Results 1 to 8 of 8
Thread: Πότε παχαίνουμε?
-
30-03-2012, 02:48 #1
Πότε παχαίνουμε?
γεια σας παιδάκια! έχω μια απορία.. πότε ακριβώς παχαίνουμε?
γιατί όταν για μια μέρα προσέξουμε, ήδη στο τέλος της μέρας βλέπουμε μια μικρή διαφορά προς τα κάτω, όταν όμως φάμε υπερβολικά μια μέρα, πότε ακριβώς μπορούμε να δούμε στη ζυγαριά πόσο πήραμε? γιατί φαντάζομαι πως αν για παράδειγμα φάει κάποιος ένα κιλό κρέας, έχει μέσα του και τον όγκο του ίδιου του φαγητού. αν ξέρει κάποιος.. :starhit:
- 30-03-2012, 10:04 #2
καλημέρα mpumpuki,
καλή ερώτηση αν και δεν ξέρω την απάντηση...
αυτό που έχω παρατηρήσει σε μένα είναι ότι εάν χτες έκανα μια ατασταλία στο υπόλοιπο πρόγραμμα, αυτό με καθυστερεί στο κατέβασμα των κιλών τις υπόλοιπες μέρες, ειδικά εάν είναι γλυκό....
εάν πάλι φάω πολύ το βράδυ, φαίνεται αμέσως στη ζυγαριά την επόμενη μέρα....
δεν ξέρω αν βοήθησα....
30-03-2012, 11:02 #3
pieceofcake, κεριβως το ιδιο συμβαινει και σε εμενα!!!Απο την αλλη αν φαω ελαφρα το βραδυ το πρωι ειμαι ξεφασκουτη και αναλαφρη!!!!και αν εχω κανει ασκηση.....η περπατημα η χορο η γυμναστηριο η οτιδηποτε τελικα....και φαω κανονικα οτι προσταζει η διατροφη παλι στη ζυγαρια φαινεται σα να χανονται πιο ευκολα τα κιλα!!!!!!
Ωστοσο, σαφη απαντηση ουτε εγω μπορω να δωσω!!!!
30-03-2012, 16:35 #4
συμφωνώ και με τις 2. επίσης αν έχω φάει αρκετά το βράδυ (που το κάνω σπάνια), την άλλη μέρα ξυπνάω με μια πελώρια λαχτάρα να φάω τα πάντα, χαχα :grin:
01-04-2012, 17:01 #5
μια διαιτολογος με ειχε πει,καλυτερα να φας περισσοτερο φαγητο παρα γλυκο.
εχω προσεξει πως αν φαω παραπανω-ειδικα το βραδυ-την αλλη μερα ειμαι μεν παραπανω στα κιλα,αλλα αν προσεξω και συνεχισω το προγραμμα μου,τα κιλα επανερχονται σε πτωση την επομενη κιολας μερα.
μαλλον ειναι αναλογα τι τρως.
εγω ας πουμε δεν ειμαι των γλυκων,αλλα του φαγητου.
με τα γλυκα μαλλον ανεβαινει πιο γρηγορα η ζυγαρια.
δεν ειμαι ομως και σιγουρη
02-04-2012, 10:57 #6
lineal, χωρις να ειμαι κι εγω σιγουρη εχω την εντυπωση οτι απλα τα γλυκα καθυστερουν την απωλεια βαρους.....δεν ξερω αν πχ...φας 2 σουβλακια η αν φας 1 κομματια γαλκτομπουρεκο το βραδυ αν το πρωι θα εχει διαφορα στο ζυγισμα....μπορει να δειξει παραπανω και στις δυο περιπτωσεις!!!
02-04-2012, 13:27 #7
εχω φαει 2 γυρους-αν αυτο εννοεις σουβλακια-και σε λεω,πως την επομενη μερα,ναι μεν εδειξε λιγα γραμμαρια παραπανω η ζυγαρια,αλλα την μεθεπομενη-εφοσον συνεχισα κανονικα τη διαιτα-επεσαν κανονικα τα κιλα σαυτα πριν φαω τα πιτογυρα.
με γαλακτομπουρεκο δε ξερω.
δε ξερω δηλαδη αν ετρωγα ποσα κιλα θα εβαζα και σε ποσο καιρο θα επανερχονταν τα κιλα σαυτα που ειχα προτου το φαω.
αν ξερει καμμια ή καποιος ας μας πει
02-04-2012, 13:28 #8
υποψην πως τα εφαγα για βραδινο και οχι μεσημεριανο
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....