ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ : Κατακτώντας τον τελικό στόχο! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 174
    Ασημένια μου εγω που βλεπω το προγραμμα σου,δεν παινρεις και λιγη πρωτεινη..... :smug:
    βεβαια δεν ξερω τα ορια.. ειχα ψαξει και εγω στο παρελθον αλλα δεν ειχα βρει κατι συγκεκριμενο.

Αν βρεις λοιπον εσυ (καλη τυχη γ αυτο..) γραψτο μας και εδω... (να μαθω και εγω επιτελους...)

καλησπέρα!!!
    Ζημαρακι εδώ!
    Ασημένια μου χαιρομαι που επιστρεφεις δυνατη στο προγραμμα σου!

Να σας πω τα μαντατα μου...ειχα και εγω καμμια εβδομαδα να γραψω, αν ειμαι σιγουρη απο την Δευτερα, αυτη την εβδομαδα ειχε πανσελινο..και εγω Σελινιαστικα...δεν εξιγήται αλλιως..το λοιπον, δεν ειχα καθολου διαθεση για ασκηση...καθολου κεφι για διατροφη..κοινως εχω τα χαλια μου...ντροπή μου
    Δεν θα γραψω τι εφαγα, εφαγα τελειως ατσουμπαλα...και ατακτα...το παιδικο στοιχειο του χαρακτηρα μου διστυχως το βγαζω και στην διατροφή μου...και πάνω που ολοι αρχισαν να μου λενε...αδυνατιζεις...ομορφαι νεις...κλπ...να μην περιαυτολογο:bigsmile:
    εγω ετρεξα να αραξω και να πω...καλά ειμαι! μετα το πασχα η συνεχεια! και ξεχιθικα στους δρομους, στις βολτες, στις καφετεριες,και στο shopping...!!! καλα θα ηταν βεβαια να ηταν και therapy...AAAX!

Tεσπα! να μην πολυμιλαω, ας περασουν οι γιορτουλες, θα κανω οτι μπορω να με κρατησω σε καλη διαθεση και φορμα! και μετα το πασχα, το γυμναστηριο και οι φιλεναδες μου με περιμενουν για fitness και διατροφη!!!
    Ε ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ!!!!
    I LOVE MYSELF!
    Aσημενια στο αφιερωνω:starhit:

am sorry για την ορθογραφια μου χιχιχι!

Μια ΟΜΟΡΦΙΑ και σήμερα...

Εκεί που έγραφα στο Ζυμαράκι, να την καλωσορίσω πίσω, να της πω δεν πειράζει για τη δίαιτα και να της πω να μη γελάει καθόλου με την πανσέληνο γιατί έχω προσέξει και εγώ ότι με επηρέαζει και πάντα τυχαίνει ένα υπερφαγικό εκείνες τις ημέρες, να σου και η τραγική ειρωνεία...

Απο το πρωί δυσκολευόμουν να κρατηθώ, όμως εκείνη τη στιγμη μου γύρισε για άλλη μια φορά το μυαλό...
    Μέσα σε λίγα λεπτά έφαγα 1 σνίκερς, 1 κιτ κατ, 1 τσουρεκάκι γεμιστό με κακάο, αρκετό ζαχαρούχο με το κουτάλι, 1/2 προφιτερόλ, αρκετό ψωμί γιατί είχα λιγωθεί, 2-3 μουστοκούλουρα, μους σοκολάτας και τέλος έφτιαξα ένα σάντουιτς.
    Και όλα αυτά μέσα σε ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!
    Ειλικρινά δεν καταλάβαινα. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.
    Δεν ευχαριστήθηκα ούτε μια μπουκιά! Το μυαλό μου είχε θολώσει!
    Αισθανόμουν αήδια και όμως εγώ συνέχιζα να τρώω...

Τι να πω; ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ λοιπόν. Μπράβο Ασημένια, αυτοκαταστρέφεσαι πολύ ωραία...συνέχισε όμως λίγο ακόμα, δεν έχεις φτάσει εντελώς πάτο.
    Τι να πω; Ο,τι με λυπάμαι; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ! Είμαι άξια της μοίρας μου! Αφου δέχομαι να καταντάω έτσι, είμαι.

Είναι τόσο απογοητευτικό.
    Εκεί που νομίζεις ότι η βουλιμία αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται παρελθον...
    εκεί που τολμάς να πείς ότι την ξεπερνάς...
    αυτή λες και σε ακούει...
    γελάει σαρκαστικά και σε περιμένει στη γωνία για να πεταχτεί ξαφνικά και να σου πει "Εδώ είμαι, μη χαίρεσαι"
    Ε όχι, δεν χαίρομαι, νίκησες για άλλη μία φορά.

Κουράστηκα όμως.
    Βαρέθηκα να παλεύω μαζί σου.
    Παραδέχομαι ότι είσαι πιο δυνατή
    ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ...
    ΑΣΕ ΜΕ

Senior Member
    Ασημένια ήρθα για να σε μαλώσω! :P
    Όχι γιατί έκανες υπερφαγικό αλλά γιατί οικτίρεις και λυπάσαι τον εαυτό σου..
    Λοιπόν για να δούμε..είσαι μηχανή; Όχι. Είσαι άνθρωπος. Είναι μαθηματικά αδύνατον τηρείς ένα πρόγραμμα εφ' όρου ζωής κατά γράμμα, χωρίς να παρεκκλίνεις κάποιες φορές από αυτό. Μπορεί να έχεις την πιο ισχυρή θέληση αλλά πάντα θα υπάρχουν και ορισμένοι απρόσμενοι παράγοντες.

Δεν γνωρίζω ούτε έναν άνθρωπο που η διατροφή του να βρίσκεται σε πλήρη τάξη για μεγάλα διαστήματα. Είναι φυσιολογικό, φυσιολογικότατο να φάμε παραπάνω(και πολύ παραπάνω) μερικές φορές. Ας πάρουμε παράδειγμα έναν προσωπικό μου φίλο, είναι φυσιολογικός στα κιλά αλλά έχει τύχει να τον δω να κατεβάζει στην καθισιά του μια ολόκληρη τούρτα ή ένα ταψί μιλφέιγ...τι να του έλεγα; Έκανες υπερφαγικό; Ξέρεις πόσες θερμίδες πήρες; Το ευχαριστιέται ο τύπος και καλά κάνει! Η διαφοροποίηση από τη μια στην άλλη περίπτωση ξέρεις ποια είναι; ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ. ΝΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ. Η ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. Η ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗ. Όχι δεν μας τρώει το φάγητο, μας τρώνε οι τύψεις. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου τον συγχωρείς. Κάνεις μια υπέροχη προσπάθεια. Μην αφήσεις τις τύψεις να τη σαμποτάρουν. Συνέχισε και κάντο τρόπο ζωής. Αυτές οι "άσχημες" διατροφικά μέρες όλο και θα μειώνονται και εσύ θα νιώθεις ακόμα πιο δυνατή.:yes::yes::yes:

Σπείρετε μια σκέψη, συγκεντρώστε μια δράση.
    Σπείρετε μια δράση, συγκεντρώστε μια συνήθεια.
    Σπείρετε μια συνήθεια, συγκεντρώστε έναν χαρακτήρα.
    Σπείρετε έναν χαρακτήρα, συγκεντρώστε ένα πεπρωμένο...

ShadowWave :love::love::love:

Σε ευχαριστώ. Ξέρω ότι έχεις δίκιο. Ξέρω όμως ότι αυτά τα λόγια σου, σε μια άλλη φάση, μπορούσα να τα είχα πει και εγώ και αυτό είναι που με παρηγορεί.
    Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα του απαντούσα όπως έσυ γιατί τώρα ξέρω. Ξέρω ότι δεν είμαι ρομπότ.

Αλλά όχι δεν με λυπήθηκα. Πλέον θεωρώ ότι τα αξίζω αυτά που παθαίνω και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο.

Το παραδειγμα με το φίλο σου το φέρνω και εγώ στον εαυτό μου, αλλά στο χθεσινό μου επεισόδιο η διαφορά δεν ήταν μόνο οι τύψεις.
    Αυτός τρώει όλο το μιλφέιγ γιατί του αρέσει και το ευχαριστιέται, μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον.
    Εγώ χθες δεν ευχαριστήθηκα τίποτα. Τι κι αν ήταν οι αγαπημένες μου σοκολάτες; τα αγαπημένα μου γλυκά; Δεν καταλάβαινα τίποτα.
    Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί πρόσφατα. Στην αρχή τουλάχιστον, πριν φουσκώσω, πάντα απολαμβάνω τη γεύση.
    Γιαυτο φοβήθηκα ότι χειροτερύω τελικά. Πραγματικά αδυνατώ να το εξηγήσω.
    Οπως και να έχει, σηκώθηκα και προχωρώ:wink2:

(Απο το πρωί ζαλίζομαι και νιώθω απαίσια οργανικά. Με νευριάζει που το σώμα μου αργεί να επανέλθει. Πρέπει να πάρω χαμπάρι ότι πλέον δεν αντέχει και πολλά πολλά. Παλιά συνέβαινε το αντίθετο, αργούσε να επανέλθει το μυαλό. Τώρα που κοντρολάρω το μυαλό βρήκαμε άλλο μπελά, αντιστέκεται το σώμα, πφφφ! Θέλω να γελάσω και δεν μπορώ γιατί ανακατεύομαι περισσότερο. Γαμώ! )

Από τo πρωί σκέφτομαι τί να κάνω...

Σενάριο Α : Να κάνω διάλειμμα.
    Αυτόματα σκέφτηκα α ωραία, για πρωινό το παγωτό που έφτιαξε η μαμά, για δεκατιανό την άλλη σνίκερς που περιμένει στο ντουλάπι?ε δεν συνέχισα, είπα ΣΤΟΠ.
    Απορρίπτεται για ευνόητους λόγους?

Σενάριο Β : Να προσπαθήσω να συνεχίσω αυτό που κάνω.
    Ωραία, αλλά δουλεύει; Όχι.
    Απορρίπτεται και αυτό.

Σενάριο Γ : Να το πάρω απλά λίγο πιο χαλάρα, ΟΧΙ ΧΑΛΑΡΑ γιατί με ξέρω, ΠΙΟ χαλαρά ξαναλέω?με τη διατροφή.
    Η γυμναστική να μείνει ως έχει, αφού έχω βρεί τον ρυθμό μου και δεν πιέζομαι, καθημερινή αερόβια.
    Εγκρίνεται!

Τώρα τι σημαίνει το "πιο χαλαρά"...

- Ότι δεν θα τρελαίνομαι με τις θερμίδες.
    Θα συνεχίσω να τις μετράω αλλά δεν θα φέρνω την καταστροφή αν είναι περισσότερες. (Αυτό για εμένα θέλει δουλειά αλλά θα προσπαθήσω)

-Ότι θα υποκύπτω στους πειρασμούς,όταν το θέλω πολύ. Ναι θα υποκύπτω. Δεν θα δοκιμάζω τις αντοχές μου και τις αντιστάσεις μου, λες και είμαι αλκοολικός σε απεξάρτηση,ΕΛΕΟΣ Είναι λες και εναντιώνομαι στον ίδιο μου τον εαυτό. Κοινώς τέρμα οι απαγορευμένες τροφές. Όταν για απογευματινό θέλω παγωτό, θα τρώω παγωτό, δεν θα κάθομαι εκείνη την ώρα να φτιάχνω γιαούρτι που θα μοιάζει με παγωτό! Θα το φάω και αυτό αλλά όταν θέλω. Εχω βαρεθεί αυτή την πλύση εγκεφάλου απτους διαιτολόγους κυρίως «Δεν θέλεις παγωτό, ιδέα σου είναι, αν εκείνη την ώρα φάς ένα φρούτο με ξηρούς καρπούς θα δεις ότι θα ικανοποιήσεις την επιθυμία σου». ΌΧΙ αγαπητέ μου, ΠΑΓΩΤΟ ΘΕΛΩ, ΠΑ ? ΓΩ- ΤΟ!

-Ότι θα προσπαθώ να κάνω υγιείνες επιλογές, χωρίς όμως να τρελαίνομαι. Ναι η μπάρα δημητριακών στο περίπτερο έχει ζάχαρη, αλλά φάτη! Ξέκολλα πια από τις λεπτομέρεις και απο το όλα ή τίποτα! Και το άσπρο αλεύρι ξέρεις, δε σκοτώνει...ΧΑΛΑΡΩΣΕ

-Ότι πέρα από τους κανόνες που θα ορίσω και αναγκαστικά θα τηρώ, για να εξασφαλίζω τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες, είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι επιλογές θέλω

(Αυτό που σκέφτομαι και γέλαω είναι ότι είμαι τόσο αντιδραστική, που τώρα που μου επιτρέπω τα πάντα είμαι ικανή να αντιστέκομαι μόνο και μόνο για να μου πάω κόντρα!)

Ξαναθυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν είναι διάλειμμα. Μπορεί να με αφήνω να φάω τη σοκολάτα αλλά παράλληλα πρέπει να έχω φάει και τα 3 φρούτα που έχω βάλει ως κατώτατο όριο πχ. Προτεραίοτητα δηλ. το υγιές και δυνατό σώμά και σε δεύτερη μοίρα το αδύνατο.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Είμαι κάτι παραπάνω απο σίγουρη ότι ΑΝ τα τηρήσω το υπερφαγικό θα κάνει πάααααρα πολύ καιρό να ξαναφανεί.(Του Πάσχα και το προ περιόδου δεν μετράει εννοείται:wink1: Εκεί το ευχαριστίεμαι. Αλλο τρώω το σύμπαν και το ευχαριστιέμαι και άλλο τρώω το σύμπαν και πεθαίνω από τις τύψεις. Εμένα το δεύτερο με καίει να πολεμήσω.) Στο χέρι μου είναι λοιπόν...

καλησπέρα Ασημενια μου!
    :blush: χαίρομαι πολύ για την συνειδητοποιηση σου, όλα παιρνουν τον δρομο τους σιγά σιγά...θα δεις
    Αγάπησε τον εαυτό σπυ και θα σε αγαπήσει κι αυτός περισσότερο, οι ζαλάδες κλπ ειναι γιατι ακόμα..εχεις κόντρα μαζί του...
    εγώ θα το ξαναπω
    Love your self! πέρνα όμορφα, κατάλαβε και απόλαυσε την κάθε στιγμή...το κάθε τι που κάνεις...την κάθε μπουκιά απο το φαγητο σου...
    ισως αυτο να ειναι τελικα το μαθημα μας μεσα απο τα υπερφαγικά που περασανε...
    ε; τι λες...
    αν και γιορτες...μπροστα μας..πάμε με ενα άλλο σεναριο;
    σταθερό ωραριο στην διατροφή, πιατο σαν ζωγραφια..γλυκό για την γλύκα, 2 φρουτα την ημερα, οποιαδιποτε ασκησουλα..ακόμα και περπατηματακι...και πολύ νερακι...!!!!
    αυτο θα κανω κι εγώ!!!! αυριο φευγω με το αγορι μου για διακοπουλες στο νησι....φυσικά και θα φάω..και θα πιω...και θα χορεψω..και θα καπνισω και απο όλα τα καλά!!! σήμερα πήγαμε και πηραμε πουρακια caprice και πατατακια και υλικα για τοστακια για το ταξιδι!
    ανιπομωνω να μπουμε στο πλοιο να χαλαρωσουμε και ας φαμε και κατι τις!! αλλωστε παρολες τις παρασπονδιες, σημασια εχει οτι επιτελους ζω!!!

φιλακια πολλά
    καλο πάσχα
    θα χαρώ να ακουσω καλά νεα

Κυριακή 8 Απριλίου

# Καφές με γάλα, 2 φ. ψωμί τοστ ΟΑ με τυρί κρέμα+μαρμελάδα

# Μούς σοκολάτας με σιρόπι, χωρίς ζάχαρη

# 1/2 τσιπούρα, 1/2 πατάτα βραστή, σαλάτα με ελαιόλαδο, 1 ψωμάκι ΟΑ

45' ποδήλατο

# 1 μήλο + 1 πορτοκάλι

# Κρέμα βρώμης και 1 πορτοκάλι

Θερμίδες : 1200

Τις θερμίδες πλέον θα τις μετράω στο τέλος. Δεν θα σκέφτομαι όλη μέρα τί υπόλοιπο έχω μέχρι τις 1200. Θα τρώω όπως θέλω και στο τέλος απλά θα βγάζω το σύνολο.

Αύριο θα φτιάξω και το κέικ με τα φασόλια. Είμαι πολύ περίεργη για το αποτέλεσμα. Θα ενημερώσω και αν καταφέρω θα βάλω και φωτό. Μακάρι να βγεί καλό. :tumble:

Επίσης αύριο είναι Μεγάλη Δευτέρα και εγώ άφησα τη μισή τσιπούρα για μεσημεριανό. ΟΡΣΕ μου! Είτε το πετάξω είτε το φάω, πάλι αμαρτία είναι. Πως τα κατάφερα έτσι;! Και μόλις έβρισα απο μέσα μου, τρίτη αμαρτιά,:crazy: :lol: )

Καληνύχτα!

Ζυμαράκι μου, δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Τα είπες όλα.

Βέβαια το κάπνισμα δεν πάει με όλα τα καλά, αλλά εντάξει δεν θα σε μαλώσω τώρα, άλλη φορά...:saint::starhit:

Καλό Πάσχα κοριτσάκι μου! Να περάσεις τέλεια!

Και αν θυμηθείς αφιέρωσε μου και κανένα caprice την ώρα που τα τρως, τα αγαπώ :tumble:

Φιλάκια και σε περιμένουμε!

Senior Member
    Βρε συ μετράς θερμίδες;! Χμμμ... Είναι ψυχαναγκαστικό..πώς να μην κάνεις μετά υπερφαγικό;
    Κατά δεύτερον, συμφωνώ και επαυξάνω όταν θέλεις να φας κάτι πολύ, φάτο! Μας μένει η επιθυμία μετά, η οποία με τα αλλεπάλληλα "όχι" συσωρεύεται και δυστυχώς ξεσπάμε... για παράδειγμα χθες τα ξημερώματα έφαγα ένα υπέροχο brownie με παγωτό, φυσικά δεν το είχα σκοπό..αλλά σερβίροντας το αγόρι μου λιγουρεύτηκα και ενέδωσα! :P 1000 φορές να φάω ένα κομμάτι(γενναιόδωρο) τώρα παρά όλο το ταψί σε λίγες μέρες...

Παρεμπιπτόντως το κέικ με τα φασόλια το έφτιαξα! Ενδιαφέρουσα γεύση και υφή..πρόσθεσα και λίγη στέβια για έξτρα γλυκύτητα(είπαμε είμαστε γλυκατζούδες). Το μόνο λάθος ήταν ότι το άφησα εκτός ψυγείου και μου χάλασε... θα το ξαναφτιάξω. Θα ήταν ενδιαφέρον να φτιάξω και ένα γλάσο την επόμενη φορά..σκέφτομαι φυστικοβούτυρο...:spin:
    (Βέβαια με το browny δεν συγκρίνεται.. δυστυχώς)

Αχ είναι ψυχαναγκαστικό και το ξέρω αλλά δεν κόβεται εύκολα... Αν δεν μετράω νιώθω ότι χάνω τον ελέγχο και η πιθανότητα για υπερφαγικό τότε είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Πάντως θέλω να πιστευω ότι θα φύγει και αυτή η συνήθεια με τον καιρό, ένα ένα τα βήματα όμως?

Πάρα πολύ καλά έκανες και το έφαγες κοριτσάκι μου. Γιατί η κατάληξη διαφορετικά θα ήταν αυτή που είπες. Και καλά να φας μετά όλο το ταψί, εγώ παθαίνω κατι ακόμα χειρότερο. Αντιστέκομαι, αντιστέκομαι, αντιστέκομαι και όταν έρθει η ώρα να ξεσπάσω, το γλυκό έχει ήδη τελειώσει οπότε τρώω ένα σωρό άλλες μπούρδες μόνο και μόνο για να μπουκωθώ. Ετσι καταλήγω και με το υπερφαγικό και με το απωθημένο, κοινώς ήττα από παντόυ.
    Εξάλλου καλέ εσύ δεν θες να χάσεις βάρος! Στη σταθεροποίηση δεν είσαι; Και πέρασε από το μυαλό σου έστω και μια υποψία να αντισταθείς τη στιγμή μάλιστα που το σερβίρεις σε άλλον; Φιλενάδα θα αρχίσω να σε μαλώνω εγώ μου φαίνεται ε; Αστειεύομαι, ξέρω ότι είναι δύσκολο για εμάς και το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. :yes:

Το κέικ θα το κάνω αύριο, γιατί σήμερα είχαμε γίγαντες οπότε λέω πόσα φασόλια να αντέξει ένας άνθρωπος;! :crazy: Θα κάνω όμως άλλη συνταγή γιατί δεν με ενθουσίασε και πολύ η ιδέα της κουβερτούρας. Βέβαια αυτή που έχω σταμπάρει δεν είναι νηστίσιμη, όχι ότι με βλέπω να νηστεύω δηλαδή, όλο το ξεχνάω φέτος?:sniffle:

Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισα την πολυπόθητη δουλειά!!!
    Φυσικά εδώ δεν γράφω τα προσωπικά μου αλλά αυτό έχει άμεση σχέση.
    Με πίεζαν πολύ να χάσω βάρος οπότε ίσως και γιαυτό να είχα ξεσπάσματα.
    Πλέον λοιπόν τα κίνητρα άλλαξαν, ό,τι κάνω το κάνω καθαρά για εμένα, για τον εαυτό μου και μόνο.
    Ανακουφίστηκα τόσο πολύ και ελπίζω ότι θα με βοήθησει λίγο να χαλαρώσω.:tumble:

Λοιπον Ασημενια μου σου ειπα... και εγω μαζι σου στη προσπαθια!
    και εγω εκανα υπερφαγικο την πεμπτη το βραδυ (και ενιωθα τοσο χαλια... ετσι οπως τα λεει η Shadow, με φαγαν οι τυψεις και οχι το φαγητο!) και φυσικα απο τις τυψεις τα εκανα χειροτερα, με το που ξυπνησα το πρωι(παρασκευης) αρχισα να τρωω οτι εβρισκα μπροστα μου..... Ευτυχως την υπολοιπη μερα ημουν εκτος σπιτιου και ετσι σταματησα...

Την κυριακη (χτες δλδ) παλι το βραδυ με επιασε ενα πραγμα.. εφαγα πολλα που δεν επρεπε, αλλα το ελενχα..μεχρι που ηρθαν κατι επισκεπτες σπιτι.. και εκει.. απλα τσιμπαγα τα μπισκοτακια και τα γλυκα χωρις σκεψη...(παλι ενιωσα χαλια)
    Αλλα σημερα σηκωθηκα και ειπα, δεν πειραζει εγινε.. και τελος.
    Σημερα θα πιω παραπανω λουιζα (που ειναι διουρητικο και προσωπικα με βοηθαει να αποβαλλω τα τροφιμα-με τον φυσικο τροπο....) και ολα μια χαρα.

Τελικα αυτο που βλεπω και σε μενα.. να τρως καθε μερα ενα γλυκακι. θες δε θες(που και παλι θα θες καταβαθος...) καλο ειναι να τρως σε ελεγμενη ποσοτητα.

Νομιζω με καλυψε απολυτα με αυτα που λεει η Shadow παραπανω... Οσο νιωθουμε ψυχαναγκασμο.. τοσο θα ξεσπαμε..(και το λεω για να το συνειδητοποιησω εγω πιο πολυ!!)

Καλη συνεχεια σε ολες σας και καλες γιορτες:love:

Καλησπέρα!!!!

Να και τα σημερινά μου λοιπόν :

Δευτέρα 9 Απριλίου

# Καφές με γάλα, κρέμα βρώμης (την είχα κάνει απο χθες και την είχα βάλει στο ψυγείο αλλά το πείραμα απέτυχε, μπλιαχ ήταν)

# 1 fitness bar σοκολάτα-φουντούκι (μυρίζε μερέντα πραγματικά αλλά απο γεύση δεν ενθουσιάστηκα)

# Γίγαντες με φέτα χ.λ, λίγα παντζαρόφυλλα, λίγο ψωμί

# Μους σοκολάτας με σιρόπι, χωρίς ζάχαρη

45' ποδήλατο και ασκήσεις για πόδια

# 1 πορτοκάλι και 1 αχλάδι

# 4 ασπράδια με λίγη κέτσαπ και 1 παξιμάδι

Θερμίδες : 1200-1300

Προς το παρόν δεν θα σχολιάζω λεπτομέρειες. Κάθε μέρα χωρίς υπερφαγικό είναι και μια νίκη για μένα, αυτό πρέπει να συνειδητοποίησω.

Επίσης το ότι έφαγα γίγαντες, και μέγαλη μερίδα και παραδοσιακά μαγειρεμένους (με αρκετό λάδι κλπ) ήταν υπέρβαση για μένα. Δεν ξέρω πώς ακούγεται αλλά μου είναι δύσκολο να το δω χαλαρά, πραγματικά προσπαθώ όμως. Υπο άλλες συνθήκες θα τους λιγουρευόμουν αλλά θα έφτιαχνα ξεχωριστό φαγητό.

Κρυσταλένια μου, έκανες 2-3 παρασπονδίες και τι; Νομίζεις ότι έγινε κάτι; ΣΙΓΑ! Να σου πω πόσα τέτοια έχω κάνει εγώ; Αμέτρητα! Και όμως έχασα τόσα κιλά!
    Τα παραστρατήματα πάντα θα υπάρχουν, σημασία έχει να μην τα παρατάμε! Οσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε αυτό τόσο πιο εύκολα θα πετύχουμε.
    Για εμένα αυτό είναι το μοναδικό κλειδί, να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε.
    Μπράβο σου λοπόν που συνεχίζεις! Να είσαι καλά και δυνατή και όλα θα γίνουν!:yes::starhit:
    (Και εσύ γλυκατζου;χιχι. Εγώ καθημερινά έχω γλυκιές γεύσεις στο μενού μου, ακόμα και τα φαγητά μαρέσει να γλυκίζουν, είμαι περιπτωσάρα)

Χμ, καιρό έχω να βάλω εικόνα ε... Εξαιρετικά αφιερώμενο λοιπόν...

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast