Results 106 to 120 of 174
-
26-04-2012, 23:48 #106
Κρυσταλλένια μου δεν διαφωνώ σε όσα λες, απλά και εγώ ψάχνω τον τρόπο να το καταφέρω.
Να βρώ αυτή την ισορροπία αναμέσα στο μέσα και το έξω, μακριά από εμμονές σε βαρός του ενός ή του άλλου.
Απλά αυτός ο χώρος το κάνει δυσκολότερο γιατί εκεί μετράει μόνο το έξω.
Ευτυχώς όμως δεν έχω μπεί στο τριπάκι να δίνω μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση απ? ότι της αξίζει.
Παραμένω το ίδιο «χύμα», και κάστινγκ να έχω πάω άβαφη με τα μαλλιά πιασμένα και μπαλαρίνες.
Δεν είμαι κανονικό μοντέλο εννοείται, άλλωστε δεν έχω ωραίο σώμα, και να είχα όμως πάλι δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά.
Κάνω μόνο φωτογραφίσεις. Αλλά και αυτό προσωρινό είναι, μέχρι να μαζέψω μερικά χρήματα για το μεταπτυχιακό μου.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις λοιπόν ότι για εμένα ήδη μετράει η προσωπικότητα και το μυαλό.
Ακόμα και η εμμονή με την εικόνα του σώματος με το μυαλό μου έχει να κάνει.
Κάνω διατροφή όχι για να βγώ αδύνατη στην παραλία αλλά γιατί το μυαλό μου δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις θερμίδες και τα λιπαρά.
Και αυτό το καταλαβαίνω όσο αδυνατίζω. Ενώ στην αρχή έλεγα άντε να χάσω να φοράω στενά κλπ, τώρα φοράω όσο πιο φαρδιά μπορώ.
Οσο ήμουν τσουπωτή ονειρευόμουν skinny παντελόνια και τώρα που μπαίνω άνετα στο 36- ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα- φοράω φόρμες ή στο τσακιρ κέφι κανένα baggy ή boyfriend.
Καλή τύχη και σε εσένα κοριτσάκι μου. Που και που θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας και να λέω και τα δικά μου. Έτσι και αλλιώς είναι μερικά άτομα των οποίων την πορεία θέλω να παρακολουθώ, από ενδιαφερον και μόνο.
Εύχομαι να βρεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη χαμένη σου ενέργεια και αυτή με τη σειρά της θα σε γεμίσει ώστε να πτύχεις και όλα τα υπόλοιπα!
Σε φιλώ!:starhit:
- 27-04-2012, 00:48 #107
ευχαριστώ ασημένια!! διάβασα όσα έχεις γράψει και με άγγιξαν, αν και δεν σε ξέρω. κάνε ό,τι πιστεύεις καλύτερο για την ψυχική και σωματική σου υγεία. αν το φόρουμ δε σε βοηθάει σε αυτό, καλύτερα απομακρύνσου. αλλά να ξέρεις πως πολλές από εμάς θα ήθελαν να έχουν τα κιλά και το σώμα σου και σιγούρα θα σε θαύμαζαν! μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, αγάπησε τον, κοίταξε τον στον καθρέφτη, χαμογέλασε του και πες του πόσο όμορμος είναι, να χαρεί! :blush:
27-04-2012, 15:00 #108
Originally posted by Ασημένια
Ελπίζω να καταλαβαίνεις λοιπόν ότι για εμένα ήδη μετράει η προσωπικότητα και το μυαλό.
Βλεπεις εγω ειμαι πολυ σνομπαρια με ανθρωπακια που τα προβλημα τους περιοριζονται στο χρωμα των μαλλιων και των παπουτσιων τους!
Το διεκρινα αυτο, απο την αρχη που διαβαζα τα post σου εδω, γ αυτο και συνεχισα να τα διαβαζω και να σου στελνω.
Τωρα οσο για τα υπολοιπα. . . η ζωη ειναι δικη σου, και εγω ημουν παντα της αποψης, οτι μονοι μας πρεπει να ψαξουμε να βρουμε τα μονοπατια που θα ακολουθησουμε και τους τροπους θα πετυχουμε οτι επιθυμουμαι!
Καλη τυχη λοιπον!
Και να μπαινεις οχι μονο για τα νεα μας. Να μας λες και τα δικα σου. :yes:
θα χαρω να σε ξαναδιαβασω εδω... εστω και αν δεν μιλας για θερμιδες, αλλα για την ψυχολογια σου. (αλλωστε ο τελικος στοχος--ολων μας--ειναι να κανουμε οσο καλυτερο μπορουμε τον εαυτο μας)
Φιλια πολλα! και ευχαριστω πολυ
27-04-2012, 21:47 #109
Ασημενια! γνωριζω πολύ καλα ποιος ειναι ο στοχος σου! η καθεμια μας εδω μεσα ειναι για να εκπληρωσει εναν δικό της στοχο, εγω προσπαθησα για μια ακομα φορα να σε παρακεινησω να συνεχισεις ωστε να φτασεις το τελικο σου αποτελεσμα!
καλη μας επιτυχια, θα περιμενω νεοτερα σου κι εγω, και να θυμασαι τα παντα ειναι θεμα ψυχολογιας
:thumbup::love:
27-04-2012, 21:55 #110
καλησπερα και παλι παμε για μια ..Αναφορουλα!
Σημερα δεν γυμναστικα καθολου, νιωθω ατονη μιας που περιμενω την περιοδο μου
πηγα ομως στην οδοντιατρο μου και ρυθμισα ολα τα αναγκαια μου ραντεβου για ενα laser - λευκανση
για να φρεσκαρω το μεγαλο μου χαμογελο!!!
νιωθω ηδη πολυ καλά, οχι αναλαφρη βεβαια μιας και οι κατακρατησεις με επηβαρυνουν
ολα ομως παιρνουν τον δρομο τους, και μου φαινεται!
εφαγα:
πρωι ενα κομματι κεικ, μια φετα ψωμακι ολικης με μαρμελαδα ζωγραφος
ενδιαμεσα 1 φρουτο
μεσημερι μακαρονοσαλατα και μετα μιση ωρα 5 φραουλες
απογευμα 1 μηλο
βραδυ 1 ποτηρι γαλα και ενα αυγο
1 χυμο αναμεικτο αρεομενο με νερακι
νερο μονο 500 γρ. αλλα κατι ειναι κι αυτο για να παρω μπροστα!!!
φιλακια κοριτσια
28-04-2012, 01:56 #111
σευχαριστω πολυ ασημενια να σαι καλα
)
χθες ακουσα το πρωτο "αδυνατισες" ακουστηκε σα μελωδια σταυτια μου και μεκανε να νιωσω τοσο μα τοσο καλα...τελικα καλο ειναι να μας το αναγνωριζουν...
ειχα παει πρωινη στη δουλεια,συνηθως ειμαι απογευμα,αλλα ειχα δουλεια,οποτε εκανα μια αλλαγη.
μια συναδελφος με βλεπει,μιλουσε στο τηλεφωνο,και με κοιταξε με εκπληξη,καταλαβα οτι με βρηκε λιγο αδυνατισμενη,αλλα δεν ειπε τπτ.
μια αλλη συνεδελφος,καθομασταν διπλα διπλα,με λεει σε μια φαση "αδυνατισες εσυ"
αχ τι χαρα ηταν αυτη,της εκανα πλακα,πως απο το ζορι μου ιδρωσα και εχασα,αλλα πραγματικα το εκτιμησα.
σε δινει δυναμη να συνεχιζεις μια καλη κουβεντα,εγω ειμαι ανθρωπος που ποτε δεν ηθελα να με λεν καλα λογια,ενιωθα πραγματικα αμηχανα και ακομα οταν ειναι να ντυθω και να παρουσιαστω και ξερω οτι ειμαι ομορφη-οταν ημουν πιο αδυνατισμενη-δεν αντεχα να με κοιταν ή να με λεν καλα λογια,δε ξερω πως να ανταποδωσω και ετσι θελω να τα αποφευγω και τα παιρνω παντα μα παντα στη πλακα!!!
αυτα ειχα να πω για σημερα,καλη μας συνεχεια και με ακομα περισσοτερα κοπλιμεντα-τωρα αρχισαν να με αρεσουν!!!
29-04-2012, 23:25 #112
Λοιπον lineal εγω δεν σε εχω δει.. και ετσι δεν μπορω να σου κανω κοπλιμεντο για την εμφανιση σου.
Τωρα ομως που καταλαβα οτι εισαι απο τα βορεια (λογικα θεσσαλονικη θα μενεις ή εκει γυρω) θα σου πω οτι θελω να γραφεις μεγαλυτερα κειμενα γιατι πραγματικα τρελαινομαι, και υπερλατρευω τα με και τα σε σας <3χαχαχα καθομουν και διαβαζα 4-5 φορες το post σου γιατι μου αρεσε ετσι οπως τα ελεγες <3
ευχομαι και περισσοτερα κοπλιμεντα λοιπον! Ηταν να μην γινει η αρχη!!! Τωρα που εγινε :bouncing: ποιος σε πιανει?!!!
καλη συνεχεια zimaraki!
29-04-2012, 23:35 #113
Originally posted by krustalenia
Λοιπον lineal εγω δεν σε εχω δει.. και ετσι δεν μπορω να σου κανω κοπλιμεντο για την εμφανιση σου.
Τωρα ομως που καταλαβα οτι εισαι απο τα βορεια (λογικα θεσσαλονικη θα μενεις ή εκει γυρω) θα σου πω οτι θελω να γραφεις μεγαλυτερα κειμενα γιατι πραγματικα τρελαινομαι, και υπερλατρευω τα με και τα σε σας <3χαχαχα καθομουν και διαβαζα 4-5 φορες το post σου γιατι μου αρεσε ετσι οπως τα ελεγες <3
ευχομαι και περισσοτερα κοπλιμεντα λοιπον! Ηταν να μην γινει η αρχη!!! Τωρα που εγινε :bouncing: ποιος σε πιανει?!!!
για σενα θα αρχισω τα σε σε σε σα τον τσαλικη!χαχαχαχαχα
να παρει η οργη 100 γρ για το στοχο,αντε ακομα κι αυριο και θα βαλω νεο στοχο γιεεεεεεεεεε
03-05-2012, 01:33 #114
ρωlineal χαχαχαχ οκ και εγω θα χοροπηδαω στο ρυθμο...:blush:
καλο μηνα και καλη αρχη στον Νεο στοχο!!
Ευχομαι να τον κατακτησεις συντομα και με ευκολια!! :grin:
Ζυμαρακι που ειναι οι αναφορουλες??uzzled: τεμπελιαζουμε???? :P
Ευχομαι αυτος ο μηνας να σας μπηκε δυναμικα και να ειναι ετσι καθ'ολη τη διαρκεια του
περιμενω να διαβασω τις αναφορουλες σας! (να παρω και γω κουραγιο) :kiss:
05-05-2012, 19:55 #115
Nα μαι κι εγω τι κανετε κοριτσια χαθηκαμε!
ολα καλα με την διαιτουλα μου σημερα ακουσα ηδη και τα πρωτα καλα σχολια!
οποτε ναι!!! ειμαι ξανα στην φαση του ξεφουσκοματος
Να σας πω, θα ανοιξω ενα δικο μου τοπικ, γιατι μια το χανω μια το βρησκω το τοπικ αυτο
σας θελω εκει παρεα μου! ενταξει??
Ασημενια που εισαι βρε? με χαρα θα περιμενω νεοτερα σου
φιλακια πολλα
26-05-2012, 10:18 #116
Καλημέρα!!!
Κοιτάζω το τελευταίο μου ποστ και δεν πιστεύω ότι έλειψα τόσο πολύ. Πάει ένας μήνας απο τότε που έγραψα τελευταία φορά.
Πειραματίστηκα αλλά τελικά ούτε η αποχή δεν με βοήθησε. Τα νέα μου δεν είναι ούτε καλά, ούτε κακά, κάπου στη μέση...
Το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους σταμάτησα αυτή τη δουλειά. Μπορεί να είμαι άνεργη, αλλά τουλάχιστον τώρα έχω και τα χρήματα για το μεταπτυχιακό
και τη ψυχική μου ηρεμία πάνω από όλα.:yes:
Τα δυσάρεστα είναι απο το μέτωπο της διατροφής. Δεν ξέρω αν πρέπει να τα ονομάσω υπερφαγικά ή όχι αλλά το γεγονός είναι ότι εδώ και καιρό είναι η καθημερινότητα μου.
Τρώω υπερβολικές ποσότητες χωρίς όμως απαραίτητα να νιώθω τύψεις.
Φοβήθηκα ότι θα ξαναγυρίσω στα παλιά, "ας φάω και αυτό, και εκείνο, και το άλλο, να εξαφανίσω τους πειρασμούς, και απο αύριο θα προσέξω". Και όλως τυχαίως αυτο το αύριο μετατίθεται πάντα για την επόμενη μέρα, και την μεθεπόμενη κ.ο.κ.
Οταν ομως αύτη η στιγμή κράτησε για έξι μέρες σερί, τρόμαξα κυριολεκτικά με τον εαυτό μου.
Πήγαινα στο φούρνο για τυρόπιτα, μετά στο ντονατσάδικο, μετά στο ψιλικατζίδικο για σοκολάτα, στο ζαχαροπλαστείο για παγωτίνια, σαν υπνωτισμένη...Ούτε παλιά δεν τα έκανα αυτά!
Και όμως δεν ήταν μόνο ψυχολογικό, η όρεξη μου ήταν ακατάσχετη. Προσπαθούσα κάποιες μέρες να τρέφομαι ισορροπημένα,
με θερμίδες συντήρησης ούτε κάν δίατα και πάλι πεινούσα.
Και εδώ θα έρθει ο ξανθός μου εαυτός να μιλήσει για ζώδια. Οσο και να θέλω να μην τα πιστεύω, να τα διαβάζω απλά για να περνάει η ώρα, γιατί κάθε εβδομάδα έγραφε προσέξτε το βάρος σας ή συνήθως οι ταύροι αυτό το διάστημα βάζουν κιλά; Ε παράτα μας (απευθύνομαι στη λογική μου πλεύρα), απο εδώ και στο εξής τα πιστεύω, να έχω τουλάχιστον ένα άλλοθι :lol:
Τελοσπάντων, εδώ και 2-3 ημέρες έχω μπεί στον ίσιο δρόμο και ελπίζω να μείνω για πολύ! Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια τύπου απο αύριο τα κεφάλια μέσα και αηδίες,
αυτό που αποζητώ είναι η ισορροπία. Στο μόνο που με πιέζω λίγο είναι στη γυμναστική, θέλω να μου γίνει τρόπος ζωής!
ΥΓ : Κορίτσια πού χαθήκατε; Πρόσεξα ότι γενικά δεν συμμετέχετε στο φόρουμ. Ελπίζω να είναι επειδή περνάτε τέλεια και δεν έχετε χρόνο! Πάντως στην περίπτωση που περνάτε/περάσατε παρόμοια φάση με εμένα, να ξέρετε ότι ποτέ δεν είναι αργά να γυρίσουμε πίσω. Καμία προσπάθεια δεν κατατρέφεται σε λίγες μέρες, και ακόμα και αν καταστρέφεται δεν μας εμποδίζει τίποτα να ξαναρχίσουμε μια νέα (τα λέω για να τα ακούω και εγώ). Αν διαβάζετε πάντως, θέλω να μάθω νέα σας!:starhit:
Φιλιά!
26-05-2012, 23:06 #117
Γεια σας κοριτσια!!!Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τις συζητησεις σας και θα ηθελα να διηγηθω και εγω την ιστορια μου και να εκθεσω τους στοχους μου. Πριν απο 6 χρονια ημουνα 51 κιλα και μετα τις καταραμενες πανελληνιες αρχισα να παχαινω και ολο και παχαινα...Καποια στιγμη στα 80 τρομαξα και αρχισα διαιτα, οπου εχασα 10 κιλα και μετα αντε παλι φαι και υπνος πολυς και αποφυγη της σχολης μου και συμπτωματα καταθλιψης κτλ μεχρι σημερα που ειμαι 95!!!Ναι κι ομως δεν ξερω πως αλλα πηρα σε 6 χρονια 44 κιλα!!!!Θεε μου!!Απο την Δευτερα εχω αρχισει διαιτα αλλα φοβαμαι. Φοβαμαι οτι θα την σπασω παλι και τοτε ποιος ξερει μπορει να παω και πανω απτα 100...και με υψος 1,63 τα κιλα φαινονται ασχημα και η ψυχολογια παιρνει την κατηφορα!!!
26-05-2012, 23:14 #118
ασημενια
και εγω Ταυρος και η αληθεια ειναι οτι εχουμε την προδιαθεση , παραξενο αλλα και εγω το ιδιο και η φιλη μου που
ειναι Ταυρος επισης !!! αναθεμα σε Λιτσα Πατερα πες οτι θα αδυνατισουμε!!!!!!!!!!!!
luludenia καλησπερα καλως ηρθες , σε 6 χρονια μεσα πηρες 44 κιλα , εγω σε 6 μηνες ειχα παρει 30
σκονη σε εκανα ετσι??????χα χα πλακιτσα κανω . Μην αγχωνεσαι τα πηρες σιγα-σιγα και σιγα-σιγα θα τα χασεις.
καλη επιτυχια ευχομαι.
26-05-2012, 23:29 #119
Ευχαριστω πολυ αν και ειναι ενας γολγοθας αυτο το ταξιδι!!Γιαυτο μπηκα εδω γιατι το εχω πολυ αναγκη να μιλαω με ατομα που εχουν κοινους προβληματισμους και θα με καταλαβαινουν...
Εσυ ton76 αν βλεπω καλα εισαι στα 59 κιλα τωρα εε??Συγχαρητηρια και εις κατωτερα!!
27-05-2012, 20:04 #120
Λουλουδένια καλωσόρισες!!!
Όχι μόνο στο φόρουμ αλλά και στο κλάμπ «Ναι πάχυνα και εγώ από τις Πανελλήνιες», χιχι!
Το λέω γιατί και εμένα αυτές μου έκαναν τη μεγάλη ζημιά, καλά όχι οι ίδιες προσωπικά, οι άπειρες σοκολάτες είχαν την τιμή :lol:
Τίποτα να μην φοβάσαι και να βγάλεις τα άσχημα από τα σενάρια από το μυαλό σου. Αφού τα κατάφερα εγώ μπορούν όλοι!
Χαίρομαι που πήρες την απόφαση να το αλλάξεις όλο αυτό και σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις.
Δεν είναι τόσο δύσκολο, το μυστικό είναι να μην τα παρατάς.Αυτά τα 2 χρόνια έχω κάνει άπειρα πισωγυρίσματα στη διατροφή,
με τεράστιες ποσότητες φαγητού και όμως τα έχω καταφέρει. Γιατί τα ξεχνούσα και συνέχιζα, όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιούσα τόσο το καλύτερο!
Δεν είμαι το παράδειγμα γιατί ποτέ δεν είχα την αυτοσυγκράτηση που έχουν οι περισσότεροι στη δίαιτα αλλά θέλω να σου δείξω ότι ακόμα και αν την σπάσεις, όπως φοβάσαι, δεν έγινε απολύτως τίποτα.
Μια ζωή ξεκινούσα δίαιτα Δευτέρα, Τρίτη έκανα μια ατασθαλία και μετά τα παρατούσα μες στην απογοήτευση, ε δεν είναι έτσι όμως!
Αυτή η τελειομάνια μας είναι που μας πάει πίσω. Εμείς όμως θα κοιτάμε μόνο μπροστά , ναι;:starhit:
Ελπίζω να μην σε κούρασα, αλλά δεν θέλω να σε ακούω απογοητευμένη από τώρα!
Οσο κουλό και αν φαίνεται, απόλαυσε το ταξίδι σου, κανένας γολγοθάς δεν είναι, σκέψου θετικά pleaseeee!:yes:
Ton και εσύ χτυπημένη από τον Δία ε; :lol: Τι να πω, άσε με! Απελπίστηκα και εγώ και το έριξα στην αστρολογία.
Μα όταν βλέπω ότι ορμονικό δεν είναι (δεν περιμένα περίοδο δηλ), διατροφικό δεν είναι (ισορροπημένα γεύματα έκανα για να κρατάω τη γλυκόζη στα σωστά επίπεδα κλπ),
ψυχολογικό δεν είναι (όλα πηγαίνουν καλά δόξα τω θεώ), ε από πού στο καλό πηγάζει αυτή η «λύσσα»;
Εντάξει πλάκα κάνουμε αλλά όντως το δικό μου ήταν ανεξήγητο, λες και είχε μπεί κάποια άλλη μέσα μου ένιωθα! :crazy:
Στα δικά μου τώρα, προς το παρόν είμαι στο σωστό το δρόμο διατροφικά, όχι τέλεια αλλά χωρίς καμία υπερβολή. :saint:
Πονηρές σκέψεις για διατροφικό όργιο δεν μου έχουν μπει ακόμα, φτου φτου! Ελπίζω ότι μπόρα ήταν και πέρασε!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....