Ουλές από επέμβαση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Ουλές από επέμβαση

Καλησπέρα!

Πριν 2 εβδομάδες έκανα επέμβαση παχυσαρκίας (sleeve) και ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο τρόπο να βοηθήσουμε λιγάκι στην εξάλειψη (όσο γίνεται) των ουλών που άφησε η επέμβαση...

Επίσης, τί γίνεται με τη χαλάρωση και τις ραγάδες; Εσείς κάνατε κάτι; Κάποια κρέμα ίσως ή κάποιο άλλο μυστικό που έχετε να μοιραστείτε;

:wink2:

Senior Member
    ιωαννα μου, σιδερενια, καλη αναρρωση και καλες κατηφορες.το γιατρο μου, που τον ρωτησα μου ειπε οτι το καλυτερο για την εξαλειψη των ουλων και την αναπλαση του δερματος ειναι καλη η βιταμινη Ε (eviol στα φαρμακεια), δεν την πινεις, ειναι κατι μπαλιτσες που τις σπας και εχουν μεσα κατι σαν λαδακι και το βαζεις πανω στις τομες. ειναι επισης πολυ καλη και για το προσωπο, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο τωρα.
    οσον αφορα τις ραγαδες ξερω οτι με κρεμες δεν φευγουν, καποτε ρωτησα για λειζερ και μου ειπε ο δερματολογος που κανει λειζερ οτι την κυτταριτιδα μπορει να την εξαφανισει και μαλιστα μου εδειξε και φωτο (πριν και μετα) και το αποτελεσμα ηταν θεαματικο.ομως για τις ραγαδες μου ειπε οτι μπορουν να διορθωθουν μονο οταν ειναι σε πρωιμο σταδιο-εντονα κοκκινες-ροζ και οχι αργοτερα.
    χαλαρωση:γυμναστικη απαραιτητως (βεβαια για σενα ακομη ειναι νωρις, ενα περπατηματακι χαλαρο μπορεις να το κανεις, αλλα παντα πρωτα ρωταμε το γιατρο μας, αν μας το επιτρεπει),πολυ νερο και αν θες παρε και καμια συσφυκτικη.και γω πριν λιγες μερες αγορασα κατι κρεμες. δεν ξερω αν θα κανουν δουλεια,δεν περιμενω θαυματα απο μια κρεμα, απλα την πηρα επιβοηθητικα σε συνδυασμο με τη γυμναστικη ΠΑΝΤΑ!
    αυτα!ελπιζω να σε βοηθησα.

Senior Member
    ιωαννα ρωτα τον γιατρο σου για την αναπλαστικη κρεμα. υπαρχουν πολλες στο εμποριο. όπως kelosoft ( αυτη μου ειχαν πει να παρω για το σημαδι της καισαρικης) , body cream της Terproline ( αυτη χρησιμοποιησα εγω μετα το σληβ γιατι εκανε και συσφιξη )κλπ , όλες έχουν τσουχτερες τιμές αλλά κάτι κάνουν για τα σημαδια. συμφωνα απολυτα για την βιταμινη Ε ,ή μανα μου την εβαζε στο προσωπο όταν είχε παθει ενα ατυχημα και ειχε πολλα σημαδια απο ραμματα στο ενα μαγουλο και λαιμο και εκανε καλη δουλεια ( γλυτωσε την πλαστικη) .

καλησπερα και απο εμενα....katie οταν λες τσουχτερες τιμες τι εννοεις στο περιπου ???
    αυτη που εβαλες μετα την σληβ εκανε τιποτα απο συσφιξη?? εγω θελω βεβαια και για κυτταριτιδα...αλλα εχω πελαγωσει...υπαρχουν χιλιαααααδες στα μαγαζια !!!

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! :grin:
    Μάλλον θα χρησιμοποιήσω βιταμίνη Ε.

Πάντως rozeta, μια και ανέφερες την κυτταρίτιδα, μία φίλη μου παλιά είχε χρησιμοποιήσει μία κρέμα της Loreal (νομίζω την Perfect Slim) και είχε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Εκείνο το καλοκαίρι που τη χρησιμοποιούσε δεν είχε σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα :grin:

Την είχα πάρει κι εγώ, αλλά όλο ξεχνούσα να τη βάλω και στο τέλος την παράτησα...