Results 16 to 20 of 20
-
16-06-2012, 02:34 #16
χμ...πάντως εμένα, προσωπικά πάντα, μου φαίνεται κοντινός ο στόχος σου.Δηλαδή θεωρώ πως με κάποια βοήθεια μπορείς γρήγορα να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ταραχής ή πανικού ώστε να χρειαστεί να κλειστείς κάπου για να χάσεις κιλά.Αυτά τα πράγματα συνήθως συμβαίνουν σε ανθρώπους που έχουν πολλάάά κιλά και εκεί υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα υγείας.Από εκεί και πέρα..θεωρώ πως το νούμερο που έγραψες,25, γράφτηκε πάνω στη ροή του λόγου γιατί όντως είναι λίγο ακατόρθωτο ρε συ να χάσεις 25 κιλά σε ένα μήνα.Σε πέντε μήνες ναι.Σε έναν.. δυσκολάκι.Πάρε το χαλαρά όλο αυτό και ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό και φυσικά όλοι εμείς θα είμαστε στήριξη για εσένα..Μην αγχώνεσαι και κοιτάς το ποτήρι μισοάδειο.Μία γύρα να κάνεις εδώ μέσα θα δεις ανθρώπους διαφόρων κατηγοριών..και θα δεις πως αντιμετωπίζουν τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία..
- 16-06-2012, 17:20 #17
Originally posted by filipparas
Υπάρχει και αυτό http://luckyfit.bg/index.php?lang=gr
Το ακολούθησα προσωπικά για 4-5 μέρες πέρσι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη και ήταν ωραία. Μη περιμένεις τρελά αποτελέσματα, εγώ παίζει να έχασα μισό κιλό πάνω από το σύνηθες εκείνη την εβδομάδα αλλά είναι ωραία. Περίπατοι στο δάσος, γυμναστική, έκδρομες κλπ.
Α, οι τιμές του site μάλλον συζητήσιμες είναι, δε θυμαμαι τι πλήρωσα αλλά καμια σχέση, λιγότερα.
16-06-2012, 17:34 #18
Originally posted by ria
Originally posted by filipparas
Υπάρχει και αυτό http://luckyfit.bg/index.php?lang=gr
Το ακολούθησα προσωπικά για 4-5 μέρες πέρσι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη και ήταν ωραία. Μη περιμένεις τρελά αποτελέσματα, εγώ παίζει να έχασα μισό κιλό πάνω από το σύνηθες εκείνη την εβδομάδα αλλά είναι ωραία. Περίπατοι στο δάσος, γυμναστική, έκδρομες κλπ.
Α, οι τιμές του site μάλλον συζητήσιμες είναι, δε θυμαμαι τι πλήρωσα αλλά καμια σχέση, λιγότερα.
16-06-2012, 19:09 #19
ʼσε έχω καεί από ινστιτούτα μικρά-μεγάλα!
Η τελευταία προσπάθεια μου κόστισε 4.000 ευρώ για ιατρική αισθητική...
Ακόμη κλαίω τα λεφτά τα οποία ήταν αποταμιεύσεις μιας ζωής (στο ελάχιστο που δούλεψα πριν την κρίση) και να πω ότι είδα έστω λίγο ένα αποτέλεσμα είτε στα κιλά, είτε στην εμφάνιση της επιδερμίδας, είτε στους πόντους, ΤΙΠΟΤΑ! Η μεγαλύτερη απάτη και φυσικά απογοήτευση μέχρι εκεί που δεν παίρνει... Τώρα ξεκίνησα Lipotox χάπια και σκόνες (3η μέρα σήμερα) δεν πεινάω καθόλου και οι σκόνες είναι σοΚΟΛΑΣΗ!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις την άκρη σου και να χάσεις τα κιλά που θέλεις!
28-06-2012, 06:12 #20
Βρε παπάκι, αντιλαμβάνομαι την απελπισία σου, αλλά νομίζω πως οδηγείσαι σε σκέψεις και δρόμους επικίνδυνους.
Σήμερα είναι το υπερπολυτελές/μαγικό ινστιτούτο αδυνατίσματος, αύριο μπορεί να είναι εξαντλητικοί εμετοί.
Πρόσεξε το αυτό...
Δεν πρέπει να αναζητάς ακραίες μεθόδους αντιμετώπισης του προβλήματος...
86 κιλά δεν είναι πάρα πολλά, μπορείς να τα ξεφορτωθείς εν καιρώ με προσοχή στη διατροφή σου και κάποια σχετική άσκηση.
Είμαι σίγουρη πως 25 κιλά σε ένα μήνα δε χάνονται, αλλά ακόμα και αν χάνονταν, θα έβλαπτες σε μεγάλο (και λίγα λέω) βαθμό την υγεία σου. Αυτό θέλεις; Να γίνεις πολύ αδύνατη και άρρωστη μέσα σε ένα μήνα;
Ελπίζω να είσαι καλά σήμερα που μιλάμε, γιατί δε βλέπω κάποια άλλη ανάρτηση σου τους τελευταίους μήνες...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή