Ανεργια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Thread: Ανεργια

Senior Member

Ανεργια

Παιδια εμεινα ανεργη για το καλοκαιρι αλλα για εναν περιεργο λογο αισθανομαι ανακουφιση-οχι οικονομικη φυσικα αλλα ψυχολογικη.Μπορει κ να μην παω καλα-τελως παντων.Θελετε να οργανωθουμε οσοι εχουμε ελευθερο χρονο, να κανουμε κανα περπατημα ,κανα ταξιδακι να βρουμε αλλα μελη του φορουμ σε αλλες πολεις , οτιδηποτε αλλο; Καθε ιδεα δεκτη!!!!

Senior Member
    lessing μπραβο που νιωθεις ετσι,αν δεν εχεις και οικονομικο προβλημα τοτε σε βρισκω μια χαρα!!!
    και γω στη δουλεια μου νιωθω σκατα,αλλα αυτη μου τυχε,σε περιοδο κρισης τη βρηκα και πραγματικα αν δεν ηταν τα πραγματα οπως ηταν και γω θα θελα να με σουταρουν,αλλα τη κραταω με νυχια και με δοντια.
    καλα να περασεις με οποιον πας ταξιδακι

Senior Member
    Φυσικα το οικονομικο ειναι ενα θεμα δεν νομιζω να υπαρχει κανεις στην Ελλαδα σημερα που να μην εχει οικονομικο προβλημα ειδαμε τον καημενο τον 77αρη φαρμακοποιο που αυτοκτονησε στο Συνταγμα!!!!Αλλα θα μειωσω τα εξοδα μου.Αυτο δεν με ενοχλει γιατι δεν ειμαι καταναλωτικο ον καθολου βαριεμαι αφορητα τα ψωνια τα ρουχα κ.λ.π.Παντως εγω ανοιξα αυτο το τοπικ για να οργανωθουμε ανεργοι κ μη κ οπως ειπα να πηγαινουμε βολτες,η να κανονισουμε να επισκεφτουμε αλλα μελη η οτι αλλο.Οποτε αν καποιος εχει μια ιδεα αν θελετε βεβαια να την πει κ κατι θα οργανωσουμε!

Senior Member
    εγω ειμαι μεσα, αθηνα ειμαι εγω, δεν ξερω αν θελει κανεις να κανουμε ενα μιτινγκ! ξερω οτι η ανδρος ειναι νησι οικονομικο για διακοπες αν θελει κανεις διακοπουλες.

http://genia700euro.pblogs.gr/tags/f...akopes-gr.html

και οποιος εχει διαθεση για ταξιδια.... ειναι ενα μπλοκ παρα πολυ εξυπνο,κατατοπιστικοτατο, πρακτικο πολυ ενδιαφερον και με χιλια δυο πραγματα που ταιριαζουν γαντι για τις εποχες μας!

Η ζωη δεν χρειαζεται ουτε πολλα, ουτε ακριβα πραγματα. Καλη διαθεση, ορεξη, και χαμογελο :blush:

Senior Member
    χα... τωρα βεβαια οποιος παιρνει 700 ευρω θεωρειται golden-bου!!!

εγω θελω εκδρομη!!!!!
    θα με πατε ? unk:

Senior Member
    Originally posted by krustalenia
    http://genia700euro.pblogs.gr/tags/f...akopes-gr.html

και οποιος εχει διαθεση για ταξιδια.... ειναι ενα μπλοκ παρα πολυ εξυπνο,κατατοπιστικοτατο, πρακτικο πολυ ενδιαφερον και με χιλια δυο πραγματα που ταιριαζουν γαντι για τις εποχες μας!

Η ζωη δεν χρειαζεται ουτε πολλα, ουτε ακριβα πραγματα. Καλη διαθεση, ορεξη, και χαμογελο :blush:
    Κρυσταλενια εισαι χρυσαφενια!

Originally posted by smart
    χα... τωρα βεβαια οποιος παιρνει 700 ευρω θεωρειται golden-bου!!!

εγω θελω εκδρομη!!!!!
    θα με πατε ? unk:
    αυτο σκεφτηκα και εγω.. οταν σκεφτηκα να βαλω το μπλοκ αυτο εδω...
    Τοτε που το ειχε ανοιξει η κοπελα βλεπεις... τα 700 θεωρουνταν καταντια.........
    Ποιος να το ελεγε και να το πιστευεαν?!

Originally posted by MerryMaker_Misery

Κρυσταλενια εισαι χρυσαφενια!
    :smilegrin:
    Μπααα απλα έχω πολυ χρονο και τα ψαχνω και εγω.....
    γενικοτερα παντως.. αν κατι αναζητατε .. σε στυλ.. πιο εναλλακτικο... ρωτατε και εδω μεσα.... έχω διαφορα....

Senior Member
    κι εγώ άνεργη από το σεπτέμβρη, τι θα λέγατε να κάνουμε όλοι μαζί εθελοντική εργασία???
    ξεκίνησα να το ψάχνω γιατί βαριέμαι την απραγία...

Senior Member
    Σαν τι εθελοντική εργασία ψάχνεις???
    εδω ζητάνε εθελοντές πάντα www.filoizoon.gr