Results 1 to 2 of 2
Thread: Απο το u tube
-
05-04-2012, 00:15 #1
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,266
Απο το u tube
Υπαρχουν στην Αμερικη αλυσιδες fast food που προσφερουν σε πελατες που ειναι πανω απο ενα ορισμενο αριθμο κιλων(350 pounds αν θυμαμαι καλα μονο που δεν ξερω την αναλογια κιλων-pounds)δωρεαν γευματα.Προσφατα ενας απελπισμενος 23χρονος νεος που εφτασε τα 600 pounds(ποσα κιλα ναναι
εξαιτιας των γευματων αυτων που καταναλωνε,παρακαλεσε μεσα απο το u tube για βοηθεια κ οντως τον ανελαβαν για αδυνατισμα!Απο τη μια χαιρομαι για αυτον αλλα πραγματικα θυμωνω πολυ με την πολιτικη αυτων των μεγαλοεταιριων-δολοφονων!Χαιρομαι που τουλαχιστον δεν υπαρχουν στη χωρα μας!!
http://pcrm.org/media/commentary/ext...ricas-troubled
- 05-04-2012, 06:43 #2
- Join Date
- Mar 2011
- Posts
- 1,131
Για το heart attack grill λες, οι σερβιτορες ειναι ντυμενες νοσοκομες και οι πελατες εχουν ρομπα ασθενους. Ειχα δει μια συνεντευξη του ιδιοκτητη και ειπε οτι το μαγαζι του ειναι αποδειξη οτι οποια προειδοποιηση και να δωσεις στον κοσμο σχετικα με τζανκ φουντ, και παλι θα το φανε, δεν εχει σημασια τι κανονες θα βαλουν σε μακντολαντ, τι μποικοταρισμα κανουν, εδω το μαγαζι λεει "εγγυηση θα παθεις εφραγμα" και εχουν πεθανει 2 υπερβαρα ατομα και ΑΚΟΜΑ πανε και τρωνε. Δεν ειναι exploit, εδω φαινεται η προσωπικη ευθυνη του καθενα.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....