καινουριαααααα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    κρικος προσωπικα πιστευω τα χαπια ειναι καθαρα placebo κατασταση.οποτε τα επαιρνα παραλληλα εκανα και διαιτα.οποτε ετσι κι αλλιως χανεις.

Senior Member
    Originally posted by lineal
    κρικος προσωπικα πιστευω τα χαπια ειναι καθαρα placebo κατασταση.οποτε τα επαιρνα παραλληλα εκανα και διαιτα.οποτε ετσι κι αλλιως χανεις.
    Πολύ εκμετάλλευση βρε παιδί μου. Παίζουν με τον πόνο μας με στόχο το κέρδος.
    ʼμα είναι να χάνω από την δίαιτα τι να τα κάνω τα χημικά? Να επιβαρύνω τον οργανισμό μου? Απαπαπα!

Senior Member
    Γεια σου Αννιτσα, καλωσηρθες κι απο εμενα!
    Καλη αρχη και μην ανησυχεις για τα κολληματα που πιθανον...να υπαρξουν....η δικη μου ζυγαρια ειχε κολλησει στην αρχη κιολας....για 1 μηνα.....κοντεψα να τρελλαθω...αλλα συνεβη και αυτο!!!!!
    Κρικο, εγω πιστευω οτι τα χαπια αν κανουμε και διατροφη μαζι μονο ψυχολογικα μπορουν να μας βοηθησουν και στο τελος να νομιζουμε οτι κανουνε και δουελια...!!!Ουσιαστικα...ολη τη δουλεια την κανει...η διατροφη και η ασκηση!!!!!Ακομα κι εγω που με την ασκηση δεν τα παω πολυ καλα.....το εχω πια εμπεδωσει!!!!!!

Junior Member
    εγω κανω κ λιγο περπατημα εδω και δυο μερες.σημερα ειμαι μειον 700γρ!ειμαι πολύ χαρούμενη!πιστευω οτι αυτη τη φορά θα τα καταφέρω!

Junior Member
    Ίσως κάποια χάπια να βοηθάνε σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν ξέρω αλλά εγώ σκέφτομαι να ακολουθήσω μερικά απλά πράγματα όπως να πίνω λουϊζα.
    Κάποια φίλη μου την κάνει στν καφετέρια μαζί με λίγο άγριο τριαντάφυλλο και Ιβίσκο και την πίνει αφού παγώσει το ρόφημα στο ψυγείο.
    Είναι δροσιστικό και ωραίο και αν κάνει και λίγη αποτοξίνωση ή λιποδιάλυση, ακόμα καλύτερα!!!
    Τσαγάκι είναι στο κάτω κάτω.

Junior Member
    αυτο με τη λουιζα το κανω κ εγω!ειναι πολύ καλο νομίζω!
    καλημέρα να πω σήμερα είμαι -200!!!σιγα σιγα αχ..ποσο αγωνια εχω

Senior Member
    Ξεκινησες δυναμικα μαργαριταρακι!!!!!

Καλημερα!!!!

Junior Member
    καλημέρα!ναι ναι προσπαθώ! :-)

μαργαρίτα καλώς όρισες,τα χάπια με προβληματίζουν λιγάκι νομίζω πως μόνο με διατροφή κ άσκηση καις πραγματικά αυτο το παλιολίπος που μας βασανίζει όλους!υπομονή θέλει κ υποστήριξη απο ομοιοπαθούντες όπως εμάς,κάνε μια προσπάθεια κ πάλεψε το με διατροφή κ ασκηση νομίζω ότι η ζυγαριά όταν κολλάει(ενώ συνεχίζεις τη διατροφή)είναι καλό γιατί δε χάνεις μυική κ νερά που είναι χειρότερο!

Junior Member
    Εχεις δικιο αλλα ειμαι απελπισμενη πια.παντως εχασα μισο κιλο ακομα.μακαρι ν συνεχισω ετσι.αν χασω πχ 8κιλα μετα θα τα κοψω τα χαπια σιγά σιγά

Page 2 of 2 FirstFirst 12