Results 151 to 165 of 174
-
07-06-2012, 13:38 #151
Μπήκα για μόνο ένα γρήγορο γειά καθώς πρέπει να φύγω!
Κρυσταλένια μου μπράβο που κρατήθηκες στις 2 πιρουνίτσες!Σημασία έχει το μέτρο είπαμε. Απλά εγώ προσπαθώ προς το παρον κάτι πιο δραστικό γιατί είχε καταντήσει αηδία το θέμα...:smug b:
Οσο περι καλού μεταβολισμού κλπ χμμμ δεν συμφωνώ και πολύ περι τύχης, μετα απο αρκετό ψάξιμο αλλά και απο προσωπική εμπειρία. Εδώ σου παραθέτω και ένα σχετικό επιστημονικό άρθρο
Ο ρόλος του μεταβολισμού στο σωματικό βάρος,
αν θέλεις να κάνεις τον κόπο είναι πολύ ενδιαφέρον.:yes:
Φιλιά και επιστροφή το βράδυ!
- 07-06-2012, 16:10 #152
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!
Βλέπω πετάει η ομάδα και πολύ χαίρομαι!!!
Ασημένια αυτές οι πίτες ολικής είναι πολύ πολύ νόστιμες και δυστυχώς λίγα σούπερ μάρκετ τις έχουν. Όσο για τη ζάχαρη στη αρτοσκευάσματα παντός είδους, τι να πω!Ακόμα και το απλό ψωμάκι το έχουν φορτώσει στις ζάχαρες, τα πρόσθετα και τα συντηρητικά! Ιδίως αυτό το ψωμί του τοστ, για να διατηρείται τόσο καιρό φρέσκο, και στην ίδια κατάσταση με την ημέρα που το παρήγαγαν, φανταστείτε τι έχει! Εγώ πλέον φτιάχνω όσο πιο συχνά μπορώ ψωμάκι ολικής, και ξέρω τουλάχιστον τι έχει μέσα!
Και είναι και τόσο απλό να γίνει, που πραγματικά αξίζει να ασχοληθεί κανείς όταν τουλάχιστον έχει χρόνο!Μέχρι και πίτες με αλεύρι ολικής έκανα, και πραγματικά δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές με το άσπρο αλεύρι!
Κρυσταλλένια μου, να σου δώσω ευχαρίστως τη συνταγή, είναι πολύ πολύ απλή!Στην πορεία θα σας γράψω και άλλες παρόμοιες αν θέλετε, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω κάνει άπειρα πειράματα!ʼλλα κατέληξαν στον κάδο αφού ούτε τα γατάκια δεν τα έτρωγαν, αλλά κάποιες είναι πολύ καλές.
Για την κρέμα λοιπόν(βγάζει 4 μπολάκια):
*500ml γάλα 0 ή 1,5%(εγώ συνήθως βάζω 1,5 γιατί έχει μεγάλη διαφορά στη γεύση και πολύ λίγη στις θερμίδες)
*40γρ. corn flour ή νισεστέ(κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή!)
*5 κ.γ. γλυκαντικό σε σκόνη(δοκίμασέ το βέβαια, γιατί εξαρτάται από το γλυκαντικό, εγώ χρησιμοποιώ sweet & balance)
*1 βανίλια ή 2-3 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
*προαιρετικά αν το θέλεις σοκολατένιο, 1κ.σ. άγλυκο κακάο(σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστεί να αυξήσεις λίγο το γλυκαντικό)
Εκτέλεση(πολύ δύσκολη.... :smilegrin
Σε μια κατσαρόλα βάζεις το γάλα(κρύο) και το corn flour, και ανακατεύεις μέχρι να διαλυθεί με σύρμα ή ξύλινη σπάτουλα(το σύρμα είναι καλύτερο, αλλά αν δεν έχεις, μας κάνει μια χαρά και η σπάτουλα)
Προσθέτεις το κακάο-γλυκαντικό-βανίλια και ανοίγεις το μάτι της κουζίνας στο τέρμα.
Ανακατεύεις, ανακατεύεις, ανακατεύεις.......προσοχή να ακουμπάς στον πάτο για να μην πιάσει από κάτω!
Σε 2-3 λεπτά, θα αρχίσει να σφίγγει το μείγμα και να γίνεται κρέμα.
Κλείνεις το μάτι, συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να έχεις μια ομοιογενή κρέμα, μοιράζεις σε μπολάκια και αφού κρυώσει λίγο έτοιμο για ψυγείο!
*Και ζεστό είναι επίσης τέλειο!
Extra tip: αν θέλεις προφιτερόλ και φοβάσαι τις θερμίδες, όταν μοιράσεις την κρέμα στα μπολάκια(σοκολατένια προτείνω σε αυτή την περίπτωση), σπάσε 1 μπισκότο σε κάθε μπολάκι σε μεγάλα κομμάτια, και έπειτα άφησέ το στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.Με μια κουταλιά σαντυγί στην κορυφή(ε τόσα λιπαρά σου αφαίρεσα, σιγά το κακό της 1 κουταλιάς!!), είσαι αρχόντισσα!Και χωρίς αυτή βέβαια, μια χαρά καλύπτεσαι! :spin:
Μη σε τρομάζει η έκταση της συνταγής, στην πραγματικότητα σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει!
Ας γράψω και τα χθεσινά μου τώρα..!
Τετάρτη 6 Ιουνίου
Πρωινό: 1 αυγό βραστό, 1 ασπράδι, καφές σκέτος
Δεκατιανό: 1 φέτα γαλοπούλα, 1 ασπράδι(έβρασα αυγά και αφού τα είχα έτοιμα...!)
Μεσημεριανό: κοτόπουλο ψητό με μουστάρδα και πάπρικα, ρύζι με καλαμπόκι και μανιτάρια, 2 αγγουράκια
Απογευματινό: 1 κρέμα βρώμης, 1 μήλο
Βραδινό: ίδιο με το μεσημέρι, χωρίς ρύζι αλλά με 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 γιαούρτι με κανέλα και ζαχαρίνη(ήθελα παγωτό, και αφού το σκέφτηκα 100 φορές, έβαλα το γιαούρτι καμιά ώρα στην κατάψυξη το έφαγα και ηρέμισα!)
Αυτά κοριτσάκια μου!!
Περιμένω νεότερα!!!
Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!! :starhit::starhit::starhit:
07-06-2012, 16:21 #153
Και ναι κυρίες και κύριοι τα κατάφερα!!!!!
Ευχαριστώ τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τη γιαγιά μου(Χ2), τον παππού μου(Χ2), το σόι μου όλο τέλος πάντων, την Ασημένια και την Κρυσταλλένια φυσικάααααααα!!!
ʼντε πάρτε και μια εικόνα τώρα, για να δείτε πόσο έχω εξελιχτεί:spin:
Υ.Γ. δεν θέλω κλάματα και βλακείες ε?
08-06-2012, 16:17 #154
Καλησπέρα κορίτσια μου!!
Καλέ που χαθήκατε??Ελπίζω να περνάτε καλά και απλά να μην έχετε χρόνο να γράψετε!!
Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω για κάποιες εκκρεμότητες, καθώς την Κυριακή ταξιδεύω (δυστυχώς όχι για καλό λόγο, αλλά για την εξεταστική... :sniff: ) και θα επιστρέψω στη βάση μου σε 2-3 εβδομάδες.
Η χθεσινή μέρα ήταν σε γενικές γραμμές καλή, αν εξαιρέσουμε την απογευματινή - βραδινή έξοδο που λίγο μου τα χάλασε, αφού πήγα πρώτα για καφέ, έπειτα σινεμά και τέλος για ποτό, και αναγκαστικά δεν μπορούσα να κάνω τα γεύματά μου όπως ήθελα!! Αν ήταν στο χέρι μου θα απέφευγα ένα από τα 2 τελευταία
αλλά όταν επιμένει η παρέα δεν μπορείς να αρνηθείς!! Τουλάχιστον πέρασα πολύ καλά!
Οπότε...
Πέμπτη 7 Ιουνίου:
Πρωινό: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα γαλοπούλα, καφές σκέτος
Δεκατιανό: 1 μήλο
Μεσημεριανό: 1 μοσχαρίσιο μπιφτέκι, λίγο κοτόπουλο ψητό, 1 φέτα ψωμί ολικής, σαλάτα ντομάτα-αγγούρι-πιπεριά
Απογευματινό: 1 βερύκοκο, 1/2 γιαούρτι 2%, freddo cappuccino σκέτο
Βραδινό: δυστυχώς η επιλογή της παρέας για βραδινό ήταν κρέπες...Οπότε επειδή δεν με τραβούσε και ιδιαίτερα, αποφάσισα να το αποφύγω και να φάω ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα (ό, τι πιο απλό δηλαδή μπορούσα να βρω εκεί) και 2 χούφτες ποπ κορν στο σινεμά(με το ζόρι κρατιόμουν να μην φάω όλο το κουτί), 1 γιαούρτι, 2 φρυγανιές και 1 αυγό(κατά τις 3 το πρωί..)
Το κακό με το τοστ για εμένα προσωπικά, είναι ότι δε με χορταίνει καθόλου για να το βάλω σαν κυρίως γεύμα, πόσο μάλλον όταν δεν συνοδεύεται από μια τεράστια σαλάτα! Έτσι, μετά από καμιά ώρα αφότου το έφαγα άρχισα να πεινάω και είχα δεξιά μου και αριστερά μου 2 κουτιά με ποπ κορν! Αποφάσισα όμως να κρατηθώ και σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να φάω στο σπίτι, έστω και πολύ αργά, παρά να χορτάσω με τα ποπ κορν. Τελικά, αφού έχασα τη μισή ταινία μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με την πείνα μου(!!), επέστρεψα σπίτι κατά τις 3 και έφαγα το γιαούρτι, τις φρυγανιές και το αυγό.
Αν ήμουν προετοιμασμένη θα έτρωγα νωρίτερα το βραδινό μου και θα το διαχειριζόμουν πολύ καλύτερα αλλά αυτά τα απρόοπτα δεν ξέρεις πότε θα σου συμβούν!
Τουλάχιστον σήμερα νιώθω ικανοποιημένη που δεν πήρα τόσα λιπαρά μαζεμένα από την κρέπα και τα ποπ κορν, και ας έφαγα τα υπόλοιπα λίγο πριν πέσω για ύπνο!
Αυτάααααα...
Φιλιά πολλά!!!!!!
Σας περιμένω!!!!!!!
08-06-2012, 18:26 #155
Να 'μαι και εγώ!Καλησπέρααααα!!!
Μην μου πείτε ότι δεν καταλαβάτε ότι την έκανα την κουτσουκέλα μου και γιαυτό έλειπα...Αν δεν το φανταστήκατε, πραγματικά μιλάμε για πολύ καλοπροαίρετους ανθρώπους :lol:
Εμπλεξα και εγώ, λοιπόν, στα δίχτυα της πάρεας σαν το κερασάκι μας...Και τώρα εξηγούνται όλα...Βρε παλιοκόριτσο έσυ είχες πάρει όλη την αυτοσυγκράτηση και δεν έβρισκα ούτε ψήγμα;:lol:
Που λέτε, υπέκυψα...Μας είχε καλέσει μια φίλη στο σπιτικό της για απογευματινό καφέ και μόνο καφέ δεν ήπια τελικά:smug:
Εφαγα μπισκότα, κέικ, σοκολατόπιτα, παγωτό με ζεστή μερέντα απο πάνω...και όσο σλουρπ και αν ακούγονται δεν ενθουσιαστηκά καθόλου γιατί απο την λαιμαργία μου δεν πολυκαταλάβαινα γεύσεις :sniff:
Η αλήθεια όμως είναι ότι επηρέαστηκα και απο την στάση 2 φιλών που είχαν να με δουν καιρό και τσιμπιόντουσαν για να βεβαιωθούν ότι αυτό που βλέπουν είναι αληθινό. Ε πήρε αέρας ο π@π@ς μου που λέμε...:smug:
Cherie μου, καλό μου, συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου, ήταν μεγάλη η συγκίνηση, χαχαχαχα!!!Τρελή, ε τρελή!:love:
Και τώρα σοβαρά...Πόσο υπερήφανη με έκανες;Πόσο; Ετσι όπως τα διάβαζα λέω ε θα την την έφαγε την κρέπα αλλά μισή και βλέπω ότι την έβγαλες με τοστάκι; Τι να πώ παιδί μου;:shocked2: Ποιά ποπ κορν και αηδίες; Πραγματικά πιστεύω ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες! Μπράβο είπα;!:tumble:
Εγώ συνέχιζω να θέλω να βγάλω τη ζάχαρη απο τη διατροφή μου. Θερμίδες σκέφτομαι να παίρνω συντήρησης ωστέ να μην έχω 2 πακέτα μαζεμένα...Γενικά δεν θα με πίεσω, όπως κάθεται κάθε φορά, αλλά να περιορίζω όσο μπορώ όλα τα εις -άκια...ξέρετε, μπισκοτάκια, σοκολατάκια, παγωτάκια και πάει λέγοντας!
Α!Καλό ταξίδι στην Kερασένια μας!!!Ταξίδι είναι παιδί μου, ακου εκεί δεν είναι για καλό λόγο, εσύ να κάνεις αυθυποβολή και να σε πείσεις ότι πας Μπαχάμες :lol::lol::lol:
Καλή επιτυχία κιόλας, να σκίσεις!:yes::thumbup: Δηλαδή θα σε χάσουμε τόσο καιρό ε;:sniffle::sniffle:
Φιλιάααααα!!!!
09-06-2012, 00:17 #156
Επιστροφή στον καλό μου εαυτό?:saint::saint::saint:
Πρ. Κρέμα βρώμης, καφές με γάλα
Μες. Πίτα ολικής με τυρiά και λαχανικά, σαν πίτσα (μόνο εγώ έλειπα από εκεί πάνω :lol: )
Απ. 1 μεγάλη μπανάνα, ½ τοστ ολικής
Βρ. Σαλάτα με σως από μαγιονέζα light+γιαούρτι+κέτσαπ, 2 ασπράδια, 2 παξιμαδάκια
Σταφίδες μαύρες
Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά είναι τόσο μεγάλη η ευχαρίστηση να επιστρέφεις στην κανονική σου διατροφή
και πάνω από όλα να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο?:spin::spin::spin:
Καλό βράδυ!!!
Σήμερα προτείνουμε μπανάνα :lol: , δεν τρελαίνομαι να πώ την αλήθεια αλλά ότι είναι απο τα πιο θρεπτικά φρούτα είναι!
09-06-2012, 23:38 #157
Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!
Ασημένια μου, μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι και οι κουτσουκέλες??ʼλλωστε όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι όταν βρεθούν με παρέα και διάφορες λιχουδιές δεν τρώνε παραπάνω?Σημασία έχει να το ευχαριστήθηκες, και ακόμα μεγαλύτερη σημασία ότι από την επόμενη μέρα συνέχισες κανονικά τη διατροφή σου σαν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος!!!Μπράβο σου λοιπόν!!
Όσο για την αύξηση των θερμίδων, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.Εξάλλου δε νομίζω πως σκοπός σου είναι να χάσεις κιλά, αλλά να βελτιώσεις τη σύσταση του σώματός σου με σωστή διατροφή και άσκηση!
Τώρα σχετικά με τα δικά μου, να σου πω την αλήθεια κι εγώ ξαφνιάστηκα από τη στάση μου απέναντι στην κρέπα :smilegrin: , αν και δεν πιέστηκα ιδιαίτερα για να την αποφύγω. Το ξέχασα με το που απομακρυνθήκαμε από το μαγαζί!
Ευχαριστώ τοοοοοοσο πολύ για τα καλά σου λόγια!Δεν ξέρεις πόσο θετικά με επηρεάζεις, ειλικρινά στο λέω!
Ας γράψω τώρα τα χθεσινά και τα σημερινά μου, γιατί ξεχνάω και εύκολα!!
Παρασκευή 8 Ιουνίου
Πρωινό: 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 φέτα γαλοπούλα
Δεκατιανό: 2 βερύκοκα
Μεσημεριανό: πίτα ολικής(κάποιος ζήλεψε... :shocked2: ), κοτόπουλο ψητό, 1κ. σ. γιαούρτι, μαρούλι, ντομάτα, και extra σαλάτα μαρούλι
Απογευματινό: 1 μήλο, 1/2 γιαούρτι
Βραδινό: κολοκυθάκια βραστά, 1 μικρή πατάτα βραστή, κοτόπουλο ψητό, 1 handmade γρανίτα φράουλα
Σάββατο 9 Ιουνίου
Πρωινό: 1 αυγό βραστό
Δεκατιανό: 2 βερύκοκα
Μεσημεριανό: μπακαλιάρος βραστός με πατάτα-καρότο-σέλινο
Απογευματινό: 5-6 κορόμηλα, 2 βερύκοκα
Βραδινό: κοτόπουλο σχάρας, σαλάτα μαρούλι, 1 φέτα ψωμί ολικής
Αύριο να δω τι θα κάνω που θα βρίσκομαι από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 στο δρόμο...Μάλλον με βλέπω να κουβαλάω κανένα ταπεράκι....!
Ώρα για ύπνο τώρα, γιατί αύριο δεν θα ξυπνάω με τίποταααααα!!!!!!!
Καληνύχτα κορίτσια μου!!!
Υ. Γ. Τις περισσότερες μέρες θα έχω internet, οπότε θα γράφω συχνά :tumble:
Υ. Γ.2 Κρυσταλλένια που είσαι????
10-06-2012, 01:47 #158
Καλησπερο-καλημέρα!!!
Ήρθα να δώσω τα σημερινά μου, ή χθεσινά τεσπά?
Πρ. Κρέμα βρώμης
Δεκ. 2 λαβάς light+ 1 παξιμαδάκι+ λίγο αγγούρι-ντομάτα
Μες. 2 μεγαλούτσικα κομμάτια πλαστό(=σπανακόπιτα χωρίς φύλλο-το έφτιαξα πρώτη φορά και ενθουσιάστηκα)
Βρ. 1 κομμάτι πλαστό, 1 γιαουρτάκι λεμόνι (τίγκα στα σάκχαρα μετά το είδα), καμιά 15αριά αμύγδαλα
Και 2 καραμελίτσες βουτύρου μπας και μου φύγει η ιδέα, ξέρετε?:smug b:
Πάντως είμαι τόσο αντιδραστικό πλάσμα ρε παιδί μου;; Από τη στιγμή που είπα ότι θα τρώω περισσότερο, τρώω λιγότερο!!!
Μάλλον καλά λένε ότι για να πετύχει η δίαιτα πρέπει να μην το βλέπεις σαν δίαιτα, δηλαδή καταναγκαστικό έργο.
Cherie μου πάς από το καλό στο καλύτερο ή κάνουν πουλάκια τα ματάκια μου;!:starhit: Αψογες ήταν και οι 2 ημέρες! Βασικά ήταν και λιγότερα απ?οτι έπρεπε αλλά το θέμα είναι να χορταίνεις, άλλες μέρες πεινάμε λιγότερο και άλλες περισσότερο η αλήθεια είναι.
Όσο για αυτό το όλη μέρα στους δρόμους, πόσο με αποσυντονίζει?Να πάρεις κάτι μαζί σου ναι! Όχι σαν και εμένα που είμαι χύμα στο κύμα κάθε φορά και καταλήγω στο σπίτι πεινασμένη σα λύκος :crazy:
Φιλιάαααα!
10-06-2012, 19:42 #159
Κοριτσακια μου γειαααααααα :tumble:
Δεν σας ξεχασα, απλα ημουν λιγο στο τρεξιμο και λιγο με τη ζεστη και τη βαρεμαρα(εχει χαλασει και το pc μου, και χρησιμοποιω ενα που εχουμε στο σπιτι,αλλα το χρησιμοποιουν και αλλα 3 ατομα.... οποτε καταλαβαινεται εδω περα τι γινεται,αφηστε που μεταμεσονυκτια που εγω εχω χρονο και διαθεση,δεν μπορω να τον χρησιμοποιω γιατι κανει θορυβο και ενοχλει..τεσπα....)
Μπραβο Μπραβο και στις δυο σας!
Cherie μου θα συμφωνησω με την Ασημενια, κανεις παρα πολυ ωραια διατροφη, φτου σου κοριτσαρα μου!!
Και παιδια εγω ειχα την εντυπωση, οτι η κρεπα δεν ειναι τοσο κακη επιλογη...(με το να βαλεις μεσα σοκολατα, ή τυρι και γαλοπουλα) ισα ισα... -βεβαια μπορει να κανω και λαθος εγω δεν το εχω ψαξει, αλλα το ειχα συζητησει με μια κοπελα που το εψαχνε.. τεσπα
Αααα:starhit:,καλη τυχη με την εξεταστικη σου καλη δυναμη και κουραγιο σου ευχομαι! Να σκισεις
Ασημενια μου, τωρα για μια μερα(εκεινη με τις παρασπονδιες) ενταξει λογικο ηταν -πιο πολυ γιατι ειχες στο μυαλο σου να ΜΗΝ φας ζαχαρη!
Θα συμφωνησω οτι οσο κανεις κατι με εναν χαρακτηρα καταναγκασμου τελικα πεφτει στο κενο... (να ξερες ποοοοσες φορες εχω ερθει στη θεση σου) Αλλα εγω επιμενω, επιτυχια ηταν και το μετα, οτι σταματησες εκει..και δεν σε πηγε σερυ και για τις υπολοιπες μερες! Να τα λεμε αυτα, γιατι ειναι σημαντικο! Οταν ειδικα ο πρωτος στοχος ειναι αυτος
Επισης δοκοιμασα το ζελε με το γιαουρτι! Πολυ νοστιμο!! και δροσερο(εβαλα και λιγο στη καταψυξη και εκανα σαν γρανιτα)
Της Cherie δεν το εχω δοκοιμασει ακομα(λιγο που βαριεμαι,λιγο που εχουν αρχισει τα τρεξιματακια..)αλλα θα το δοκοιμασω και θα ερθω να κανω αναφορουλα και να δωσω συγχαρητηρια
Εμ, επισης Ασημενια δεν μας δινεις εδω τη συνταγη αυτη της σπανακοπιτας χωρις φυλο??? (παντα τρελαινομουν για την σπανακοπιτα και σπανακι θελω πολυ να τρωω-αλλα μονο ωμο εχω τον τροπο να το φαω)
Τελος, ηθελα να πω οτι επειδη απο εδω και περα ισως εχω καποιες υποχρεωσεις παραπανω(ελπιζω αρκετες-αν βρω επιτελους δουλεια)και επειδη εχω βαρεθει και λιγο συνεχεια με το μετρημα των θερμιδων(για καμια βδομαδα τουλαχιστον) λεω να σταματησω να μετραω (πανω κατω ξερω τι πρεπει να φαω για μια σωστη διατροφη) και να το αφησω ποιο χαλαρα.Αλλα θα μου αρεσε να ακουσω την αποψη σας. Μηπως βρε παιδι μου δειτε προβληματικες που δεν εχω σκεφτει.Ευχαριστω! :spin:
Σας χαιρετω για σημερα! Φιλια πολλα και πιο πολλες επιτυχιες ευχομαι!! :yes:
ΥΣ. Να σας πω οτι ζυγιστηκα.. εχασα μισο κιλο μονο βρε κοριτσια..
Δλδ απο την Τριτη που η ζυγαρια μου με εδειξε 67,1-το κανονικο μου το Σαββατο με εδειξε 66,4..βεβαια εκανα τις παρασπονδιες μου..Αλλα οχι τοσο τραγικες για να μην χασω ενα κιλο ολοκληρο..:sniff: Και περιμενω και να αδιαθετησω(βεβαια εγω ουτε με αυτο ειχα θεμα, παντα τα κιλα μου δεν τα επηρεαζε ο κυκλος μου)
αλλα λιγο η ανυπομονησια μου, λιγο οτι τοσα χρονια εχω κουραστει σε αυτα τα κιλα και μου βγαινουν ολα μου τα ψυχολογικα και αδυνατω να τα διαχειριστω, λιγο το καλοκαιρι και οτι πρεπει να αντιμετωπισω το σωμα μου με μαγιο.... δεν βρισκω το κουραγιο και τη δυναμη... Και ειναι ακομα η αρχη... εχω χασει 2-3 κιλα δλδ, δεν εχω καν προλαβει να κολλησω...(τοτε τι θα γινει??!!-φοβαμαι εκεινη τη μερα)
Σε καμια περιπτωση δεν εννοω να το ριξω στο φαγητο(φυσικα και καλυτερα να χανω μισο κιλο παρα να παιρνω δυο) αλλα καταλαβαινεται η διαθεση μου, και το ηθικο μου εχει φτασει αρκετα χαμηλα....
Αυτα(ηθελα να τα πω καπου, γιατι οσο καλους ανθρωπους και αν εχω γυρω μου, οταν καποια πραγματα δεν τα εχεις ζησει δεν τα καταλαβαινεις..) :tumble:
10-06-2012, 22:03 #160
Καλησπέρα κι από εδω!!!
Κρυσταλλένια επιτέλους!!
Ανησύχησα μήπως συνέβη κάτι άλλο και απουσίαζες τις τελευταίες μέρες!Ευτυχώς όλα καλά, και αν πρόκειται να βρεις και δουλειά, σου επιτρέπουμε να κάνεις και καμιά απουσία παραπάνω:spin:
Συμφωνώ κι εγώ να αφήσεις τις θερμίδες λίγο στην άκρη αφού ξέρεις περίπου ποσότητες κλπ με το μάτι, ίσως σου κάνει και μεγάλο καλό όλο αυτό, αφού θα έχεις λιγότερα πράγματα στο κεφάλι σου!
Όσο για τα κιλά εγώ θα σου πω συγχαρητήρια!!Λίγο είναι να προσπαθείς να ξεφύγεις από τη βουλιμία, και ταυτόχρονα να κάνεις και δίαιτα και μάλιστα με θετικό αποτέλεσμα?Τι σημασία έχει αν τα κιλά τα χάσεις σε περισσότερο χρόνο?μια απώλεια είναι πάντα ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ!!!Φυσικά σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ μετά από μια καλή προσπάθεια περιμένω τα αντίστοιχα αποτελέσματα, αλλά το σώμα μας δεν είναι μηχανή και είναι φυσιολογικό να μην έχεις κάθε βδομάδα μια σταθερή απώλεια.Ό,τι και να λες για τον κύκλο σου εγώ πιστεύω ότι κι αυτός επηρεάζει λιγάκι, αλλά αυτό είναι παροδικό.Την άλλη βδομάδα μπορεί να χάσεις περισσότερο, αλλά και αν δε χάσεις όσο περιμένεις, δεν έγινε και τίποτα!
Τώρα για την παραλία, αν σου πω οτι δεν το σκέφτομαι κι εγώ ψέματα θα πω.Έτσι είμαστε σχεδόν όλες οι γυναίκες!Αλλά βρε κοριτσάκι μου, δες το αντικειμενικά και πες μου...είναι πολλά τα κιλά σου?οκ, μπορεί να μην είναι ο ιδανικός αριθμός για σένα, αλλά κανένας βλέποντάς σε δε νομίζω ότι θα πει ''κοίτα πως είναι αυτή'' κλπ. Και να το πει θα είναι κανένα πιτσιρίκι που το παίζει και καλά Ο γκόμενος, και το μόνο του ενδιαφέρον είναι να σχολιάζει τους άλλους.Ξέρω ότι αυτά που σου λέω δεν είναι ιδιαίτερα πειστικά για να αλλάξεις τρόπο σκέψης, αλλά είναι η πραγματικότητα που δυστυχώς αρνούμαστε να δούμε!
Όσο για την κρέπα, δεν είναι κακό να φας μια στις τόσες, αλλά καλύτερη επιλογή είναι η αλμυρή με γαλοπούλα, λαχανικά κλπ. Εγώ την αλμυρή δεν την τρώω, κρέπα για μένα σημαίνει σοκολάτα και φράουλες!!!!!!!!!! Οπότε σε αυτή την περίπτωση, είναι ολίγον τι θερμιδικό έγκλημα, αν παρατηρήσεις την ποσότητα σοκολάτας που βάζουν μέσα!
Ασημένια μου!!!
I'm going babanas όλη μέρα σήμερα!! Σκεφτόμουν την εικόνα που έβαλες και πραγματικά ταίριαζε απόλυτα με όλη την κατάσταση!
Τι κουτσομπολιά άκουσα, τι παιδάκια είδα να χοροπηδάνε από το ένα κάθισμα του τρένου στο άλλο, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να πηγαινοέρχεται κάθε τρεις και λίγο στο κυλικείο και να επιστρέφει με πατατάκια, τοστ, μπισκότα, χυμούς, μέχρι και μπύρες...!Κουράστηκα, ταλαιπωρήθηκα, έφαγα τη μπανάνα και το μήλο μου στο δρόμο, και επίσης λίγο κοτόπουλο στα κλεφτά μη με δει κανείς και με κοροιδεύει, και μάλιστα προνόησα να το τυλίξω με μεμβράνη και όχι αλουμινόχαρτο για να μην ακούγεται ο κλασικός ήχος..
Όσο για τη ζέστη ας μη μιλήσω καλύτερα...
Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τα καλά σας λόγια!Προσπαθώ όσο μπορώ να τρώω απλά και ισορροπημένα, και μέχρι στιγμής δε μου λείπει ευτυχώς κάτι!Τρώω μέχρι να χορτάσω, και όχι να σκάσω, οπότε οι ποσότητες εξαρτώνται από την όρεξη μου.
Ασημένια η χθεσινή σου μέρα είχε όντως λιγότερο φαγητό από τις προηγούμενες.Τι σου είναι το μυαλό όμως ε? Σου πάει η απελευθέρωση από τον ζυγό των θερμίδων, οπότε αφού το επιβεβαιώσαμε κιόλας, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό!!GO GO GIRL!!!
Και αφού μασουλάω τη σαλάτα μου, και κλείνω με αυτή, ας γράψω και τα σημερινά μου..
Κυριακή 10 Ιουνίου
Πρωινό: 1 αυγό βραστό(έπρεπε να τελειώσουν!), κρύο τσάι με λίγη stevia (πήρα αυτό το τσάι σε φακελάκια που γίνεται με κρύο νερό, έχει μαύρο τσάι, και άρωμα ροδάκινο και μάνγκο. Πίνεται πολύ ευχάριστα σε αντίθεση με το πράσινο που το πίνω απλά για να αποφύγω κάποιες φορές τον απογευματινό καφέ)
Δεκατιανό-μεσημεριανό: 1 μήλο, 1 μπανάνα, κοτόπουλο ψητό και 1 φέτα ολικής σε διάστημα 6 ωρών)
Απογευματινό: 1 χούφτα δημητριακά με σοκολάτα(τα κλασικά γνωστής εταιρίας, που προτείνουν αντικατάσταση 2 γευμάτων με αυτά κλπ... ήθελα να τα αποφύγω γιατί περιέχουν ζάχαρη και μόνο που βλέπω τη διαφήμιση εκνευρίζομαι όταν ακούω να λένε πόσο υγιεινό προιόν είναι, αλλά τα έφαγα!)
Βραδινό: τεράστια σαλάτα μαρούλι(για να καταλάβετε το μέγεθος, ήταν 350γρ!! δεν ζυγίζω τα λαχανικά, απλά το έγραφε στη σακούλα), 1 κονσέρβα τόνου σε νερό, καλαμπόκι, λίγα φασόλια κόκκινα.
Και τώρα καλό μου κουράγιο γιατί έχω διάβασμα.....:sniffle:
Φιλιά πολλά κοριτσάρες μου!!!
10-06-2012, 23:59 #161
Καλησπέρα!!!
Κοριτσάκια μου, παρούσες και οι 2 σήμερα, τι χαρά! Κρυσταλένια επιτέλους!:tumble:Σας διάβασα αλλά επειδή γύρισα ολίγον τι πτωματάκι θα δώσω μόνο αναφορά και το πρωί που θα είμαι free θα μπω να σχολιάσω αναλυτικά, γλωσσοκοπάνα ξέρετε, δεν μπορώ τις ξεπέτες :lol:
Και ναι ήμουν υπόδειγμα, πολύ μου άρεσε η σημερινή μέρα, ιδού :
Πρ. Τοστ ολικής με τυρι-γαλοπούλα-ασπράδι-κέτσαπ
Μες. 2 κοτομπιφτέκια (παρα κάτι), νιόκι πατατας με 1 κ.σ μυζήθρα, ½ ντομάτα
Απ. Γιαούρτι με φρούτα του δάσους
Βρ. 2 μέτρια κομμάτια σπανακόπιτα, 1 κ.σ γιαούρτι
ΥΓ.1 Καλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την Cherie με το κοτοπουλάκι! Το έκανα εικόνα και έλιωσαααα! Όχι με το γεγονός φυσικά αλλά με την περιγραφή και την χρήση μεμβράνης! :lol:
ΥΓ.2 Κρυσταλένια μου σου αφιερώνω εξαιρετικά τη σημερινή εικονίτσα! Με καλύπτει απόλυτα! Ακου εκεί ΜΟΝΟ!
Τα υπόλοιπα αύριο! Ονειρα γλυκά να έχουμε!(Μιας που δεν τα τρώμε :crazy: )
11-06-2012, 12:46 #162
Καλημέρα!!!:starhit:
Κρυσταλένια μου μακάρι να βρείς τη δουλίτσα που θες, στο εύχομαι ολόψυχα! Τώρα για το μέτρημα των θερμίδων, αφου κουράστηκες άφησε το ναι
αλλά εγώ θα πρότεινα να έκανες ένα πλάνο με επιλογές ωστέ να είσαι και σίγουρη ότι δεν ξεφεύγεις. Πωπώ να ΄ξερες πόσο σε ζηλεύω, εμένα το μέτρημα των θερμίδων γίνεται αυτόματα στο μυαλό μου, δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ αν θέλω να μετρήσω ή όχι, άστα!:crazy:
Καλέ μου φαίνεται ξεχνάς εύκολα ε; Την προηγούμενη εβδομάδα βρε δεν έκανες διήμερο υπερφαγικό; Εχασες μισό κιλό και σου φαίνεται λίγο; Θα σε μαλώσω ε!:wink1:
ʼλλες παιδί μου κάνουν υπερφαγικό και κάνει να φύγει η κατακράτηση 1 εβδομάδα, όχι να χάσουν κιόλας! Μια χαρά απώλεια είναι κοριτσάκι μου για τα δεδομένα!
Και περιμένεις και να αδιαθετήσεις, ούτε του παπά σου λέω!:thumbup:
Φια τη ψυχολογία σε καταλαβαίνω εντελώς! Σκέφτεσαι «άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς το σώμα που ονειρεύομαι», σωστά; Και ποιος δεν το έχει σκεφτεί; Αλλά να σου πώ,
κοίτα να το χάρεις γιατί αν συνεχίσεις την προσπάθεια σου θα είναι το τελευταίο σαν ζουμερούλα! Στο λέω μην τυχόν και τα αναπολήσεις του χρόνου που θα είσαι κορμάρα!:yes:
ʼλλωστε βρε αντικειμενικό πρόβλημα δεν έχεις, γιατί να σκάς; Αυτοπεποίθηση παιδί μου, ξέρεις τι θα πεί; Αυτό θέλει η παραλία! Εχω δει εγώ ζουμπουρλούδες με τη τσαχπινιά να βάζουν κάτω δίμετρες με κοιλιακούς φέτες!
Cherie μου θα στο ξαναπώ ότι έλιωσα στο γέλιο με το κοτοπουλάκι! Δεν το πιστεύω ότι προνόησες και έβαλες μεμβράνη για να μην κάνει θόρυβο! ΘΕΑ!:tumble:
Και εγώ ντρέπομαι ρε γαμώτο αλλά γιατί; Που τρώμε υγιείνα; Ενώ όταν τρώμε μπισκοτάκια, παγωτάκια και λοιπές σαβούρες είμαστε κυρίες ε; Βλακείες, απλα κάθετι πέρα από το συνηθισμένο τραβάει την προσοχή, δε νομίζω ότι ακόμα και να σε είδαν θα σκέφτηκαν αρνητικά, ίσα ίσα. Εμένα μου αρέσει αυτή η εικόνα να τη βλέπω, άσχετα που δεν έχω καταφέρει να το κάνω ποτέ!
Αχ πόσο μου θυμίζεις εμένα! Εννοείται κρέπα= κρέπα με μερέντα. Αλμυρή δεν έχω φάει ποτέ, και για φαγητό να πηγαίνουμε πάντα γλυκιά τρώω και ας με κοροιδεύουν οι υπόλοιποι, χεχε! Και ναι θέλω και εγώ να δείρω και την Πετρουλάκη και την καινούργια που τα διαφημίζουν αυτά! Ειδικά η Πετρουλάκη που τρέφεται με άπαχη γαλοπουλά και μαρούλι τα έχει καθημερινά στη διατροφή της, τι να σου πώ! Ασε μας μωρέ!:smug b:
Πάντως τέλεια η μέρα σου χθες, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις συνθήκες! Keep going girl!:thumbup: Και τώρα με το διάβασμα είναι ακομα δυσκολότερο ε; Εγώ πάντως δεν μπορούσα να συνδυάσω δίαιτα με εξεταστική, ή γινόμουν ντολμαδάκι και έγραφα καλά ή έμενα στα ίδια και πήγαινα αδιάβαστη :lol:
A! Kρυσταλένια μου η συνταγή για την πίτα είναι απο εδώ http://www.chefonair.gr/index.php/re...2-plastos.html... Εχει μάλιστα και λινκ να πατήσεις να δεις το βιντεάκι για την εκτέλεση. Εγώ την έκανα μόνο με σπανάκι και μείωσα την ποσότητα απο τα τυριά! Αυτοσχεδίασε και εσύ!
Αυτάααα!Φιλάκια και επιστροφή το βράδυ για αναφορά!
11-06-2012, 15:15 #163
Γεια σας κοριτσαρες μου :smilegrin:
Ευχαριστω και τις δυο, πραγματικα! Οχι μονο για τα λογια σας, αλλα και για την συμπαρασταση!! :starhit:
Ασημενια μου, σε καταλαβαινω (με τις θερμιδες) τελικα και εγω -βαριεμαι, δεν βαριεμαι.. το κανω τοσο ψυχαναγκαστηκα, δεν μπορω να σταματησω να τις μετραω.. (και δεν μετραω μονο θερμιδες, μετραω και λιπαρα και υδατανθρακες)
Ευχαριστω και για την εικονα!! Αληθεια οποτε παραπονιεμαι θα βλεπω αυτη την εικονα και νομιζω θα με επαναφερει..
Οσο για τις κρεπες... χαχαχα κοριτσια.. γελασα με τη ψυχη μου! :spin:
Εγω παλι και για γλυκια κρεπα να παμε (και αν και λατρευω τη μερεντα) τρελαινομαι για κρεπα με τυρι ,ντοματα και μανιταρια.. (και ολοι οι αλλοι τρελαινονται να με βλεπουν να εχω γινει χαλια με τα ζουμια..:saint: )
Cherie μου (απο που να αρχισω..) παντως εγω θα χαιρομουν παραπολυ αν εβλεπα τη σκηνη με το κοτοπουλο! Συμφωνω απολυτα με την Ασημενια. Αλλα και εγω θα ντρεπομουν και χαρα στο κουραγιο σου και φυσικα συγχαρητηρια!
Επειτα.. θα σχολιασω τη σαλατα σου(τη ποσοτητα της)..:smirk: Εγω σχεδον καθημερινα με το μεσημεριανο τρωω 300γρ μαρουλι (γιατι με φουσκωνει)-Και ναι, εγω μετραω ΚΑΙ τα λαχανικα..:shocked2:
Και που να δεις μια μερα αποτοξινωσης που ετρωγα μονο λαχανικα και τυρι και για μεσημεριανο ειχα δυο καβαφες μια με μαρουλι μια με σπανακι.. αφου με βλεπουν σπιτι οι γονεις μου και μου λενε "εσυ παλι θα βοσκησεις?"
Παντως -ειδικα το μαρουλι, ειναι οτι πρεπει, και δροσερο,και φουσκωνει και εχει πολυ λιγες θερμιδες..
Καλη τυχη με την εξεταστικη.
Αληθεια τι σπουδαζεις?(αν θες φυσικα μας λες.)
Παντως και εγω σε περιοδους εξεταστικων(οοοταν διαβαζα) ειχα τη δικαιολογια οτι χρειαζομαι ενεργεια και πλακωνα τις σοκολατες :smirk:
Εσενα ομως σε βλεπω τουμπανο! Μια χαρα το πας και αν δεν εχεις νιωσει ουτε στερηση, ουτε τιποτα ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
Καλη συνεχεια τσουπρες μου!
Πωωπωπω αυτη η ζεστη.. σας εξουθενωνει και εσας??
11-06-2012, 23:55 #164
Καλησπέρα!!!
Σήμερα τα έκανα λίγο σαλάτα?Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά εγώ όταν δεν κοιμάμαι καλά
η ημέρα δεν κυλάει καθόλου καλά διατροφικά, το έχω τσεκάρει!:sniffle:
Αναλυτικά :
Πρ. 2 φ. ψωμί ολικής με becel+μέλι
Δεκ. Γιαούρτι με φράουλα+δημητριακά
Μες. Μπριάμ με λίγο τυρί
Λίγο αργότερα 2 κ.γλ. παγωτό, 2 τετραγωνάκια από μια παυλίδης μπανάνα και 2 σειρές από μια λάκτα
Απ. Τοστ ολικής με τυρί-γαλοπούλα-πιπεριά-κέτσαπ, 2 τετρ. απ?τη σοκολάτα
Βρ. Ρόφημα πρωτεΐνης, 2 τυράκια λαβάς
Οοο,τι να ΄ναι βασικά. Από την μία δεν πεινούσα καθόλου και ένιωθα «κάπως» το στομάχι μου και από την άλλη ήθελα κάτι γλυκό μπας και βελτιώσω λίγο την χάλια αίσθηση.
Το μόνο ευχάριστο είναι παρόλο που τόσες ημέρες έχω στο ψυγείο πάνω από 6 διαφορετικές σοκολάτες και παγωτό, υπέκυψα μόνο σήμερα και σε μικρή ποσότητα. Κάτι είναι και αυτό νομίζω?
Α, όχι, έχω και άλλο ευχάριστο! Μετά από πολύ καιρό έκανα μισή ώρα ποδήλατο!:yes: :spin:
Σα να υποχωρεί λίγο η αδυναμία μου φαίνεται. Για να δούμε, θα το επιχειρήσω και αύριο?
Κρυσταλλένια ήθελα να το γράψω και εγώ το πρωί και το ξέχασα! Προσωπικά καθόλου δεν την παλεύω με τη ζέστη!!! :crazy:
Και αυτό τώρα δεν είναι τίποτα, να δω τι θα κάνουμε στα 40άρια που έρχονται!:shocked2:
Φιλιά!!!!
12-06-2012, 11:39 #165
Καλημερα κοριτσακια μου!
Ασημενια μου ναι, νομιζω οτι επηρεαζει ο καλος υπνος τη διατροφη!
Παντως εγω επιμενω!Δεν ειναι και τοσο τραγικα (απο αποψη θερμιδων) αυτα που εφαγες.. Και να κοψεις τελειως τη ζαχαρη, οταν στο σπιτι περιφερονται τοοσα πραγματα δεν νομιζω να ειναι και οτι πιο ευκολο...(και αναρωτιεμαι αν το εχει καταφερει και κανεις... :shocked2: )
Αν, αυτο σου δινει κουραγιο, εγω δεν θα σταματουσα ουτε στα τετραγωνακια,ουτε στις κουταλιες, ουτε στη μια σειρα! Και το θεωρω αθλο σου!
οσο για το ποδηλατο, αντε αντε καλη αρχη!
Οση ωρα θα κανεις, θα με σκεφτεσαι που και που και θα μου δινεις δυναμη να πηγαινω και εγω για τρεξιμο.. Γιατι το πρωινο ειναι βασανιστηριο.. :spin: (μικρουλι βεβαια, γιατι μετα με ανταμοιβει πολυ! η διαθεση μου ειναι πολυ ψηλα και η ψυχολογια μου..και φυσικα η αντοχη μου -κατι το οποιο θελω πολυ να καλυτερεψω!!)
Αχχχ αυτα σκεφτομαι και εγω(τους 40 βαθμους)..Εμεις παντως (η παρεα μου) σκεφτομαστε πολυ σοβαρα την πισινα στο μπαλκονι !!! χαχαχα
ααα και ενα καταψυκτη για τα παγακια! :Ρ
Ευχομαι σημερα να ειναι μια ομορφη ΦΥΣΙΚΗ μερα χαχαχα
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία