Out from out where?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Out from out where?

Γεια σας και τη συμβολη σας,

Τωρα που μπενει ο χειμωνας εχω ηδη κανει τα σχεδια το μονο που λειπει ειναι η αποφαση...Ειμαι στα 23 φοιτητης στην πατρα στο 4 ετος και μου εχουν μεινει το 1/3 των μαθηματων για το πτυχιο δηλαδη δεν τα παω κ πολυ καλα αλλα το προβλημα ειναι οτι σπουδαζω κατι που δεν το επελεξα κ πολυ,αν κ στην πορεια βρηκα καποιο ενδιαφερον,παρολα αυτα ακομα παραπονιεμαι...Εμεινα μεχρι τωρα στη σχολη γιατι νομιζω παντα υπηρχε κατι που με απασχολουσε,φοιτητικες φιλιες παρτυ,χομπυ, ηρθαν κ οι ερωτες,κρατησα κ μια σχεση με μια κοπελα που περναγαμε καλα 2 χρονια τωρα κ ετσι ηταν ολα οκ.

Ομως οι φιλιες λιγοστεψανε,πανε τα ταξιδια,χωρισα κ με την κοπελα...κ η πραγματικοτητα βαραει κατακουτελα.Τωρα πρεπει να βρω δουλεια πανω σε αυτο που σπουδασα,μενω κ με τους γονεις μου πλεον κ δεν τελειωνει και η σχολη με τιποτα.Ετσι σκεφτομουν να φυγω για εξωτερικο(μαρεσουν τα ταξιδια) να βρω μια σχολη με αυτο που μου αρεσει,να πιασω εκει δουλεια και να κανω οτι θα εκανα εδω κ να επιστρεφω στις εξεταστικες για την σχολη εδω(για να μην παθουν κ τιποτα οι γονεις μου).Απο χθες που χωρισα δεν με κραταει σχεδον τιποτα,δυο τρεις καλους φιλους που ειχα τους βλεπω σπανια λογω σπουδων σε αλλες πολεις αλλοι φυγανε στρατο,κ δυο τρεις φιλοι που εχω τωρα δεν φαινεται να καταλαβαινομαστε κ πολυ,οποτε δεν υπαρχει τιποτα να με κρατησει.Παρολα αυτα ειναι δυσκολη αποφαση Μηπως η ηλικια μου ειναι λιγο προχωρημενη για να κανω κατι τετοιο? Τι να πω στους γονεις μου που εχω να τους δω εναμιση μηνα με τις διακοπες και θα πεσουν απο τα συνεφα?Οποιαδηποτε εμπειρια η ψυχολογικη αναλυση
    δεκτη:)

Member
    Εισαι σε συναιστηματικη ενταση και σε αυτες τισ περιοδους μας παιρναν απο το μυαλο οι πιο extreme αποφασεις.
    Το γνωριζω, το χω ζησει. Ειχα μεγαλο παθος με κατι απο μικρη,κ ταλεντο.. οι δικοι μου 8ελησαν να σπουδασω κ να μην ασχολη8ω με αυτο.. εγω τους ακουσα κ δεν εφυγα εξω που χα κ υποτροφια να βγω να το συνεχισω ..κ σαν καλη μα8ητρια περασα σε ενα πολυ καλο πανεπιστημιακο τμημα..
    εκανα σχεσεις..εζησα μεγαλη σχεση..εζησα χωρισμο ασχημο.. ημουν μεσα σε ολα στη σχολη.. εκανα παραλληλα κ αυτο που αγαπουσα..ωσπου μια αναποδια με εκανε να το σταματησω.. (τραυματισμος κλπ..)
    τελικα ξερεις τι καταφερα? να τα παρατησω κ τα 2 :) κ την καλη σχολη κ ολοι απορεσαν πως κ τι επαθα κ αφησα τετοιο τμημα...(μεγαλωσα επαρχια) και το πα8ος μου.. (αυτο 8ελοντας κ μη)
    οταν το δεντρο φυτρωνει στραβα λυγιζει στο χρονο μεχρι που σπαsει..
    ενα χρονο σου ριχνω..κ αυτη τη στιγμη δε γραφω κ τπτ συμβουλευτικο απλα διαβασα τι γραφεις κ ξαναγυρισα πισω κ σκεφτομουν.
    Πρεπει να ηρεμησεις.. να δωσεις χρονο στον εαυτο σου χωρις να σκεφτεσαι τιποτε.. κ με ηρεμια 8α δεις αν οντως 8ες να κανεις κατι τετοιο.. (γιατι ειμαι σιγουρη πως πριν απο καπιο διαστημα που σουν με το κοριτσι η μπανιαριζες σε παραλιες..κ ηταν πιο μακρινη η φαση εξετασεις-πτυχια-δουλειες κλπ.. ησουν πιο ηρεμος κ ισως σου φαινοταν μακρινες τετοιες αλλαγες στη ζωη σου..- ισως κ να μη τησ σκεφτοσουν καν )
    Ασε που ολοι οι φοιτητες οταν φτανουν προς το τελος των σπουδων τρωνε φρικες τετοιες.. ειναι κλασσικο. (ποιος ειμαι-πως 8α βγω στη παραγωγη.. τι σπουδαζα τοσα χρονια κλπ..)
    πρεπει να ηρεμησεις.. να αφε8εις.. κ ας χασεις κ μια εξεταστικη δεν τρεχει κ τιποτα.
    Χωρισες χτες κ σημερα αποφασισες να κανεις τη ζωη σου πιο ζορικη..να σαι εξω..να πιασεις δουλεια..να σπουδαζεις εκει το πα8ος σου κ να ερχεσε κ εδς σε εξεταστικες..
    Πολλα πραγματα μαζι βαζεις κ εισαι κ σε ενταση (ερχομαστε παλι σαυτο που σου πα στην αρχη)
    πρεπει να ηρεμησεις.. ταπεινη μου αποψη..
    φιλικα :)

Senior Member
    Ετσι σκεφτομουν να φυγω για εξωτερικο(μαρεσουν τα ταξιδια) να βρω μια σχολη με αυτο που μου αρεσει,να πιασω εκει δουλεια και να κανω οτι θα εκανα εδω κ να επιστρεφω στις εξεταστικες για την σχολη εδω(για να μην παθουν κ τιποτα οι γονεις μου)
    Στα λογια ολα ειναι ευκολα,αλλα μπορεις να καταλαβεις τις αντικειμενικες δυσκολιες αυτου που σχεδιαζεις?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]