Διαβαστε μια εκ βαθεων εξομολογηση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Διαβαστε μια εκ βαθεων εξομολογηση

Senior Member
    Μ ου ειναι πολυ συμπαθης γιατι ειναι ειλικρινης. Εδωσε κ ενα μαθημα στην αεροπορικη εταιρεια που τον πεταξε εξω απο το αεροπλανο γιατι ηταν παχυς!

Senior Member
    εγω αναρωτιεμαι αν τους bodybuilders που ειναι κατι γομαρια, αυτους τους πεταγαν εξω;

Senior Member
    Παντως ο συγκεκριμενος πεταχτηκε εξω πριν απο την πτηση!!
    Ομως οπως τους ειπε,πεταξαν λαθος ανθρωπο εξω απο το αεροπλανο γιατι επειδη ειναι γνωστος σκημοθετης εχει 1,5 εκατομυρια οπαδους στο twitter! Οταν ερχισε να γραφει τι του συνεβει ενας υπαλληλος της εταιρειας,τον παρακαλεσε να παρει την επομενη πτηση κ να σταματησει να γραφει.
    Παντως η ειλικρινεια του κ το ποσο τον πληγωσε το γεγονος ειναι αφοπλιστικα.

αχ παιδιά είναι η μεγαλύτερη φοβία μου αυτή και δεν το κρύβω ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που αποφάσισα να ελέγξω το βάρος μου πέρα από την ανησυχία μου για το θέμα υγείας. Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω αλλά δεν έχω μπει σε αεροπλάνο τα τελευταία χρόνια. Το πιο ?βαρύ? που ταξίδεψα ήταν γύρω στα 130 κιλά (αν θυμάμαι καλά μπορεί και λίγο παραπάνω) και χώραγα μεν κανονικά αλλά το τραπεζάκι δεν κατέβαινε κάτω και είχα πρόβλημα με τη ζώνη, την οποία τράβαγα τράβαγα και με το ζόρι κατάφερα να δέσω αφού την έσπρωχνα κάτω από την κοιλιά. Πραγματικά μαρτύριο και να είμαι κολλημένη εκεί για ώρες γιατί έτσι και την έλυνα πως θα την ξανάδενα μετά. Θα ήθελα πολυ να ταξιδέψω και ενώ παρουσιάστηκαν ευκαιρίες μέσω της δουλειάς το αποφεύγω συνεχώς. Η ζώνη σίγουρα δεν θα με παίρνει και ντρέπομαι να ζητήσω επέκταση, αλλά πάνω από όλα φοβάμαι (κρίνοντας από το ποσοστό γενικότερα των καθισμάτων που με χωράνε πια) πως δεν θα χωράω καν σε μια θέση? φρίκη :sniffle: