?

#1 κομμάτι εκμέκ, 1 λεπτή φέτα κέικ με μια ΧΟΝΤΡΗ στρώση μερέντα :lol: , ¼ σοκολάτας

#Διάφορα σοκολατοειδή, λίγες καραμέλες, 4-5 κουταλιές παγωτό γκοφρέτα

#3 κουλουράκια, λίγη πίτα με 1 τοματοκεφτεδάκι,1 μικρό κομμάτι εκμέκ, 1 κομμάτι κέικ

Αυτάαααα! Σαν σπουργιτάκι έφαγα πάλι!:lol:

Χωρίς πλάκα, έφαγα πολύ παραπάνω απτο κανονικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το μετρήσω σαν υπερφαγικό. Με την έννοια ότι αφενός ήταν διασκορπισμένα τσιμπολογήματα μέσα στην ημέρα και αφετέρου δεν με άφησα να αισθανθώ το αίσθημα της αήδιας ως συνήθως. Ηταν μια απλή λιγούρα-λαιμαργία που συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους «κανονικούς» ανθρώπους, ε; Πιστεύω ναι!

Τύψεις έχω αλλά σε λογικά πλαίσια? Έκανα παραπάνω ποδήλατο στην προσπάθεια μου να το αντισταθμίσω λίγο, δεν μπορώ να το κρύψω. Σίγουρα δείχνει εμμονή αλλά με κάνει να νιώθω καλύτερα γιατί και μου ανεβάζει τη διάθεση και μου διώχνει τις τύψεις.

Εν πάση περιπτώση τώρα νιώθω μια χαρά! Το βαφτίζω το ελεύθερο της εβδομάδας και τελείωσε η υπόθεση! Επίσης ήταν μια ευκαιρία να μπουστάρω τον μεταβολισμό μου, χιχι!Σκέφτόμαστε θετικά λέμε!!!:tumble::tumble::tumble:

Ας ξημερώσει μια υπέροχη Κυριακή για όλους!!!
    ασημενια μηηηηηηηηηηηηηηηη
    δες αυτα που εγραψες τις προαλλες...

μη τυχον και αφησεις να σε κανουν οτι θελουν καποιοι-και ας ειναι συγγενεις-...

μη τυχον και δε συνεχισεις τα πας τελεια περιφημα και εισαι μια ηρωιδα.
    αληθεια και μενα οταν η αδελφημου με ειπε πριν καμμια βδομαδα "σα να παχυνες" ενω ειχα χασει 8 κιλα,ειλικρινα απογοητευτηκα και ξερω οτι κατα βαθος γιαυτο εφαγα στις γιορτες και τρωω ακομα η ηλιθια,αλλα οχι γιατι να μην αποδειξω οτι μπορω καλυτερα;

μην ακους τπτ και συνεχισε...
    ξεχασα και ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις.

εσυ μεσα σου βαθια ξερεις τι ειναι καλο για σενα και οχι η θεια ή ο θειος ή οποιος αλλος τελος παντων.οκ;

δε ξερω αν και τα δικα μου βγαζουν νοημα :smirk:

Πωπω τι είναι όλα αυτά που έγραψα;;;;!
    Μάλλον ήμουν πολύ φορτισμένη και όποιον πήρε ο χάρος?

Αχ Λινεαλ μου το ξέρω ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία αλλά είναι πολύ δύσκολο.
    Ειδικά όταν τα σχόλια είναι κακόβουλα, όπως των δικών μου.

Εσύ ειδικά που έχεις δρόμο μπροστά σου κοίτα να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου και να κλείσεις τα αυτιά σου.
    Μα να έχεις χάσει κοντά 10 κιλά και να σου λένε ότι πάχυνες; Πες δεν πρόσεξε ότι αδυνάτισες οκ έστω, αλλά να πεί ότι πάχυνες κιόλας;
    Ρε τρελαίνομαι, πάμε καλά; Κάτι τέτοια με πήγαιναν και εμένα πολύ πίσω αυτά τα χρόνια. Αλλά είμαστε χαζές, αντί να συνεχίσουμε και να τους τρίψουμε στη μούρη το αποτέλεσμα το ρίχνουμε απογοητευμένες στο φαγητό.

Δεν τα παρατάω γενικά, έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον, αλλά από τον τελικό μου στόχο και καλά.
    Ούτε ξέρω ποιος είναι. Το σώμα μου δεν μ αρέσει αλλά μάλλον δεν θα μ?αρέσει και ποτέ. Οσα κιλά και να πάω.
    Είναι θέμα μυαλού μάλλον. Και αυτό το λέω γιατί σήμερα ζυγίστηκα.
    51 κιλά έδειξε και έμεινα κάγκελο. Δεν περίμενα τόσο λίγο. Και είναι και μετά από δυο σερί υπερφαγικά οπότε κάπου γύρω στα 50 είναι το πραγματικό.
    Το ύψος μου είναι 1,65. Τελικό στόχο στο μυαλό μου είχα τα 55 να φανταστείς και είμαι 50 και ακόμα νιώθω υπέρβαρη.
    Για ποιο στόχο να παλέψω λοιπόν; Το μυαλό μου έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι το σώμα.
    Πάντως διατροφή δε συνεχίζω, που να πάω;45; πάλι χοντρή θα με βλέπω.

Πρέπει να παλέψω να δίωξω αυτή την εμμονή με φαγητό-θερμίδες-κιλά, αυτό ξέρω! Το αν τα καταφέρω θα το δείξει η πορεία?

καλησπερα! χρονια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!
    μολις σήμερα επεστρεψα απο το ομοργο νησακι μου! εφαγα απο ολα τα καλουδια
    σήμερα πήγα σουπερ μαρκετ να οργανωθω αυριο και ως και την παρασκευη ξεκιναω με μια προθερμανση για να βρω τις ισσοροπιες μου χιχιχι! θα ειμαι και παλι εδω απο αυριο με τις αναφορουλες μου και εγω!!!
    φιλακια πολλα

υ.γ. απο υπερφαγικα ολες αυτες τις μερες αλλο τιποτα και εγω! αλλα ειναι παρελθον!

ΕΛΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Πωπω τι είναι όλα αυτά που έγραψα;;;;!
    Μάλλον ήμουν πολύ φορτισμένη και όποιον πήρε ο χάρος?

Αχ Λινεαλ μου το ξέρω ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία αλλά είναι πολύ δύσκολο.
    Ειδικά όταν τα σχόλια είναι κακόβουλα, όπως των δικών μου.

Εσύ ειδικά που έχεις δρόμο μπροστά σου κοίτα να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου και να κλείσεις τα αυτιά σου.
    Μα να έχεις χάσει κοντά 10 κιλά και να σου λένε ότι πάχυνες; Πες δεν πρόσεξε ότι αδυνάτισες οκ έστω, αλλά να πεί ότι πάχυνες κιόλας;
    Ρε τρελαίνομαι, πάμε καλά; Κάτι τέτοια με πήγαιναν και εμένα πολύ πίσω αυτά τα χρόνια. Αλλά είμαστε χαζές, αντί να συνεχίσουμε και να τους τρίψουμε στη μούρη το αποτέλεσμα το ρίχνουμε απογοητευμένες στο φαγητό.

Δεν τα παρατάω γενικά, έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον, αλλά από τον τελικό μου στόχο και καλά.
    Ούτε ξέρω ποιος είναι. Το σώμα μου δεν μ αρέσει αλλά μάλλον δεν θα μ?αρέσει και ποτέ. Οσα κιλά και να πάω.
    Είναι θέμα μυαλού μάλλον. Και αυτό το λέω γιατί σήμερα ζυγίστηκα.
    51 κιλά έδειξε και έμεινα κάγκελο. Δεν περίμενα τόσο λίγο. Και είναι και μετά από δυο σερί υπερφαγικά οπότε κάπου γύρω στα 50 είναι το πραγματικό.
    Το ύψος μου είναι 1,65. Τελικό στόχο στο μυαλό μου είχα τα 55 να φανταστείς και είμαι 50 και ακόμα νιώθω υπέρβαρη.
    Για ποιο στόχο να παλέψω λοιπόν; Το μυαλό μου έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι το σώμα.
    Πάντως διατροφή δε συνεχίζω, που να πάω;45; πάλι χοντρή θα με βλέπω.

Πρέπει να παλέψω να δίωξω αυτή την εμμονή με φαγητό-θερμίδες-κιλά, αυτό ξέρω! Το αν τα καταφέρω θα το δείξει η πορεία?
    αχ αυτο το μυαλο μας,ολα αυτο τα κανει και τα φταιει

χαιρομαι που το καταλαβαινεις οτι εισαι μια χαρα στα κιλα σου και δε χρειαζεται αλλο,αρα εισαι λογικος ανθρωπος και δεν εχεις παραλογες βλεψεις...
    οποτε γυμνασου,κανε τη συντηρηση σου και οσο για το σωμα και την εικονα σου,αυτο μονο εσυ θα μπορεσεις να το δεις και να το κοντρολαρεις στο μυαλο σου.

εμενα η αδελφη μου,παντα οποτε ερχεται να με δει παντα με λεει "αχ αντε κανε διαιτα,φτανει μη τρως αλλο"μου το λεει ξερω για το καλο μου,ειναι ο τροπος της πολυ δεικτικος,αλλα τι να κανω υπομενω.αυτη τη φορα φανταζομαι θα το ειπε απο συνηθεια,και μολις της ειπα οτι εχω χασει δε το πιστευε και με ελεγε αποκλειεται!!!

νομιζα δε με ενοιαξε αλλα τελικα με ενοιαξε και εκανα αυτο που εκανα παλια,σκεφτηκα αφου δεν αλλαζει η εικονα μου,ας φαω τοτε να ευχαριστηθω...αμ δεν ειναι ετσι...ευτυχως και γω το καταλαβα και συνεχιζω

Senior Member
    Γεια σας! Ασημένια οι εικόνες που ανεβάζεις είναι τέλειες. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο thread με αυτό το θέμα, γι' αυτό θα ανεβάσω μερικές εδώ. Πολλές φορές διαβάζοντας διάφορα τέτοια, παίρνω δύναμη να συνεχίσω :yes:

Senior Member
    :yes:

Senior Member
    :P

καλησπέρα! κοριτσια! καλησπερα Ασημενια! που πήγες? ελα εδω και παμε ξανα δυνατα αλλα και με ηρεμια!
    παμε με αναφορουλα
    ξεκιναω σήμερα Πεμπτη 26/4 μετα απο ενα ξεφρενο πασχα!
    και ναι τα καταφερα δεν πήρα γραμμαριο επιπλεον το πασχα, εφαγα τα παντα- αλλα - περπατησα πολυ και παρολο που εφαγα αρκετα λυπαρα η ζυγαρια
    δεν εδειξε τιποτα παραπανω, εκτος απο το ανεμενομενο της περιοδου που περιμενω!
    οποτε εχουμε και λεμε
    σημερα καλεσα τη διαιτολογο, εχω ραντεβου μαζι της την Δευτερα, :duh: ραντεβου με ενδοκρινολογο την Δευτερα το απογευμα
    γυμναστηριο ξανα απο αυριο,
    δραστικη μειωση των θερμιδων εδω και μια εβδομαδα, επιστρεφω με μια καλη αναφορα την Δευτερα!!!

τελικα βλεπω οτι στην πραξη οτι ολα ειναι θεμα ψυχολογιας.. εσεις τι λετε?

Senior Member
    συμφωνώ απόλυτα για το θέμα ψυχολογίας. τίποτα δεν άλλαξε δραματικά στη ζωή για να το πάρω απόφαση, όπως και τίποτα δεν μου έφταιγε όταν έτρωγα χωρίς τύψεις. ήρθε μια στιγμή όμως που είπα στον εαυτό μου "γιατί μου κάνεις κακό? καιρός να τα βρούμε εμείς οι 2!" και από τότε με υπομονή και αισιοδοξία οδεύω προς το στόχο μου! :starhit: αγαπάμε το σώμα μας και αυτό θα βρει τον τρόπο να μας ανταποδώσει:yes:

Lineal, γλυκιά μου, δεν αμφιβάλλω ότι μερικοί γύρω μας θέλουν όντως το καλό μας αλλά πόσες φορές πετυχαίνουν το αντίθετο με τα λόγια τους; Δεν αμφιβάλλω ότι η αδερφή σου σε αγαπάει, ίσα ίσα, αλλά όταν κάποιος έχει άγνοια απο διατροφικές διαταραχές και αντιμετωπίζει το θέμα λίγο ωμά, καλό θα ήταν ή να κάτσουμε να του εξηγήσουμε ή απλά με ευγενικό τρόπο να του ζητήσουμε να μην θίγει το θέμα.
    Κατα τ'άλλα πιστεύω σε εσένα και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Μπουμπούκι γεια σου και εσένα! Και εγώ βρίσκω τις εικόνες παρακινητικές, ωστόσο πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η δύναμη είναι μέσα μας. Βλέπω έχεις καταφέρει πολλά, καλή συνέχεια στην πορεία σου!

Ζυμαράκι δεν είμαι σίγουρη ότι διάβασες τα τελευταία μου ποστ. Να συνεχίζω δυνατά να πάω που; Ισα ισα που είπα ότι θέλω να σταματησώ να ασχολούμαι με το φαγητό και τα κιλά. Τελοσπάντων, καλή αρχή με το διαιτολόγο, όλα θα πάνε καλά.

Δεν είμαι και σίγουρη αλλά μάλλον αρνητικό ρόλο παίζει το φόρουμ στην δική μου περίπτωση. Απο τη μία είναι παρήγορο να ξέρεις ότι δεν είσα μόνη σου και υπάρχουν και άλλοι σε μιά παρόμοια μάχη αλλά απο την άλλη ίσως η συνεχής ενασχόληση με κάτι που θέλεις να πολεμήσεις και να βγάλεις απο τη ζωή σου, μάλλον το αντίθετο πετυχαίνει.
    Οταν ήμουν χοντρή πίστευα ότι θα έχανα τα κιλά και θα ήμουν ευτυχισμένη.
    Τώρα που είμαι αδύνατη, ξέρω ότι έκανα μεγάλο λάθος.
    Από την αρχή αλλού ήταν το θέμα απλά άργησα να το καταλάβω.
    Προς το παρόν προσπαθώ να μπαίνω όλο και αραιότερα και αν δω ότι με βοηθάει θα απομακρυνθώ και άλλο. Αν πάλι η κατάσταση παραμένει η ίδια τότε δεν υπάρχει λόγος να απέχω. Θα δούμε λοιπόν.

Φιλιά

γεια σας και απο μενα..
    επιστροφη μετα το πασχα....

(ειχα γραψει πολλα..αλλα καταλαθος τα εχασα... πφφφφφ ---θα γραψω μονο το ζουμι)

Ασημενια μου, σε κατανοω, εγω συμφωνω και θα σε παροτρυνα να κανεις ενα διαλλειμα (και απο το φορουμ και απο το τριπακι των κιλων και των θερμιδων.)
    Γιατι η εικονα που μου δημιουργεις εχει προτυπα "ανορεξικα"...(οχι στο τροπο που τρεφεσαι, αλλα στην ψυχολογια. καταλαβαινεις..)

Θα σου συνιστουσα να ασχοληθεις λιγο περισσοτερο με τον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα σου, παρα με την εικονα σου.
    Ειναι ομορφο πολυ, να εισαι υγειης και αδυνατη, αλλα τι να σου κανει αν μετα την εικονα..το χαος?
    Δεν ξεχωριζεις (ουτε εσυ, ουτε εγω) απο τα "τσολια" λογω των βλεφαριδων και των εξτε...αυτα ειναι απλα κακογουστια!
    Ξεχωριζεις απο κατι πολυ πιο βαθυ και ουσιαστικο, απο το μυαλο σου, τα συναισθηματα σου και την ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ σου, που ασύλληπτα ειναι αυτα που αλληλεπιδρουν στις σχεσεις σου με τους αλλους και τον εαυτο σου.
    Οταν το καταλαβεις και το "δεις" αυτο, τοτε πιστευω θα αλλαξει και η εικονα σου.

Και στα λεω ολα, μονο απο την προσωπικη μου εμπειρια! καποτε ημουν 80 κιλα και εφτασα 55..ημουν ομορφη, αλλα ημουν μονο αυτο..αδεια, κενη..χωρις ευτυχια με διαρκεια..
    Μετα χοντρυνα, εφτασα 70 κιλα, αλλα ειχα μια ορεξη, μια θετικη ενεργεια που πλανιοταν γυρω μου και την μετεφερα και στους αλλους..αυτο με εκανε να λαμπω.
    Και τωρα ειμαι 70 κιλα, αλλα εχω χασει την ενεργεια μου,(ελπιζω να την βρω).

Εκει ειναι η διαφορα και η ουσια για μενα. για τα παντα.
    Ακομα και σαν μοντελο , που αυτος ο κοσμος θελει γερα νευρα και χαρας το κουραγιο σου!, δεν αρκει να εισαι ομορφη χρειαζεσαι την λαμψη στα ματια και τον αερα στην κινηση που θα σε κανει να ξεχωριζεις στον χωρο.

Κατα την γνωμη μου, ασε στην ακρη για λιγο καιρο (σαν πειραμα) ολα αυτα και ασχολησου με αυτο.
    Μπαινε ομως να μας λες ενα γεια

θα χαρω πολυ να μαθω νεα σου! :wink2:
    Καλη τυχη! Σε σενα και σε ολους μας!!!!

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast