Results 1 to 5 of 5
Thread: ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
-
01-04-2012, 03:54 #1
ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
Καλησπέρα!!!
Εκοψα το τσιγάρο εδώ και ένα μήνα και χωρίς να αλλάξω κάτι στη διατροφή μου, πήρα 3 κιλά.
Ενώ εδώ και 2 βδομάδες πάω καθημερινά στο γυναστήριο και κάνω και την δίαιτα της διαιτολόγου, επίσησ, κάνω 1 ώρα αεροβική άσκηση αλλά και λίγα βάρη αντί να αδυνατίζω μένω σταθερή και νιώθω και τα ρούχα μου πίο στενά. Είναι αυτό δυνατόν ρε παιδιά?? Λέτε να φτάει το τσιγάρο....
Να το ξαναπιάσω αν είναι!
- 01-04-2012, 05:35 #2
Και εγω το εκοψα αρχη του χρονου, εγω πηρα κιλα γιατι αν και εγω νομιζα οτι δεν αλλαξα διατροφη, ετρωγα παραπανω, και εχει σημασια και
- ο υδατανθρακας που τρως γιατι κανει κατακρατηση, (ζαχαρουχα, αμυλουχα κτλ)
- που βρισκεσαι στον κυκλο σου
- ποσο νερο πινεις
Μη το ξαναπιασεις, για τον μονο λογο οτι θα σου κοβεται η ανασα στο γυμναστηριο και θα ζαλιζεσαι πολυ ευκολα (φανταζομαι θα το'χες παρατηρησει τις πρωτες μερες)
01-04-2012, 12:16 #3
Μα είναι δυνατόν μετά απο τόση γυμναστική και στέριση εδώ και 2 βδομάδες αντί να χάνω να πέρνω και βάρος και πάνω απο όλα πόντους???
Θα τρελαθώ ρε παιδιά τόση προσπάθεια.....
01-04-2012, 21:10 #4
ντινα μου οπως χανουμε βαρος κυριως για λογους υγειας και οχι εξωτερικης εμφανισης ετσι κοβουμε και το τσιγαρο για λογους υγειας.μην το ξαναρχισεις.κατα καιρους η ζυγαρια κολλαει, συνεχισε και που θα παει θα ξεκολλησει.το ξερω και το εχω ζησει να κανω προσπαθεια και η ζυγαρια να παραμενει κολλημενη, ειναι πολυ σπαστικο σε ριχνει ψυχολογικα.κατα τη γνωμη μου συνεχισε την προσπαθεια σου και αφησε αρκετο καιρο μεχρι να ζυγιστεις
01-04-2012, 21:32 #5
τι τρως; ειναι καθαρες τροφες; παιρνεις τιποτα περιεργα χαπια αδυνατισματος που εχουν αναβολικη επιδραση και σε φουσκωνουν;
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....