Results 16 to 30 of 46
-
08-05-2012, 17:47 #16
Για τα χάπια αδυνατίσματος συμφωνώ! για τα συμπληρώματα θα έχω να καταθέσω εμπειρία σε λίγο καιρό από τώρα. Προς το παρόν τα βρήκα βολικά, χορταστικά και δροσιστικά. Θα μπορώ να σας μιλήσω για αποτελέσματα σύμφωνα με τον τρόπο που τα χρησιμοποιώ και τα καταναλώνω με την συμπλήρωση μερικών εβδομάδων ακόμα. Για την ώρα είμαι ενθουσιασμένη με τα shakes επειδή επιτέλους νιώθω κορεσμό στο ενδιάμεσο των γευμάτων, με κρατάνε δηλαδή μακρυά από τσιμπολογήματα στον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ των βασικών μου γευμάτων. Ίσως πάλι είναι εγκεφαλικό. Θα δείξει...
- 09-05-2012, 17:09 #17
καλησπέρα σας, εύχομαι να είστε όλοι καλά.
@giorgosdelta υπολόγισα τις μέρες που έχω ακόμα για να τελειώσουν τα cambridge shakes και αυτό είναι σε μία εβδομάδα από σήμερα, οπότε παρήγγειλα μετά από μία έρευνα που έκανα το spiru-tein με γεύση κεράσι, που θα το έχω σε μία βδομάδα περίπου. Το παρήγγειλα από την σελίδα που μου πρότεινες και επίσης μου έδωσαν κι ένα κωδικό που μπορώ να τον δώσω σε κάποιον που θα κάνει παραγγελία για να έχει επιπλέον έκπτωση $5. Παρήγγειλα από εκεί που πρότεινες επειδή στην άλλη σελίδα δεν δίνει ποσό για μεταφορικά και σημειώνουν ότι το ποσό αυτό θα το χρεωθώ στο τέλος της διαδικασίας στο ταχυδρομείο όπου θα παραλάβω το δέμα. Τα μεταφορικά με UPS είναι στα $25 αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πατάτα μπορούν να πασάρουν, οπότε δεν το ρίσκαρα. Ίσως πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία και ζητήσω διευκρινίσεις αν αποφασίσω να κάνω άλλες παραγγελίες. Τι γεύση πήρες εσύ;
09-05-2012, 19:21 #18
Originally posted by Nefeli-
καλησπέρα σας, εύχομαι να είστε όλοι καλά.
@giorgosdelta υπολόγισα τις μέρες που έχω ακόμα για να τελειώσουν τα cambridge shakes και αυτό είναι σε μία εβδομάδα από σήμερα, οπότε παρήγγειλα μετά από μία έρευνα που έκανα το spiru-tein με γεύση κεράσι, που θα το έχω σε μία βδομάδα περίπου. Το παρήγγειλα από την σελίδα που μου πρότεινες και επίσης μου έδωσαν κι ένα κωδικό που μπορώ να τον δώσω σε κάποιον που θα κάνει παραγγελία για να έχει επιπλέον έκπτωση $5. Παρήγγειλα από εκεί που πρότεινες επειδή στην άλλη σελίδα δεν δίνει ποσό για μεταφορικά και σημειώνουν ότι το ποσό αυτό θα το χρεωθώ στο τέλος της διαδικασίας στο ταχυδρομείο όπου θα παραλάβω το δέμα. Τα μεταφορικά με UPS είναι στα $25 αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πατάτα μπορούν να πασάρουν, οπότε δεν το ρίσκαρα. Ίσως πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία και ζητήσω διευκρινίσεις αν αποφασίσω να κάνω άλλες παραγγελίες. Τι γεύση πήρες εσύ;
Οι παραγγελίες απ' το iherb έρχονται συνήθως σε 5 με 10 εργάσιμες μέρες. Την άλλη Παρασκευή ίσως το έχεις ίσως και νωρίτερα. Στην Αθήνα θα έρχονται πιο γρήγορα λογικά.
Τα μεταφορικά 25$ ούτε να τα σκέφτεσαι. Είναι 100% ασύμφορα.
Αν θυμάμαι καλά η γεύση αυτή είναι η καλύτερη. Αυτή έχω τώρα. (jubilee cheriies). Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα spirutein, όμως επειδή δε παίρνω και πολύ τακτικά δε θυμάμαι να σου πω.
Νομίζω ότι θα εκπλαγείς όταν έρθει με το καλό.
09-05-2012, 19:55 #19
Δεν εχω παρει ποτε τιποτα γιατι παντα σκεφτομουν οτι θα πηγαιναν τζαμπα τα λεφτα.Δε νομιζω να εχω διαβασει ποτε καποια ιστορια επιτυχιας λογω χαπιων ή σκευασματων.Μονο ψυχολογικα ισως να βοηθουν.
10-05-2012, 12:40 #20
Καλησπέρα και από εμένα.
Σε ότι αφορά τα πρωτεϊνικά συμπληρώματα για ένα μεγάλο διάστημα είχα δοκιμάσει την Herbal Life. Είχε πολλές γεύσεις να επιλέξεις και κάποια σνακ με πρωτεϊνικές μπάρες και έπρεπε να τρώω για πρωινό και βραδινό ένα σέικ ενώ το μεσημέρι μπορούσα να φάω μία μερίδα κανονικού φαγητού αλλά κατά προτίμηση υγιεινού με μετρημένες θερμίδες. Ενδιάμεσα αν πεινούσα μπορούσα να φάω μία μπάρα πρωτεϊνική της ίδιας εταιρείας.
Στην αρχή είχα ενθουσιαστεί γιατί τα σέικ με χόρταιναν αρκετά και μάλιστα είχα καταφέρει να χάσω περίπου 5-6 κιλά. Αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Βλέπετε μία τέτοια διατροφή είναι τραγικά μονότονη και σε σύντομο χρονικό διάστημα την βαριέσαι και έτσι δεν μπορείς να την τηρήσεις. Εννοείται πως μόλις διέκοψα την συγκεκριμένη διατροφή έβαλα πίσω τα κιλά.
Πιστεύω ακράδαντα πως ότι και να δοκιμάσουμε από τέτοιου είδους σκευάσματα επειδή δεν είναι μία διατροφή που μπορούμε να ακολουθήσουμε για καιρό, μπορεί μεν να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος, αλλά όχι να το διατηρήσουμε που είναι και το τελικό ζητούμενο. Η άποψη μου δεν βασίζεται στην δική μου αποτυχημένη προσπάθεια αλλά στο λογικό συμπέρασμα πως ότι διατροφή και να ακολουθήσουμε αν δεν γίνει τρόπος ζωής δεν πρόκειται να διατηρήσουμε το χαμηλότερο βάρος που με τόση προσπάθεια αποκτήσαμε. Το κλειδί στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και κυρίως στην διατήρηση ενός χαμηλότερου βάρους είναι η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση. Αν δεν μπορούμε να παγιώσουμε αυτά τα δύο στοιχεία στην ζωή μας είναι σίγουρο ότι για μία ζωή θα παλεύουμε για να χάσουμε βάρος, να διατηρήσουμε το χαμένο βάρος και να ψάχνουμε για δίαιτες και σκευάσματα που υπόσχονται θαύματα.
Αυτό που διαπίστωσα ότι προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ σε μακροχρόνια χρήση είναι η λήψη μίας καλής πολυβιταμίνης για την κάλυψη θρεπτικών συστατικών που τυχόν δεν λαμβάνω από την διατροφή μου, η κατά καιρούς λήψη προβιοτικών, λιπαρών οξέων (Ω3-6-9) και η βιταμίνη D. Με τέτοιου είδους συμπληρώματα κατάφερα να βελτιώσω την λειτουργία του πεπτικού μου συστήματος, την ενέργεια και την διάθεση μου και κατ επέκταση να ελέγχω καλύτερα τις ποσότητες πρόσληψης τροφής.
Η υπερφαγία που έχουμε οι περισσότεροι παχύσαρκοι δεν οφείλεται μόνο στην κακή ψυχολογία, στην αδυναμία χαρακτήρα μας και στις κακές συγκυρίες. Οφείλεται κατά ένα τεράστιο ποσοστό και στην υποθρεψία. Ενώ τρώμε υπέρογκες ποσότητες φαγητού, αυτά που τρώμε είναι φτωχά σε θρεπτικά συστατικά συνεπώς υποβάλλουμε το σώμα μας σε μακροχρόνια πείνα και δεν το αντιλαμβανόμαστε. Έτσι η όρεξη μας αυξάνεται δραματικά, δεν μπορούμε να την ελέγξουμε και καταλήγουμε να μην ξέρουμε τι μας φταίει ή ακόμη χειρότερα κατηγορούμε τον εαυτό μας για ανικανότητα και έλλειψη εγκράτειας. Συνεπώς αν λαμβάνουμε μία καλή πολυβιταμίνη μέσα σε λίγο καιρό αρχίζουμε να γεμίζουμε και πάλι τις αποθήκες μας, με τα προβιοτικά βοηθάμε το έντερο να λειτουργήσει καλύτερα και να έχει καλύτερη ικανότητα απορρόφησης θρεπτικών συστατικών και με τα έλαια και την βιταμίνη D ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας και έχουμε μικρότερη τάση προς λιπαρές τροφές. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μία θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή και μία φυσική δραστηριότητα που αγαπάμε μπορούν να μας βοηθήσουν μακροχρόνια να αποκτήσουμε ένα χαμηλότερο σωματικό βάρος και να έχουμε υγεία και ευεξία. Αυτή η μέθοδος όμως απαιτεί χρόνο και αλλαγή τρόπου ζωής και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος θέλει άμεσα αποτελέσματα και χωρίς κόπο.
Η επιλογή είναι δική σας.
10-05-2012, 18:25 #21
καλησπέρα κι εύχομαι όλοι να είστε καλά.
@giorgosdelta Με πήραν από την DHL και με ενημέρωσαν ότι το πακέτο μου έφθασε ενώ κανονικά στην σελίδα έλεγε 5-10 μέρες. Εγώ σε 2 μέρες από την παραγγελία είχα αφίξεις!Τα μεταφορικά κοστίζουν $25 ευρώ. Δεν είχα επιλογή για απλό ταχυδρομείο παρά μόνο με DHL. Συνολικά μου κόστισε 43 ευρώ περίπου.
@Eli Συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες! εύχομαι να συνεχίσεις και να το κρατήσεις μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις ισορροπία. Εγώ ακολουθώ ένα διατροφικό πρόγραμμα και τηρώ τα γεύματα μου. Αυτό που έψαχνα και για την ώρα λειτουργεί είναι ένα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ και όχι ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ γευμάτων, το οποίο να μπορώ να το έχω μαζί μου κάθε στιγμή και να ξέρω τι καταναλώνω χωρίς να ξεφεύγω με τσιμπολογήματα. Το χρησιμοποιώ με μέτρο και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα το φαγητό υπο μορφή καψουλών θαυματουργών. Μου αρέσουν οι γεύσεις, η φρεσκάδα και οι υφές των φαγητών όπως τα ξέρουμε. Αυτό έχει αρκετά ευχάριστη γεύση με βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο κ.α. ---> Nutrition of cambridge products
Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση ούτε προτρέπω κάποιον να πάρει συμπληρώματα. Καταθέτω την εμπειρία μου και δεν θα διστάσω να αναφέρω τις παρενέργειες κι ότι άλλο προκύψει. Δεν τα πήρα αυθαίρετα και η χρήση τους δεν είναι να υποκαθιστούν αλλά να συμπληρώνουν τα γεύματα μας.
10-05-2012, 19:02 #22
Νεφέλη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι και εσύ να βρεις τον δρόμο σου και να καταφέρεις τους στόχους σου. Εφόσον χρησιμοποιείς πρωτεϊνικό συμπλήρωμα όχι για υποκατάστατο γευμάτων αλλά για διατροφικό συμπλήρωμα για περισσότερη θρέψη και για να περιορίζεις την όρεξη σου τότε όλα καλά. Εγώ είμαι αντίθετη με την αντικατάσταση του πρωινού και βραδινού με ένα πρωτεϊνικό σέικ. Εκεί έχω τις ενστάσεις μου μιας και αυτό δεν μπορούμε να το τηρήσουμε εκ των πραγμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την άλλη αν αντί για πολυβιταμίνες πίνεις ένα ρόφημα που καλύπτει τις ενεργειακές σου ανάγκες και σου περιορίζει και την τάση για πολυφαγία τότε θεωρώ ότι πάνω κάτω κάνουμε το ίδιο πράγμα. Εγώ προτιμώ να λαμβάνω πολυβιταμίνες, και να τρώω ξηρούς καρπούς με φρούτα ενδιάμεσα των γευμάτων. Είναι και τι βολεύει τον καθένα.
Καλή συνέχεια :)
10-05-2012, 19:55 #23
Originally posted by Eli
Πιστεύω ακράδαντα πως ότι και να δοκιμάσουμε από τέτοιου είδους σκευάσματα επειδή δεν είναι μία διατροφή που μπορούμε να ακολουθήσουμε για καιρό, μπορεί μεν να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος, αλλά όχι να το διατηρήσουμε που είναι και το τελικό ζητούμενο. Η άποψη μου δεν βασίζεται στην δική μου αποτυχημένη προσπάθεια αλλά στο λογικό συμπέρασμα πως ότι διατροφή και να ακολουθήσουμε αν δεν γίνει τρόπος ζωής δεν πρόκειται να διατηρήσουμε το χαμηλότερο βάρος που με τόση προσπάθεια αποκτήσαμε. Το κλειδί στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και κυρίως στην διατήρηση ενός χαμηλότερου βάρους είναι η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση. Αν δεν μπορούμε να παγιώσουμε αυτά τα δύο στοιχεία στην ζωή μας είναι σίγουρο ότι για μία ζωή θα παλεύουμε για να χάσουμε βάρος, να διατηρήσουμε το χαμένο βάρος και να ψάχνουμε για δίαιτες και σκευάσματα που υπόσχονται θαύματα.
Ενώ τρώμε υπέρογκες ποσότητες φαγητού, αυτά που τρώμε είναι φτωχά σε θρεπτικά συστατικά συνεπώς υποβάλλουμε το σώμα μας σε μακροχρόνια πείνα και δεν το αντιλαμβανόμαστε. Έτσι η όρεξη μας αυξάνεται δραματικά, δεν μπορούμε να την ελέγξουμε και καταλήγουμε να μην ξέρουμε τι μας φταίει ή ακόμη χειρότερα κατηγορούμε τον εαυτό μας για ανικανότητα και έλλειψη εγκράτειας. Συνεπώς αν λαμβάνουμε μία καλή πολυβιταμίνη μέσα σε λίγο καιρό αρχίζουμε να γεμίζουμε και πάλι τις αποθήκες μας, με τα προβιοτικά βοηθάμε το έντερο να λειτουργήσει καλύτερα και να έχει καλύτερη ικανότητα απορρόφησης θρεπτικών συστατικών και με τα έλαια και την βιταμίνη D ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας και έχουμε μικρότερη τάση προς λιπαρές τροφές. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μία θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή και μία φυσική δραστηριότητα που αγαπάμε μπορούν να μας βοηθήσουν μακροχρόνια να αποκτήσουμε ένα χαμηλότερο σωματικό βάρος και να έχουμε υγεία και ευεξία. Αυτή η μέθοδος όμως απαιτεί χρόνο και αλλαγή τρόπου ζωής και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος θέλει άμεσα αποτελέσματα και χωρίς κόπο.
Η επιλογή είναι δική σας.
10-05-2012, 20:00 #24
Originally posted by Nefeli-
καλησπέρα κι εύχομαι όλοι να είστε καλά.
@giorgosdelta Με πήραν από την DHL και με ενημέρωσαν ότι το πακέτο μου έφθασε ενώ κανονικά στην σελίδα έλεγε 5-10 μέρες. Εγώ σε 2 μέρες από την παραγγελία είχα αφίξεις!Τα μεταφορικά κοστίζουν $25 ευρώ. Δεν είχα επιλογή για απλό ταχυδρομείο παρά μόνο με DHL. Συνολικά μου κόστισε 43 ευρώ περίπου.
H χρήση τους δεν είναι να υποκαθιστούν αλλά να συμπληρώνουν τα γεύματα μας.
Απ' το iherb θα πήγαινε περίπου 30?, φαντάζομαι θα πήρες από άλλη σελίδα καθώς το iherb αποκλείει αποστολές με dhl στην Ελλάδα.
Ίσως από εκεί που πήρες να συμφέρει να πάρεις μεγαλύτερες ποσότητες, αν φυσικά παραμείνουν σταθερά τα ταχυδρομικά. Από ποια σελίδα πήρες τελικά;
10-05-2012, 21:43 #25
Καλησπέρα σας!
Από την iherb το πήρα. Εμένα δεν είχε με απλό ταχυδρομείο. Μόνο με dhl για Κύπρο. Πήρα την μεγάλη συσκευασία των 960gr.
10-05-2012, 21:54 #26
Ουπς, τώρα το είδα Νεφέλη! Αυτό δεν το είχα υπολογίσει. ΕΜένα μου βγάζει μόνο απλή αποστολή. Τα δέματα βέβαια δε μπορείς να τα αναζητήσεις αλλά δεν έχει χαθεί ποτέ κάτι.
Λοιπόν περιμένω εντυπώσεις.
13-05-2012, 13:10 #27
Γεια σας! Τι κάνετε; Πως είστε; Εγώ συνεχίζω με την διατροφή μου κ πάω αρκετά καλά μπορώ να πω. ʼρχισα και κάπως συστηματική άσκηση. Χθες έκανα μία μεγάλη βόλτα με ποδήλατο μετά από πολλά χρόνια. Είχα δοκιμάσει κ πριν λίγο καιρό αλλά δεν τα είχα καταφέρει.
@giorgosdelta δοκίμασα το spirutein και μου άρεσε πολύ! Βάζεις την δισολογία όπως προτείνουν ; Μία μεζούρα δλδ; Για τα δικά μου γούστα στην μισή μεζούρα είμαι Οκ. Με ολόκληρη μεζούρα το βρίσκω πολυ γλυκό και πηχτό. Επίσης πρόσεξα ότι στις οδηγίες λέει να το διαλύσουμε σε γάλα η χυμό, με νερό το έχεις δοκιμάσει;
13-05-2012, 14:05 #28
Νεφέλη εμένα μου αρέσει πιο πηχτό αλλά δεν ακολουθώ τις οδηγίες τους. Δεν έχω κάποιον κανόνα όσον αφορά την ποσότητα.
Το ανακατεύω εννίοτε σε ρόφημα σόγιας, χυμό ή και νερό. Ανάλογα τη διάθεση. Το συνοδεύω με ρυζογκοφρέτες και καλαμπακογκοφρέτες.
Χτες κι εγώ έπιασα το σκονισμένο μου ποδήλατο. Για πρώτη φορά εδώ και 5 σχεδόν μήνες. Τι να κάνουμε. Με έχει κλέψει το τρέξιμο.
13-05-2012, 14:46 #29
γεια σας!! Νεφελη καλή επιτυχία στην διατροφή σου !!
Η δική μου άποψη συμπίπτει με την Ελις. Και εγώ πήρα κάποια στιγμη τα Herbal LIfe ως υποκατάστατο γεύματος , έχασα καποια κιλα και τσουπ πάλι προς της δόξα τράβηξα της ανόδου των κιλών .
Θεωρώ ότι ότι παίρνουμε ως συμπληρωμα και όχι ως υποκατάστατο μπορεί να βοηθήσει. Προσωπικά παίρνω, πολυβιταμίνες σε χαπια, βιταμινη D σε σταγονες, γλουταμινη σε σκονη ( μετά απο εξετασεις μου τα συνεστησε ο διατροφολογος μου) και για ένα μηνα περίπου όταν έκανα την πλαστική στο στήθος πήρα Whey to Go Protein της Solgar για καλύτερη επούλωση των τραυμάτων ( με συμβουλη του χειρουργου μου) και για να μην αφήσει τόσα σημάδια. Επινα 2 σεικς της ημέρα και παρατήρησα ότι μου κοβοταν η όρεξη και δεν μπορούσα να κάνω τα κανονικά μου γεύματα με αποτέλεσμα να χάσω 2-3 κιλα σε ένα μηνα ( όχι οτι το επιδίωκα αλλα συναιβει) . Το καλό που παρατήρησα ότι μου βελτίωσαν την λειτουργία του εντέρου. Δεν συνέχισα να τα παίρνω καθώς κοστίζουν πολύ και προτιμώ να τρώω το φαι μου από το να πίνω σκονες που καταντάνε μοτοτονες μετα απο λιγο διαστημα.
Συμπερασμα, ότι έχω χρεισιμοποιησει ως συμπληρωμα σε ισορροπημενη διατροφη με εχει βοηθησει, ότι εχω χρεισιμοποιησει ως υποκατάστατο ειχε θλιβερο αποτέλεσμα.
Καλή συνέχεια !!:starhit::starhit::starhit:
13-05-2012, 20:36 #30
Σήμερα είχα μια συζήτηση με μια κοπέλα που έχασε πολλά κιλά και χρησιμοποιούσε τέτοιο συμπλήρωμα πρωτεινούχο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και συνεχίζει να παίρνει. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι την βοήθησε όσο έχανε σε συνδυασμό με άσκηση να μην πλαδαρέψει το σώμα. Ουσιαστικά η πρωτεΐνη είναι η τροφή των μυών.
Για την ώρα χωρίς υπερβολές και με σωστή χρήση πάμε καλά.
@Katie ευχαριστώεύχομαι να κρατηθώ και να φτάσω σε καλά επίπεδα. Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου. Απ´ότι βλέπω από το τικεράκι το πάλεψες καλά
τι βιταμίνες χρησιμοποιείς ; Εγώ είχα δοκιμάσει τις vital q plus και μου προκαλούσαν αναγούλα, μέχρι κ εμετο. Εκείνο τον καιρό δεν το έψαξα περισσότερο, κακώς βέβαια.
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή