Results 1 to 9 of 9
Thread: Να μαι κι εγώ!!!
-
01-04-2012, 20:00 #1
Να μαι κι εγώ!!!
Καλησπέρα σας παρακολουθώ εδώ και αρκετέ ημέρες και γενικά έχω ενθουσιαστεί από τον τρόπο που έχετε γίνει μια παρέα και βοηθάτε ο ένας/η μία, τον άλλον/άλλη. Ελπίζω με τον ίδιο τρόπο να δεχτείτε κι εμένα που στην ουσία το ίδιο πρόβλημα με το δικό σας μοιράζομαι... Είμαι λοιπόν η Εύα και υποφέρω κι εγώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το θέμα βάρος και κιλα και παχυσαρκία. Πριν από 7 μήνες έκοψα το τσιγάρο και ενώ πάντα ήμουν χοντρούλα το κακό παράγινε!!! πήρα άλλα 8 κιλά. Εδώ και 5 μήνες κάνω μία προσπάθεια μόνη μου γιατί εφτασα στο σημείο να ζυγίζω 95 κιλά και κάτι έκανα... Αν κατάφερα να βάλω σωστά το τικεράκι μου... Προσπαθώ λοιπόν να ακολυθώ όσο γίνεται πιο υγιεινή διατροφή αν και υποφέρω γιατί είμαι πολύ γλυκατζού... Ελπίζω να πάρω δύναμη από εσάς να συνεχίσω γιατί δεν αντέχω αλλο πια αυτό το πρόβλημα.
- 01-04-2012, 20:14 #2
καλως ορισες στην παρεα μας , ευχομαι απο καρδιας να πραγματοποιησεις τους στοχους σου και πιστευω εδω μεσα θα βρεις ανθρωπους με ιδιους στοχους , ονειρα , φοβους και προβληματα . Προσωπικα εγω το βλεπω σαν ταξιδι και οχι σαν προορισμο , η μαχη με την ζυγαρια ειναι δυσκολη , το θεμα πιστευω ειναι να βαζεις μικρους στοχους τους οποιους θα μπορεις να πραγματοποιησεις σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα και... χανοντας ερχεται και η ορεξη (για να χασεις και αλλο) ηδη εισαι σε ενα παρα πολυ καλο δρομο . κάνεις γυμναστική ??? θα σε βοηθουσε παρα πολυ . Ακομα και 40 λεπτα περπάτημα θα δεις διαφορα .
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
01-04-2012, 20:23 #3
γεια σου Εύα και καλώς όρισες, σου εύχομαι με πολλή θέληση και όρεξη για προσπάθεια αλλά και με την αλληλοβοήθεια σε αυτό το φόρουμ να κατακτήσεις το στόχο σου σύντομα!
01-04-2012, 20:44 #4
ευα καλως ηρθες στην παρεα μας, μπραβο γιατι εκοψες το τσιγαρο (εγω να δουμε ποτε!), μπραβο και για την απωλεια σου.συνεχισε ετσι και οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω, μπορουμε να σε καταλαβουμε, πανα κατω εχουμε αντιμετωπισει τα ολοι μας τα ιδια προβληματα η μαλλον το ιδιο προβλημα:το βαρος!καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου
01-04-2012, 20:59 #5
Καλώς ήρθες Εύα! Καλό μήνα!!
Καλή δύναμη και συγχαρητήρια για το κόψιμο του τσιγάρου!!
01-04-2012, 21:06 #6
Καλώς ήρθες Εύα!Να μασ ενημερώνεις πως πάς!Κουράγιο,υπομονή και επιμονή
02-04-2012, 13:33 #7
γεια σου ευακι και μπραβο και απο μενα που εκοψες το τσιγαρο.
αφου εκοψες αυτο σιγουρα θα τα πας καλα και στη δευτερη δοκιμασια,και οπως βλεπω απο το τικερακι τα πας τελεια!!!
02-04-2012, 15:27 #8
καλος ορισες Ευα σου ευχομαι καλη επιτυχια και να φτασεις στον στοχο που εχεις βαλει .
02-04-2012, 20:18 #9
γεια σε όλους σας! σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να πετύχετε όλοι τους στόχους που έχετε θέσει!!! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις συνοδοιπόρους στο δρόμο αυτό που να περνούν ή να έχουν περάσει τα ίδια!!!
Χαίρομαι πολύ που αποφάσισα να μπω στην παρέα σας και ακόμα περισσότερο που με δεχτήκατε τόσο όμορφα!!!
Λοιπόν γυμανστική δεν κάνω ακόμα αλλά θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω. Το βλέπω για αμέσως μετά το Πάσχα που 8α τελειώσω κάτι υποχρεώσεις που με απασχολούν γι απάρα πολύ ώρα. Γυρίζω σπίτι σχεδόν καθημερινά μετά τις 8 - 10 το βράδυ οπότε περιθώρια πολλά δεν εχω προς το παρόν... Ελπίζω στο πολύ άμεσο μέλλον όμως να ξεκινήσω, γιατί έχω ψιλοκολλήσει δεν παέι παρακάτω η ζυγαριά...
Πρέπει να κάνω κάτι αλλά δε γίνεται να τρώω, λιγότερα από όσα ήδη τρώω. Δε θέλω να κατεβάσω της ημερήσιες θερμίδες κάτω από 1300 με 1400 γιατί μετά θα λυσσάξω και θα φάω ότι βρω μπροστά μου!!! ενώ έτσι, πήγαινα, αργά μεν, αλλά πήγαινα (προς τα κάτω εννοώ). τώρα έχω ψιλοκολλήσει.
Δεν ξέρω μήπως είναι πολλά τα κιλά και θα πρέπει να ζητήσω βοήθεια από ειδικό? πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας. Εγω μέχρι τώρα δεν πήγα γιατί θεωρούσα ότι τα βασικά για την καλή και υγιεινή διατροφή τα γνωρίζω οπότε δεν ήθελα να πληρώνω κάποιον για να με ελέγχει και να μου κάνει το μπαμπούλα!!!
P.S. Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σχετικά με το τσιγάρο!!! Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ περήφανη γιατί κάπνιζα πολλά χρόνια και τώρα τελευταία πριν το κόψω ήμουν στα 2 και πακέτα ημερησίως!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση