Results 46 to 60 of 174
-
03-04-2012, 12:12 #46
Καλημέρα!!!!
ειμαι εδώ για την αναφορούλα μου για χτες
20' ΤΡΕΞΙΜΟ!!! 50' ΒΑΔΗΝ
ΝΕΡΟ 1.800 --- ΣΤΟΧΟΣ 2.400 τόσο πρεπει να πεινω
τι έφαγα:
πρωι:
2 τυγανιτες απο γάλα 1,5- 2ψωμακια του τοστ και αυγο
με μελι και κανελλα
ενδιαμεσα
1 μηλο
μεσημερι:
Συκωτακι τιγανιτο με χορτα και 2 μικρες ψητες πατατούλες
απόγευμα
1 milko free
Bραδυ:
1 μικρη μεριδα μακαρονια με γιαούρτι 1.5% και μια μικρη φετα γαλοπουλα βραστη.
- 03-04-2012, 12:29 #47
stop giving up!
03-04-2012, 13:10 #48
Ασημένια μου κατ' αρχήν θα σου (ξανά) πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!:thumbup::thumbup:
Όχι δε θα κουράζομαι να στο λέω...ξανά και ξανά. :bouncy:
Αναφορικά με το δίλημμα που έθεσες στον εαυτό σου "Να φάω ή να μη φάω;" θα συμφωνήσω: άκουσε το σώμα σου... μην πιέζεσαι ψυχαναγκαστικά να φας σε συνάφεια με το μην καταπιέζεις τον εαυτό σου όταν πεινάς και θέλεις να φας ή όταν απλά "λιγουρεύεσαι" κάτι, καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό και ανθρώπινο.
Είπαμε και το ξανά λέμε προτεραιότητα μας δεν είναι να είμαστε αδύνατες αλλά ΔΥΝΑΤΕΣ, ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ:grin:
03-04-2012, 21:37 #49
Καλησπέρα!!!
Να και μία αναφορά στην ώρα της λοιπόν :
Τρίτη 3 Απριλίου
# Καφές με γάλα
40' ποδήλατο
# 3 φρυγανιές ολικής με τυρί κρέμα+ λίγο μέλι, 1 λαβάς, 1 πορτοκάλι
# Κριθαράκι (ζωγράφος) κοκκινιστό με μανιτάρια, φέτα χ.λ, 1 φρυγανιά (Βγήκε τέλειο και πολύ χοσταστικό, σλουρπ)
Ασκήσεις για χέρια
# Κρέμα βρώμης, 1 μήλο
# Λουκάνικο γαλοπούλας (ευτυχώς τελείωσαν επιτέλους), τυρί κότατζ, 1 αγγουράκι, 1 παξιμαδάκι κρίθινο
# 1 πορτοκάλι και 1 φλ. φράουλες
Καλά ήταν!
Με τη γυμναστική όμως έχω ένα θέμα. Εχει αρχίσει να εμφανίζεται ένα ποντικάκι ή μάλλον δυο στα μπρατσάκια μου και δεν μαρέσει καθόλου!
Δεν πάω γυμναστήριο, σπίτι μου κάνω και μάλιστα τα βαράκια μου είναι μόλις 2 κιλά έκαστο, σιγά τα ωά δλδ.
Εκείνο όμως που με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο είναι που η κοιλία μου απο όταν ήμουν μικρή είναι ανένδοτη στους κοιλιακούς και οι μύες άφαντοι. Το μπράτσο πάλι αλλού παπά, μην κάνω 1 μήνα βαράκια, οι μύες ξεπροβάλλουν και κάνουν παρέλαση...πφφφ
Δεν το λέω για κανέναν άλλο λόγο αλλά να, αν διαβάζει ο καλός θεούλης ας μου κάνει μια ανταλλαγή!:saint::tumble:
Zυμαράκι πολύ καλά! Να είχα και εγώ ένα μίλκο τώρα...:spin:
Γλυκιά μου ShadowWave τι να πω; Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ΔΥΝΑΜΗ μου δίνεις να συνεχίσω! Απλά δεν μπορείς! Μακάρι να μπορούσα να στην ανταποδώσω έστω και στο ελάχιστο!
03-04-2012, 22:29 #50
Δεν το λέω για κανέναν άλλο λόγο αλλά να, αν διαβάζει ο καλός θεούλης ας μου κάνει μια ανταλλαγή!:saint::tumble:
χαχαχα!!! ολα καλα θα πανε κανε περισσοτερες ασκησεις για την κοιλιτσα!
))
04-04-2012, 01:08 #51
"Γλυκιά μου ShadowWave τι να πω; Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ΔΥΝΑΜΗ μου δίνεις να συνεχίσω! Απλά δεν μπορείς! Μακάρι να μπορούσα να στην ανταποδώσω έστω και στο ελάχιστο! "
Αχ βρε Ασημένια μου με συγκίνησες...αλήθεια.. :starhit:
Να σου πω λοιπόν ότι μου το ανταποδίδεις και με το παραπάνω! Με εμπνέεις με τη δύναμη και τη θέληση σου, το τρόπο σκέψης σου, την επιμονή σου και το σθένος σου. Και μακάρι να συμβαίνει και αυτό και με άλλες κοπέλες...να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου! Πολύ περήφανη!
ΥΓ: Αχ μόνο εμένα μου αρέσουν τα ποντικάκια στα μπράτσα στις γυναίκες;! Φαντάσου ότι έχω φτάσει να χρησιμοποιώ αλτήρα των 6 κιλών(!) για τους δικέφαλους...νιώθω σούπεργουμαν...χοχοχο... Βέβαια...ακόμα για γράμμωση ούτε λόγος...! Τυχερήηη...
05-04-2012, 11:58 #52
Καλημέρα!
Απουσία χθες και όχι για καλό λόγο.
Είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω τέτοιο υπερφαγικό και όμως το έκανα. Τσάμπα και όλα τα μπράβο της γλυκιάς μου Shadow:sniffle:
Δεν έγραψα γιατί πραγματικά ένιωθα απαίσια και δεν ήθελα να υπάρχει ένα τόσο απαισιόδοξο ποστ στο ημερολόγιο μου.
Ντρέπομαι, δεν μαρέσει να λυγίζω, μέχρι που σκέφτηκα να μην ξαναγράψω. Αλλά όχι, αυτό το ημερολογιο θα κλείσει μόνο με την επίτευξη του στόχου.
Υπόσχεση ή απειλή, αυτό θα γίνει!Δεν τα παρατάω τόσο εύκολα...
Μπορεί το πρησμένο μου πρόσωπο και σώμα να μου θυμίζουν τα χθεσινά αλλά δεν θα τα αφήσω να πάνε ακόμα πιο πίσω...
Θα επιστρατεύσω την καλή μου διάθεση και θα προσπαθήσω να κάνω την μέρα όσο καλύτερη γίνεται.
05-04-2012, 13:24 #53
Κοριτσάκι μου γλυκό μην απογοητευέσαι!Με ένα παραστράτημα(και δύο και τρία) θα ακυρώσουμε ΟΛΗ την προσπάθεια;! ΟΧΙ. Είμαι κατηγορηματική. Εξάλλου μην τρέφουμε αυταπάτες. Η βουλιμία δεν είναι κάτι που εύκολα μπορούμε να την διώξουμε από τη ζωή μας. Προσπαθώ δύο χρόνια και ακόμα με χτυπάνε βουλιμικές κρίσεις... αλλά εκεί που αυτό γινόταν καθημερινά τώρα γίνεται όλο και πιο σπάνια..δεν είναι και αυτό μια επιτυχία;! Δεν τα παρατάω..Ακόμα και νιώθω πιο αδύναμη από ποτέ.Ένα μόνο πράγμα δεν επιτρέπω πια στο εαυτό μου εκείνες τις στιγμές: την αυτολύπηση και τη δράματοποίηση του γεγονότος. Κάθε μέρα, ώρα, λεπτό είναι η ευκαιρία για μια καινούρια αρχή! Εξάλλου επιτρέπεται να πέσεις ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ! Χαμογέεεελααααααααααα :bouncy::spin::spin:
05-04-2012, 15:04 #54
Originally posted by Ασημένια
Καλημέρα!
Απουσία χθες και όχι για καλό λόγο.
Είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω τέτοιο υπερφαγικό και όμως το έκανα. Τσάμπα και όλα τα μπράβο της γλυκιάς μου Shadow:sniffle:
Δεν έγραψα γιατί πραγματικά ένιωθα απαίσια και δεν ήθελα να υπάρχει ένα τόσο απαισιόδοξο ποστ στο ημερολόγιο μου.
Ντρέπομαι, δεν μαρέσει να λυγίζω, μέχρι που σκέφτηκα να μην ξαναγράψω. Αλλά όχι, αυτό το ημερολογιο θα κλείσει μόνο με την επίτευξη του στόχου.
Υπόσχεση ή απειλή, αυτό θα γίνει!Δεν τα παρατάω τόσο εύκολα...
Μπορεί το πρησμένο μου πρόσωπο και σώμα να μου θυμίζουν τα χθεσινά αλλά δεν θα τα αφήσω να πάνε ακόμα πιο πίσω...
Θα επιστρατεύσω την καλή μου διάθεση και θα προσπαθήσω να κάνω την μέρα όσο καλύτερη γίνεται.
οσοι και οσες κανουμε διατροφη,οι περισσοτεροι μαλλον,συμβαινει να χουμε τα μικροπεριστατικα μας
εγω να δεις ποσα περιδρομιαστικα επεισοδια εχω κανει,ενιωθα 200 κιλα και την επομενη η ζυγαρια ηταν καλη μαζι μου,γιατι το διογκωνα το θεμα απο τη στεναχωρια μου.
μη στεναχωριεσαι και συνεχισε απ οπου εισαι ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας μια χαρα και αν νιωθεις οτι δυσκολευεσαι με το προγραμμα σου χαλαρωσε το λιγακι.
να σαι καλα και να ξερεις δινεις κουραγιο και σε αλλους -γιατι να το κρυψουμε αλλωστε;ολοι εχουμε νιωσει ετσι καποια στιγμη ή στιγμες και απο ντροπη δε θελαμε να μπουμε ξανα εδω.
ομως ειμαστε εδω ακομα και συνεχιζουμε,αντε και καλη συνεχεια ε;
05-04-2012, 15:41 #55
Σοφάκι μου όπως πάντα έχεις τόσο δίκιο.
Αυτό ακριβώς σιχαίνομαι και εγώ, την αυτολύπηση. Δεν την επιτρέπω στη ζωή μου γενικά, ε δεν θα με κάνει καμια κυρία βουλιμία να την υιοθετήσω!
Να μας κάνει τη χάρη?:smirk::spin:
Και τώρα που είμαι ήρεμη πιά θέλω να μιλήσω λίγο για το χθεσινό.
Παρά το υπερφαγικό, νομίζω ότι είμαι ένα βήμα μακρύτερα από τη βουλιμία.
Και αυτό γιατί το μυαλό μου πια συνέρχεται πιο γρήγορα από το σώμα.
Η ταχυκαρδία, η δύσπνοια, ο πόνος στο στομάχι ήταν αυτά που απασχολούσαν το μυαλό μου περισσότερο από τις θερμίδες και τις τύψεις.
Και αν στο μυαλό μπορώ πλέον να επιβάλλομαι , στο σώμα δεν μπορώ. Γιαυτό και εκείνη την ώρα πήρα το στυλο μου και έγραφα όλα όσα αισθανόμουν σωματικά.
Την επόμενη φορά που θα νιώσω ευάλωτη πρέπει να τα διαβάσω. Δεν πρέπει να ξανακάνω υπερφαγικό, και μόνο σκεφτόμενη την υγεία μου, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!
Ας υποκύψω στους πειρασμούς, ας κάνω ατασθαλείες, ας γουρουνιάσω αλλά αυτό το πράγμα δεν θέλω να το ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου.
Γιατί πλέον η κατάσταση σοβαρεύει, δεν κάνω κακό στη σιλουέτα μου αλλά στο σώμα και την υγεία μου.
Είχα πολύ καιρό να κάνω παρόμοιο και το χθεσινό με ταρακούνησε αρκετά.
Δεν μπορεί να παλεύω καθημερινά για ένα υγιές σώμα και μέσα σε λίγα λεπτά να του κάνω τόσο κακό. Είναι γελοίο.
Linea τώρα είδα το ποστ σου. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, έχεις δίκιο και θα συνεχίσω. Ωστόσο το πρήξιμο δεν είναι ιδέα μου, ειδικά στο πρόσωπο μου και κυρίως στα μάτια μου, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Μάλιστα το σχολίασαν και αρκετοί σήμερα και είπα απλά ότι κοιμήθηκα πολύ. Λογικά είναι κατακρατήσεις, ακόμα ένας λόγος να το ξανασκεφτώ πριν το ξανακάνω.
Σίγουρα τα παραστρατήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά όχι τέτοιου είδους. Πρέπει να ακούμε το σώμα μας και να σταματάμε έγκαιρα (αυτά τα λέω για να τα ακούω εγώ)
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια και στους δικούς σου στόχους.:starhit:
05-04-2012, 15:48 #56
σε ευχαριστω ασημενια!
οσο για τις κατακρατησεις εχω και γω αρκετες.
πινω καθε βραδυ πρασινο τσαι,αλλα μαλλον ολη τη κινα πρεπει να πιω
εδω θα μαστε να τα λεμε
05-04-2012, 17:08 #57
γεια σου Ασημενια μου και απο εδω
αχ καταρχας μην απογοητευεσαι!! Σκεψου ποσα εχεις καταφερει μεχρι τωρα!
και ηρθα και εγω να προτινω μια λύση για την κατακρατηση...
εκτος απο το οτι ουτε εγω επινα νερο, καθιερωσα να εχω ενα μπουκαλι διπλα μου στο pc ή οταν παω στη τηλεοραση ή οταν διαβαζω.. και ετσι πίνω και ουτε που το καταλαβαινω πως φευγουν 2 μπουκαλια την ημερα..
Τωρα για την κατακρατηση, εμενα με βοηθησαν πολυ τα ροφηματα με βοτανα. Βραζω λουιζα (που ειναι πολυ διουρητικη), και τσουκνιδα.
Μπορεις αν εχεις ορεξη και διαθεση να ψαξεις και να πειραματιστεις εσενα τι σου αρεσει και τι σου ταιριαζει και να το πίνεις...
Επιπλεον, να σου πω και εγω ενα μεγάαααααααλο μπραβο!
Και οτι απο σημερα που διαβασα το ημερολογιο σου, το πηρα αποφαση και εγω σοβαρα να μην τα ξαναπαρατησω σε καθε επιτυχια. Εγω ειμαι στην αρχη...εδω και 3 χρονια...(καταλαβαινεις). και ποσο δικιο εχεις για τη ζυγαρια... η ρημαδα ...
Τεσπα φιλια απο μενα! θα σε διαβαζω καθημερινα και αν σου δινει δυναμη αυτο.. εμπνεεις!!!
:yawn:
05-04-2012, 20:49 #58
Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές σας,
όντως είναι σωστές αλλά είμαι λίγο παράξενη.Το πράσινο τσάι δεν μ?αρέσει καθόλου.
Το κόλπο με το μπουκαλάκι με το νερό το κάνω, και ενώ στην αρχή έπιανε τώρα τζίφος, μένει εκεί να με κοιτάει.
Η λουίζα πάλι μαρέσει απ? ότι θυμάμαι αλλά την ξεχνάω και αυτή, σήμερα όμως θα πιώ.
Πάντως όσο κάνω ισορροπημένη διατροφή δεν έχω πρόβλημα, αλλά όταν τρώω το σύμπαν είναι λογικό, τι να σου κάνει και ο οργανισμός;
Κρυσταλλένια μου αυτή την αρχή την έκανα και εγώ για χρόνια, περισσότερα από τρία?αν σε παρηγορεί.
Το αποτέλεσμα όμως ήρθε όταν σταμάτησα να βιάζομαι, να πιέζω τον εαυτό μου και να στερούμαι.
Η συμβουλή μου, αν τη θες, αυτή είναι.
Το να μπαίνουμε σε δίαιτα για 5-10 μήνες και να κάνουμε υπομονή δεν είναι λύση, η λύση είναι να υιοθετήσουμε συνήθειες που θα ακολουθούμε για πάντα.
Εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο ξεκίνημα που θα σου δώσει ένα υγιές σώμα, όπως εσύ το ονειρεύεσαι. Και θα είναι!:yes:
Τέλος σ? ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, εννοείται ότι παίρνω δύναμη.
Αυτό το ημερολόγιο θέλω να είναι αισιόδοξο και αν δώσει δύναμη και σε έστω έναν άνθρωπο εγώ θα είμαι ευτυχισμένη.
Σίγουρα οι αδύναμες στιγμές δεν θα λείπουν αλλά ποτέ δεν θα κλαψουρίσω, πάντα θα τις χρησιμοποιώ για να δυναμώνω και εγώ και όλοι.
Προσωπικά, οι άνθρωποι που δείχνουν στρατιωτική πειθαρχεία δεν με εμπνέουν, μου φαίνονται εξωπραγματικοί και με αγχώνουν.
Σίγουρα είναι αξιοθαύμαστοι αλλά το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, όσο και μαζοχιστικό να ακούγεται,
νιώθω πολύ πιο δυνατή όταν πέφτω και μετά σηκώνομαι παρά όταν περπατάω αγέρωχη.
Και για να το πω ωμά, το δεύτερο είναι βαρετό και ξενέρωτο ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε δηλαδή;:smirk:
(Αν είχαμε τόση αυτοπειθαρχία θα γινόμασταν μοναχές, δεν θα κάναμε διατροφή.:smilegrin: )
06-04-2012, 11:47 #59
Καλημέρα!!!!!!
Η χθεσινή αναφορά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αλλά μετά από τέτοιο επεισόδιο η επιστροφή δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα.
Πέμπτη 5 Απριλίου
40? ποδήλατο
# 1 μήλο, 1 πορτοκάλι, καφές με γάλα
# Κριθαράκι ζωγράφος κοκκινιστό, φέτα χ.λ, 2 αγγουράκια
#1 φ. ολικής με τυρί κρέμα και μαρμελάδα, 2φρυγανιές με becel+μαρμελάδα, 1 φλ. φράουλες
Ασκήσεις για πόδια και 30? ποδήλατο
# 1 παξιμαδάκι κρίθινο με 1 λαβάς
# Γάλα με all bran, 1 πορτοκάλι
# 5 πτι μπερ και 1 παγωτίνι
Θερμίδες : 1250
Ιδανικά δεν ήταν, σκέφτηκα να ακολουθήσω κάτι πιο αυστηρό για να επανέλθω πιο γρήγορα αλλά από το μέσημερι και μετά το μετάνιωσα γιατί σκέφτηκα ότι θα μου γυρίσει μπούμερανγκ.
Οπότε υπέκυψα στο στομαχάκι μου και του έκανα τα χατίρια.(Τραβάτε και ας κλαίω, :tumble: )
Για την ακρίβεια είχα πει να μειώσω τον υδατάνθρακα και έλεγα από μέσα μου «Ναι Ασημένια, μπορείς και χωρίς ψωμάκι, μια μέρα είναι, χαλάρωσε»
Μετά όμως λέω « βρε δεν @%$#%$, που θα καταπιέζομαι για μία κατακράτηση; Ποιος πάχυνε από 2 φέτες ψωμί ή 5 μπισκότα; Κανένας.Καλύτερα να το φας και να ησυχάσεις παρά να το ονειρεύεσαι και όταν το ξαναδείς να φας την 5πλή ποσότητα λόγω απωθημένου.»
Χθες συνάντησα και έναν γνωστό μου γυμναστή που είχα καιρό να δώ. Όταν του είπα στο περίπου το πρόγραμμα μου, με "έκραξε" που θέλω να χάσω και άλλο και μου είπε να αυξήσω τις θερμίδες και να μειώσω την αερόβια.
Όταν τον έπεισα όμως τελικά ότι πρέπει να χάσω για επαγγελματικούς λόγους,
μου συνέστησε να κρατήσω την αερόβια αλλά να αυξάνω τουλάχιστον τις θερμίδες τις ημέρες που κάνω πολύ κατά 100-200, γιατί αλλιώς κινδυνεύω να χάσω μυϊκή μάζα.
Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά κολώνω να τις ανεβάσω, πφφφ! Πρέπει όμως γιατί αφενός πρέπει να έχω ενέργεια και αφετέρου πρέπει να αποφύγω το starvation mode,
όπως το είπε και αυτός, και αντί να χάνω λίπος να το κρατάει ο οργανισμός ως απόθεμα.
Τον εαυτό μου δεν τον άκουγα, τον ειδικό θα τον ακούσει το αγύριστο κεφάλι μου; Ας με δώ...
Αυτά προς το παρόν.
Σήμερα ψιλοβαριέμαι λίγο για αερόβια, ήδη προσπέρασα την πρωινή ? νηστική αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα ανέβω στο ποδηλατάκι μου γιατί ξέρω ότι μετά θα νιώσω πολύ καλύτερα. Πραγματικά αυτο το ΜΕΤΑ είναι που αξίζει στην άσκηση. Τέλειο συναίσθημα! Ολη η δυσκολία για εμένα είναι στο πριν, μέχρι να ξεκουνηθώ δηλαδή.
07-04-2012, 15:19 #60
Καλησπέρα!!!
Ανοίγω το τετραδιάκι μου και γράφω για τη χθεσινή ημέρα :
Παρασκευή 6 Απριλίου
# Καφές με γάλα, 1 ψωμάκι ολικής με τυρί κρέμα + μέλι, 1 πορτοκάλι
40? ποδήλατο
# Σπανάκι σωτέ με τυρί κρέμα+1 αυγό, 1 ψωμάκι ολικής, λίγες φράουλες
# 1 κουλούράκι σουσαμένιο (λεπτό, τραγανό, ύποπτα νόστιμο?να δοκιμάσω πήγα και το καταβρόχθισα)
Ασκήσεις για χέρια (χωρίς δικέφαλους, τους αφήνω για το σοφάκι μου :spin: )
# Κρέμα βρώμης και 1 πορτοκάλι
# Χόρτα βραστά, λίγο κότατζ, 1 φρυγανιά
# 1 Ξινόμηλο και 1 γιαούρτι 0% με ζαχαρίνη-κακάο
Θερμίδες : 1200
Κοινώς, άλλα ΄ντάλλα της Παρασκευής το γάλα! (ουπς, ταίριαζε και η μέρα).
Και όσο και αν φαίνονται κάπως πιο φυσιολογικά τώρα μαζεμένα, ο τρόπος και ο χρόνος κατανάλωσης καμία σχέση.
Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια, όπως σήμερα πχ :smug b: γκούχου γκούχου
Πρέπει να βάλω μια τάξη γενικότερα, μπορεί να μην μ΄αρέσει το πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον να έχω ένα πλάνο.
Όλη την ώρα θέλω να μασουλάω και κάθε φορά σπάω το κεφάλι μου τι να φάω. Και όλως τυχαίως οι επιλόγες μου είναι φούλ υδατάνθρακες.
Βασικά είχα κάνει λάθος υπολογισμούς σε σχέση με την ποσότητα πρωτείνης που πρέπει να καταναλώνω και τώρα θα κάτσω να φτιάξω μια λίστα με το τι πρέπει να καταναλώνω καθημερινά για να είμαι στο ελάχιστο όριο. Ας καλύπτω τουλάχιστον την πρωτείνη δηλ. και μετά οι άλλες επιλογές να είναι ελεύθερες.
Φυσάω ξεφυσάω, αλλά δεν είναι έτσι?Είπαμε να μην πιέζομαι αλλά και η πολλή ελευθερία δεν θα αποδώσει τα ανάλογα. Εγώ είμαι ικανή να τρέφομαι με 2 σοκολάτες την ημέρα αν με αφήσεις?
Επιστροφή σε λίγο λοιπον με ειδκότερους διατροφικούς κανόνες?
Temu Gratis Geschenk Trick (ACW696499) enthüllt: Jetzt 200€...
28-08-2025, 18:19 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή