τελειως καινουρια!!! θα ηθελα την γνωμη σας!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Senior Member
    Αν τρως γλυκά όπως λες,δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα με τη σληβ σε βάθος χρόνου.Αυτά που λέει ο γιατρός σου για 'μια σοκολάτα την εβδομάδα' με σληβ και επιρρέπεια στα γλυκά,θα σου επαναφέρουν το βάρος αργότερα.Μία σοκολάτα με γλυκαντικ΄σκέψου ότι έχει 420 θερμίδες!Η μία σοκολάτα θα φέρει την άλλη κοκ,το μυαλό δεν αλλάζει.Μην πέφτεις στην εύκολη λύση μιας οποιασδήποτε επέμβασης,κάθε επέμβαση έχει άλλο μηχανισμό λειτουργίας και δεν ταιριάζουν όλες σε όλους τους ασθενείς.Απλά κάποιοι γιατροί προτείνουν μόνο αυτή,άσχετα αν ταιριάζει στον ασθενή.Στην αρχή με όλες τις επεμβάσεις χάνεις,το θέμα είναι το μετά.....

Senior Member
    Ολα δλδ ειναι στο μυαλο.... στο να παρεις την αποφαση να αλλαξεις τροπο ζωης και νοοτροπιας... εκει ειναι το κλειδι... και οχι στο να σου ραψουν το στομαχι ωστε στη μιση σοκολατα να θελεις να κανεις εμετο οποτε να μην τρως την αλλη μιση... το θεμα ειναι να φας μια σειρα σοκολατας και να πεις "ειμαι ευχαριστημενη"

Senior Member
    Πηνελόπη,
    ακούγεσαι λίγο απόλυτη παρόλο που φαντάζομαι ότι δεν είσαι. Το κλειδί είναι ξεχωριστό για κάθε άνθρωπο και το πως θα φτάσεις στο στόχο της υγείας είναι πολύ προσωπική υπόθεση, αρκεί ο στόχος να είναι η υγεία πάνω από όλα. Το να έχεις βοήθημα το "ραμμένο στομάχι" όπως το θέτεις για μερικούς από εμάς υπήρξε ο μόνος τρόπος να βγούμε έξω από το λαβύρινθο της νοσηρής παχυσαρκίας και προφανώς η επιλογή αυτή δεν έγινε με ελαφριά την καρδιά μας και ασυλλόγιστα. Βασανιστήκαμε μέχρι να φτάσουμε ως εδώ και το νυστέρι ήταν η τελευταία επιλογή. Πίστεψέ με, κανένας χειρουργημένος δεν θεωρεί εύκολη λύση αυτό που έκανε, τη θεωρεί απλά τη μοναδική λύση αφού έχει δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα και δεν τα έχει καταφέρει. Πολλοί άνθρωποι, όπως και εγω, δεν βρήκαμε τη δύναμη να αλλάξουμε νοοτροπία και χρειαστήκαμε την ώθηση που σου δίνει ένα βαριατρικό χειρουργείο για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Θαυμάζω όλα τα παιδιά που το παλεύουν μόνα τους και τους βγάζω το καπέλο, μακαρι να τα είχα καταφέρει και εγω έτσι. Αλλά κατανοώ απόλυτα και όσους έχουν υπάρξει αδύναμοι να κάνουν αυτήν την αλλαγή και χρειάστηκαν βοήθεια χειρουργική. Δεν λειτουργούμε όλοι το ίδιο και δεν είναι κακό να ζητάς χέρι βοηθειας από την επίστήμη όταν είναι κρίσιμο για τη ζωη και την υγεία σου.
    Φιλικά, Γιώτα

Senior Member
    Καλημέρα,
    Αυτά τα χειρουργεία - ο άνθρωπος που μπάινει στη διαδικασία αυτή - είναι σαν να κάνει θυσία. Τον ευατό του θυσία. Θέλω να πω θέλει τρομερή θέληση για να το κάνεις αυτό. Εχεις μεγάλη θέληση. Κι επειδή τα πάντα είναι στο μυαλό μπορείς κι αλλιώς.
    Το sleeve δε ξέρω τι είναι, ξέρω ότι και το 1/4 της χωρητικότητας του στομαχιού μας, φτάνει και περισσεύει για να παίρνει όσες θερμίδες θες.
    Αλήθεια γιατί σταμάτησες τη γυμναστική που σε βοήθησε;

Senior Member
    γιωτα συμφωνω απολυτα μαζι σου...αν και πρεπει να σας πω οτι δυστηχως το πραγμα με μενα κολλησε καθως ειμαι ασφαλισμενη στο ταμειο του μπαμπα μου ακομα ( τραπεζων) και ενω ειχα κλεισει και ραντεβου για να κανω τις εξετασεις το προηγουμενο βραδυ μας ειπαν οτι ξαφνικα μεσα σε ενα βραδυ μπηκαμε και μεις στον εοπυ γιατι 150 εκατομμυρια εγιναν καπνος..( απο ποιους αραγε?? ) και τωρα κολλησε το πραγμα διοτι δεν ξερω εαν μου δικαιολογουν την επεμβαση η οχι και αναγκαστικα περιμενω να περασουν οι εκλογες για να ξεκαθαρισει λιγο το πραγμα...!!!!! επισης πανω που ημουν σιγουρη πως θελω να το κανω και το ειχα αποφασισει τυχαινει τωρα αυτο...τι να πω...! ελπιζω παρολη την ταλαιπωρια να μου πανε ολα καλα στο τελος..

Senior Member
    μηπως ξερει κανεις σας η εχει ακουστα εναν χειρουργο απο αθηνα που λεγεται παναγιωτης γλεντης.??? η καποιον ζερβακη νικο απο ηρακλειο κρητης.?

Senior Member
    Μαράκι,καλησπέρα.Είσαι καινούρια και δεν το γνωρίζεις,αλλά είναι όρος του φόορουμ
    να μη γίνεται ανοιχτά ονομαστική αναφορά σε γιατρούς για δεοντολογικούς-νομικούς λόγους.
    Δεν είναι κακό που ρώτησες,απλά ζητώ απ'όποιον ενδεχομένως απαντήσει να το κάνει μέσω u2u,
    δηλαδή προσωπικού μηνύματος σ'εσένα.Επάνω δεξιά στη σελίδα,κάτω από το username σου θα το βρεις.

Senior Member
    χιλια συγνωμη δεν το γνωριζα....!!!!!!!

Senior Member
    Μαρία διαβάζω εδώ και μέρες τα μηνύματα σου και βλέπω πως το έχεις πάρει απόφαση.. επειδή ζητάς τη γνώμη μας όμως.. είσαι μόνο 21 χρονών και λες πως δεν γίνεται να τα καταφέρεις μόνη σου. Και εγώ πριν μερικά χρόνια δεν πίστευα ότι θα χάσω μόνη μου 20 κιλά και όμως το κατάφερα και συνεχίζω.. είχα πάει σε αρκετούς διαιτολόγους, αλλά πάντα κάπου τα παρατούσα... γιατί όλα είναι θέμα μυαλού!! αν δεν το πάρεις απόφαση να αδυνατίσεις ό,τι και να σου λένε να κάνεις οι άλλοι μένουν στα λόγια.. δεν ξέρω πολλά για το sleeve, αλλά αν δεν αλλάξεις εσύ, νομίζω θα είναι άδικος κόπος. και επειδή έχω περάσει από αρκετά χειρουργεία (για τελείως διαφορετικούς λόγους) έχω να σου πω πως ποτέ μια επέμβαση δεν είναι ανώδυνη, όσο μικρή κι αν είναι..
    θα έλεγα να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα.. κι αν πιστεύεις πως δεν είσαι έτοιμη για δίαιτα ακόμα, γιατί μετά θα τα ξαναπάρεις, τότε περίμενε μέχρι να είσαι εντελώς έτοιμη για όλες τις περιπτώσεις..!! καλή τύχη ό,τι κι αν αποφασίσεις! :starhit:

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234