ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ : Κατακτώντας τον τελικό στόχο! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 174
    Junior Member
    ΟΚ Ασημενια υποσχομαι να το δω θετικα!!!Στην τελικη ενα δωρο κανουμε στον εαυτο μας, στο σωμα μας...Πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτο δεν ειναι τιμωρια αλλα δωρο!!!Απλα οταν εισαι στην αρχη του ταξιδιου σου φανταζει πολυ μακρινο και σχεδον αδυνατον να φτασεις καποια μερα στην Ιθακη σου. Αλλα με πιστη θα τα καταφερουμε!!Αφου τα καταφερες εσυ και τοοοσοι αλλοι, ε δεν μπορει θα τα καταφερω και εγω!!:-D

γεια σου Ασημενιαααα ))
    χαιρομαι που σε βλεπω και που ολα τωρα ειναι καλα!
    Να μπω και εγω στο κλαμπ "των ατιμων κιλων τνω πανελληνιων"?? (που για καποιο λογο δεν εχω ακομα καταφερει να τα μειωσω..) :tumble:

luludenia καλως μας ηρθες! Και καλη αρχη! Μαζι θα παμε και ολα θα ειναι ομορφα,θα δεις! θα συμφωνησω με την Ασημενια, μην αγχωνεσαι απο τωρα ακομα δεν ξεκινησες! Ξεκινα σιγα σιγα και καμια ατασταλια να κανεις δεν πειραζει,σημασεια εχει να την ξεχασεις και να προχωρησεις, γιατι αν κατσεις μετα και ασχοληθεις με τυψεις θα σε παρει χειροτερα απο κατω και πιο πολυ θα σε κουρασει ψυχολογικα παρα σωματικα.

εγω εχασα επιτελους(!!!!)μετα απο 3 μηνες προσπαθιων 2 κιλα... και κολλησα παλι...
    και ετσι αν και χορτοφαγος 2χρονων, αποφασισα να κανω την ατκινς τουλαχιστον κανα 2-3 μηνες -δλδ ξεκινω παλι το κρεας, μπας και δω τον μεταβολισμο μου να ενεργοποιειται λιγακι....

Θα μπαινω να σας διαβαζω! :starhit: :tumble:

Junior Member

..καλημέρα!!!

Originally posted by Ασημένια
    Αποφάσισα να ξεκινήσω και εγώ ένα ημερολόγιο, στην προσπάθεια μου να είμαι πιο συνεπής.
    Περιληπτικά, τα τελευταία 2 χρόνια έχασα 20 περίπου κιλά, και λέω περίπου γιατί δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τη ζυγαριά- προτιμώ τον καθρέφτη μου και τη μεζούρα μου.
    Μπορεί να τα έχασα αργά αλλά επειδή το πρόβλημα μου είναι τα υπερφαγικά, δεν ήθελα να πιέσω πολυ τον εαυτο μου.
    Οπως και να έχει το αποτέλεσμα με ικανοποιεί πάρα πολύ και μετα απο ένα μεγάααααλο διάλειμμα είπα να βάλω μπρος για τον τελικό μου στόχο.
    Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά θέλει πολλή προσήλωση απο μέρους μου γιατί αυτά τα κιλά δεν είναι παραπανίσια πλέον και με δυσκολεύουν πάρα πολύ.:smug b:

Σε γενικές γραμμές οι στόχοι μου είναι :

Διατροφή:
    1. Εμφαση σε πρωτείνες, καλούς υδατάνθρακες (προιόντα ολικής, λαχανικά, φρούτα) και αποφυγή λιπαρών με εξαίρεση το ελαιόλαδο.
    2. Οι ημερήσιες θερμίδες μου να κυμαίνονται απο 1200-1300. Ωστόσο, πάνω απόλα θα ακούω το σώμα μου και δεν θα με αφήνω να πεινάω.
    3. Ιδανικά να καταναλώνω υδατάνθρακες και μεγάλα γεύματα το πρωί και να τα μειώνω στη διάρκεια της μέρας.

Γυμναστική
    1. 30-45 λεπτά ποδήλατο, 5-7 φορές την εβδομάδα.
    2. 2 φορές την εβδομάδα ασκήσεις για πόδια -γλουτούς.
    3. 2 φορές την εβδομάδα ασκήσεις για χέρια.

Αυτάαααααα! Κάθε βράδυ θα έρχομαι εδώ για την αναφορούλα μου! Εννοείται ότι όποιος άλλος θέλει να γράφει είναι ευπρόσδεκτος, το ίδιο καλοδεχούμενα είναι και όλα τα σχόλια -παρατηρήσεις.
    Αυτή τη φορά θέλω να επιστρατεύσω όση υπομονή και επιμονή μου έχει απομείνει και το ίδιο εύχομαι σε όλους, είναι τα βασικά συστατικά τι να κάνουμε!

Καλή τύχη σε όλους μας και θετική ενέργεια πάνω απόλα!:smilegrin:

Junior Member
    καλημέρα!!! ..είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας!!!!!:bouncing:

Junior Member
    Γεια σου simi!!Πες μας τι εμπειρια εχεις με το φαγητο??Αν νιωθεις ανετα βεβαια..:-))

Senior Member
    Τι όμορφο ημερολόγιο! Ειδικά οι εικόνες που το συνοδεύουν!

Keep going guyyysssss :love:

Καλημέρααααα!!!

Κρυσταλένια μου!:starhit:Μπράβο για τα 2 κιλάκια, μην απογοητεύεσαι, μπορεί να έχεις χάσει περισσότερους πόντους!
    Αλλά γιατι Ατκινς βρε; Ξέρω ότι αν το έχεις αποφασίσει δεν θα ακούσεις κανέναν, αλλά ειδικά για εμάς που δεν τρώμε κρέας είναι απαγορευτικό ρε συ. Οχι ότι δεν θα χάσεις αλλά μετά θα σου γυρίσει το μάτι από την στέρηση και θα τα πάρεις αμέσως.
    Την είχα κάνει παλιά και ειλικρίνα δεν αξίζει τόση ταλαιπωρία για ένα κιλό παραπάνω απώλεια τον μήνα πχ.
    Αν έχεις αποφασίσει να βάλεις ζωικά στη διατροφή σου, που όντως θα βοηθήσουν τον μεταβολισμό σου, γιατί να πας στο άλλο άκρο; Δώσε περισσότερη έμφαση αν θές αλλά μην αποκλείσεις φρουτάκια και ψωμάκι ολικής!

Simi καλώς μας ήρθες!!!:smilegrin:Αν θες πες μας λίγα πράγματα για εσένα.

Λουλουδένια μου, σίγουρα θα τα καταφέρεις! Εχεις δίκιο για το μακρινό ταξιδί, αλλά να σου πώ κάτι, όσο πιο δύσκολο είναι τώρα τόσο πιο υπερήφανη θα είσαι μετά, αυτό είναι κανόνας!:yes:

Sethunya ευχαριστούμε πολύ! Καλή δύναμη και σε εσένα!!!

Εγώ τα πήγαινα πολύ καλά αλλά χθες το απόγευμα υπέκυψα. Εφαγα και παγωτό και σοκοφρέτα και κάτι άλλες βλακειούλες αλλά δεν το άφησα να με πάρει από κάτω και δεν το γύρισα σε υπερφαγικό. Πάλι καλά! Σήμερα όμως θα προσπαθήσω να είμαι πιο σωστή! Θα έρθω το βράδυ με αναφορούλα να δώ αν τα κατάφερα!

Junior Member
    Δεν πειραζει για την παρασπονδια Ασημενια...εξαλου καπου διαβασα οτι ειναι καλο μια στο τοσο να δινεις ενα μικρο δωρακι στον εαυτο σου για να αντεξει και να συνεχισει χωρις απωθημενα!!!Ολα στο προγραμμα ειναι και αφου μετα συμμορφωθηκες ΤΕΛΕΙΑ!!

Καλησπέρα!Επέστρεψα χαρούμενη να πω ότι τήρησα την υπόσχεση μου:tumble:

Λουλουδένια δίκιο έχεις αλλά από διατροφικά δωράκια εγώ στον εαυτό μου άλλο τίποτα.:smirk: Τι να κάνουμε όμως που πρέπει να υποκύπτουμε στις αδυναμίες του γιατί αλλιώς μας το φυλάει και γυρίζει μπούμερανγκ. Ο δικός μου τουλάχιστον έτσι είναι, αντριδραστικότατος, χιχι!Και ζήτουλας επίσης! :lol:

Και ναι σήμερα συμμορφώθηκα, ιδού :

Πρ. Τοστ ολικής με τυρί-γαλοπούλα, καφές με γάλα

Δεκ. 1 μπανάνα, 1 ποτήρι γάλα

Μες. 2 μπιφτέκια σολωμού με λίγη μουστάρδα, σαλάτα παντζάρια με λίγο λάδι, 1 φ. ψωμί ολικής

Απ. Μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, 1 μήλο

Βρ. Γιαούρτι με φρούτα, καμιά 15αριά αμύγδαλα

Σήμερα έκλεισα και μία εβδομάδα επιστροφής στη πιο σωστή διατροφή. Ευτυχώς βρήκα τον εαυτό μου γιατί εκείνο το παρατεταμένο εβδομαδιαίο τσιμπούσι με είχε τρομάξει για τα καλά. Τώρα νιώθω και πάλι να έχω τον έλεγχο και πήρα μεγάλη ανακούφιση.

Εκείνο που δεν μου αρέσει καθόλου τον τελευταίο καιρό είναι ότι ξυπνάω κουρασμένη! Σέρνομαι κυριολεκτικά όλη μέρα.:sniffle: Με χίλια ζόρια κάνω λίγο ποδήλατο αλλά και αυτό δεν το καταφέρνω καθημερινά, όπως παλιά. Και δεν μπορώ τις βιταμίνες ρε γαμώτο, όσο τις αποφεύγω τόσο πέφτω στην ανάγκη τους τελικά! Θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα και θα δείξει?

:bouncy: πολλαααααα μπραβο Ασημενια μου, για χτες!!!!!
    οσο για τις βιταμινες... πριν παρεις, γιατι δεν δοκοιμαζεις να αυξησεις λιγο τα φρουτα? Νομιζω και ενας χυμος πορτοκαλι στη καθημερινη σου διατροφη ισως βοηθουσε....

Οσο για την παρασπονδια, νομιζω πρεπει να εισαι περηφανη! Σκεψου οτι παλιοτερα μετα απο ενα παγωτο και μια σοκοφρετα ερχοταν το χαος... ενω τωρα το ελενξες! Και ειναι πολυ σημαντικο!

α, και κατι αλλο.. αν μια εβδομαδα ετρωγες βλακειουλες, μηπως τωρα που επανερχεται ο οργανισμος και αποβαλλει τοξινες επιβαρυνεται και γ αυτο να ειναι αυξημενη η κουραση? (δεν ξερω μια ιδεα ριχνω....)

Οσο για την ατκινς και φρουτα και ψωμι εχει..(απλα μετα απο 15 μερες... ).
    Το ειχα παρει και εγω συναισθηματικα στην αρχη (νομιζω θυμασαι απο τα δικα σου), το να φαω κρεας και κλωτσαγε το στομαχι μου ... ή μαλλον.. το μυαλο μου! αλλα τωρα εχω φτασει και εγω 4 μερες χωρις υπερφαγικο και εχω αντισταθει 4 μερες σε παγωτα και κρεμες (που κυκλοφορουν ανεξελεγκα και στο δικο μου σπιτι..) οποτε...
    πανω απο ολα βαζω τον ανθρωπο.. (ξεκινωντας απο εμενα, που χρειαζομουν να φερω τον ελεγχο στη ζωη μου για να βρω τις ισορροπιες μου)
    Αργοτερα (οταν χασω τα κιλα) σταδιακα θα το κοψω παλι. αλλωστε η χορτοφαγικη ειναι και πιο φτηνη, και θα συντηρουμε ετσι.
    Νομιζω τωρα που ανακαλυψα και τα υποκαταστατα των γλυκων, θα καταφερω να συνεχισω να το ελεγχω και μετεπειτα στη ζωη μου(τουλαχιστον οσο μενω στο σπιτι των γονιων μου)... αυτα... πολλα ειπα!:kiss:

Sethunya τι υπεροχη εικονα με τα παιδακια και τη ζυγαρια <3 την λατρεψα!!!!!! :lol::lol::lol:unk:

Καλησπέρα!!!

Πρώτη ημέρα της δεύτερης εβδομάδας σήμερα και όλα κυλούν ομαλότατα!:saint:
    Η όρεξη, ευτυχώς, δείχνει να έχει έρθει στα φυσιολογικά επίπεδα και η επίθυμια για γλυκό προς το παρόν ικανοποιείται με φρουτάκια...
    Για το μέλλον πάλι, δεν ξέρω...:smug:

Περιληπτικά λοιπόν:

Πρ. Τοστ ολικής με τυρί-γαλοπούλα, καφές με γάλα

Δεκ. 1 μικρό ακτινίδιο+λίγα αμύγδαλα

Μες. 2 μεγάλα κομμάτια «μουσακάς» λαχανικών extra light + 30γρ. φέτα light + 1 φρυγανιά ολικής

Απ. 1 μπανάνα + 1 μήλο

Βρ. 1 μετρίο κομμάτι απτο μεσημεριανό + 40γρ. φέτα + 1 φρυγανιά

Αυτάααα!Δεν τα πήγα και άσχημα!

Κρυσταλένια καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου εννοείται, αλλά αφού πήρες αυτή την απόφαση τελικά, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Ακολούθησε τις προτεραιότητες σου και συγκεντρώσου στο στόχο σου που τώρα είναι η απώλεια κιλών. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κοριτσάκι μου! Τη συμβουλή μου την ξέρεις, το μόνο που θέλω είναι να ακούς το σώμα σου και να μην ξεπερνάς τα όρια σου! Καλή επιτυχιά!:tumble::tumble::tumble:
    Όσο για την αδυναμία όντως το σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να προέρχεται από την αλλαγή αλλά μάλλον κλίνω προς την έλλειψη σιδήρου! Γενικά έχω αναιμία και τωρα τελευταία τα έχω παραμελήσει πολύ τα χάπια μου. Πάντως για τις βιταμίνες που λες, μωρέ νομίζω ήδη τρώω αρκετά φρούτα και λαχανικά, οπότε δεν είναι αυτό, το κωλοκρέας (με την απουσία του) την κάνει τη δουλειά

Α!Κατάφερα να κάνω και 30' ποδήλατο. Στην αρχή ξενερώνω που δεν μπορώ να κάνω πολύ και δεν θέλω να ανέβω καν. Αλλά όταν κατεβαίνω, λεώ εντάξει κάτι έκανα. Ηλίθια σκέψη αλλά πολύς κόσμος σκέφτεται έτσι "και τι θα καταφέρω μωρέ με μισή ώρα;Κοροιδευόμαστε;" και τελικά καταλήγουν να μην κάνουν τίποτα. Αρα ποιο είναι χειρότερο; Τα λέω γιατί πάντα έτσι σκεφτόμουν και σνόμπαρα οποιαδήποτε μορφή άσκησης, ώσπου άκουσα έναν γιατρό να αθροίζει τα μισαωράκια σε βάθος χρόνου οπότε "ξύπνησα" και ξαναξεκίνησα!

χαχαχα Ασημενια μου μια χαρα τα πηγες!
    οσο για την ασκηση ναι, θα ερθω να συμφωνησω!
    Σκεψου ενα μισαωρο επι 4-5 φορες την εβδομαδα... απο το τιποτα ειναι μουρλια!!! :bigsmile:

"φετα light"..ooooooo εγω αυτα γιατι δεν τα ξερω ποτε γαμωτο... για ριξε μας τα φωτα σου βρε Ασημενια μου, γιαιτ τρελαινομαι για φετα και δεν μπορω να απολαμβανω χωρις τυψεις (μεγαλες ποσοτητες...)

επιπλεον.. μου τρεχουν τα σαλια με αυτα που τρως χαχαχαχ αχχ μουσακας λαχανικων <3 <3 <3
    ευχομαι τα καλυτερα με το σιδηρο σου και καλη συνεχεια με δυναμη και εμπνευση!!! :bigsmile::kiss:

ΑΑΑΑ και ΚΑΛΟ μας μηνα!! :spin: (που εχω το μυαλο μου :starhit

Senior Member
    Καλημέρα Ασημένια!!Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!
    Αν και δεν έχω πολύ καιρό να μπω στο forum, μόλις σήμερα ανακάλυψα το θέμα αυτό. Ασημένια μου αν και στο έχω ξαναπεί, με βοηθάς πολύ με αυτά που γράφεις, ακόμα και εν αγνοία σου.Σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, και είμαι σίγουρη πως τον τελικό σου στόχο θα τον κατακτήσεις όπως και να έχει.Βέβαια κρίνοντας από τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος ακριβώς είναι ο τελικός μου στόχος, γιατί κάθε φορά που φτάνω σε ένα καλό σημείο, ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη, οπότε θέτω άλλον τελικό στόχο, και μετά άλλο κ.λ.π. Κάπου στη διαδρομή βέβαια τα χάνω και ξανά από την αρχή...κλασικά..!Τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη και το μυαλό μου πάτησε ένα τεράστιο delete στον προηγούμενο τρόπο σκέψης μου σχετικά με το βάρος μου, τις δίαιτες, τα χρονικά περιθώρια...Θα σας τα πω περιληπτικά γιατί δεν μπορώ με κανέναν άλλο να συζητήσω για το συγκεκριμένο θέμα και να μοιραστώ την συγκρατημένη μεν, φανερή δε χαρά μου! Από τις 23/3 λοιπόν, δεν έχω κάνει κανένα υπερφαγικό επεισόδιο, τουλάχιστον με την κυριολεκτική του έννοια, και άρχισα να απενοχοποιώ σε μεγάλο βαθμό το φαγητό. Κάποιες μέρες ίσως και να ξεπέρασα τις θερμίδες συντήρησης μου, τις περισσότερες έφτανα στο όριο και κάποιες άλλες έκανα δίαιτα.Ακόμα όμως και τις μέρες που ξεπέρασα τις θερμίδες συντήρησης, δεν ένιωσα ούτε για μια στιγμή άσχημα, δεν το έκανα για να καλύψω συναισθηματικά κενά, και την επόμενη μέρα συνέχιζα κανονικά τη διατροφή μου, προσπαθώντας για πιο υγιεινές επιλογές και όχι καταστρώνοντας το επόμενο σούπερ πλάνο δίαιτας, δηλαδή λιμοκτονίας!Πραγματικά δεν ξέρω πως έγινε όλο αυτό...Όσο για τα κιλά μου, παραμένουν σταθερά μετά από μια μικρή απώλεια στην αρχή, με μια απόκληση +-1 κιλό.Παλιότερα αυτό θα με τσάκιζε, αφού ήθελα να βλέπω συνεχώς τη ζυγαριά να πέφτει. Πλέον το βλέπω πολύ χαλαρά, και δεν αγχώνομαι για το πότε θα τα χάσω, μου αρκεί που δεν ανεβαίνουν προς το παρόν! Νιώθω μετά από πολλά χρόνια φυσιολογικός άνθρωπος, αν και είμαι ακόμα πολύ ευάλωτη και φοβάμαι πως η βουλιμία παραμονεύει στη γωνία και περιμένει εκείνη τη στιγμή που θα φανώ αδύναμη να διαχειριστώ το οτιδήποτε για να τρυπώσει και πάλι στο μυαλό μου και να με καταστρέψει..Τώρα περιμένω άλλο ένα θαύμα, αυτό που θα με σηκώσει από τον καναπέ και θα με κάνει να αγαπήσω το γυμναστήριο...Αν γκρεμιστεί κανένας φούρνος στη γειτονιά σας, να ξέρετε πως θα γυμνάζομαι... :tumble:
    Αυτά προς το παρόν...Ελπίζω να μη σαν κούρασα!!
    Α! Και κάτι ακόμα!!
    Ασημένια μου, όσο μπορείς και νιώθεις καλά με αυτό, γράφε μας νέα σου.Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που το παλεύουν και βγαίνουν τελικά νικητές από τη μάχη με τη βουλιμία :starhit:
    φιλιά προς το παρόν, περιμένω νέα σας!!!:love:

Καλό μήνα!!!

Cherie!!!! :love::starhit: :spin:Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ χάρηκα που είδα το όνομα σου, μπορεί να μην έχουμε μιλήσει πολύ αλλά θυμάμαι ακόμα πόσο τα ποστ σου μου θύμιζαν εμένα! Και μετά αφου διάβασα και το τωρινό σου ποστ, το χαμόγελο έγινε ακόμα πιο τεράστιο με μια ταυτόχρονη σκέψη «Να ρε και άλλη νικήτρια, λίγα τα ψωμιά σου μαντάμ βουλιμία».:spin:
    Μπράβο βρε κορίτσι μου, μπράβο, μπράβο, μπράβο! Διαβάζοντας σε σκέφτηκα αυτό, τι φυσιολογική συμπεριφορά
    και αυτό για εμάς μετράει πολύ παραπάνω από την τήρηση ενός διαιτολογίου. Σιγά σιγά θα έρθει και η απώλεια που θές αλλά αφου ξέρεις ότι δεν προέχει αυτό.
    Επιπλέον είναι αυτό που λές, ότι εμείς δεν ευχαριστιόμαστε με τίποτα, πάντα θέλουμε ακόμη λίγο?
    Τον προηγούμενο μήνα αποφάσισα να ζυγιστώ μετά από από πάρα πολύ καιρό και η ζυγαριά έδειξε 50 κιλά,
    δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου αλλά και πάλι ευχαριστημένη δεν ήμουν. Αν με ρώταγες πόσο με υπολόγιζα θα έλεγα 60!
    Ο τελικός μου στόχος είναι η ισορροπία, αυτήν προσπαθώ να βρω. Και με όσο γίνεται πιο υγιεινές επιλογές, δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει και όταν λέω ωραία πάμε για συντήρηση πλακώνομαι σε όλες τις βλακείες? :crazy:

Αχ πραγματικά εύχομαι να γίνει αυτό το θαύμα που λες και να αρχίσεις να γυμνάζεσαι, έστω και αν μας αφήσεις χωρίς ψωμί, χαλάλι :lol: !
    Δεν ξέρεις πόσο ωφέλιμο είναι, πριν αρχίσω σιχτιρίζω αλλά μετά είναι τόσο ωραία αυτή η αίσθηση?Αλλά εκείνο που δεν αλλάζω με τίποτα είναι ότι σώζονται πιο εύκολα οι υπερβολές που κάνω με το φαγητό. Υπο άλλες συνθήκες μετα από 1 μήνα άθλια διατροφής με τόσα λίπη και ζάχαρη θα φαινόμουν σαν ντολμάς,
    ενώ τώρα καμία σχέση, φούσκωσα μεν πολύ πιο σουλουπωμένα δε!
    Βασικά τα ξέρεις μωρέ, και εγώ τα ήξερα αλλά άμα δεν σου γίνει το κλικ δεν ξεκουνιέσαι, κακά τα ψέματα. Δεν χρειάζεται γυμναστήριο πάντως, έντονο περπάτημα και λίγες ασκήσεις εδάφους μια χαρά αρκούν για αρχή. Και για τέλος μη σου πω :lol: , γιατί προσωπικά είμαι φύσει τεμπέλα, και να ήθελα να γίνω φέτες ενάντια στη φύση δεν μπορώ να πάω, χιχι!:saint:

Και μην χαθείς πάλι ε! Και εμείς έχουμε ανάγκη απο τόσο αισιόδοξα νέα! Εμείς παίρνουμε δύναμη και από τις καλές και από τις κακές στιγμές εξάλλου, η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.:yes:

Κρυσταλένια μου ευχαριστώ για την υποστήριξη, για κάθε νίκη μου να ξέρεις ότι έχεις μερίδιο ευθύνης!:starhit: Πώς τα πας εσύ με τη διατροφή; Πως το πήρε οργανισμός μετά από τόσο καιρό αποχή από το κρέας;
    Όσο για τη φέτα, πλέον έχουν βγάλει οι περισσότερες εταιρίες αλλά λόγω ΠΟΠ το ονομάζουν λευκό τυρί. Προσωπικά μετά από πολλές δοκιμές έχω καταλήξει στο Χωριό Ελαφρύ, εκτός του ότι μου τη θυμίζει περισσότερο είναι και πολύ γευστικό.

Το βράδυ μάλλον θα επιστρέψω με την αναφορά. Προς το παρον μια εικονίτσα εξαιρετικά αφιερωμένη

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast