Θυρωειδης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Originally posted by penelope1985
    Παιδια σας εχω ολες... εγω διεγνβσθηκα στα 11 επειδη εχει και η μητερα μ. Πριν απο 2 χρονια ομως αρχισα να παιρνω σωστα τα φαρμακα μου... μολις το κανεις δεν εχεις προβλημα απλα...
    τί εννοείς σωστα? έχω κι εγώ, λές να κάνω καμμιά βλακεία?

Senior Member
    Οχι εγω παλια δεν επαιρνα φαρμακα ποτε... δεν πιστευα οτι θα εκανα καμια δοαφορα... το 2010 αρχισα να τα παιρνω σωστα και εχασα 30 κιλα χωρις προβληματα.. δηλαδη επι 14 χρονια δεν εκανα θεραπεια... το 2011 μετα απο ενα χρονο συστημετικης χρησης μηδενισα ολες τις τιμες... στην πυσια δλδ δεν εχω πια θυρωειση αλλα φυσικα παιρνω ακομα χαπια

Senior Member
    το βρήκε η μάνα μου στα 12, επειδή πάχαινα ξαφνικά.... από τότε είναι ρυθμισμένος

Senior Member
    μήπως ξέρει κανείς εάν οι εξετάσεις δείχνουν anti-tpo ανεβασμένο με όλα τα άλλα ρυθμισμένα από το χάπι, τι σημαίνει???

Junior Member
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: κάνει καμία από σας τρελή κατακράτηση; Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι συχνό φαινόμενο σε άτομα με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα, αλλά νόμιζα ότι δεν έχω πρόβλημα. Τώρα πήρα ζυγαριά της προκοπής και βλέπω ότι με το παραμικρό παίρνω βάρος. Πήγα στο πατρικό μου για τις διακοπές του Πάσχα και έφαγα 300 θερμίδες παραπάνω, πχ και την άλλη μέρα ήμουν 3 κιλά παραπάνω. ʼρχισαν να φεύγουν σιγά-σιγά, αρχίζω νηστεία, τα ξαναπήρα μαζί με ένα επιπλέον. Τα ξανάχασα, σταμάτησα την νηστεία, φτου κι απ'την αρχή. Τα ξανάχασα κι αυτά, μου ήρθε περίοδος, πάλι 3 κιλά πάνω. Ε, νισάφι! Αν το παθαίνει καμία σας, πώς το αντιμετωπίζετε; Ξέρετε αν υπάρχει κάτι σε τρόφιμο ή τσάι, κάτι, που να έχει διουρητική δράση;

Junior Member
    zumaraki ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ!! ΠΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΑ 14 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΡΩΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΞΕΠΡΙΣΜΕΝΗ!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12